ფილიპინების ქალაქებისა და მუნიციპალიტეტების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
ფილიპინების რუკა, რომელზეც მისი ყველა რეგიონი და პროვინციაა ნაჩვენები

ქვემოთ მოცემულია ფილიპინების ქალაქებისა და მუნიციპალიტეტების სრული სია. ფილიპინები ადმინისტრაციულად 81 პროვინციად იყოფა. პროვინციები ეროვნული დედაქალაქის რეგიონის ჩათვლით ქალაქებად და მუნიციპალიტეტებად იყოფა.

1991 წლის ადგილობრივი მმართველობის კოდექსის მიხედვით, ქალაქები მაღალურბანიზებულ, დამოუკიდებელ შემადგენელ და შემადგენელ ქალაქებად იყოფა. 2019 წლის 7 სექტემბრის მონაცემებით, ფილიპინებში 146 ქალაქი (33 მაღალურბანიზებული, 5 დამოუკიდებელი შემადგენელი და 108 შემადგენელი) და 1 488 მუნიციპალიტეტია.

პროვინციები (მოსახერხებელია, როდესაც სია ანბანურ თანრიგზეა დალაგებული პროვინციის მიხედვით)

სია[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

დახრილი შრიფტით დაწერილი ქალაქი შესაბამისი პროვინციისგან დამოუკიდებლად იმართება. ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი პროვინცია არ არის, თუმცა შედარებისთვის ცხრილში მოყვანილია. მუნ მუნიციპალიტეტებს აღნიშნავს, შქ ― შემადგენელ ქალაქებს, დშქ ― დამოუკიდებელ შემადგენელ ქალაქებს, მქ ― მაღალურბანიზებულ ქალაქებს. გამუქებული საზღვრებით ოფიციალური (დე-იურე) პროვინციული დედაქალაქებია აღნიშნული.

ქალაქი ან მუნიციპალიტეტი მოსახლეობა (2020) ფართობი (კმ2)[ა] მოსახლეობის სიმჭიდროვე (2020) ბარანგაები კლასი პროვინცია
ბანგედი 50,382 105.70 476.65 31 მუნ აბრა
ბოლინეი 4,551 216.92 20.98 8 მუნ აბრა
ბუკაი 17,953 102.16 175.73 21 მუნ აბრა
ბუკლოკი 2,395 63.77 37.56 4 მუნ აბრა
დაგიომანი 2,019 114.37 17.65 4 მუნ აბრა
დანგლასი 4,074 156.02 26.11 7 მუნ აბრა
დოლორესი 11,512 47.45 242.61 15 მუნ აბრა
ლა-პასი 16,493 51.41 320.81 12 მუნ აბრა
ლაკუბი 3,612 295.30 12.23 6 მუნ აბრა
ლაგანგილანგი 14,914 101.44 147.02 17 მუნ აბრა
ლაგაიანი 4,488 215.97 20.78 5 მუნ აბრა
ლანგიდენი 3,576 116.29 30.75 6 მუნ აბრა
ლიკუან-ბააი 4,566 256.42 17.81 11 მუნ აბრა
ლუბა 6,518 148.27 43.96 8 მუნ აბრა
მალიბკონგი 4,027 283.17 14.22 12 მუნ აბრა
მანაბო 11,611 110.95 104.65 11 მუნ აბრა
პენიარუბია 6,951 38.29 181.54 9 მუნ აბრა
პიდიგანი 12,475 49.15 253.81 15 მუნ აბრა
პილარი 1046 66.10 153.49 19 მუნ აბრა
სალიაპადანი 6,389 128.62 49.67 9 მუნ აბრა
სან-ისიდრო 4,745 48.07 98.71 9 მუნ აბრა
სან-ხუანი 10,688 64.08 166.79 19 მუნ აბრა
სან-კინტინი 5,705 66.59 85.67 6 მუნ აბრა
ტაიუმი 14,869 61.14 243.2 11 მუნ აბრა
ტინეგი 4,977 744.80 6.68 10 მუნ აბრა
ტუბო 5,674 409.87 13.84 10 მუნ აბრა
ვილავისიოსა 5,675 102.93 55.13 8 მუნ აბრა
ბუენავისტა 68,892 475.61 144.85 25 მუნ ჩრდილოეთი აგუსანი
ბუტუანი 372,910 816.62 456.65 86 მქ ჩრდილოეთი აგუსანი
კაბადბარანი 80,354 214.44 374.72 31 შქ ჩრდილოეთი აგუსანი
კარმენი 23,172 311.02 74.5 8 მუნ ჩრდილოეთი აგუსანი
ხაბონგა 24,855 293 84.83 15 მუნ ჩრდილოეთი აგუსანი
კიტჩარაო 21,278 171.92 123.77 11 მუნ ჩრდილოეთი აგუსანი
ლას-ნიევესი 30,240 582.69 51.9 20 მუნ ჩრდილოეთი აგუსანი
მაგალიანესი 22,293 44.31 503.11 8 მუნ ჩრდილოეთი აგუსანი
ნასიპიტი 44,822 144.4 310.4 19 მუნ ჩრდილოეთი აგუსანი
რემედიოს-ტ.-რომუალდესი 17,155 79.15 216.74 8 მუნ ჩრდილოეთი აგუსანი
სანტიაგო 28,657 275.61 103.98 9 მუნ ჩრდილოეთი აგუსანი
ტუბაი 25,785 138.09 186.73 13 მუნ ჩრდილოეთი აგუსანი
ბაიუგანი 109,499 688.77 158.98 43 შქ სამხრეთი აგუსანი
ბუნავანი 47,512 512.16 92.77 10 მუნ სამხრეთი აგუსანი
ესპერანსა 59,353 1,355.48 43.79 47 მუნ სამხრეთი აგუსანი
ლა-პასი 30,969 1,481.12 20.91 15 მუნ სამხრეთი აგუსანი
ლორეტო 43,880 1,462.74 30 17 მუნ სამხრეთი აგუსანი
პროსპერიდადი 88,321 505.15 174.84 32 მუნ სამხრეთი აგუსანი
როსარიო 49,610 385.05 128.84 11 მუნ სამხრეთი აგუსანი
სან-ფრანსისკო 80,760 392.53 205.74 27 მუნ სამხრეთი აგუსანი
სან-ლუისი 35,196 950.5 37.03 25 მუნ სამხრეთი აგუსანი
სანტა-ხოსეფა 26,432 341.8 77.33 11 მუნ სამხრეთი აგუსანი
სიბაგატი 33,957 567.82 59.8 24 მუნ სამხრეთი აგუსანი
ტალაკოგონი 39,678 405.25 97.91 16 მუნ სამხრეთი აგუსანი
ტრენტო 54,492 555.7 98.06 16 მუნ სამხრეთი აგუსანი
ვერუელა 39,708 385.45 103.02 20 მუნ სამხრეთი აგუსანი
ალტავასი 25,639 109.05 235.11 14 მუნ აკლანი
ბალეტე 30,090 118.93 253.01 10 მუნ აკლანი
ბანგა 40,318 84.53 476.97 30 მუნ აკლანი
ბატანი 33,484 79.22 422.67 20 მუნ აკლანი
ბურუანგა 19,357 88.50 218.72 15 მუნ აკლანი
იბახაი 52,364 158.90 329.54 35 მუნ აკლანი
კალიბო 89,127 50.75 1,756.2 16 მუნ აკლანი
ლესო 15,639 23.40 668.33 12 მუნ აკლანი
ლიბაკაო 28,272 254.98 110.88 24 მუნ აკლანი
მადალაგი 18,890 269.60 70.07 25 მუნ აკლანი
მაკატო 29,717 64.60 460.02 18 მუნ აკლანი
მალაი 60,077 66.01 910.12 17 მუნ აკლანი
მალინაო 24,517 186.01 131.8 23 მუნ აკლანი
ნაბასი 40,632 96.82 419.67 20 მუნ აკლანი
ახალი ვაშინგტონი 47,955 66.69 719.07 16 მუნ აკლანი
ნუმანსია 35,693 28.84 1,237.62 17 მუნ აკლანი
ტანგალანი 23,704 74.59 317.79 15 მუნ აკლანი
ბაკაკაი 72,485 122.13 593.51 56 მუნ ალბაის პროვინცია
კამალიგი 72,042 130.90 550.36 50 მუნ ალბაის პროვინცია
დარაგა 133,893 118.64 1,128.57 54 მუნ ალბაის პროვინცია
გინობატანი 85,786 244.43 350.96 44 მუნ ალბაის პროვინცია
ხოველიარი 17,795 105.40 168.83 23 მუნ ალბაის პროვინცია
ლეგასპი 209,533 153.70 1,363.26 70 შქ ალბაის პროვინცია
ლიბონი 75,073 222.76 337.01 47 მუნ ალბაის პროვინცია
ლიგაო 118,096 246.75 478.61 55 შქ ალბაის პროვინცია
მალილიპოტი 40,857 44.13 925.83 18 მუნ ალბაის პროვინცია
მალინაო 47,395 107.50 440.88 29 მუნ ალბაის პროვინცია
მანიტო 26,162 107.40 243.59 15 მუნ ალბაის პროვინცია
ოასი 66,084 263.61 250.69 53 მუნ ალბაის პროვინცია
პიო-დურანი 49,070 133.70 367.02 33 მუნ ალბაის პროვინცია
პოლანგი 89,176 145.30 613.74 44 მუნ ალბაის პროვინცია
რაპუ-რაპუ 36,151 155.30 232.78 34 მუნ ალბაის პროვინცია
სანტო-დომინგო 37,765 51.22 737.31 23 მუნ ალბაის პროვინცია
ტაბაკო 140,961 117.14 1,203.35 47 შქ ალბაის პროვინცია
ტივი 56,444 105.76 533.7 25 მუნ ალბაის პროვინცია
ანინი-ი 22,018 66.17 332.75 23 მუნ ანტიკე
ბარბასა 23,359 154.36 151.33 39 მუნ ანტიკე
ბელისონი 14,129 19.78 714.31 11 მუნ ანტიკე
ბუგასონგი 34,676 203.71 170.22 27 მუნ ანტიკე
კალუია 38,908 132.13 294.47 18 მუნ ანტიკე
კულასი 44,494 228.56 194.67 44 მუნ ანტიკე
ამტიკი 52,685 113.03 466.12 47 მუნ ანტიკე
ლაუა-ანი 26,580 100.72 263.9 40 მუნ ანტიკე
ლიბერტადი 17,507 97.00 180.48 19 მუნ ანტიკე
პანდანი 35,965 113.98 315.54 34 მუნ ანტიკე
პატნონგონი 38,329 167.92 228.26 36 მუნ ანტიკე
სან-ხოსე-დე-ბუენავისტა 65,140 48.56 1,341.43 28 მუნ ანტიკე
სან-რემიგიო 34,045 406.98 83.65 45 მუნ ანტიკე
სებასტე 18,816 111.64 168.54 10 მუნ ანტიკე
სიბალომი 63,833 201.30 317.1 76 მუნ ანტიკე
ტიბილაო 28,703 177.42 161.78 21 მუნ ანტიკე
ტობიას-ფორნიერი 33,816 112.12 301.61 50 მუნ ანტიკე
ვალდერამა 19,971 273.79 72.94 22 მუნ ანტიკე
კალანასანი 12,550 1,256.15 9.99 18 მუნ აპაიაო
კონერი 27,552 694.30 39.68 21 მუნ აპაიაო
ფლორა 17,944 324.40 55.31 16 მუნ აპაიაო
კაბუგაო 16,215 935.12 17.34 21 მუნ აპაიაო
ლუნა 21,297 606.04 35.14 22 მუნ აპაიაო
პუდტოლი 15,491 401.02 38.63 22 მუნ აპაიაო
სანტა-მარსელა 13,317 196.32 67.83 13 მუნ აპაიაო
ბალერი 43,785 92.55 473.1 13 მუნ აურორა
კასიგურანი 26,564 715.43 37.13 24 მუნ აურორა
დილასაგი 17,102 306.25 55.84 11 მუნ აურორა
დინალუნგანი 12,508 316.85 39.48 9 მუნ აურორა
დინგალანი 27,878 304.55 91.54 11 მუნ აურორა
დიპაკულაო 33,131 361.64 91.61 25 მუნ აურორა
მარია-აურორა 44,958 426.19 105.49 40 მუნ აურორა
სან-ლუისი 29,824 623.86 47.81 18 მუნ აურორა
აკბარი 23,098 38.76 595.92 9 მუნ ბასილანი
ალ-ბარკა 23,736 72.58 41.82 16 მუნ ბასილანი
ადხი-მოჰამად-ახული 24,625 41.02 600.32 11 მუნ ბასილანი
ადჯი-მუჰთამადი 26,867 173.22 155.1 10 მუნ ბასილანი
ისაბელა 130,379 223.73 582.75 45 შქ ბასილანი
ლამიტანი 100,150 354.45 282.55 45 შქ ბასილანი
ლანტავანი 31,040 405.04 76.63 25 მუნ ბასილანი
მალუსო 45,730 168.46 271.46 20 მუნ ბასილანი
სუმისიპი 47,345 567.60 83.41 29 მუნ ბასილანი
ტაბუან-ლასა 29,327 80.50 364.31 12 მუნ ბასილანი
ტიპო-ტიპო 25,531 49.7 513.7 11 მუნ ბასილანი
ტუბურანი 24,742 546.00 45.32 10 მუნ ბასილანი
უნგკაია-პუკანი 24,016 96.13 249.83 12 მუნ ბასილანი
აბუკაი 42,984 79.72 539.19 9 მუნ ბატაანი
ბაგაკი 31,365 231.20 135.66 14 მუნ ბატაანი
ბალანგა 104,173 111.63 933.2 25 შქ ბატაანი
დინალუპიანი 118,209 92.52 1,277.66 46 მუნ ბატაანი
ერმოსა 77,443 157.00 493.27 23 მუნ ბატაანი
ლიმაი 78,272 103.60 755.52 12 მუნ ბატაანი
მარიველესი 149,879 153.90 973.87 18 მუნ ბატაანი
მორონგი 35,394 219.20 161.47 5 მუნ ბატაანი
ორანი 70,342 64.90 1,083.85 29 მუნ ბატაანი
ორიონი 60,771 65.41 929.08 23 მუნ ბატაანი
პილარი 46,239 37.60 1,229.76 19 მუნ ბატაანი
სამალი 38,302 56.30 680.32 14 მუნ ბატაანი
ბასკო 9,517 49.46 192.42 6 მუნ ბატანესი
იტბაიატი 3,128 83.13 37.63 5 მუნ ბატანესი
ივანა 1,407 16.54 85.07 4 მუნ ბატანესი
მაატაო 1,703 12.90 132.02 4 მუნ ბატანესი
საბტანგი 1,696 40.70 41.67 6 მუნ ბატანესი
უიუგანი 1,380 16.28 84.77 4 მუნ ბატანესი
scope="row" აგონსილიო 39,101 49.96 782.65 21 მუნ ბატანგასი
ალიტაგტატი 26,819 24.76 1,083.16 19 მუნ ბატანგასი
ბალაიანი 95,913 108.73 882.12 48 მუნ ბატანგასი
ბალეტე 24,055 25.00 962.2 13 მუნ ბატანგასი
ბატანგასი 351,437 282.96 1,242 107 შქ ბატანგასი
ბაუანი 90,819 53.31 1,703.6 40 მუნ ბატანგასი
კალაკა 87,361 114.58 762.45 40 მუნ ბატანგასი
კალატაგანი 58,719 112.00 524.28 25 მუნ ბატანგასი
კუენკა 36,235 58.18 622.81 21 მუნ ბატანგასი
იბაანი 58,507 68.99 848.05 26 მუნ ბატანგასი
ლაურელი 43,210 71.29 606.12 21 მუნ ბატანგასი
ლემერი 93,186 109.80 848.69 46 მუნ ბატანგასი
ლიანი 56,280 76.80 732.81 19 მუნ ბატანგასი
ლიპა 372,931 209.40 1,780.95 72 შქ ბატანგასი
ლობო 40,736 175.03 232.74 26 მუნ ბატანგასი
მაბინი 50,858 44.47 1,143.65 34 მუნ ბატანგასი
მალვარი 64,379 33.00 1,950.88 15 მუნ ბატანგასი
მატაასნაკაოი 30,621 22.10 1,385.57 16 მუნ ბატანგასი
ნასუგბუ 136,524 278.51 490.19 42 მუნ ბატანგასი
პადრე-გარსია 51,853 41.51 1,249.17 18 მუნ ბატანგასი
როსარიო 128,352 226.88 565.73 48 მუნ ბატანგასი
სან-ხოსე 79,868 53.29 1,498.74 33 მუნ ბატანგასი
სან-ხუანი 114,068 273.40 417.22 42 მუნ ბატანგასი
სან-ლუისი 36,172 42.56 849.91 26 მუნ ბატანგასი
სან-ნიკოლასი 23,908 14.37 1,663.74 18 მუნ ბატანგასი
სან-პასკუალი 69,009 50.70 1,361.12 29 მუნ ბატანგასი
სანტა-ტერესიტა 21,559 16.30 1,322.64 17 მუნ ბატანგასი
სანტო-ტომასი 218,500 95.41 2,290.12 30 შქ ბატანგასი
ტაალი 61,460 29.76 2,065.19 42 მუნ ბატანგასი
ტალისაი 46,238 28.20 1,639.65 21 მუნ ბატანგასი
ტანაუანი 193,936 107.16 1,809.78 48 შქ ბატანგასი
ტაისანი 40,146 93.62 428.82 20 მუნ ბატანგასი
ტინგლოი 19,215 33.07 581.04 15 მუნ ბატანგასი
ტუი 46,519 94.65 491.48 22 მუნ ბატანგასი
Atok 19,218 214.99 89.39 8 მუნ ბენგეტი
Baguio 366,358 57.51 6,370.34 129 მუქ ბენგეტი
Bakun 14,535 286.91 50.66 7 მუნ ბენგეტი
Bokod 14,435 274.96 52.5 10 მუნ ბენგეტი
Buguias 44,877 175.88 255.16 14 მუნ ბენგეტი
Itogon 61,498 449.73 136.74 9 მუნ ბენგეტი
Kabayan 15,806 242.69 65.13 13 მუნ ბენგეტი
Kapangan 19,297 164.39 117.39 15 მუნ ბენგეტი
Kibungan 17,051 254.86 66.9 7 მუნ ბენგეტი
La Trinidad 137,404 70.04 1,961.79 16 მუნ ბენგეტი
Mankayan 37,233 130.48 285.35 12 მუნ ბენგეტი
Sablan 11,588 105.63 109.7 8 მუნ ბენგეტი
Tuba 48,312 295.97 163.23 13 მუნ ბენგეტი
Tublay 19,429 102.55 189.46 8 მუნ ბენგეტი
Almeria 17,954 57.46 312.46 13 მუნ ბილირანი
ბილირანი 17,662 70.30 251.24 11 მუნ ბილირანი
Cabucgayan 21,542 54.19 397.53 13 მუნ ბილირანი
Caibiran 24,167 83.55 289.25 17 მუნ ბილირანი
Culaba 12,972 73.42 176.68 17 მუნ ბილირანი
Kawayan 20,455 61.02 335.22 20 მუნ ბილირანი
Maripipi 6,373 27.83 229 15 მუნ ბილირანი
Naval 58,187 108.24 537.57 26 მუნ ბილირანი
