გრიფინების მოწვეული მსახიობების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search
ერიკ ესტრადა იყო გრიფინების პირველი მოწვეული მსახიობი, რომელმაც საკუთარი თავი განასახიერა

გრიფინები“ — ამერიკული ანიმაციური სიტკომი, შექმნილი სეთ მაკფარლეინის მიერ 1999 წელს, Fox Broadcasting Company-ისთვის. სერიალის ცენტრალური პერსონაჟები გრიფინების ოჯახის წევრები არიან: პიტერი, ლოისი და მათი შვილები; მეგი კრისი და სტიუი და ასევე მათი შინაური, ანთროპომორფული ძაღლი ბრაიანი. სიუჟეტი მიმდინარეობს გამოგონილ ქალაქ კუაჰოგში, როდ-აილენდის შტატში, მასში ხშირად ფიგურირებს სატირული ხასიათის ხუმრობები და ასახულია ამერიკის კულტურის ნაკლოვანებები.

მოწვეულ მსახიობთა სიაში წარმოდგენილნი არიან სხვადასხვა პროფესიის ადამიანები, მათ შორის მსახიობები, მუსიკოსები, ათლეტები და პოლიტიკოსებიც კი. ეპიზოდ „Not All Dogs Go to Heaven“-ში მოწვეული არის „ვარსკვლავური გზა: შემდეგი თაობის“ მსახიობების მთელი შემადგენლობა. ამ სეზონის სხვა ეპიზოდებთან შედარებით, მასში მონაწილეობს ყველაზე მეტი მოწვეული მსახიობი, რომელთა შორის არიან პატრიკ სტიუარტი, ჯონათან ფრეიკსი, ბრენტ სპაინერი, ლევარ ბარტონი, გეიტს მაკფადენი, მაიკლ დორნი, უილ უიტონი, მარინა სირტისი, დენის კროსბი.[1][2]

სეზონი 1[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელი პერსონაჟი ეპიზოდი
პეტ სამეროლი თვითონ 1 - Death Has a Shadow
ერიკ ესტრადა პონჩი 2 - I Never Met the Dead Man
ჯონ ოჰარლი კულტის ლიდერი 3 - Chitty Chitty Death Bang
უელონ ჯენინგზი თვითონ 3 - Chitty Chitty Death Bang
ალექს როკო The Soccer Parent 4 - Mind Over Murder
ლესლი აგამსი თვითონ 4 - Mind Over Murder
მიშელ კვანი თვითონ 5 - Hero Sits Next Door
ბობი სლეიტონი ლეონარდ კორნფეთერსი 6 - The Son Also Draws
დიკ ვან პატენი ტომ ბრედფორდი 7 - Brian: Portrait of a Dog
მერი შეერი ენი ლანდერსი/მერი 7 - Brian: Portrait of a Dog

სეზონი 2[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელი პერსონაჟი ეპიზოდი
ფაირუზა ბალკი კონი დ'იამიკო 1 - Peter, Peter, Caviar Eater
გრეგორი ჯბარა ჯონათანი 1 - Peter, Peter, Caviar Eater
რობინ ლიჩი თვითონ 1 - Peter, Peter, Caviar Eater
ჩარლზ დერნინგი ფრენსის გრიფინი 2 - Holy Crap
ოლივია ჰეკი სხვადასხვა 2 - Holy Crap
დუაიტ შულცი პაპი 2 - Holy Crap
ფლორენც სტენლი თელმა გრიფინი 2 - Holy Crap
პატრიკ დაფი ბობი იუნგი 3 - Da Boom
ვიქტორია პრინსიპალი პამელა იუნგი 3 - Da Boom
ჯეკრ პერკინსი თვითონ 3 - Da Boom
უილ სასო რემნდი ნიუმანი 3 - Da Boom
სემ უოტერსტონი დოქტორი კაპლანი 4 - Brian in Love
დებრა უილსონი მისის კრანერი/სენდი ბელფორდი 5 - Love Thy Trophy
ნორმ მაკდონალდი სიკვდილი 6 - Death Is a Bitch
კარენ ბლეკი თვითონ 6 - Death Is a Bitch
კენდის ბერგენი გლორია 8 - I Am Peter, Hear Me Roar
ფეით ფორდი კორკი შერვუდი 8 - I Am Peter, Hear Me Roar
მარტინ მული მისტერ ჰარისი 9 - If I'm Dyin', I'm Lyin'
ლი მეიჯორსი თვითონ 10 - Running Mates
დუაიტ შულცი რანდალ ფარგუსი 10 - Running Mates
ჯეიმზ კარვილი თვითონ 10 - Running Mates
კენდის ბერგელი მერფი ბრაუნი 11 - A Picture Is Worth a 1,000 Bucks
ჩარლზ კიმბროუ ჯიმ დიალი 11 - A Picture Is Worth a 1,000 Bucks
ჯო რეგალბატო ფრენკ ფონტანა/ბული/რედაქტორი 11 - A Picture Is Worth a 1,000 Bucks
ბრაიან დოილი-მიურეი ლუკი 13 - Road to Rhode Island
ვიქტორია პრინსიპალი დოქტორი ამანდა რებეკა 13 - Road to Rhode Island
გრეგ ოლმენი თავად 14 - Let's Go to the Hop
მერი კეი ბერგმანი სხვადასხვა 14 - Let's Go to the Hop
ტარა სტრონგი ჯენეტი 15 - Dammit Janet!
