შინაარსზე გადასვლა

The Beatles-ის მიერ ჩაწერილი სიმღერების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
(გადამისამართდა გვერდიდან The Beatles-ის სიმღერების სია)

ქვემოთ წარმოდგენილია ჯგუფ The Beatles-ის მიერ ჩაწერილი ყველა სიმღერის სია.

სიმღერა წელი ალბომი ავტორი(ები) ვოკალი(ები) ადგილი გაერთიანებული სამეფოს ჩარტში ადგილი აშშ-ის ჩარტში შენიშვნა
„12-Bar Original“ 1965 Anthology 2 ლენონი, მაკ-კარტნი, ჰარისონი და სტარი არ არის
„A Beginning“ 1968 Anthology 3 ჯორჯ მარტინი არ არის
„A Day in the Life“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი B-მხარე
„A Hard Day's Night“ 1964 A Hard Day's Night ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„A Shot of Rhythm and Blues“ 1963 Live at the BBC ტერი თომპსონი ლენონი ქავერ-ვერსია
„A Taste of Honey“ 1963 Please Please Me ბობი სკოტი, მარლოუ მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„A World Without Love“ 1964 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი Peter and Gordon-ის სინგლი, 1964
„Across the Universe“ 1968 Let it Be ლენონი ლენონი
„Act Naturally“ 1965 Help! ჯონი რასელი, მორისონი სტარი &&&&&&&&&&&&&047.&&&&&047 ქავერ-ვერსია, B-მხარე
„Ain't She Sweet“ 1961 Anthology 1 ჯელ იელენი, მილტონ ეიჯერი ლენონი &&&&&&&&&&&&&019.&&&&&019 ქავერ-ვერსია. 1969 წლის ჩანაწერი შეტანილია კრებულში Anthology 3
„All I've Got to Do“ 1963 With the Beatles ლენონი ლენონი
„All My Loving“ 1963 With the Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&045.&&&&&045
„All Things Must Pass“ 1969 Anthology 3 ჰარისონი ჰარისონი
„All Together Now“ 1967 Yellow Submarine მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი და ლენონი
„All You Need Is Love“ 1967 Magical Mystery Tour ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„And I Love Her“ 1964 A Hard Day's Night მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&012.&&&&&012
„And Your Bird Can Sing“ 1966 Revolver ლენონი ლენონი
„Anna (Go to Him)“ 1963 Please Please Me ართურ ალექსანდრი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Another Girl“ 1965 Help! მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Any Time at All“ 1964 A Hard Day's Night ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი
„Ask Me Why“ 1962 Please Please Me ლენონი ლენონი B-მხარე
„Baby It's You“ 1963 Please Please Me დევიდი/უილიამსი ლენონი &&&&&&&&&&&&&067.&&&&&067 ქავერ-ვერსია; BBC-ს ვერსია მოხვდა ინგლისის ჰიტ-აღლუმში
„Baby, You're a Rich Man“ 1967 Magical Mystery Tour ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი &&&&&&&&&&&&&034.&&&&&034
„Baby's in Black“ 1964 Beatles for Sale ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი
„Back in the U.S.S.R.“ 1968 The Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Bad Boy“ 1965 A Collection of Beatles Oldies ლარი უილიამსი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Bad to Me“ 1963 ლენონი ლენონი ბილი კრამერის სინგლი, 1963
„Because“ 1969 Abbey Road ლენონი ლენონი, მაკ-კარტნი და ჰარისონი
„Being for the Benefit of Mr. Kite!“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ლენონი ლენონი
„Bésame Mucho“ 1962 Anthology 1 ველასკესი მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„Birthday“ 1968 The Beatles მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი და ლენონი
„Blackbird“ 1968 The Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Blue Jay Way“ 1967 Magical Mystery Tour ჰარისონი ჰარისონი
„Boys“ 1963 Please Please Me დიქსონი/ფარელი სტარი (ბესტი) ქავერ-ვერსია
„Can't Buy Me Love“ 1964 A Hard Day's Night მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„Carnival of Light“ 1967 მაკ-კარტნი არ არის