Alburquerque 11,246 26.98 416.83 11 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Alicia 24,374 114.50 212.87 15 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Anda 17,778 61.89 287.25 16 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Antequera 14,990 118.60 126.39 21 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Baclayon 22,461 34.43 652.37 17 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Balilihan 18,694 127.27 146.88 31 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Batuan 13,845 79.08 175.08 15 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Bien Unido 26,666 27.39 973.57 15 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Bilar 18,512 129.71 142.72 19 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Buenavista 29,711 96.00 309.49 35 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Calape 33,079 75.36 438.95 33 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Candijay 30,119 103.26 291.68 21 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Carmen 49,191 239.45 205.43 29 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Catigbian 23,805 113.33 210.05 22 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Clarin 21,158 52.12 405.95 24 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Corella 9,479 37.22 254.67 8 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Cortes 18,344 27.32 671.45 14 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Dagohoy 19,874 77.59 256.14 15 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Danao 20,245 162.76 124.39 17 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Dauis 52,492 43.33 1,211.45 12 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Dimiao 14,889 135.75 109.68 35 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Duero 18,861 97.30 193.84 21 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Garcia Hernandez 24,430 127.50 191.61 30 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Getafe 33,422 120.50 277.36 24 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Guindulman 34,104 179.17 190.34 19 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Inabanga 48,534 125.63 386.32 50 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Jagna 35,832 168.49 212.67 33 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Lila 12,240 40.50 302.22 18 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Loay 17,855 48.24 370.13 24 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Loboc 17,418 57.65 302.13 28 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Loon 44,224 125.38 352.72 67 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Mabini 28,701 104.57 274.47 22 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Maribojoc 22,178 69.08 321.05 22 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Panglao 39,839 47.79 833.63 10 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Pilar 28,693 120.39 238.33 21 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
President Carlos P. Garcia 23,625 54.82 430.96 23 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Sagbayan 24,335 69.61 349.59 24 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
San Isidro 9,909 60.04 165.04 12 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
San Miguel 25,356 123.29 205.66 18 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Sevilla 11,376 64.55 176.24 13 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Sierra Bullones 26,095 198.87 131.22 22 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Sikatuna 6,906 38.22 180.69 10 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Tagbilaran 104,976 36.50 2,876.05 15 შქ ბოჰოლის პროვინცია
Talibon 71,272 140.46 507.42 25 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Trinidad 35,119 195.30 179.82 20 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Tubigon 47,886 81.87 584.9 34 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Ubay 81,799 335.06 244.13 44 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Valencia 28,392 116.67 243.35 35 მუნ ბოჰოლის პროვინცია
Baungon 37,111 328.34 113.03 16 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Cabanglasan 36,286 243.30 149.14 15 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Damulog 39,322 244.19 161.03 17 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Dangcagan 26,076 422.69 61.69 14 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Don Carlos 69,273 213.72 324.13 29 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Impasugong 53,863 1,051.17 51.24 13 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Kadingilan 33,735 171.94 196.2 17 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Kalilangan 43,711 251.43 173.85 14 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Kibawe 41,897 304.13 137.76 23 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Kitaotao 53,796 788.78 68.2 35 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Lantapan 65,974 328.35 200.93 14 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Libona 48,965 374.37 130.79 14 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Malaybalay 190,712 969.19 196.77 46 შქ ბუკიდნონის პროვინცია
Malitbog 26,741 581.85 45.96 11 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Manolo Fortich 113,200 413.60 273.69 22 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Maramag 108,293 447.26 242.13 20 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Pangantucan 56,580 461.72 122.54 19 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Quezon 109,624 626.86 174.88 31 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
San Fernando 63,045 705.06 89.42 24 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Sumilao 29,531 196.95 149.94 10 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Talakag 77,027 786.40 97.95 29 მუნ ბუკიდნონის პროვინცია
Valencia 216,546 587.29 368.72 31 შქ ბუკიდნონის პროვინცია
Angat 65,617 74.00 886.72 16 მუნ ბულაკანი
Balagtas 77,018 28.66 2,687.3 9 მუნ ბულაკანი
Baliuag 168,470 45.05 3,739.62 27 მუნ ბულაკანი
Bocaue 141,412 31.87 4,437.15 19 მუნ ბულაკანი
Bulakan 81,232 72.90 1,114.29 14 მუნ ბულაკანი
Bustos 77,199 69.99 1,103 14 მუნ ბულაკანი
Calumpit 118,471 56.25 2,106.15 29 მუნ ბულაკანი
Doña Remedios Trinidad 28,656 932.96 30.72 8 მუნ ბულაკანი
Guiguinto 113,415 27.50 4,124.18 14 მუნ ბულაკანი
Hagonoy 133,448 103.10 1,294.35 26 მუნ ბულაკანი
Malolos 261,189 67.25 3,883.85 51 შქ ბულაკანი
Marilao 254,453 33.74 7,541.58 16 მუნ ბულაკანი
Meycauayan 225,673 32.10 7,030.31 26 შქ ბულაკანი
Norzagaray 136,064 309.77 439.24 13 მუნ ბულაკანი
Obando 59,978 52.10 1,151.21 11 მუნ ბულაკანი
Pandi 155,115 31.20 4,971.63 22 მუნ ბულაკანი
Paombong 55,696 46.34 1,201.9 14 მუნ ბულაკანი
Plaridel 114,432 32.44 3,527.5 19 მუნ ბულაკანი
Pulilan 108,836 39.89 2,728.4 19 მუნ ბულაკანი
San Ildefonso 115,713 128.71 899.02 36 მუნ ბულაკანი
San Jose del Monte 651,813 105.53 6,176.57 59 შქ ბულაკანი
San Miguel 172,073 231.40 743.62 49 მუნ ბულაკანი
San Rafael 103,097 152.43 676.36 34 მუნ ბულაკანი
Santa Maria 289,820 90.92 3,187.64 24 მუნ ბულაკანი
Abulug 34,579 162.60 212.66 20 მუნ კაგაიანი
Alcala 41,295 187.20 220.59 25 მუნ კაგაიანი
Allacapan 35,234 306.80 114.84 27 მუნ კაგაიანი
Amulung 50,336 242.20 207.83 47 მუნ კაგაიანი
Aparri 68,839 286.64 240.16 42 მუნ კაგაიანი
Baggao 87,753 920.60 95.32 48 მუნ კაგაიანი
Ballesteros 34,488 120.00 287.4 19 მუნ კაგაიანი
Buguey 32,148 164.50 195.43 30 მუნ კაგაიანი
Calayan 17,410 164.50 105.84 12 მუნ კაგაიანი
Camalaniugan 25,236 76.50 329.88 28 მუნ კაგაიანი
Claveria 31,900 194.80 163.76 41 მუნ კაგაიანი
Enrile 36,705 184.50 198.94 22 მუნ კაგაიანი
Gattaran 58,874 707.50 83.21 50 მუნ კაგაიანი
Gonzaga 41,680 567.43 73.45 25 მუნ კაგაიანი
Iguig 30,060 108.10 278.08 23 მუნ კაგაიანი
Lal-lo 48,733 702.80 69.34 35 მუნ კაგაიანი
Lasam 41,225 213.70 192.91 30 მუნ კაგაიანი
Pamplona 24,781 173.30 142.99 18 მუნ კაგაიანი
Peñablanca 50,300 1,193.20 42.16 24 მუნ კაგაიანი
Piat 24,805 139.60 177.69 18 მუნ კაგაიანი
Rizal 19,077 124.40 153.35 29 მუნ კაგაიანი
Sanchez-Mira 26,164 198.80 131.61 18 მუნ კაგაიანი
Santa Ana 35,688 441.30 80.87 16 მუნ კაგაიანი
Santa Praxedes 4,434 109.97 40.32 10 მუნ კაგაიანი
Santa Teresita 19,573 166.98 117.22 13 მუნ კაგაიანი
Santo Niño 28,537 512.90 55.64 31 მუნ კაგაიანი
Solana 88,445 234.60 377 38 მუნ კაგაიანი
Tuao 63,970 215.50 296.84 32 მუნ კაგაიანი
Tuguegarao 166,334 144.80 1,148.72 49 შქ კაგაიანი
Basud 45,133 260.28 173.4 29 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Capalonga 36,223 290.00 124.91 22 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Daet 111,700 46.00 2,428.26 25 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Jose Panganiban 63,662 214.44 296.88 27 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Labo 109,245 589.36 185.36 52 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Mercedes 55,334 173.69 318.58 26 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Paracale 60,198 197.9 304.18 27 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
San Lorenzo Ruiz 15,757 119.37 132 12 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
San Vicente 12,579 57.49 218.8 9 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Santa Elena 43,582 199.35 218.62 19 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Talisay 27,244 30.76 885.7 15 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Vinzons 49,042 141.43 346.76 19 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Baao 61,493 106.63 576.7 30 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Balatan 30,669 93.09 329.46 17 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Bato 52,155 107.12 486.88 33 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Bombon 17,995 28.73 626.35 8 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Buhi 81,306 246.65 329.64 38 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Bula 73,143 167.64 436.31 33 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Cabusao 19,257 46.80 411.47 9 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Calabanga 88,906 163.80 542.77 48 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Camaligan 25,036 4.68 5,349.57 13 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Canaman 36,205 43.27 836.72 24 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Caramoan 51,728 276.00 187.42 49 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Del Gallego 26,403 208.31 126.75 32 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Gainza 11,584 14.75 785.36 8 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Garchitorena 29,436 243.80 120.74 23 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Goa 71,368 206.18 346.14 34 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Iriga 114,457 137.35 833.32 36 შქ სამხრეთი კამარინესი
Lagonoy 56,714 377.90 150.08 38 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Libmanan 112,994 342.82 329.6 75 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Lupi 33,897 199.12 170.23 38 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Magarao 26,742 44.97 594.66 15 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Milaor 33,963 33.64 1,009.6 20 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Minalabac 53,981 126.10 428.08 25 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Nabua 86,490 96.20 899.06 42 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Naga 209,170 84.48 2,475.97 27 დშქ სამხრეთი კამარინესი