მო კილინზი სხვადასხვა 15 - Dammit Janet!
ჰეილი ჯოელ ოსმენტი სხვადასხვა 15 - Dammit Janet!
კემრინ მანჰეიმი სხვადასხვა 15 - Dammit Janet!
რობერტ კოსტანცო ბიფი/ლუი 16 - There's Something About Paulie
ჯონ კრაიერი კევინი 16 - There's Something About Paulie
ალან კინგი დონი 16 - There's Something About Paulie
მაიკლ ჩიკლისი დიდი მსუქანი პაული 16 - There's Something About Paulie
ჯეი მორი სხვადასხვა 17 - He's Too Sexy for His Fat
შონ პაიფრომი ილივერი 18 - E. Peterbus Unum
გერი კოული სხვადასხვა 18 - E. Peterbus Unum
ლუკ პერი თვითონ 19 - The Story on Page One
ნიკოლ სალივანი ანჟელიკა 19 - The Story on Page One
ადამ კაროლა სიკვდილი 20 - Wasted Talent
ჯულია სუინი ქალი ბარში 20 - Wasted Talent
მაიკლ მაკკინი პოტაკეტი 20 - Wasted Talent

სეზონი 3[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელი პერსონაჟი ეპიზოდი
ლეიფ გარეტი თვითონ 1 - The Thin White Line
ჯუნ ფორეი ციყვი როკი 1 - The Thin White Line
ჰეილი ჯოელ ოსმენტი ბავშვი სააბაზანოშ 1 - The Thin White Line
ჯენა ჯეიმსონი თვითონ 2 - Brian Does Hollywood
რონ ჯერემი თვითონ 2 - Brian Does Hollywood
რეი ლიოტა ზაკი 2 - Brian Does Hollywood
ლუიზ დუარტი ჯოან რივერზი 2 - Brian Does Hollywood
ოლივია ჰეკი მელისა რივერზი 2 - Brian Does Hollywood
გერი კოული მაიკლ აისნერი 2 - Brian Does Hollywood
რიკი ბლიტი მილანოს ადვოკატი 3 - Mr. Griffin Goes to Washington
ალისა მილანო თვითონ 3 - Mr. Griffin Goes to Washington
მერედით სკოტ ლინი სხვადასხვა 3 - Mr. Griffin Goes to Washington
ჯეკ შელდონი ბილი 3 - Mr. Griffin Goes to Washington
ედვარდ ასნერი სტივ ბელოუზი 4 - One If by Clam, Two If by Sea
ჰიუ ლორი ბარ პეტრონი 4 - One If by Clam, Two If by Sea
პატრიკ დაფი ჯეკი/გამყიდველი/ მასწავლებელი 5 - And the Wiener Is...
ადამ კაროლა სიკვდილი 6 - Death Lives
პიტერ ფრემპტონი თვითონ 6 - Death Lives
ესტელ ჰარისი სიკვდილის დედა 6 - Death Lives
ლაურა სილვერმანი ემი 6 - Death Lives
მაიკლ ჩიკლისი ბრონქს გაი #1 7 - Lethal Weapons
პიტერ გალაგერი ჯარედი 7 - Lethal Weapons
ჰიუ დაუნზი თვითონ 8 - The Kiss Seen Around the World
ეიბ ვიგოდა ტვითონ 8 - The Kiss Seen Around the World
ჯოშ პეკი ჩარლი 8 - The Kiss Seen Around the World
ადამ კაროლა სიკვდილი 9 - Mr. Saturday Knight
ლი ერმეი მსაჯი 9 - Mr. Saturday Knight
უილ ფერელი შავი რაინდი 9 - Mr. Saturday Knight
ჯიმი კიმელი სიკვდილის ძაღლი/კაცი კოსტუმში 9 - Mr. Saturday Knight
ჯეკსონ დაგლასი ვაკუუმის ხელოსანი 9 - Mr. Saturday Knight
რალფ გარმანი ჯინ რეიბურნი 9 - Mr. Saturday Knight
მაიკლ ჩიკლისი ჰენესი 10 - A Fish out of Water
ბრაიან დოილი-მიურეი მლაშე 10 - A Fish out of Waterr
ალფონსო რიბეირო თვითონ 10 - A Fish out of Water
კეროლ კეინი კეროლი 11 - Emission Impossible
უოლეს შონი ბერტრამი 11 - Emission Impossible
მეჯელ ბარეტი ხომალდის კომპიუტერი 11 - Emission Impossible
დაკოტა ფენინგი პატარა გოგონა 12 - To Love and Die in Dixie
უეილონ ჯენინგზი თვითონ 12 - To Love and Die in Dixie
კეთლინ უილჰოტი სემი 12 - To Love and Die in Dixie
ბობ პარკერი თვითონ 13 - Screwed the Pooch
დონ ლაფონტენი FOX-ის ტელეწამყავნი 13 - Screwed the Pooch
ტარა სტრონგი სინდი/მიმტანი/გოგო 14 - Peter Griffin: Husband, Father...Brother?