„Carol“ 1963 Live at the BBC ჩაკ ბერი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Carry That Weight“ 1969 Abbey Road მაკ-კარტნი ლენონი, მაკ-კარტნი, ჰარისონი და სტარი
„Cayenne“ 1960 Anthology 1 მაკ-კარტნი არ არის
„Chains“ 1963 Please Please Me ჯერი გოფინი, კეროლ კინგი ჰარისონი ქავერ-ვერსია
„Christmas Time (Is Here Again)“ 1967 The Beatles' Christmas Album ლენონი, მაკ-კარტნი, ჰარისონი, და სტარი ლენონი, მაკ-კარტნი, ჰარისონი, და სტარი &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&&06 სინგლიდან „Free As A Bird“
„Clarabella“ 1963 Live at the BBC მიკ პინგატორი მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„Come and Get It“ 1969 Anthology 3 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი ჩაწერა ჯგუფმა Badfinger
„Come Together“ 1969 Abbey Road ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„Cry Baby Cry“ 1968 The Beatles ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი
„Cry for a Shadow“ 1961 Anthology 1 ლენონი და ჰარისონი არ არის
„Crying, Waiting, Hoping“ 1963 Live at the BBC ბადი ჰოლი ჰარისონი ქავერ-ვერსია
„Day Tripper“ 1965 Past Masters Volume 2 ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&&05 ორმაგი a-გვერდი სიმღერით „We Can Work It Out“
„Dear Prudence“ 1968 The Beatles ლენონი ლენონი
„Devil in Her Heart“ 1963 With the Beatles დრეპკინი ჰარისონი ქავერ-ვერსია
„Dig a Pony“ 1969 Let it Be ლენონი ლენონი
„Dig It“ 1969 Let it Be ლენონი, მაკ-კარტნი, ჰარისონი, და სტარი ლენონი
„Dizzy Miss Lizzy“ 1965 Help! ლარი უილიამსი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Do You Want to Know a Secret“ 1963 Please Please Me ლენონი და მაკ-კარტნი ჰარისონი &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&&02 მხოლოდ აშშ სინგლი
„Doctor Robert“ 1966 Revolver ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი
„Don't Bother Me“ 1963 With the Beatles ჰარისონი ჰარისონი
„Don't Ever Change“ 1963 Live at the BBC ჯერი გოფინი, კეროლ კინგი ჰარისონი
„Don't Let Me Down“ 1969 Past Masters Volume 2 ლენონი ლენონი და მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&035.&&&&&035 B-მხარე
„Don't Pass Me By“ 1968 The Beatles სტარი სტარი
„Drive My Car“ 1965 Rubber Soul მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი
„Eight Days a Week“ 1964 Beatles for Sale ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01 მხოლოდ აშშ სინგლი
„Eleanor Rigby“ 1966 Revolver მაკ-კარტნი და ლენონი, და ჰარისონი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&011.&&&&&011 ზუსტი ავტორობა კამათის საგანია
„Etcetera“ 1968 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Every Little Thing“ 1964 Beatles for Sale მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი
„Everybody's Got Something to Hide Except Me and My Monkey“ 1968 The Beatles ლენონი ლენონი
„Everybody's Trying to Be My Baby“ 1964 Beatles for Sale კარლ პერკინსი ჰარისონი ქავერ-ვერსია
„Fixing a Hole“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი მელ ევანზი (სავარაუდოდ)
„Flying“ 1967 Magical Mystery Tour ლენონი, მაკ-კარტნი, ჰარისონი, და სტარი არ არის
„For No One“ 1966 Revolver მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„For You Blue“ 1969 Let it Be ჰარისონი ჰარისონი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„Free as a Bird“ 1994 Anthology 1 ლენონი და მაკ-კარტნი, ჰარისონი და სტარი ლენონი, მაკ-კარტნი და ჰარისონი &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&&06
„From a Window“ 1964 ლენონი და/ან მაკ-კარტნი არ არის ბილი კრამერის სინგლი, 1964
„From Me to You“ 1963 Past Masters Volume 1 ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&041.&&&&&041