Ocampo 51,073 118.33 431.61 25 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Pamplona 39,333 80.60 488 17 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Pasacao 53,461 149.54 357.5 19 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Pili 99,196 126.25 785.71 26 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Presentacion 22,591 143.80 157.1 18 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Ragay 59,770 400.22 149.34 38 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Sagñay 36,841 154.76 238.05 19 მუნ სამხრეთი კამარინესი
San Fernando 38,626 71.76 538.27 22 მუნ სამხრეთი კამარინესი
San Jose 43,973 43.07 1,020.97 29 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Sipocot 68,169 243.43 280.04 46 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Siruma 19,419 141.27 137.46 22 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Tigaon 60,524 72.35 836.54 23 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Tinambac 70,176 351.62 199.58 44 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Catarman 17,569 53.75 326.87 14 მუნ კამიგინი
Guinsiliban 6,685 18.52 360.96 7 მუნ კამიგინი
Mahinog 14,634 32.55 449.59 13 მუნ კამიგინი
Mambajao 41,094 89.00 461.73 15 მუნ კამიგინი
Sagay 12,826 44.13 290.64 9 მუნ კამიგინი
Cuartero 27,993 106.58 262.65 22 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Dao 33,842 88.64 381.79 20 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Dumalag 30,098 109.18 275.67 19 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Dumarao 49,506 232.56 212.87 33 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Ivisan 31,278 54.2 577.08 15 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Jamindan 38,670 412.03 93.85 30 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Ma-ayon 41,226 142.32 289.67 32 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Mambusao 40,690 136.91 297.2 26 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Panay 48,890 116.37 420.13 42 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Panitan 42,565 89.88 473.58 26 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Pilar 47,100 77.99 603.92 24 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Pontevedra 49,725 130.90 379.87 26 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
President Roxas 31,269 77.88 401.5 22 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Roxas 179,292 95.07 1,885.89 47 შქ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Sapian 26,697 105.24 253.68 10 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Sigma 31,688 101.71 311.55 21 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Tapaz 54,423 517.18 105.23 58 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Bagamanoc 11,086 80.74 137.3 18 მუნ კატანდუანესი
Baras 13,484 109.50 123.14 29 მუნ კატანდუანესი
Bato 21,748 48.62 447.31 27 მუნ კატანდუანესი
Caramoran 32,114 263.74 121.76 27 მუნ კატანდუანესი
Gigmoto 8,712 181.82 47.92 9 მუნ კატანდუანესი
Pandan 21,473 119.90 179.09 26 მუნ კატანდუანესი
Panganiban 9,713 79.96 121.47 23 მუნ კატანდუანესი
San Andres 38,480 167.31 229.99 38 მუნ კატანდუანესი
San Miguel 15,680 129.94 120.67 24 მუნ კატანდუანესი
Viga 22,869 158.23 144.53 31 მუნ კატანდუანესი
Virac 76,520 152.40 502.1 63 მუნ კატანდუანესი
Alfonso 59,306 66.58 890.75 32 მუნ კავიტე
Amadeo 41,901 36.92 1,134.91 26 მუნ კავიტე
Bacoor 664,625 46.17 14,395.17 73 შქ კავიტე
Carmona 106,256 30.92 3,436.48 14 მუნ კავიტე
კავიტე City 100,674 10.89 9,244.63 84 შქ კავიტე
Dasmariñas 703,141 90.13 7,801.41 75 შქ კავიტე
General Emilio Aguinaldo 23,973 9.40 2,550.32 14 მუნ კავიტე
General Mariano Alvarez 172,433 11.40 15,125.7 27 მუნ კავიტე
General Trias 450,583 81.46 5,531.34 33 შქ კავიტე
Imus 496,794 64.70 7,678.42 97 შქ კავიტე
Indang 68,699 74.90 917.21 36 მუნ კავიტე
Kawit 107,535 22.86 4,704.07 23 მუნ კავიტე
Magallanes 23,851 73.07 326.41 16 მუნ კავიტე
Maragondon 40,687 164.61 247.17 27 მუნ კავიტე
Mendez 34,879 43.27 806.08 24 მუნ კავიტე
Naic 160,987 76.24 2,111.58 30 მუნ კავიტე
Noveleta 49,452 16.43 3,009.86 16 მუნ კავიტე
Rosario 110,807 38.16 2,903.75 20 მუნ კავიტე
Silang 295,644 209.43 1,411.66 64 მუნ კავიტე
Tagaytay 85,330 65.00 1,312.77 34 შქ კავიტე
Tanza 312,116 95.59 3,265.15 41 მუნ კავიტე
Ternate 24,653 59.93 411.36 10 მუნ კავიტე
Trece Martires 210,503 39.10 5,383.71 13 შქ კავიტე
Abulug 34,579 162.60 212.66 20 მუნ კაგაიანი
Alcala 41,295 187.20 220.59 25 მუნ კაგაიანი
Allacapan 35,234 306.80 114.84 27 მუნ კაგაიანი
Amulung 50,336 242.20 207.83 47 მუნ კაგაიანი
Aparri 68,839 286.64 240.16 42 მუნ კაგაიანი
Baggao 87,753 920.60 95.32 48 მუნ კაგაიანი
Ballesteros 34,488 120.00 287.4 19 მუნ კაგაიანი
Buguey 32,148 164.50 195.43 30 მუნ კაგაიანი
Calayan 17,410 164.50 105.84 12 მუნ კაგაიანი
Camalaniugan 25,236 76.50 329.88 28 მუნ კაგაიანი
Claveria 31,900 194.80 163.76 41 მუნ კაგაიანი
Enrile 36,705 184.50 198.94 22 მუნ კაგაიანი
Gattaran 58,874 707.50 83.21 50 მუნ კაგაიანი
Gonzaga 41,680 567.43 73.45 25 მუნ კაგაიანი
Iguig 30,060 108.10 278.08 23 მუნ კაგაიანი
Lal-lo 48,733 702.80 69.34 35 მუნ კაგაიანი
Lasam 41,225 213.70 192.91 30 მუნ კაგაიანი
Pamplona 24,781 173.30 142.99 18 მუნ კაგაიანი
Peñablanca 50,300 1,193.20 42.16 24 მუნ კაგაიანი
Piat 24,805 139.60 177.69 18 მუნ კაგაიანი
Rizal 19,077 124.40 153.35 29 მუნ კაგაიანი
Sanchez-Mira 26,164 198.80 131.61 18 მუნ კაგაიანი
Santa Ana 35,688 441.30 80.87 16 მუნ კაგაიანი
Santa Praxedes 4,434 109.97 40.32 10 მუნ კაგაიანი
Santa Teresita 19,573 166.98 117.22 13 მუნ კაგაიანი
Santo Niño 28,537 512.90 55.64 31 მუნ კაგაიანი
Solana 88,445 234.60 377 38 მუნ კაგაიანი
Tuao 63,970 215.50 296.84 32 მუნ კაგაიანი
Tuguegarao 166,334 144.80 1,148.72 49 შქ კაგაიანი
Basud 45,133 260.28 173.4 29 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Capalonga 36,223 290.00 124.91 22 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Daet 111,700 46.00 2,428.26 25 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Jose Panganiban 63,662 214.44 296.88 27 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Labo 109,245 589.36 185.36 52 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Mercedes 55,334 173.69 318.58 26 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Paracale 60,198 197.9 304.18 27 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
San Lorenzo Ruiz 15,757 119.37 132 12 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
San Vicente 12,579 57.49 218.8 9 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Santa Elena 43,582 199.35 218.62 19 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Talisay 27,244 30.76 885.7 15 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Vinzons 49,042 141.43 346.76 19 მუნ ჩრდილოეთი კამარინესი
Baao 61,493 106.63 576.7 30 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Balatan 30,669 93.09 329.46 17 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Bato 52,155 107.12 486.88 33 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Bombon 17,995 28.73 626.35 8 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Buhi 81,306 246.65 329.64 38 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Bula 73,143 167.64 436.31 33 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Cabusao 19,257 46.80 411.47 9 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Calabanga 88,906 163.80 542.77 48 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Camaligan 25,036 4.68 5,349.57 13 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Canaman 36,205 43.27 836.72 24 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Caramoan 51,728 276.00 187.42 49 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Del Gallego 26,403 208.31 126.75 32 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Gainza 11,584 14.75 785.36 8 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Garchitorena 29,436 243.80 120.74 23 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Goa 71,368 206.18 346.14 34 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Iriga 114,457 137.35 833.32 36 შქ სამხრეთი კამარინესი
Lagonoy 56,714 377.90 150.08 38 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Libmanan 112,994 342.82 329.6 75 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Lupi 33,897 199.12 170.23 38 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Magarao 26,742 44.97 594.66 15 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Milaor 33,963 33.64 1,009.6 20 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Minalabac 53,981 126.10 428.08 25 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Nabua 86,490 96.20 899.06 42 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Naga 209,170 84.48 2,475.97 27 დშქ სამხრეთი კამარინესი
Ocampo 51,073 118.33 431.61 25 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Pamplona 39,333 80.60 488 17 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Pasacao 53,461 149.54 357.5 19 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Pili 99,196 126.25 785.71 26 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Presentacion 22,591 143.80 157.1 18 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Ragay 59,770 400.22 149.34 38 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Sagñay 36,841 154.76 238.05 19 მუნ სამხრეთი კამარინესი
San Fernando 38,626 71.76 538.27 22 მუნ სამხრეთი კამარინესი
San Jose 43,973 43.07 1,020.97 29 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Sipocot 68,169 243.43 280.04 46 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Siruma 19,419 141.27 137.46 22 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Tigaon 60,524 72.35 836.54 23 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Tinambac 70,176 351.62 199.58 44 მუნ სამხრეთი კამარინესი
Catarman 17,569 53.75 326.87 14 მუნ კამიგინი
Guinsiliban 6,685 18.52 360.96 7 მუნ კამიგინი
Mahinog 14,634 32.55 449.59 13 მუნ კამიგინი
Mambajao 41,094 89.00 461.73 15 მუნ კამიგინი
Sagay 12,826 44.13 290.64 9 მუნ კამიგინი
Cuartero 27,993 106.58 262.65 22 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Dao 33,842 88.64 381.79 20 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Dumalag 30,098 109.18 275.67 19 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Dumarao 49,506 232.56 212.87 33 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Ivisan 31,278 54.2 577.08 15 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Jamindan 38,670 412.03 93.85 30 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Ma-ayon 41,226 142.32 289.67 32 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Mambusao 40,690 136.91 297.2 26 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Panay 48,890 116.37 420.13 42 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Panitan 42,565 89.88 473.58 26 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Pilar 47,100 77.99 603.92 24 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Pontevedra 49,725 130.90 379.87 26 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