მერედით სკოტ ლინი ბრენდა 14 - Peter Griffin: Husband, Father...Brother?
უეინ კოლინზი კალათბურთელი 14 - Peter Griffin: Husband, Father...Brother?
ტონი დანზა თვითონ 15 - Ready, Willing, and Disabled
ვალერი ბარტინელი თვითონ 15 - Ready, Willing, and Disabled
ალექს როკო ბეა ართური 15 - Ready, Willing, and Disabled
პიტერ კრისი თვითონ 16 - A Very Special Family Guy Freakin' Christmas
ეის ფრეილი თვითონ 16 - A Very Special Family Guy Freakin' Christmas
ჯინ სიმონსი თვითონ 16 - A Very Special Family Guy Freakin' Christmas
პოლ სტენლი თვითონ 16 - A Very Special Family Guy Freakin' Christmas
ფრედ უილარდი დეივ კემბელი 18 - From Method to Madness
რეიჩელ მაკფარლეინი ოლივია 18 - From Method to Madness
ჯენიფერ ლავ ჰიუტი თვითონ 19 - Stuck Together, Torn Apart
ადნდი დიკი თვითონ 20 - Road to Europe
ჯონ ფავრო სხვადასხვა 20 - Road to Europe
Seanშონ ფლინი სხვადასხვა 20 - Road to Europe
ლორენ გრემი მეგი 20 - Road to Europe
მაიკლ ჰორნი სხვადასხვა 20 - Road to Europe
დონ ლაფონტენი სხვადასხვა 20 - Road to Europe
ჯეინ ლინჩი დოტყ კემბელი 20 - Road to Europe
მაიკლ მაკკინი ღორი/ენდი რუნი/აქლემების გამყიდველი 20 - Road to Europe
ფრედ უილარდი დეივ კემბელი 20 - Road to Europe
KISS თვითონ 20 - Road to Europe
ადამა კაროლა სიკვდილი 21 - Family Guy Viewer Mail 1
ჯუდი გრირი სხვადასხვა 21 - Family Guy Viewer Mail 1
რეჯის ფილბინი თვითონ 21 - Family Guy Viewer Mail 1
კელი რიპა თვითონ 21 - Family Guy Viewer Mail 1
მაიკლ უინსლოუ თვითონ 21 - Family Guy Viewer Mail 1
ალექს ტრებეკი თვითონ 21 - Family Guy Viewer Mail 1
ბილ გოლდბერგი კუნთებიანი კაცი ავტობუსზე 21 - Family Guy Viewer Mail 1
რიკი ბლიტი მორდოქაი 22 - When You Wish Upon a Weinstein
ედ მაკ-მაჰონი თვითონ 22 - When You Wish Upon a Weinstein
ბენ სტეინი რაბი გოლდბერგი 22 - When You Wish Upon a Weinstein
პიტერ რიგერტი მაქს უეინშტეინი 22 - When You Wish Upon a Weinstein

სეზონი 4[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელი პერსონაჟი ეპიზოდი
ჰანტერ გომესი პინოქიო 1 - North by North Quahog
დონ ლაფონტენი თვითონ 1 - North by North Quahog
ანდრე სოგლიუზო მელ გიბსონი/კრის ტაკერი/სასტუმროს მენეჯერი 1 - North by North Quahog
ჰიუ ლორი ტელეწამყვანის ხმა 2 - Fast Times at Buddy Cianci, Jr. High
დრიუ ბერიმორი მისი ლოკჰარტი 2 - Fast Times at Buddy Cianci, Jr. High
ჯონათან ლიპნიკი უესლი 2 - Fast Times at Buddy Cianci, Jr. High
ტარა სტრონიგ ამანდა 2 - Fast Times at Buddy Cianci, Jr. High
სტივენ ზირლკილტონი თვითონ 2 - Fast Times at Buddy Cianci, Jr. High
არიფ კინჩენი სხვადასხვა 2 - Fast Times at Buddy Cianci, Jr. High
ჯინა გერშონი ქალი პოლიციელი 3 - Blind Ambition
ჯუდ ჰირში თვითონ 3 - Blind Ambition
ჯიმი იოვინი თვითონ 4 - Don't Make Me Over