„Get Back“ 1969 Let it Be მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„Getting Better“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი
„Girl“ 1965 Rubber Soul ლენონი ლენონი
„Glad All Over“ 1963 Live at the BBC ბენეტი, ტეპერი, შროდერი ჰარისონი ქავერ-ვერსია
„Glass Onion“ 1968 The Beatles ლენონი ლენონი
„Golden Slumbers“ 1969 Abbey Road მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Good Day Sunshine“ 1966 Revolver მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Good Morning Good Morning“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ლენონი ლენონი
„Good Night“ 1968 The Beatles ლენონი სტარი
„Got to Get You into My Life“ 1966 Revolver მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&&07
„Hallelujah, I Love Her So“ 1960 Anthology 1 ჩარ მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„Happiness Is a Warm Gun“ 1968 The Beatles ლენონი ლენონი
„Hello, Goodbye“ 1967 Magical Mystery Tour მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„Hello Little Girl“ 1962 Anthology 1 ლენონი ლენონი ჩაწერა ჯგუფმა Fourmost, 1963
„Help!“ 1965 Help! ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„Helter Skelter“ 1968 The Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Her Majesty“ 1969 Abbey Road მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Here Comes the Sun“ 1969 Abbey Road ჰარისონი ჰარისონი
„Here, There and Everywhere“ 1966 Revolver მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Hey Bulldog“ 1968 Yellow Submarine ლენონი ლენონი
„Hey Jude“ 1968 Past Masters Volume 2 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„Hold Me Tight“ 1963 With the Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Honey Don't“ 1964 Beatles for Sale კარლ პერკინსი სტარი ქავერ-ვერსია
„Honey Pie“ 1968 The Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„How Do You Do It?“ 1962 Anthology 1 მიჩ მარი ლენონი ქავერ-ვერსია
„I Am the Walrus“ 1967 Magical Mystery Tour ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&056.&&&&&056 B-მხარე
„I Call Your Name“ 1964 Past Masters Volume 1 ლენონი ლენონი EP (ინგლისი). ბილი კრამერის პირველი დისკი
„I Don't Want to See You Again“ 1964 მაკ-კარტნი და/ან ლენონი არ არის პიტერისა და გორდონის სინგლი, 1964
„I Don't Want to Spoil the Party“ 1964 Beatles for Sale ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&039.&&&&&039 B-მხარე (აშშ)
„I Feel Fine“ 1964 Past Masters Volume 1 ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„I Forgot to Remember to Forget“ 1964 Live at the BBC კესლერი/ფეზერსი ჰარისონი ქავერ-ვერსია
„I Got a Woman“ 1963 Live at the BBC რეი ჩარლზი ლენონი ქავერ-ვერსია
„I Got to Find My Baby“ 1963 Live at the BBC არ არის ლენონი
„I Just Don't Understand“ 1963 Live at the BBC უილკინი/ვესტბერი ლენონი ქავერ-ვერსია
„I Lost My Little Girl“ 1962 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„I Me Mine“ 1970 Let it Be ჰარისონი ჰარისონი
„I Need You“ 1965 Help! ჰარისონი ჰარისონი
„I Saw Her Standing There“ 1963 Please Please Me მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი with ლენონი &&&&&&&&&&&&&014.&&&&&014
„I Should Have Known Better“ 1964 A Hard Day's Night ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&053.&&&&&053 B-მხარე (აშშ)
„I Wanna Be Your Man“ 1963 With the Beatles მაკ-კარტნი და ლენონი სტარი
„I Want to Hold Your Hand“ 1963 Past Masters Volume 1 ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„I Want to Tell You“ 1966 Revolver ჰარისონი ჰარისონი
„I Want You (She's So Heavy)“ 1969 Abbey Road ლენონი ლენონი