President Roxas 31,269 77.88 401.5 22 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Roxas 179,292 95.07 1,885.89 47 შქ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Sapian 26,697 105.24 253.68 10 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Sigma 31,688 101.71 311.55 21 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Tapaz 54,423 517.18 105.23 58 მუნ კაპისის პროვინცია (ფილიპინები)
Bagamanoc 11,086 80.74 137.3 18 მუნ კატანდუანესი
Baras 13,484 109.50 123.14 29 მუნ კატანდუანესი
Bato 21,748 48.62 447.31 27 მუნ კატანდუანესი
Caramoran 32,114 263.74 121.76 27 მუნ კატანდუანესი
Gigmoto 8,712 181.82 47.92 9 მუნ კატანდუანესი
Pandan 21,473 119.90 179.09 26 მუნ კატანდუანესი
Panganiban 9,713 79.96 121.47 23 მუნ კატანდუანესი
San Andres 38,480 167.31 229.99 38 მუნ კატანდუანესი
San Miguel 15,680 129.94 120.67 24 მუნ კატანდუანესი
Viga 22,869 158.23 144.53 31 მუნ კატანდუანესი
Virac 76,520 152.40 502.1 63 მუნ კატანდუანესი
Alfonso 59,306 66.58 890.75 32 მუნ კავიტე
Amadeo 41,901 36.92 1,134.91 26 მუნ კავიტე
Bacoor 664,625 46.17 14,395.17 73 შქ კავიტე
Carmona 106,256 30.92 3,436.48 14 მუნ კავიტე
კავიტე City 100,674 10.89 9,244.63 84 შქ კავიტე
Dasmariñas 703,141 90.13 7,801.41 75 შქ კავიტე
General Emilio Aguinaldo 23,973 9.40 2,550.32 14 მუნ კავიტე
General Mariano Alvarez 172,433 11.40 15,125.7 27 მუნ კავიტე
General Trias 450,583 81.46 5,531.34 33 შქ კავიტე
Imus 496,794 64.70 7,678.42 97 შქ კავიტე
Indang 68,699 74.90 917.21 36 მუნ კავიტე
Kawit 107,535 22.86 4,704.07 23 მუნ კავიტე
Magallanes 23,851 73.07 326.41 16 მუნ კავიტე
Maragondon 40,687 164.61 247.17 27 მუნ კავიტე
Mendez 34,879 43.27 806.08 24 მუნ კავიტე
Naic 160,987 76.24 2,111.58 30 მუნ კავიტე
Noveleta 49,452 16.43 3,009.86 16 მუნ კავიტე
Rosario 110,807 38.16 2,903.75 20 მუნ კავიტე
Silang 295,644 209.43 1,411.66 64 მუნ კავიტე
Tagaytay 85,330 65.00 1,312.77 34 შქ კავიტე
Tanza 312,116 95.59 3,265.15 41 მუნ კავიტე
Ternate 24,653 59.93 411.36 10 მუნ კავიტე
Trece Martires 210,503 39.10 5,383.71 13 შქ კავიტე
Alcantara 16,910 35.20 480.4 9 მუნ სებუს პროვინცია
Alcoy 19,186 61.63 311.31 8 მუნ სებუს პროვინცია
Alegria 25,620 89.49 286.29 9 მუნ სებუს პროვინცია
Aloguinsan 34,466 61.92 556.62 15 მუნ სებუს პროვინცია
Argao 78,187 191.50 408.29 45 მუნ სებუს პროვინცია
Asturias 55,397 190.45 290.87 27 მუნ სებუს პროვინცია
Badian 43,735 110.07 397.34 29 მუნ სებუს პროვინცია
Balamban 95,136 333.56 285.21 28 მუნ სებუს პროვინცია
Bantayan 86,247 81.68 1,055.91 25 მუნ სებუს პროვინცია
Barili 80,715 122.21 660.46 42 მუნ სებუს პროვინცია
Bogo 88,867 103.52 858.45 29 შქ სებუს პროვინცია
Boljoon 17,525 117.00 149.79 11 მუნ სებუს პროვინცია
Borbon 38,187 120.94 315.75 19 მუნ სებუს პროვინცია
Carcar 136,453 116.78 1,168.46 15 შქ სებუს პროვინცია
Carmen 57,897 84.78 682.91 21 მუნ სებუს პროვინცია
Catmon 33,745 109.64 307.78 20 მუნ სებუს პროვინცია
სებუს პროვინცია City 964,169 315.00 3,060.85 80 მუქ სებუს პროვინცია
Compostela 55,874 53.90 1,036.62 17 მუნ სებუს პროვინცია
Consolacion 148,012 37.03 3,997.08 21 მუნ სებუს პროვინცია
Cordova 70,595 17.15 4,116.33 13 მუნ სებუს პროვინცია
Daanbantayan 93,502 92.27 1,013.35 20 მუნ სებუს პროვინცია
Dalaguete 74,596 154.96 481.39 33 მუნ სებუს პროვინცია
Danao 156,321 107.30 1,456.86 42 შქ სებუს პროვინცია
Dumanjug 57,823 85.53 676.06 37 მუნ სებუს პროვინცია
Ginatilan 16,906 70.10 241.17 14 მუნ სებუს პროვინცია
Lapu-Lapu 497,604 58.10 8,564.61 30 მუქ სებუს პროვინცია
Liloan 153,197 45.92 3,336.17 14 მუნ სებუს პროვინცია
Madridejos 42,039 23.95 1,755.28 14 მუნ სებუს პროვინცია
Malabuyoc 19,770 69.27 285.4 14 მუნ სებუს პროვინცია
Mandaue 364,116 34.87 10,442.1 27 მუქ სებუს პროვინცია
Medellin 59,605 73.19 814.39 19 მუნ სებუს პროვინცია
Minglanilla 151,002 65.60 2,301.86 19 მუნ სებუს პროვინცია
Moalboal 36,930 124.86 295.77 15 მუნ სებუს პროვინცია
Naga 133,184 101.97 1,306.11 28 შქ სებუს პროვინცია
Oslob 29,264 134.75 217.17 21 მუნ სებუს პროვინცია
Pilar 12,506 32.42 385.75 13 მუნ სებუს პროვინცია
Pinaმუნgajan 75,131 109.16 688.26 26 მუნ სებუს პროვინცია
Poro 26,232 63.59 412.52 17 მუნ სებუს პროვინცია
Ronda 21,005 57.10 367.86 14 მუნ სებუს პროვინცია
Samboan 20,373 45.16 451.13 15 მუნ სებუს პროვინცია
San Fernando 72,224 69.39 1,040.84 21 მუნ სებუს პროვინცია
San Francisco 59,236 106.93 553.97 15 მუნ სებუს პროვინცია
San Remigio 65,744 95.27 690.08 27 მუნ სებუს პროვინცია
Santa Fe 34,471 28.05 1,228.91 10 მუნ სებუს პროვინცია
Santander 18,527 35.67 519.4 10 მუნ სებუს პროვინცია
Sibonga 53,424 133.45 400.33 25 მუნ სებუს პროვინცია
Sogod 39,447 119.23 330.85 18 მუნ სებუს პროვინცია
Tabogon 41,432 101.35 408.8 25 მუნ სებუს პროვინცია
Tabuelan 28,907 141.13 204.83 12 მუნ სებუს პროვინცია
Talisay 263,048 39.87 6,597.64 22 შქ სებუს პროვინცია
Toledo 207,314 216.28 958.54 38 შქ სებუს პროვინცია
Tuburan 68,167 224.50 303.64 54 მუნ სებუს პროვინცია
Tudela 11,304 33.02 342.34 11 მუნ სებუს პროვინცია
Alamada 68,659 787.50 87.19 17 მუნ კოტაბატო
Aleosan 36,892 225.44 186.05 19 მუნ კოტაბატო
Antipas 26,817 552.50 48.54 13 მუნ კოტაბატო
Arakan 50,558 693.22 72.93 28 მუნ კოტაბატო
Banisilan 46,995 577.22 81.42 20 მუნ კოტაბატო
Carmen 79,140 1,110.43 96.9 28 მუნ კოტაბატო
Kabacan 77,164 448.09 209.38 24 მუნ კოტაბატო
Kidapawan 160,791 358.47 448.55 40 შქ კოტაბატო
Libungan 56,269 172.50 326.2 20 მუნ კოტაბატო
M'lang 53,800 312.13 172.36 37 მუნ კოტაბატო
Magpet 87,927 755.36 116.4 32 მუნ კოტაბატო
Makilala 81,355 343.57 236.79 38 მუნ კოტაბატო
Matalam 98,195 476.00 206.29 34 მუნ კოტაბატო
Midsayap 117,365 290.42 569.44 57 მუნ კოტაბატო
Pigcawayan 52,744 340.11 212.79 40 მუნ კოტაბატო
Pikit 67,024 604.61 272.32 42 მუნ კოტაბატო
President Roxas 52,512 618.25 84.94 25 მუნ კოტაბატო
Tulunan 60,978 343.08 177.74 29 მუნ კოტაბატო
Compostela 89,884 287.00 313.18 16 მუნ დავაო-დე-ორო
Laak 79,744 768.00 103.83 40 მუნ დავაო-დე-ორო
Mabini 43,552 400.00 108.88 11 მუნ დავაო-დე-ორო
Maco 83,237 342.23 243.22 37 მუნ დავაო-დე-ორო
Maragusan 64,412 394.27 163.37 24 მუნ დავაო-დე-ორო
Mawab 39,631 136.10 291.19 11 მუნ დავაო-დე-ორო
Monkayo 93,937 609.61 154.09 21 მუნ დავაო-დე-ორო
Montevista 46,558 225.00 206.92 20 მუნ დავაო-დე-ორო
Nabunturan 84,340 231.30 364.63 28 მუნ დავაო-დე-ორო
New Bataan 51,466 553.15 93.04 16 მუნ დავაო-დე-ორო
Pantukan 90,786 533.11 170.3 13 მუნ დავაო-დე-ორო
Asuncion 61,893 297.39 208.12 20 მუნ ჩრდილოეთი დავაო
Braulio E. Dujali 35,729 91.00 392.63 5 მუნ ჩრდილოეთი დავაო
Carmen 82,018 166.00 494.08 20 მუნ ჩრდილოეთი დავაო
Kapalong 81,068 830.01 97.67 14 მუნ ჩრდილოეთი დავაო
New Corella 57,913 263.12 220.1 20 მუნ ჩრდილოეთი დავაო
Panabo 209,230 251.23 832.82 40 შქ ჩრდილოეთი დავაო
Samal 116,771 301.30 387.56 46 შქ ჩრდილოეთი დავაო
San Isidro 27,233 152.49 178.59 13 მუნ ჩრდილოეთი დავაო
Santo Tomas 128,667 221.8 580.1 19 მუნ ჩრდილოეთი დავაო
Tagum 296,202 195.8 1,512.78 23 შქ ჩრდილოეთი დავაო
Talaingod 28,333 656.83 43.14 3 მუნ ჩრდილოეთი დავაო
Bansalan 62,737 157.75 397.7 25 მუნ სამხრეთი დავაო
Davao City 1,776,949 2,443.61 727.18 182 მუქ სამხრეთი დავაო
Digos 188,376 287.10 656.13 26 შქ სამხრეთი დავაო
Hagonoy 56,919 114.28 498.07 21 მუნ სამხრეთი დავაო
Kiblawan 49,381 390.07 126.6 30 მუნ სამხრეთი დავაო
Magsaysay 56,263 268.09 209.87 22 მუნ სამხრეთი დავაო
Malalag 40,158 186.12 215.76 15 მუნ სამხრეთი დავაო
Matanao 60,493 202.40 298.88 33 მუნ სამხრეთი დავაო
Padada 29,878 83.00 359.98 17 მუნ სამხრეთი დავაო
Santa Cruz 101,125 319.91 316.1 18 მუნ სამხრეთი დავაო
Sulop 35,151 155.26 226.4 25 მუნ სამხრეთი დავაო
Don Marcelino 45,540 407.30 111.81 15 მუნ დასავლეთი დავაო
Jose Abad Santos 73,381 600.06 122.29 26 მუნ დასავლეთი დავაო
Malita 118,197 883.37 133.8 30 მუნ დასავლეთი დავაო
Santa Maria 57,526 175.00 328.72 22 მუნ დასავლეთი დავაო
Sarangani 22,515 97.72 230.4 12 მუნ დასავლეთი დავაო
Baganga 58,714 945.50 62.1 18 მუნ აღმოსავლეთი დავაო
Banaybanay 44,451 408.52 108.81 14 მუნ აღმოსავლეთი დავაო
Boston 14,618 357.03 40.94 8 მუნ აღმოსავლეთი დავაო
Caraga 39,704 642.70 61.78 17 მუნ აღმოსავლეთი დავაო
Cateel 44,207 545.56 81.03 16 მუნ აღმოსავლეთი დავაო
Governor Generoso 59,891 365.75 163.75 20 მუნ აღმოსავლეთი დავაო
Lupon 66,979 886.39 75.56 21 მუნ აღმოსავლეთი დავაო
Manay 39,572 418.36 94.59 17 მუნ აღმოსავლეთი დავაო
Mati 147,547 588.63 250.66 26 შქ აღმოსავლეთი დავაო
San Isidro 33,664 220.44 152.71 16 მუნ აღმოსავლეთი დავაო
Tarragona 26,996 300.76 89.76 10 მუნ აღმოსავლეთი დავაო
Basilisa 36,911 92.68 398.26 27 მუნ დინაგატის კუნძულები
Cagdianao 18,350 249.48 73.55 14 მუნ დინაგატის კუნძულები
Dinagat 10,621 139.94 75.9 12 მუნ დინაგატის კუნძულები
Libjo 18,051 180.57 99.97 16 მუნ დინაგატის კუნძულები
Loreto 9,690 255.87 37.87 10 მუნ დინაგატის კუნძულები
San Jose 26,375 27.80 948.74 12 მუნ დინაგატის კუნძულები
Tubajon 8,119 90.00 90.21 9 მუნ დინაგატის კუნძულები
Arteche 16,360 169.82 96.34 20 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Balangiga 14,341 190.05 75.46 13 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Balangkayan 10,185 207.05 49.19 15 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Borongan 71,961 475.00 151.5 61 შქ აღმოსავლეთი სამარი
Can-avid 21,682 288.70 75.1 28 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Dolores 44,626 308.58 144.62 46 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
General MacArthur 14,411 117.29 122.87 30 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Giporlos 13,117 97.51 134.52 18 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Guiuan 53,361 175.49 304.07 60 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Hernani 8,531 49.42 172.62 13 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Jipapad 8,439 234.80 35.94 13 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Lawaan 13,003 162.56 79.99 16 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Llorente 21,459 496.07 43.26 33 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Maslog 5,463 249.80 21.87 12 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Maydolong 15,314 399.63 38.32 20 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Mercedes 6,112 23.32 262.09 16 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Oras 37,451 188.70 198.47 42 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Quinapondan 14,507 83.24 174.28 25 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Salcedo 22,136 113.80 194.52 41 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
San Julian 14,800 150.62 98.26 16 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
San Policarpo 15,365 78.00 196.99 17 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Sulat 15,758 169.75 92.83 18 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Taft 18,786 231.27 81.23 24 მუნ აღმოსავლეთი სამარი
Buenavista 52,899 128.26 412.44 36 მუნ გიმარასი
Jordan 39,566 126.11 313.74 14 მუნ გიმარასი
Nueva Valencia 42,771 137.12 311.92 22 მუნ გიმარასი
San Lorenzo 29,444 93.04 316.47 12 მუნ გიმარასი
Sibunag 23,162 120.04 192.95 14 მუნ გიმარასი
Aguinaldo 21,128 538.05 39.27 16 მუნ იფუგაო
Alfonso Lista 34,061 347.46 98.03 20 მუნ იფუგაო
Asipulo 15,963 182.87 87.29 10 მუნ იფუგაო
Banaue 20,652 191.20 108.01 18 მუნ იფუგაო
Hingyon 9,930 62.02 160.11 12 მუნ იფუგაო
Hungduan 8,866 260.30 34.06 9 მუნ იფუგაო
Kiangan 17,691 200.00 88.46 14 მუნ იფუგაო
Lagawe 18,876 208.91 90.35 20 მუნ იფუგაო
Lamut 26,235 159.65 164.33 18 მუნ იფუგაო
Mayoyao 15,621 238.05 65.62 27 მუნ იფუგაო
Tinoc 18,475 239.70 77.08 12 მუნ იფუგაო
Adams 2,189 159.31 13.74 1 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Bacarra 33,496 65.32 512.8 43 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Badoc 32,530 76.68 424.23 31 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Bangui 15,019 112.98 132.94 14 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Banna 19,297 92.73 208.1 20 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Batac 55,484 161.06 344.49 43 შქ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Burgos 10,759 128.90 83.47 11 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Carasi 1,607 82.97 19.37 3 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Currimao 12,215 34.08 358.42 23 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Dingras 40,127 96.00 417.99 31 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Dumalneg 3,087 88.48 34.89 4 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Laoag 111,651 116.08 961.85 80 შქ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Marcos 18,010 72.77 247.49 13 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Nueva Era 11,968 515.02 23.24 11 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Pagudpud 25,098 194.90 128.77 16 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Paoay 25,001 76.24 327.92 31 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Pasuquin 29,678 210.54 140.96 33 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Piddig 22,475 216.20 103.95 23 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Pinili 17,626 89.48 196.98 25 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
San Nicolas 38,895 40.18 968.02 24 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Sarrat 25,186 57.39 438.86 24 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Solsona 24,851 166.23 149.5 22 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Vintar 33,339 614.35 54.27 33 მუნ ჩრდილოეთი ილოკოსი
Alilem 7,361 119.33 61.69 9 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Banayoyo 7,931 24.63 322.01 14 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Bantay 37,118 76.60 484.57 34 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Burgos 12,793 44.38 288.26 26 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Cabugao 38,884 95.56 406.91 33 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Candon 61,432 103.28 594.81 42 შქ სამხრეთი ილოკოსი
Caoayan 19,574 17.42 1,123.65 17 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Cervantes 19,449 234.70 82.87 13 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Galimuyod 10,244 34.40 297.79 24 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Gregorio del Pilar 4,472 41.66 107.35 7 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Lidlidda 4,705 33.84 139.04 11 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Magsingal 31,308 84.98 368.42 30 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Nagbukel 5,465 43.12 126.74 12 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Narvacan 46,234 122.21 378.32 34 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Quirino 9,306 240.10 38.76 9 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Salcedo 11,110 103.44 107.41 21 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
San Emilio 7,206 141.44 50.95 8 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
San Esteban 8,381 19.62 427.17 10 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
San Ildefonso 8,190 11.35 721.59 15 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
San Juan 26,674 64.37 414.39 32 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
San Vicente 13,118 12.60 1,041.11 7 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Santa Catalina 14,493 9.68 1,497.21 9 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Santa Cruz 41,366 88.78 465.94 49 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Santa Lucia 25,966 49.72 522.24 36 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Santa Maria 30,006 63.31 473.95 33 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Santa 14,992 109.10 137.42 26 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Santiago 19,471 46.36 420 24 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Santo Domingo 29,041 55.49 523.36 36 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Sigay 2,552 81.55 31.29 7 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Sinait 25,998 65.56 396.55 44 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Sugpon 4,930 57.11 86.32 6 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Suyo 10,766 124.00 86.82 8 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Tagudin 41,538 151.19 274.74 43 მუნ სამხრეთი ილოკოსი
Vigan 53,935 25.12 2,147.09 39 შქ სამხრეთი ილოკოსი
Ajuy 53,462 175.57 304.51 34 მუნ ილოილოს პროვინცია
Alimodian 39,722 144.82 274.29 51 მუნ ილოილოს პროვინცია
Anilao 30,520 100.31 304.26 21 მუნ ილოილოს პროვინცია
Badiangan 27,056 77.50 349.11 31 მუნ ილოილოს პროვინცია
Balasan 35,064 54.27 646.1 23 მუნ ილოილოს პროვინცია
Banate 33,376 102.89 324.39 18 მუნ ილოილოს პროვინცია
Barotac Nuevo 58,176 94.49 615.68 29 მუნ ილოილოს პროვინცია
Barotac Viejo 48,614 185.78 261.68 26 მუნ ილოილოს პროვინცია
Batad 22,157 53.10 417.27 24 მუნ ილოილოს პროვინცია
Bingawan 16,164 85.20 189.72 14 მუნ ილოილოს პროვინცია
Cabatuan 61,110 112.90 541.28 68 მუნ ილოილოს პროვინცია
Calinog 62,853 274.55 228.93 59 მუნ ილოილოს პროვინცია
Carles 72,637 104.05 698.1 33 მუნ ილოილოს პროვინცია
Concepcion 44,633 86.12 518.27 25 მუნ ილოილოს პროვინცია
Dingle 45,965 98.37 467.27 33 მუნ ილოილოს პროვინცია
Dueñas 34,597 90.52 382.2 47 მუნ ილოილოს პროვინცია
Dumangas 73,899 128.70 574.2 45 მუნ ილოილოს პროვინცია
Estancia 53,200 29.38 1,810.76 25 მუნ ილოილოს პროვინცია
Guimbal 35,022 44.61 785.07 33 მუნ ილოილოს პროვინცია
Igbaras 32,197 148.72 216.49 46 მუნ ილოილოს პროვინცია
ილოილოს პროვინცია City 457,626 78.34 5,841.54 180 მუქ ილოილოს პროვინცია
Janiuay 66,786 179.10 372.9 60 მუნ ილოილოს პროვინცია
Lambunao 81,236 407.09 199.55 73 მუნ ილოილოს პროვინცია
Leganes 34,725 32.20 1,078.42 18 მუნ ილოილოს პროვინცია
Lemery 31,414 119.90 262 31 მუნ ილოილოს პროვინცია
Leon 51,990 140.20 370.83 85 მუნ ილოილოს პროვინცია
Maasin 38,461 128.59 299.1 50 მუნ ილოილოს პროვინცია
Miagao 68,115 156.80 434.41 119 მუნ ილოილოს პროვინცია
Mina 24,042 43.40 553.96 22 მუნ ილოილოს პროვინცია
New Lucena 24,314 44.10 551.34 21 მუნ ილოილოს პროვინცია
Oton 98,509 86.44 1,139.62 37 მუნ ილოილოს პროვინცია
Passi 88,873 251.39 353.53 51 შქ ილოილოს პროვინცია
Pavia 70,388 27.15 2,592.56 18 მუნ ილოილოს პროვინცია
Pototan 78,298 97.10 806.36 50 მუნ ილოილოს პროვინცია
San Dionisio 39,048 127.06 307.32 29 მუნ ილოილოს პროვინცია
San Enrique 36,911 110.28 334.7 28 მუნ ილოილოს პროვინცია
San Joaquin 52,617 234.84 224.05 85 მუნ ილოილოს პროვინცია
San Miguel 30,115 31.97 941.98 24 მუნ ილოილოს პროვინცია
San Rafael 17,795 67.05 265.4 9 მუნ ილოილოს პროვინცია
Santa Barbara 67,630 131.96 512.5 60 მუნ ილოილოს პროვინცია
Sara 54,637 169.02 323.26 42 მუნ ილოილოს პროვინცია
Tigbauan 65,245 83.68 779.7 52 მუნ ილოილოს პროვინცია
Tubungan 23,021 85.18 270.26 48 მუნ ილოილოს პროვინცია
Zarraga 27,305 54.48 501.19 24 მუნ ილოილოს პროვინცია
Alicia 73,874 154.10 479.39 34 მუნ ისაბელას პროვინცია
Angadanan 44,977 204.40 220.04 59 მუნ ისაბელას პროვინცია
Aurora 36,621 115.56 316.9 33 მუნ ისაბელას პროვინცია
Benito Soliven 29,752 184.40 161.34 29 მუნ ისაბელას პროვინცია
Burgos 26,040 73.10 356.22 14 მუნ ისაბელას პროვინცია
Cabagan 53,897 430.40 125.23 26 მუნ ისაბელას პროვინცია
Cabatuan 39,990 72.00 555.42 22 მუნ ისაბელას პროვინცია
Cauayan 143,403 336.40 426.29 65 შქ ისაბელას პროვინცია
Cordon 46,477 144.00 322.76 26 მუნ ისაბელას პროვინცია
Delfin Albano 29,928 189.00 158.35 29 მუნ ისაბელას პროვინცია
Dinapigue 5,821 574.40 10.13 6 მუნ ისაბელას პროვინცია
Divilacan 5,827 889.49 6.55 12 მუნ ისაბელას პროვინცია
Echague 88,410 680.80 129.86 64 მუნ ისაბელას პროვინცია
Gamu 30,655 129.40 236.9 16 მუნ ისაბელას პროვინცია
Ilagan 158,218 1,166.26 135.66 91 შქ ისაბელას პროვინცია
Jones 45,628 670.14 68.09 42 მუნ ისაბელას პროვინცია
Luna 20,697 45.70 452.89 19 მუნ ისაბელას პროვინცია
Maconacon 3,977 538.66 7.38 10 მუნ ისაბელას პროვინცია
Mallig 32,208 133.40 241.44 18 მუნ ისაბელას პროვინცია
Naguilian 33,788 169.81 198.98 25 მუნ ისაბელას პროვინცია
Palanan 17,684 880.24 20.09 17 მუნ ისაბელას პროვინცია
Quezon 27,037 189.90 142.37 15 მუნ ისაბელას პროვინცია
Quirino 25,023 126.20 198.28 21 მუნ ისაბელას პროვინცია
Ramon 56,523 135.17 418.16 19 მუნ ისაბელას პროვინცია
Reina Mercedes 27,900 57.14 488.27 20 მუნ ისაბელას პროვინცია
Roxas 65,839 184.80 356.27 26 მუნ ისაბელას პროვინცია
San Agustin 22,096 278.40 79.37 23 მუნ ისაბელას პროვინცია
San Guillermo 20,915 325.49 64.26 26 მუნ ისაბელას პროვინცია
San Isidro 27,044 71.90 376.13 13 მუნ ისაბელას პროვინცია
San Manuel 34,085 112.77 302.25 19 მუნ ისაბელას პროვინცია
San Mariano 60,124 1,469.50 40.91 36 მუნ ისაბელას პროვინცია
San Mateo 66,663 120.60 552.76 33 მუნ ისაბელას პროვინცია
San Pablo 26,320 637.90 41.26 17 მუნ ისაბელას პროვინცია
Santa Maria 25,758 140.00 183.99 20 მუნ ისაბელას პროვინცია
Santiago 148,580 255.50 581.53 37 დშქ ისაბელას პროვინცია
Santo Tomas 24,528 60.70 404.09 27 მუნ ისაბელას პროვინცია
Tumauini 70,743 467.30 151.39 46 მუნ ისაბელას პროვინცია
Balbalan 12,914 542.69 23.8 14 მუნ კალინგა
Lubuagan 9,323 234.20 39.81 9 მუნ კალინგა
Pasil 10,577 189.00 55.96 14 მუნ კალინგა
Pinukpuk 34,275 743.56 46.1 23 მუნ კალინგა
Rizal 19,554 231.00 84.65 14 მუნ კალინგა
Tabuk 121,033 700.25 172.84 43 შქ კალინგა
Tanudan 8,746 307.55 28.44 16 მუნ კალინგა
Tinglayan 13,148 283.00 46.46 20 მუნ კალინგა
Agoo 66,028 52.84 1,249.58 49 მუნ ლა-უნიონი
Aringay 50,380 84.54 595.93 24 მუნ ლა-უნიონი
Bacnotan 44,388 76.60 579.48 47 მუნ ლა-უნიონი
Bagulin 14,428 107.33 134.43 10 მუნ ლა-უნიონი
Balaoan 40,339 68.70 587.18 36 მუნ ლა-უნიონი
Bangar 38,041 37.36 1,018.23 33 მუნ ლა-უნიონი
Bauang 78,449 73.15 1,072.44 39 მუნ ლა-უნიონი
Burgos 9,006 70.80 127.2 12 მუნ ლა-უნიონი
Caba 23,119 46.31 499.22 17 მუნ ლა-უნიონი
Luna 37,318 42.90 869.88 40 მუნ ლა-უნიონი
Naguilian 52,189 104.60 498.94 37 მუნ ლა-უნიონი
Pugo 19,337 62.84 307.72 14 მუნ ლა-უნიონი
Rosario 60,278 73.98 814.79 33 მუნ ლა-უნიონი
San Fernando 125,640 102.72 1,223.13 59 შქ ლა-უნიონი
San Gabriel 18,943 129.87 145.86 15 მუნ ლა-უნიონი
San Juan 40,507 57.12 709.16 41 მუნ ლა-უნიონი
Santo Tomas 40,846 64.00 638.22 24 მუნ ლა-უნიონი
Santol 14,166 93.70 151.18 11 მუნ ლა-უნიონი
Sudipen 17,187 97.59 176.11 17 მუნ ლა-უნიონი
Tubao 31,763 50.75 625.87 18 მუნ ლა-უნიონი
Alaminos 51,619 57.46 898.35 15 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Bay 67,182 42.66 1,574.82 15 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Biñan 407,437 43.50 9,366.37 24 შქ ლაგუნის პროვინცია
Cabuyao 355,330 43.40 8,187.33 18 შქ ლაგუნის პროვინცია
Calamba 539,671 149.50 3,609.84 54 შქ ლაგუნის პროვინცია