„I Will“ 1968 The Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„If I Fell“ 1964 A Hard Day's Night ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&053.&&&&&053 B-მხარე (აშშ)
„If I Needed Someone“ 1965 Rubber Soul ჰარისონი ჰარისონი
„If You've Got Trouble“ 1965 Anthology 2 ლენონი და მაკ-კარტნი სტარი ავტორობა დაუდგენელია
„I'll Be Back“ 1964 A Hard Day's Night ლენონი ლენონი
„I'll Be on My Way“ 1963 Live at the BBC ლენონი და მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი ბილი კრამერის სინგლი, 1963
„I'll Cry Instead“ 1964 A Hard Day's Night ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025 მხოლოდ აშშ სინგლი
„I'll Follow the Sun“ 1964 Beatles for Sale მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„I'll Get You“ 1963 Past Masters Volume 1 ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი B-მხარე
„I'll Keep You Satisfied“ 1963 ლენონი და/ან მაკ-კარტნი ლენონი და/ან მაკ-კარტნი ბილი კრამერის სინგლი, 1963
„I'm a Loser“ 1964 Beatles for Sale ლენონი ლენონი
„I'm Down“ 1965 Past Masters Volume 1 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი B-მხარე
„I'm Gonna Sit Right Down and Cry (Over You)“ 1963 Live at the BBC თომასი, ბიგსი ლენონი ქავერ-ვერსია
„I'm Happy Just to Dance with You“ 1964 A Hard Day's Night ლენონი და მაკ-კარტნი ჰარისონი &&&&&&&&&&&&&095.&&&&&095 B-მხარე (აშშ)
„I'm In Love“ 1963 ლენონი ლენონი ჩაწერა ჯგუფმა Fourmost, 1963
„I'm Looking Through You“ 1965 Rubber Soul მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„I'm Only Sleeping“ 1966 Revolver ლენონი ლენონი
„I'm So Tired“ 1968 The Beatles ლენონი ლენონი
„In My Life“ 1965 Rubber Soul ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი ავტორობა კამათს იწვევს
„In Spite of All the Danger“ 1958 Anthology 1 მაკ-კარტნი და ჰარისონი ლენონი
„It Won't Be Long“ 1963 With the Beatles ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი
„It's All Too Much“ 1967 Yellow Submarine ჰარისონი ჰარისონი
„It's for You“ 1964 ლენონი და/ან მაკ-კარტნი არ არის Single by Cilla Black, July 1964.
„It's Only Love“ 1965 Help! ლენონი ლენონი
„I've Got a Feeling“ 1969 Let it Be მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი და ლენონი
„I've Just Seen a Face“ 1965 Help! მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Jazz Piano Song“ 1969 მაკ-კარტნი, სტარი არ არის Seen only in Let it Be, the Movie
„Johnny B. Goode“ 1964 Live at the BBC ჩაკ ბერი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Julia“ 1968 The Beatles ლენონი ლენონი
„Junk“ 1968 Anthology 3 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Kansas City/Hey-Hey-Hey-Hey!“ 1964 Beatles for Sale ლიბერი და სტოლერი/პენიმენი მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„Keep Your Hands Off My Baby“ 1963 Live at the BBC ჯერი გოფინი, კეროლ კინგი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Komm Gib Mir Deine Hand“ 1964 Past Masters Volume 1 ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი სიმღერის „I Want to Hold Your Hand“ გერმანული ვერსია
„Lady Madonna“ 1968 Past Masters Volume 2 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&&04
„Leave My Kitten Alone“ 1964 Anthology 1 ტერნერი, მაკ-დუგალი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Lend Me Your Comb“ 1963 Anthology 1 ტუომი, უაიზი, ვაისმანი ლენონი და მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„Let It Be“ 1969 Let it be მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„Like Dreamers Do“ 1962 Anthology 1 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი ჩაწერა ჯგუფმა The Applejacks