Calauan 87,693 65.40 1,340.87 17 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Cavinti 23,980 203.58 117.79 19 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Famy 16,791 53.06 316.45 20 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Kalayaan 24,755 46.60 531.22 3 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Liliw 39,491 39.10 1,010 33 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Los Baños 115,353 54.22 2,127.5 14 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Luisiana 20,859 73.31 284.53 23 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Lumban 32,330 40.53 797.68 16 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Mabitac 21,275 80.76 263.43 15 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Magdalena 27,816 34.88 797.48 24 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Majayjay 27,893 69.58 400.88 40 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Nagcarlan 64,866 78.10 830.55 52 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Paete 24,945 55.02 453.38 9 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Pagsanjan 44,327 26.36 1,681.6 16 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Pakil 23,495 46.50 505.27 13 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Pangil 25,026 45.03 555.76 8 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Pila 54,613 31.20 1,750.42 17 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Rizal 18,332 27.90 657.06 11 მუნ ლაგუნის პროვინცია
San Pablo 285,348 197.56 1,444.36 80 შქ ლაგუნის პროვინცია
San Pedro 326,001 24.05 13,555.14 27 შქ ლაგუნის პროვინცია
Santa Cruz 123,574 38.59 3,202.23 26 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Santa Maria 34,511 108.40 318.37 25 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Santa Rosa 414,812 54.84 7,564.04 18 შქ ლაგუნის პროვინცია
Siniloan 39,460 64.51 611.69 20 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Victoria 43,408 22.35 1,942.19 9 მუნ ლაგუნის პროვინცია
Bacolod 24,367 104.10 234.07 16 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Balo-i 68,465 90.98 752.53 21 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Baroy 24,683 72.35 341.16 23 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Iligan 363,115 813.37 446.43 44 მუქ ჩრდილოეთი ლანაო
Kapatagan 62,571 242.89 257.61 33 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Kauswagan 24,193 60.37 400.75 13 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Kolambugan 28,265 134.55 210.07 26 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Lala 73,425 140.25 523.53 27 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Linamon 21,269 76.38 278.46 8 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Magsaysay 20,463 151.83 134.78 24 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Maigo 23,337 121.45 192.15 13 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Matungao 14,756 45.74 322.61 12 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
მუნai 35,020 197.50 177.32 26 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Nunungan 18,827 473.28 39.78 25 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Pantao Ragat 30,247 124.30 243.34 20 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Pantar 26,599 70.40 377.83 21 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Poona Piagapo 29,183 260.07 112.21 26 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Salvador 32,115 113.99 281.74 25 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Sapad 22,974 140.03 164.06 17 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Sultan Naga Dimaporo 60,904 230.99 263.67 37 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Tagoloan 15,091 69.70 216.51 7 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Tangcal 16,075 178.62 90 18 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Tubod 50,073 246.80 202.89 24 მუნ ჩრდილოეთი ლანაო
Amai Manabilang 12,124 544.10 22.28 17 მუნ სამხრეთი ლანაო
Bacolod-Kalawi 23,129 491.57 47.05 26 მუნ სამხრეთი ლანაო
Balabagan 29,863 230.00 129.84 27 მუნ სამხრეთი ლანაო
Balindong 32,573 453.94 71.76 38 მუნ სამხრეთი ლანაო
Bayang 28,023 230.00 121.84 49 მუნ სამხრეთი ლანაო
Binidayan 25,965 280.00 92.73 26 მუნ სამხრეთი ლანაო
Buadiposo-Buntong 18,046 215.00 83.93 33 მუნ სამხრეთი ლანაო
Bubong 26,514 798.50 33.2 36 მუნ სამხრეთი ლანაო
Butig 22,768 331.49 68.68 16 მუნ სამხრეთი ლანაო
Calanogas 14,985 195.00 76.85 17 მუნ სამხრეთი ლანაო
Ditsaan-Ramain 24,406 527.98 46.23 35 მუნ სამხრეთი ლანაო
Ganassi 30,802 256.00 120.32 32 მუნ სამხრეთი ლანაო
Kapai 20,581 398.50 51.65 20 მუნ სამხრეთი ლანაო
Kapatagan 20,498 288.13 71.14 15 მუნ სამხრეთი ლანაო
Lumba-Bayabao 45,909 640.02 71.73 38 მუნ სამხრეთი ლანაო
Lumbaca-Unayan 8,131 42.28 192.31 9 მუნ სამხრეთი ლანაო
Lumbatan 22,780 158.39 143.82 21 მუნ სამხრეთი ლანაო
Lumbayanague 19,091 302.18 63.18 22 მუნ სამხრეთი ლანაო
Madalum 26,478 498.39 53.13 37 მუნ სამხრეთი ლანაო
Madamba 22,050 225.00 98 24 მუნ სამხრეთი ლანაო
Maguing 30,436 815.04 37.34 34 მუნ სამხრეთი ლანაო
Malabang 49,088 198.10 247.79 37 მუნ სამხრეთი ლანაო
Marantao 37,763 660.00 57.22 34 მუნ სამხრეთი ლანაო
Marawi 207,010 87.55 2,364.48 96 შქ სამხრეთი ლანაო
Marogong 30,118 365.00 82.52 24 მუნ სამხრეთი ლანაო
Masiu 33,580 170.00 197.53 35 მუნ სამხრეთი ლანაო
Mulondo 19,932 458.67 43.46 26 მუნ სამხრეთი ლანაო
Pagayawan 15,057 218.00 69.07 18 მუნ სამხრეთი ლანაო
Piagapo 30,132 340.07 88.61 37 მუნ სამხრეთი ლანაო
Picong 18,907 280.00 67.53 19 მუნ სამხრეთი ლანაო
Poona Bayabao 31,141 242.34 128.5 25 მუნ სამხრეთი ლანაო
Pualas 14,526 182.89 79.42 23 მუნ სამხრეთი ლანაო
Saguiaran 26,712 51.35 520.19 30 მუნ სამხრეთი ლანაო
Sultan Dumalondong 12,500 275.80 45.32 7 მუნ სამხრეთი ლანაო
Tagoloan II 12,602 362.35 34.78 19 მუნ სამხრეთი ლანაო
Tamparan 32,074 170.00 188.67 44 მუნ სამხრეთი ლანაო
Taraka 27,184 435.40 62.43 43 მუნ სამხრეთი ლანაო
Tubaran 16,896 435.00 38.84 21 მუნ სამხრეთი ლანაო
Tugaya 24,778 155.10 159.75 23 მუნ სამხრეთი ლანაო
Wao 50,366 485.24 103.8 26 მუნ სამხრეთი ლანაო
Abuyog 61,216 688.25 88.94 63 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Alangalang 57,185 150.54 379.87 54 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Albuera 47,151 303.35 155.43 16 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Babatngon 28,823 115.18 250.24 25 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Barugo 34,497 84.62 407.67 37 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Bato 38,505 72.45 531.47 32 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Baybay 111,848 459.30 243.52 92 შქ ლეიტე (პროვინცია)
Burauen 52,511 265.33 197.91 77 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Calubian 31,646 100.95 313.48 53 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Capoocan 33,721 185.40 181.88 21 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Carigara 54,656 117.86 463.74 49 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Dagami 36,178 161.65 223.8 65 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Dulag 48,992 110.70 442.57 45 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Hilongos 64,514 192.92 334.41 51 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Hindang 20,849 50.04 416.65 20 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Inopacan 21,389 94.62 226.05 20 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Isabel 46,781 64.01 730.84 24 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Jaro 43,758 207.19 211.2 46 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Javier 26,658 152.70 174.58 28 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Julita 15,598 53.30 292.65 26 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Kananga 59,696 144.20 413.98 23 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
La Paz 19,174 72.70 263.74 35 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
ლეიტე (პროვინცია) 40,397 181.26 222.87 30 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
MacArthur 21,578 57.57 374.81 31 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Mahaplag 27,865 104.79 265.91 28 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Matag-ob 17,522 104.40 167.84 21 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Matalom 32,586 132.00 246.86 30 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Mayorga 18,071 42.17 428.53 16 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Merida 31,574 95.21 331.62 22 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Ormoc 230,998 613.60 376.46 110 დშქ ლეიტე (პროვინცია)
Palo 76,213 221.27 344.43 33 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Palompon 58,313 126.07 462.54 50 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Pastrana 19,359 86.35 224.19 29 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
San Isidro 30,722 122.50 250.79 19 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
San Miguel 19,753 145.11 136.12 21 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Santa Fe 22,102 53.97 409.52 20 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Tabango 33,868 96.62 350.53 13 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Tabontabon 11,902 24.18 492.22 16 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Tacloban 251,881 201.72 1,248.67 138 მუქ ლეიტე (პროვინცია)
Tanauan 57,455 78.41 732.75 54 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Tolosa 20,708 22.54 918.72 15 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Tunga 7,656 7.70 994.29 8 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
Villaba 42,859 150.31 285.14 35 მუნ ლეიტე (პროვინცია)
ამპატუანი 28,941 255.40 113.32 11 მუნ მაგინდანაო
ბარირა 36,143 392.61 92.06 14 მუნ მაგინდანაო
ბულდონი 39,684 392.61 101.08 15 მუნ მაგინდანაო
Buluan 57,406 699.50 82.07 7 მუნ მაგინდანაო
Cotabato City 325,079 176.00 1,847.04 37 დშქ მაგინდანაო
Datu Abdullah Sangki 30,117 220.00 136.9 10 მუნ მაგინდანაო
Datu Anggal Midtimbang 28,224 85.43 330.38 7 მუნ მაგინდანაო
Datu Blah T. Sinsuat 28,243 147.21 191.86 13 მუნ მაგინდანაო
Datu Hoffer Ampatuan 26,660 461.10 57.82 11 მუნ მაგინდანაო
Datu Montawal 37,314 461.10 253.24 11 მუნ მაგინდანაო
Datu Odin Sinsuat 116,768 461.80 72.94 34 მუნ მაგინდანაო
Datu Paglas 33,682 132.10 214.84 23 მუნ მაგინდანაო
Datu Piang 28,380 302.97 62.04 16 მუნ მაგინდანაო
Datu Salibo 18,795 150.62 206.21 17 მუნ მაგინდანაო
Datu Saudi-Ampatuan 31,060 60.16 214.26 8 მუნ მაგინდანაო
Datu Unsay 12,890 95.39 327.74 8 მუნ მაგინდანაო
General Salipada K. Pendatun 24,933 189.37 131.66 19 მუნ მაგინდანაო
Guindulungan 31,263 130.68 194.67 11 მუნ მაგინდანაო
Kabuntalan 25,439 371.08 74.94 17 მუნ მაგინდანაო
Mamasapano 27,807 85.31 307.15 14 მუნ მაგინდანაო
Mangudadatu 26,203 98.16 367.09 14 მუნ მაგინდანაო
მატანოგი 36,034 146.50 179.37 8 მუნ მაგინდანაო
ჩრდილოეთი კაბუნტალანი 26,277 106.77 349.48 11 მუნ მაგინდანაო
პაგალუნგანი 46,277 898.76 51.49 12 მუნ მაგინდანაო
Paglat 18,727 177.74 105.36 8 მუნ მაგინდანაო
პანდაგი 26,356 85.31 308.94 8 მუნ მაგინდანაო
პარანგი 102,914 850.78 120.96 25 მუნ მაგინდანაო
Rajah Buayan 27,832 71.98 386.66 11 მუნ მაგინდანაო
Shariff Aguak 33,982 392.70 86.53 13 მუნ მაგინდანაო
Shariff Saydona Mustapha 25,080 164.42 152.54 16 მუნ მაგინდანაო
South Upi 43,197 184.80 233.75 11 მუნ მაგინდანაო
Sultan Kudarat 105,121 712.91 147.45 39 მუნ მაგინდანაო
Sultan Mastura 25,331 242.07 104.64 13 მუნ მაგინდანაო
Sultan Sumagka 17,463 62.96 277.37 9 მუნ მაგინდანაო
Sultan sa Barongis 24,476 291.30 84.02 12 მუნ მაგინდანაო
Talayan 34,156 143.84 237.46 15 მუნ მაგინდანაო
Upi 59,004 742.95 79.42 23 მუნ მაგინდანაო
Boac 57,283 212.70 269.31 61 მუნ მარინდუკე
Buenavista 26,043 81.25 320.53 15 მუნ მარინდუკე
Gasan 36,197 100.88 358.81 25 მუნ მარინდუკე
Mogpog 34,516 108.06 319.42 37 მუნ მარინდუკე
Santa Cruz 54,692 270.77 201.99 55 მუნ მარინდუკე
Torrijos 30,476 178.92 170.33 25 მუნ მარინდუკე
Aroroy 88,351 440.30 200.66 41 მუნ მასბატეს პროვინცია
Baleno 28,855 204.38 141.18 24 მუნ მასბატეს პროვინცია
Balud 40,155 231.00 173.83 32 მუნ მასბატეს პროვინცია
Batuan 14,610 56.28 259.59 14 მუნ მასბატეს პროვინცია
Cataingan 50,623 191.64 264.16 36 მუნ მასბატეს პროვინცია
Cawayan 69,265 260.19 266.21 37 მუნ მასბატეს პროვინცია
Claveria 42,142 182.98 230.31 22 მუნ მასბატეს პროვინცია
Dimasalang 24,909 148.07 168.22 20 მუნ მასბატეს პროვინცია
Esperanza 17,534 67.49 259.8 20 მუნ მასბატეს პროვინცია
Mandaon 44,122 280.80 157.13 26 მუნ მასბატეს პროვინცია
მასბატეს პროვინცია City 104,522 188.00 555.97 30 შქ მასბატეს პროვინცია
Milagros 57,538 565.30 101.78 27 მუნ მასბატეს პროვინცია
Mobo 40,823 143.47 284.54 29 მუნ მასბატეს პროვინცია
Monreal 25,164 128.67 195.57 11 მუნ მასბატეს პროვინცია
Palanas 27,322 171.10 159.68 24 მუნ მასბატეს პროვინცია
Pio V. Corpuz 23,744 89.33 265.8 18 მუნ მასბატეს პროვინცია
Placer 56,340 193.03 291.87 35 მუნ მასბატეს პროვინცია
San Fernando 21,600 77.50 278.71 26 მუნ მასბატეს პროვინცია
San Jacinto 29,686 122.40 242.53 21 მუნ მასბატეს პროვინცია
San Pascual 44,449 246.65 180.21 22 მუნ მასბატეს პროვინცია
Uson 57,166 163.20 350.28 35 მუნ მასბატეს პროვინცია
Caloocan 1,661,584 55.80 29,777.49 188 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Las Piñas 606,293 32.69 18,546.74 20 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Makati 629,616 21.57 29,189.43 33 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Malabon 380,522 15.71 24,221.64 21 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Mandaluyong 425,758 21.26 20,026.25 27 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Manila 1,846,513 38.55 47,899.17 897 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Marikina 456,059 21.52 21,192.33 16 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
მუნtinlupa 543,445 39.75 13,671.57 9 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Navotas 247,543 10.77 22,984.49 18 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Parañaque 689,992 47.69 14,468.27 16 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Pasay 440,656 13.97 31,543.02 201 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Pasig 803,159 31.00 25,908.35 30 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Pateros 65,227 1.76 37,060.8 10 მუნ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Quezon City 2,960,048 166.20 17,810.16 142 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
San Juan 126,347 5.95 21,234.79 21 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Taguig 886,722 53.67 16,521.74 28 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Valenzuela 714,978 47.02 15,205.83 33 მუქ ეროვნული დედაქალაქის რეგიონი
Aloran 27,934 118.06 236.61 38 მუნ დასავლეთი მისამისი
Baliangao 18,433 81.72 225.56 15 მუნ დასავლეთი მისამისი
Bonifacio 34,558 155.02 222.93 28 მუნ დასავლეთი მისამისი
Calamba 23,227 104.64 221.97 19 მუნ დასავლეთი მისამისი
Clarin 39,356 84.50 465.75 29 მუნ დასავლეთი მისამისი
Concepcion 9,324 61.60 151.36 18 მუნ დასავლეთი მისამისი
Don Victoriano Chiongbian 9,664 284.60 33.96 11 მუნ დასავლეთი მისამისი
Jimenez 28,909 81.43 355.02 24 მუნ დასავლეთი მისამისი
Lopez Jaena 25,507 94.70 269.35 28 მუნ დასავლეთი მისამისი
Oroquieta 72,301 237.88 303.94 47 შქ დასავლეთი მისამისი
Ozamiz 140,334 169.95 825.74 51 შქ დასავლეთი მისამისი
Panaon 10,797 46.80 230.71 16 მუნ დასავლეთი მისამისი
Plaridel 39,840 80.00 498 33 მუნ დასავლეთი მისამისი
Sapang Dalaga 20,490 93.93 218.14 28 მუნ დასავლეთი მისამისი
Sinacaban 19,671 99.09 198.52 17 მუნ დასავლეთი მისამისი
Tangub 68,389 162.78 420.13 55 შქ დასავლეთი მისამისი
Tudela 28,599 98.52 290.29 33 მუნ დასავლეთი მისამისი
Alubijid 32,163 85.56 375.91 16 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Balingasag 74,385 147.11 505.64 30 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Balingoan 11,020 57.80 190.66 9 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Binuangan 7,441 30.43 244.53 8 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Cagayan de Oro 728,402 412.80 1,764.54 80 მუქ აღმოსავლეთი მისამისი
Claveria 52,478 579.63 90.54 24 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
El Salvador 58,771 106.15 553.66 15 შქ აღმოსავლეთი მისამისი
Gingoog 136,698 568.44 240.48 79 შქ აღმოსავლეთი მისამისი
Gitagum 17,920 43.40 412.9 11 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Initao 33,902 111.27 304.68 16 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Jasaan 57,055 77.02 740.78 15 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Kinoguitan 14,091 42.56 331.09 15 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Lagonglong 24,190 83.78 288.73 10 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Laguindingan 26,363 44.23 596.04 11 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Libertad 12,948 22.47 576.23 9 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Lugait 20,559 27.45 748.96 8 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Magsaysay 36,803 143.14 257.11 13 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Manticao 29,469 123.01 239.57 25 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Medina 35,612 148.29 240.15 19 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Naawan 22,444 88.50 253.6 10 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Opol 66,327 175.13 378.73 14 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Salay 29,998 92.79 323.29 18 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Sugbongcogon 9,764 26.50 368.45 10 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Tagoloan 80,319 117.73 682.23 10 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Talisayan 25,761 140.33 183.57 18 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Villanueva 40,419 48.80 828.26 11 მუნ აღმოსავლეთი მისამისი
Barlig 4,796 228.64 20.98 11 მუნ მთის პროვინცია
Bauko 32,021 153.00 209.29 22 მუნ მთის პროვინცია
Besao 6,873 173.62 39.59 14 მუნ მთის პროვინცია
Bontoc 24,104 396.10 60.85 16 მუნ მთის პროვინცია
Natonin 10,339 252.00 41.03 11 მუნ მთის პროვინცია
Paracelis 31,168 570.16 54.67 9 მუნ მთის პროვინცია
საბანგანი 9,621 72.04 133.55 15 მუნ მთის პროვინცია
სადანგა 8,427 83.30 101.16 8 მუნ მთის პროვინცია
საგადა 11,510 83.32 138.14 19 მუნ მთის პროვინცია
ტადიანი 19,341 145.20 133.2 19 მუნ მთის პროვინცია
Bacolod 600,783 162.67 3,693.26 61 მუქ დასავლეთი ნეგროსი
Bago 191,210 401.20 476.6 24 შქ დასავლეთი ნეგროსი
Binalbagan 71,407 189.96 375.91 16 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Cadiz 158,544 524.57 302.24 22 შქ დასავლეთი ნეგროსი
Calatrava 82,540 504.50 163.61 40 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Candoni 23,751 191.70 123.9 9 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Cauayan 108,480 520.00 208.62 25 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Enrique B. Magalona 64,290 113.25 567.68 23 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Escalante 96,159 192.76 498.85 21 შქ დასავლეთი ნეგროსი
Himamaylan 116,240 367.04 316.7 19 შქ დასავლეთი ნეგროსი
Hinigaran 88,909 154.92 573.9 24 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Hinoba-an 60,865 414.50 146.84 13 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Ilog 59,855 281.70 212.48 15 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Isabela 64,516 178.76 360.91 30 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Kabankalan 200,198 697.35 287.08 32 შქ დასავლეთი ნეგროსი
La Carlota 66,664 137.29 485.57 14 შქ დასავლეთი ნეგროსი
La Castellana 79,492 185.22 429.18 13 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Manapla 55,083 112.86 488.06 12 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Moises Padilla 43,462 144.10 301.61 15 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Murcia 88,868 279.14 318.36 23 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Pontevedra 54,502 112.50 484.46 20 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Pulupandan 30,117 23.00 1,309.43 20 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Sagay 148,894 330.34 450.73 25 შქ დასავლეთი ნეგროსი
Salvador Benedicto 26,922 170.50 157.9 7 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
San Carlos 132,650 451.50 293.8 18 შქ დასავლეთი ნეგროსი
San Enrique 24,177 28.84 838.31 10 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Silay 130,478 214.80 607.44 16 შქ დასავლეთი ნეგროსი
Sipalay 72,448 379.78 190.76 17 შქ დასავლეთი ნეგროსი
Talisay 108,909 201.18 541.35 27 შქ დასავლეთი ნეგროსი
Toboso 43,445 117.33 370.28 9 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Valladolid 39,996 48.03 832.73 16 მუნ დასავლეთი ნეგროსი
Victorias 90,101 133.92 672.8 26 შქ დასავლეთი ნეგროსი
Amlan 25,513 111.85 228.1 8 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Ayungon 47,102 265.10 177.68 24 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Bacong 41,207 40.30 1,022.51 22 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Bais 84,317 319.64 263.79 35 შქ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Basay 28,531 162.00 176.12 10 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Bayawan 122,747 699.08 175.58 28 შქ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Bindoy 40,308 173.70 232.06 22 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Canlaon 58,822 170.93 344.13 12 შქ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Dauin 30,018 114.10 263.09 23 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Dumaguete 134,103 33.62 3,988.79 30 შქ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Guihulngan 102,656 388.56 264.2 33 შქ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Jimalalud 32,256 139.50 231.23 28 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
La Libertad 41,089 139.60 294.33 29 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Mabinay 82,953 319.44 259.68 32 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Manjuyod 44,799 264.60 169.31 27 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Pamplona 39,805 202.20 196.86 16 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
San Jose 21,956 54.46 403.16 14 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Santa Catalina 77,501 523.10 148.16 22 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Siaton 83,082 335.90 247.34 26 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Sibulan 64,343 163.00 394.74 15 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Tanjay 82,642 267.05 309.46 24 შქ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Tayasan 38,159 154.20 247.46 28 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Valencia 38,733 147.49 262.61 24 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Vallehermoso 40,779 101.25 402.76 15 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Zamboanguita 29,569 85.86 344.39 10 მუნ აღმოსავლეთი ნეგროსი