„Little Child“ 1963 With the Beatles ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი
„Lonesome Tears in My Eyes“ 1963 Live at the BBC ბერნეტი/ბერლისონი/მორტიმერი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Long, Long, Long“ 1968 The Beatles ჰარისონი ჰარისონი
„Long Tall Sally“ 1964 Past Masters Volume 1 ბლექუელი/ჯონსონი/პენიმენი მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია; EP (ინგლისი)
„Looking Glass“ 1962 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Love Me Do“ 1962 Please Please Me მაკ-კარტნი და ლენონი ლენონი და მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„Love Me Tender“ 1962 ფოსდიკი/პულდონი სეტკლიფი ქავერ-ვერსია
„Love of the Loved“ 1962 მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი სილა ბლეკის სინგლი, 1963
„Love You To“ 1966 Revolver ჰარისონი ჰარისონი
„Lovely Rita“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Loving You“ არ არის ლიბერი და სტოლერი სეტკლიფი ქავერ-ვერსია
„Lucille“ 1963 Live at the BBC პენიმენი/კოლინზი მაკ-კარტნი
„Lucy in the Sky with Diamonds“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ლენონი ლენონი
„Maggie Mae“ 1969 Let it Be ხალხური / არანჟირება - ლენონი, მაკ-კარტნი, ჰარისონი, სტარი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Magical Mystery Tour“ 1967 Magical Mystery Tour მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი
„Mailman, Bring Me No More Blues“ 1969 Anthology 3 კატცი, რობერტსი, კლეიტონი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Martha My Dear“ 1968 The Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Matchbox“ 1964 Past Masters Volume 1 კარლ პერკინსი, ჯეფერსონი სტარი (ბესტი) &&&&&&&&&&&&&017.&&&&&017 ქავერ-ვერსია; მხოლოდ აშშ სინგლი; EP (ინგლისი)
„Maxwell's Silver Hammer“ 1969 Abbey Road მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Mean Mr. Mustard“ 1969 Abbey Road ლენონი ლენონი და მაკ-კარტნი
„Memphis, Tennessee“ 1963 Live at the BBC ჩაკ ბერი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Michelle“ 1965 Rubber Soul მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი
„Misery“ 1963 Please Please Me ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი
„Money (That's What I Want)“ 1963 With the Beatles გორდი და ბრედფორდი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Mother Nature's Son“ 1968 The Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Mr. Moonlight“ 1964 Beatles for Sale ჯონსონი ლენონი ქავერ-ვერსია
„No Reply“ 1964 Beatles for Sale ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი
„Nobody I Know“ 1964 მაკ-კარტნი with or without ლენონი არ არის პიტერისა და გორდონის სინგლი, 1964
„Norwegian Wood (This Bird Has Flown)“ 1965 Rubber Soul ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი
„Not a Second Time“ 1963 With the Beatles ლენონი ლენონი
„Not Guilty“ 1968 Anthology 3 ჰარისონი ჰარისონი
„Nothin' Shakin'“ 1963 Live at the BBC ედი ფონტეინი ჰარისონი ქავერ-ვერსია
„Now and Then“ 2023 1967–1970 ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი შეტანილია კრებულის 1967–1970 გაფართოებულ გამოცემაში
„Nowhere Man“ 1965 Rubber Soul ლენონი ლენონი, მაკ-კარტნი და ჰარისონი &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&&03 მხოლოდ აშშ სინგლი
„Ob-La-Di, Ob-La-Da“ 1968 The Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&049.&&&&&049 გამოვიდა აშშ-ში სინგლზე, 1976 წელს
„Octopus's Garden“ 1969 Abbey Road სტარი და ჰარისონი სტარი
„Oh! Darling“ 1969 Abbey Road მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Old Brown Shoe“ 1969 Past Masters Volume 2 ჰარისონი ჰარისონი B-მხარე
„One After 909“ 1969 Let it be ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი
„One and One Is Two“ 1964 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი ჯგუფი Strangers და მაიკ შენონი, 1964
„Only a Northern Song“ 1967 Yellow Submarine ჰარისონი ჰარისონი
„Ooh! My Soul“ 1963 Live at the BBC პენიმენი მაკ-კარტნი
„Paperback Writer“ 1966 Past Masters Volume 2 მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„Penny Lane“ 1967 Magical Mystery Tour მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01 ორმაგი a-გვერდი სიმღერით „Strawberry Fields Forever“
„Piggies“ 1968 The Beatles ჰარისონი ჰარისონი
„Please Mr. Postman“ 1963 With the Beatles დობინსი, გერეტი, ჰოლენდი, ბეიტმენი, გორმენი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Please Please Me“ 1962 Please Please Me ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&&03
„Polythene Pam“ 1969 Abbey Road ლენონი ლენონი
„P.S. I Love You“ 1962 Please Please Me მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&010.&&&&&010
„Rain“ 1966 Past Masters Volume 2 ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&023.&&&&&023 B-მხარე
„Real Love“ 1979 (1995) Anthology 2 ლენონი და მაკ-კარტნი, ჰარისონი, სტარი ლენონი &&&&&&&&&&&&&011.&&&&&011
„Revolution“ 1968 Past Masters Volume 2 ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&012.&&&&&012 „Hey Jude“-ის B-მხარე
„Revolution 9“ 1968 The Beatles ლენონი და ჰარისონი და სტარი არ არის
„Rip It Up/„Shake, Rattle and Roll“/„Blue Suede Shoes““ 1969 Anthology 3 ბლექუელი-მარასკალკო („Rip It Up“), კოლჰაუნი („Shake, Rattle, and Roll“), პერკინსი („Blue Suede Shoes“) ლენონი და მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„Rock and Roll Music“ 1964 Beatles for Sale ჩაკ ბერი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Rocky Raccoon“ 1968 The Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Roll Over Beethoven“ 1964 With the Beatles ჩაკ ბერი ჰარისონი &&&&&&&&&&&&&068.&&&&&068 ქავერ-ვერსია
„Run for Your Life“ 1965 Rubber Soul ლენონი ლენონი
„Savoy Truffle“ 1968 The Beatles ჰარისონი ჰარისონი
„Searchin'“ 1962 Anthology 1 ლიბერი და სტოლერი მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„September in the Rain“ 1962 ელ დაბინი, ჰარი უორენი მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„Sexy Sadie“ 1968 The Beatles ლენონი ლენონი
„Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&071.&&&&&071 თანაავტორი - მელ ევანზი
„Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Reprise)“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი, ლენონი და ჰარისონი
„Shakin' in the Sixties“ 1969 ლენონი ლენონი
„She Came in Through the Bathroom Window“ 1969 Abbey Road მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„She Loves You“ 1963 Past Masters Volume 1 ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„She Said She Said“ 1966 Revolver ლენონი ლენონი
„She's a Woman“ 1964 Past Masters Volume 1 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&&04 B-მხარე
„She's Leaving Home“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი და ლენონი
„Shout“ 1964 Anthology 1 აილი, აილი და აილი ლენონი, მაკ-კარტნი,ჰარისონი და სტარი ქავერ-ვერსია
„Sie Liebt Dich“ 1964 Past Masters Volume 1 ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&097.&&&&&097 სიმღერის „She Loves You“ გერმანული ვერსია, თანაავტორებად მითითებულები იყვნენ გერმანული ტექსტის ავტორები
„Slow Down“ 1964 Past Masters Volume 1 ლარი უილიამსი ლენონი &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025 ქავერ-ვერსია; B-მხარე (აშშ); EP (ინგლისი
„So How Come (No One Loves Me)“ 1963 Live at the BBC ფელის და ბოდლო ბრაიანტები ჰარისონი