Allen 25,228 47.60 530 20 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Biri 11,274 24.62 457.92 8 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Bobon 25,964 130.00 199.72 18 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Capul 12,323 35.56 346.54 12 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Catarman 97,879 464.43 210.75 55 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Catubig 32,174 214.99 149.65 47 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Gamay 23,367 115.10 203.01 26 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Laoang 60,607 246.94 245.43 56 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Lapinig 11,844 57.30 206.7 15 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Las Navas 36,621 282.61 129.58 53 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Lavezares 29,390 119.50 245.94 26 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Lope de Vega 14,690 280.00 52.46 22 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Mapanas 14,234 117.85 120.78 13 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Mondragon 41,415 288.90 143.35 24 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Palapag 34,034 179.60 189.5 32 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Pambujan 35,532 163.90 216.79 26 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Rosario 10,949 31.60 346.49 11 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
San Antonio 8,882 27.00 328.96 10 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
San Isidro 27,867 255.90 108.9 14 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
San Jose 17,641 29.85 590.99 16 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
San Roque 29,882 152.98 195.33 16 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
San Vicente 6,928 15.80 438.48 7 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Silvino Lobos 15,100 224.20 67.35 26 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Victoria 15,361 186.70 82.28 16 მუნ ჩრდილოეთი სამარი
Aliaga 70,363 90.04 781.46 26 მუნ ნუევა-ესიხა
Bongabon 66,839 286.95 232.93 28 მუნ ნუევა-ესიხა
Cabanatuan 327,325 192.29 1,702.25 89 შქ ნუევა-ესიხა
Cabiao 85,862 111.83 767.79 23 მუნ ნუევა-ესიხა
Carranglan 42,420 705.31 60.14 17 მუნ ნუევა-ესიხა
Cuyapo 68,066 215.73 315.51 51 მუნ ნუევა-ესიხა
Gabaldon 38,958 242.88 160.4 16 მუნ ნუევა-ესიხა
Gapan 122,968 118.00 1,042.1 23 შქ ნუევა-ესიხა
General Mamerto Natividad 44,311 533.08 83.12 20 მუნ ნუევა-ესიხა
General Tinio 55,925 245.29 228 13 მუნ ნუევა-ესიხა
Guimba 127,653 245.29 520.42 64 მუნ ნუევა-ესიხა
Jaen 79,189 85.46 926.62 27 მუნ ნუევა-ესიხა
Laur 38,263 295.88 129.32 17 მუნ ნუევა-ესიხა
Licab 29,269 67.37 434.45 11 მუნ ნუევა-ესიხა
Llanera 42,281 114.44 369.46 22 მუნ ნუევა-ესიხა
Lupao 45,917 121.33 378.45 24 მუნ ნუევა-ესიხა
მუნoz 84,308 163.05 517.07 37 შქ ნუევა-ესიხა
Nampicuan 14,471 52.60 275.11 21 მუნ ნუევა-ესიხა
Palayan 45,383 101.40 447.56 19 შქ ნუევა-ესიხა
Pantabangan 31,763 392.56 80.91 14 მუნ ნუევა-ესიხა
Peñaranda 32,269 95.00 339.67 10 მუნ ნუევა-ესიხა
Quezon 41,845 68.53 610.61 16 მუნ ნუევა-ესიხა
Rizal 70,196 120.55 582.3 26 მუნ ნუევა-ესიხა
San Antonio 83,060 153.56 540.9 16 მუნ ნუევა-ესიხა
San Isidro 54,372 56.49 962.51 9 მუნ ნუევა-ესიხა
San Jose 150,917 185.99 811.43 38 შქ ნუევა-ესიხა
San Leonardo 68,536 151.90 451.19 15 მუნ ნუევა-ესიხა
Santa Rosa 75,649 147.15 514.09 33 მუნ ნუევა-ესიხა
Santo Domingo 61,092 74.88 815.87 24 მუნ ნუევა-ესიხა
Talavera 132,338 140.92 939.1 53 მუნ ნუევა-ესიხა
Talugtug 25,236 93.95 268.61 28 მუნ ნუევა-ესიხა
Zaragoza 53,090 72.02 737.16 19 მუნ ნუევა-ესიხა
Alfonso Castañeda 8,539 375.40 22.75 6 მუნ ნუევა-ვისკაია
Ambaguio 15,472 156.26 99.01 8 მუნ ნუევა-ვისკაია
Aritao 42,197 265.60 158.87 22 მუნ ნუევა-ვისკაია
Bagabag 37,985 183.90 206.55 17 მუნ ნუევა-ვისკაია
Bambang 55,789 345.00 161.71 25 მუნ ნუევა-ვისკაია
Bayombong 67,714 136.00 497.9 25 მუნ ნუევა-ვისკაია
Diadi 19,236 181.20 106.16 19 მუნ ნუევა-ვისკაია
Dupax del Norte 33,295 347.30 95.87 15 მუნ ნუევა-ვისკაია
Dupax del Sur 21,224 374.70 56.64 19 მუნ ნუევა-ვისკაია
Kasibu 41,776 318.80 131.04 30 მუნ ნუევა-ვისკაია
Kayapa 26,469 482.90 54.81 30 მუნ ნუევა-ვისკაია
Quezon 24,055 187.50 128.29 12 მუნ ნუევა-ვისკაია
Santa Fe 18,276 399.81 45.71 16 მუნ ნუევა-ვისკაია
Solano 65,287 139.80 467 22 მუნ ნუევა-ვისკაია
Villaverde 20,118 81.50 246.85 9 მუნ ნუევა-ვისკაია
Abra de Ilog 35,176 533.70 65.91 10 მუნ დასავლეთი მინდორო
Calintaan 30,190 382.50 78.93 7 მუნ დასავლეთი მინდორო
Looc 7,802 132.30 58.97 9 მუნ დასავლეთი მინდორო
Lubang 17,437 113.10 154.17 16 მუნ დასავლეთი მინდორო
Magsaysay 39,767 296.70 134.03 12 მუნ დასავლეთი მინდორო
Mamburao 47,705 283.51 168.27 15 მუნ დასავლეთი მინდორო
Paluan 18,566 564.50 32.89 12 მუნ დასავლეთი მინდორო
Rizal 40,429 242.50 166.72 11 მუნ დასავლეთი მინდორო
Sablayan 92,598 2,188.80 42.31 22 მუნ დასავლეთი მინდორო
San Jose 153,267 446.70 343.11 39 მუნ დასავლეთი მინდორო
Santa Cruz 42,417 681.40 62.25 11 მუნ დასავლეთი მინდორო
Baco 39,817 216.23 184.14 27 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Bansud 42,671 343.47 124.24 13 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Bongabong 76,973 498.20 154.5 36 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Bulalacao 44,366 321.86 137.84 15 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Calapan 145,786 250.06 583 62 შქ აღმოსავლეთი მინდორო
Gloria 50,496 245.52 205.67 27 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Mansalay 59,114 446.62 132.36 17 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Naujan 109,587 503.10 217.82 70 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Pinamalayan 90,383 282.26 320.21 37 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Pola 35,455 159.34 222.51 23 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Puerto Galera 41,961 247.85 169.3 13 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Roxas 58,849 85.26 690.23 20 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
San Teodoro 19,121 341.00 56.07 8 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Socorro 41,585 151.38 274.71 26 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Victoria 52,175 146.23 356.8 32 მუნ აღმოსავლეთი მინდორო
Aborlan 38,736 807.33 47.98 19 მუნ პალავანის პროვინცია
Agutaya 12,867 37.31 344.87 10 მუნ პალავანის პროვინცია
Araceli 14,434 204.30 70.65 13 მუნ პალავანის პროვინცია
Balabac 42,527 581.60 73.12 20 მუნ პალავანის პროვინცია
Bataraza 85,439 726.20 117.65 22 მუნ პალავანის პროვინცია
Brooke's Point 73,994 1,303.40 56.77 18 მუნ პალავანის პროვინცია
Busuanga 25,617 392.90 65.2 14 მუნ პალავანის პროვინცია
Cagayancillo 6,884 26.39 260.86 12 მუნ პალავანის პროვინცია
Coron 65,855 689.10 95.57 23 მუნ პალავანის პროვინცია
Culion 23,213 499.59 46.46 14 მუნ პალავანის პროვინცია
Cuyo 23,489 84.95 276.5 17 მუნ პალავანის პროვინცია
Dumaran 23,528 435.00 54.09 16 მუნ პალავანის პროვინცია
El Nido 50,494 923.26 54.69 18 მუნ პალავანის პროვინცია
Kalayaan 193 290.00 0.67 1 მუნ პალავანის პროვინცია
Linapacan 16,424 195.44 84.04 10 მუნ პალავანის პროვინცია
Magsaysay 12,603 49.48 254.71 11 მუნ პალავანის პროვინცია
Narra 77,948 831.73 93.72 23 მუნ პალავანის პროვინცია
Puerto Princesa 307,079 2,381.02 128.97 66 მუქ პალავანის პროვინცია
Quezon 65,283 943.19 69.22 14 მუნ პალავანის პროვინცია
Rizal 56,162 1,256.47 44.7 11 მუნ პალავანის პროვინცია
Roxas, პალავანის პროვინცია 69,624 1,177.56 59.13 31 მუნ პალავანის პროვინცია
San Vicente 33,507 1,462.94 22.9 10 მუნ პალავანის პროვინცია
Sofronio Española 37,416 473.91 78.95 9 მუნ პალავანის პროვინცია
Taytay 83,357 1,257.68 66.28 31 მუნ პალავანის პროვინცია
Angeles 462,928 60.27 7,680.9 33 მუქ პამპანგა
Apalit 117,160 61.47 1,905.97 12 მუნ პამპანგა
Arayat 144,875 134.48 1,077.3 30 მუნ პამპანგა
Bacolor 48,066 71.70 670.38 21 მუნ პამპანგა
Candaba 119,497 176.40 677.42 33 მუნ პამპანგა
Floridablanca 135,542 175.48 772.41 33 მუნ პამპანგა
Guagua 128,893 48.67 2,648.3 31 მუნ პამპანგა
Lubao 173,502 155.77 1,113.83 44 მუნ პამპანგა
Mabalacat 293,244 83.18 3,525.41 27 შქ პამპანგა
Macabebe 78,151 105.16 743.16 25 მუნ პამპანგა
Magalang 124,188 97.32 1,276.08 27 მუნ პამპანგა
Masantol 57,990 48.25 1,201.87 26 მუნ პამპანგა
Mexico 173,403 117.41 1,476.9 43 მუნ პამპანგა
Minalin 48,380 48.27 1,002.28 15 მუნ პამპანგა
Porac 140,751 314.00 448.25 29 მუნ პამპანგა
San Fernando 354,666 67.74 5,235.7 35 შქ პამპანგა
San Luis 58,551 56.83 1,030.28 17 მუნ პამპანგა
San Simon 59,182 57.37 1,031.58 14 მუნ პამპანგა
Santa Ana 61,537 39.84 1,544.6 14 მუნ პამპანგა
Santa Rita 48,209 29.76 1,619.93 10 მუნ პამპანგა
Santo Tomas 42,846 21.30 2,011.55 7 მუნ პამპანგა
Sasmuan 29,076 91.80 316.73 12 მუნ პამპანგა
Agno 29,947 169.75 176.42 17 მუნ პანგასინანი
Aguilar 45,100 195.07 231.2 16 მუნ პანგასინანი
Alaminos 99,397 164.26 605.12 39 შქ პანგასინანი
Alcala 48,908 45.71 1,069.96 16 მუნ პანგასინანი
Anda 41,548 74.55 557.32 21 მუნ პანგასინანი
Asingan 57,811 66.64 867.51 18 მუნ პანგასინანი
Balungao 30,004 73.25 409.61 21 მუნ პანგასინანი
Bani 52,603 179.65 292.81 27 მუნ პანგასინანი
Basista 37,679 24.00 1,569.96 13 მუნ პანგასინანი
Bautista 35,398 46.33 764.04 18 მუნ პანგასინანი
Bayambang 129,011 143.94 896.28 77 მუნ პანგასინანი
Binalonan 56,382 47.57 1,185.24 24 მუნ პანგასინანი
Binmaley 86,881 118.50 733.17 33 მუნ პანგასინანი
Bolinao 83,979 197.22 425.81 30 მუნ პანგასინანი
Bugallon 74,962 189.64 395.29 24 მუნ პანგასინანი
Burgos 23,749 131.32 180.85 14 მუნ პანგასინანი
Calasiao 100,471 48.36 2,077.56 24 მუნ პანგასინანი
Dagupan 174,302 37.23 4,681.76 31 დშქ პანგასინანი
Dasol 31,355 166.60 188.21 18 მუნ პანგასინანი
Infanta 26,242 254.29 103.2 13 მუნ პანგასინანი
Labrador 26,811 90.99 294.66 10 მუნ პანგასინანი
Laoac 34,128 40.50 842.67 22 მუნ პანგასინანი
Lingayen 107,728 62.76 1,716.51 32 მუნ პანგასინანი
Mabini 26,454 291.01 90.9 16 მუნ პანგასინანი
Malasiqui 143,094 131.37 1,089.24 73 მუნ პანგასინანი
Manaoag 76,045 55.95 1,359.16 26 მუნ პანგასინანი
Mangaldan 113,185 48.47 2,335.16 30 მუნ პანგასინანი
Mangatarem 79,323 317.50 249.84 82 მუნ პანგასინანი
Mapandan 38,058 30.00 1,268.6 15 მუნ პანგასინანი
Natividad 25,771 134.36 191.81 18 მუნ პანგასინანი
Pozorrubio 74,729 134.60 555.19 34 მუნ პანგასინანი
Rosales 66,711 66.39 1,004.84 37 მუნ პანგასინანი
San Carlos 205,424 169.03 1,215.31 86 შქ პანგასინანი
San Fabian 87,428 81.28 1,075.64 34 მუნ პანგასინანი
San Jacinto 44,351 44.18 1,003.87 19 მუნ პანგასინანი
San Manuel 54,271 129.18 420.12 14 მუნ პანგასინანი
San Nicolas 39,778 210.20 189.24 33 მუნ პანგასინანი
San Quintin 33,980 115.90 293.18 21 მუნ პანგასინანი
Santa Barbara 92,187 61.37 1,502.15 29 მუნ პანგასინანი
Santa Maria 34,220 69.50 492.37 23 მუნ პანგასინანი
Santo Tomas 14,878 12.99 1,145.34 10 მუნ პანგასინანი
Sison 52,320 81.88 638.98 28 მუნ პანგასინანი
Sual 39,091 130.16 300.33 19 მუნ პანგასინანი
Tayug 45,241 51.24 882.92 21 მუნ პანგასინანი
Umingan 77,074 258.43 298.24 58 მუნ პანგასინანი
Urbiztondo 55,557 81.80 679.18 21 მუნ პანგასინანი
Urdaneta 144,577 100.26 1,442.02 34 შქ პანგასინანი
Villasis 65,047 75.83 857.8 21 მუნ პანგასინანი
  1. ფართობის შესახებ ყველა ინფორმაცია აღებულია ფილიპინების სტატისტიკის სააგენტოს მონაცემებიდან, თუკი სხვა წყარო არ არის მითითებული.

იხილეთ აგრეთვე[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

References[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]