„Soldier of Love (Lay Down Your Arms)“ 1963 Live at the BBC ბაზ კეისონი, მუნი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Some Other Guy“ 1963 Live at the BBC ლიბერი და სტოლერი, რიჩი ბარეტი ლენონი და მაკ-კარტნი
„Something“ 1969 Abbey Road ჰარისონი ჰარისონი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01 ორმაგი a-მხარე სიმღერით „Come Together“
„Step Inside Love/Los Paranoias“ 1968 Anthology 3 მაკ-კარტნი (Step Inside Love); ლენონი, მაკ-კარტნი, ჰარისონი, და სტარი (Las Paranoias) მაკ-კარტნი „Step Inside Love“ ჩაწერილია სილა ბლეკის მიერ, 1968 წელს
„Strawberry Fields Forever“ 1967 Magical Mystery Tour ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&&08 ორმაგი a-გვერდი სიმღერით „Penny Lane“
„Sun King“ 1969 Abbey Road ლენონი ლენონი
„Sure to Fall (In Love with You)“ 1963 Live at the BBC კარლ პერკინსი, კლონჩი, კენტრელი მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„Sweet Little Sixteen“ 1963 Live at the BBC ჩაკ ბერი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Take Good Care of My Baby“ 1962 ჯერი გოფინი, კეროლ კინგი ჰარისონი ქავერ-ვერსია
„Taxman“ 1966 Revolver ჰარისონი და ლენონი ჰარისონი
„Teddy Boy“ 1969 Anthology 3 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Tell Me What You See“ 1965 Help! მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Tell Me Why“ 1964 A Hard Day's Night ლენონი ლენონი
„Thank You Girl“ 1963 Past Masters Volume 1 ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&035.&&&&&035
„That Means a Lot“ 1965 Anthology 2 მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი ავტორი უცნობია, ჩაწერილია პი ჯეი პრობის მიერ
„That'll Be the Day“ 1958 Anthology 1 ჯერი ელისონი, ბადი ჰოლი, ნორმან პეტი ლენონი ქავერ-ვერსია
„That's All Right (Mama)“ 1963 Live at the BBC ართურ კრუდუპი მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„The Ballad of John and Yoko“ 1969 Past Masters Volume 2 ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&&08
„The Continuing Story of Bungalow Bill“ 1968 The Beatles ლენონი ლენონი
„The End“ 1969 Abbey Road მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„The Fool on the Hill“ 1967 Magical Mystery Tour მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„The Hippy Hippy Shake“ 1963 Live at the BBC ჩენ რომერო მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„The Honeymoon Song“ 1963 Live at the BBC მიკის თეოდორაკისი, სენსომი მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„The Inner Light“ 1968 Past Masters Volume 2 ჰარისონი ჰარისონი &&&&&&&&&&&&&096.&&&&&096 B-მხარე
„The Long and Winding Road“ 1969 Let it be მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„The Night Before“ 1965 Help! მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„The Sheik of Araby“ 1962 Anthology 1 სმითი, უილერ-სნაიდერი ჰარისონი ქავერ-ვერსია
„The Word“ 1965 Rubber Soul ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი, მაკ-კარტნი და ჰარისონი
„There's a Place“ 1963 Please Please Me ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი
„Things We Said Today“ 1964 A Hard Day's Night მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Think for Yourself“ 1965 Rubber Soul ჰარისონი ჰარისონი
„This Boy“ 1963 Past Masters Volume 1 ლენონი ლენონი, მაკ-კარტნი და ჰარისონი
„Three Cool Cats“ 1962 Anthology 1 ლიბერი და სტოლერი ჰარისონი ქავერ-ვერსია
„Ticket to Ride“ 1965 Help! ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„Till There Was You“ 1963 With the Beatles მერედით უილსონი მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„Tip of My Tongue“ 1962 ლენონი და/ან მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი/ლენონი ჩაიწერა 1962 წლის ნოემბერში, ამჟამად დაკარგულია, საკუთარი ვერსია ჩაწერა ტომი ქუიკლიმ (1963)
„To Know Her Is to Love Her“ 1963 Live at the BBC ფილ სპექტორი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Tomorrow Never Knows“ 1966 Revolver ლენონი ლენონი
„Too Much Monkey Business“ 1963 Live at the BBC ჩაკ ბერი ლენონი ქავერ-ვერსია
„Twist and Shout“ 1963 Please Please Me სხვადასხვა სიმღერა / რასელი ლენონი &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&&02 ქავერ-ვერსია
„Two of Us“ 1969 Let it be მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი და ლენონი
„Wait“ 1965 Rubber Soul ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი და მაკ-კარტნი
„Watching Rainbows“ 1969 ლენონი და მაკ-კარტნი ლენონი ჰარისონის გარეშე
„We Can Work It Out“ 1965 Past Masters Volume 2 მაკ-კარტნი და ლენონი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01 ორმაგი a-გვერდი სიმღერით „Day Tripper“
„What Goes On“ 1965 Rubber Soul ლენონი და მაკ-კარტნი და სტარი სტარი &&&&&&&&&&&&&081.&&&&&081
„What You're Doing“ 1964 Beatles for Sale მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„What's the New Mary Jane“ 1968 Anthology 3 ლენონი ლენონი
„When I Get Home“ 1964 A Hard Day's Night ლენონი ლენონი
„When I'm Sixty-Four“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„While My Guitar Gently Weeps“ 1968 The Beatles ჰარისონი ჰარისონი
„Why Don't We Do It in the Road?“ 1968 The Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Wild Honey Pie“ 1968 The Beatles მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Winston's Walk“ 1960 ლენონი არ არის ინსტრუმენტული
„With a Little Help from My Friends“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ლენონი და მაკ-კარტნი სტარი &&&&&&&&&&&&&071.&&&&&071
„Within You Without You“ 1967 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ჰარისონი ჰარისონი
„Woman“ 1965 მაკ-კარტნი (ბერნარდ ვების ან ა. სმითის ფსევდონიმით) მაკ-კარტნი ჩაწერილია პიტერისა და გორდონის მიერ (1969), შესრულდა The Beatles-ის მიერ, ჟღერს ფილმში „Let It Be“
„Words of Love“ 1964 Beatles for Sale ბადი ჰოლი ლენონი და მაკ-კარტნი ქავერ-ვერსია
„Yellow Submarine“ 1966 Revolver მაკ-კარტნი სტარი &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&&02
„Yer Blues“ 1968 The Beatles ლენონი ლენონი
„Yes It Is“ 1965 Past Masters Volume 1 ლენონი ლენონი, მაკ-კარტნი, და ჰარისონი &&&&&&&&&&&&&046.&&&&&046 B-მხარე
„Yesterday“ 1965 Help! მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&&01
„You Can't Do That“ 1964 A Hard Day's Night ლენონი ლენონი &&&&&&&&&&&&&048.&&&&&048 B-მხარე
„You Know My Name (Look Up the Number)“ 1969 Past Masters Volume 2 ლენონი ლენონი და მაკ-კარტნი B-მხარე
„You Know What to Do“ 1964 Anthology 1 ჰარისონი ჰარისონი ჩაწერილია 1964 წლის 3 ივნისს, ბენდის სრული დემო
„You Like Me Too Much“ 1965 Help! ჰარისონი ჰარისონი
„You Never Give Me Your Money“ 1969 Abbey Road მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„You've Really Got a Hold on Me“ 1963 With the Beatles სმოუკი რობინსონი ლენონი და ჰარისონი ქავერ-ვერსია
„You Won't See Me“ 1965 Rubber Soul მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„You'll Be Mine“ 1960 Anthology 1 ლენონი და მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„Young Blood“ 1963 Live at the BBC ლიბერი და სტოლერი ჰარისონი ქავერ-ვერსია
„Your Mother Should Know“ 1967 Magical Mystery Tour მაკ-კარტნი მაკ-კარტნი
„You're Going to Lose That Girl“ 1965 Help! ლენონი ლენონი
„You've Got to Hide Your Love Away“ 1965 Help! ლენონი ლენონი