ჯინ სიმფსონი თვითონ/პატიმარი #3 4 - Don't Make Me Over
ტარა სტრონგი მეგის სასიმღერო ხმა 4 - Don't Make Me Over
რენდი სევიჯი მაჩო რენდი სევიჯი 5 - The Cleveland–Loretta Quagmire
ემირილ ლაგასი თვითონ 5 - The Cleveland–Loretta Quagmire
ლევარ ბარტონი სოციალური მუსაკი 6 - Petarded
კლორის ლიჩმენი თვითონ 6 - Petarded
მაიკლ იორკი ბრიტანელი კაცი 6 - Petarded
ნატაშა მელნიკი სხვადასხვა 6 - Petarded
ლენ მაქსველი სხვადასხვა 6 - Petarded
ჯესიკა ბილი ბრუკი 7 - Brian the Bachelor
ნენსი კარტრაიტი Daffney 7 - Brian the Bachelor
დრიუ პინსკი დერმატოლოგი 7 - Brian the Bachelor
ჯოი სლოტნიკი სხვადასხვა 7 - Brian the Bachelor
კევინ მაიკლ რიჩარდსონი მუწუკი დაგი 7 - Brian the Bachelor
ჯოანა გარსია ლიდენი 8 - 8 Simple Rules for Buying My Teenage Daughter
ჯეიმზ ვუდსი თვითონ 11 - Peter's Got Woods
პატრიკ სტიუარტი პიკარი 11 - Peter's Got Woods
გაბრიელ უნიონი შონა პარკსი 11 - Peter's Got Woods
ჯონათან ფრეიკსი რაიკერი 11 - Peter's Got Woods
მაიკლ დორფი უორფი 11 - Peter's Got Woods
ადამ კაროლა სიკვდილი 12 - Perfect Castaway
ჯენა ფონ ოი ლორელაი 12 - Perfect Castaway
კერი ფიშერი ანგელა 13 - Jungle Love
ჯეი მორი ჯო პეში 13 - Jungle Love
მია მაესტრო ლოკა 13 - Jungle Love
რობერტ დაუნი უმცროსი პატრიკ პიუტერშმიდტი 17 - The Fat Guy Strangler
ბობ პარკერი თვითონ 17 - The Fat Guy Strangler
ალექსანდრა ბრეკენრიჯი სიბილ შეფერდი 17 - The Fat Guy Strangler
უილ სასო ტოდი 17 - The Fat Guy Strangler
პაულა აბდული თვითონ 18 - The Father, the Son, and the Holy Fonz
ტომ ბოსლი ჰოვარდ კანინგემი 18 - The Father, the Son, and the Holy Fonz
შერმან ჰემსლი თვითონ 18 - The Father, the Son, and the Holy Fonz
მერიონ როსი მერიონ კანინგემი 18 - The Father, the Son, and the Holy Fonz
სარა უტერბეკი ლინდზი ლოჰანი 18 - The Father, the Son, and the Holy Fonz
გერი კოული ბილ ლამბერგი/მღვდელი 18 - The Father, the Son, and the Holy Fonz
ფრენკ სინატრა უმცროსი თვითონ 19 - Brian Sings and Swings
ალექს ბრეკენრიჯი სარა 19 - Brian Sings and Swings
სტეისი სკოულეი იმედი 19 - Brian Sings and Swings
მარკ ბორჰარდტი თვითონ 19 - Brian Sings and Swings
ტომ ბრედი თვითონ 20 - Patriot Games
კეროლ ჩენინგი თვითონ 20 - Patriot Games
ბობ კოსტასი თვითონ 20 - Patriot Games
ჯეი ლენო თვითონ 20 - Patriot Games
ტროი ბრაუნი თვითონ 20 - Patriot Games
ჯეფ ბერგმანი ფრედ ფლინსტოუნი 20 - Patriot Games
ალექსანდრ სიდიგი ერთ-ერთი ძიძა 20 - Patriot Games
ადამ კაროლა სიკვდილი 21 - I Take Thee Quagmire
ბრაიან კრენსტონი თვითონ 21 - I Take Thee Quagmire
ალექს ტრებეკი თვითონ 21 - I Take Thee Quagmire
კრისტი კარლსონ რომანო ? 21 - I Take Thee Quagmire
ბეტ ლიტლფორდი ჯეინ კაჩმარეკი/დედა პარკში 21 - I Take Thee Quagmire
უოლეს შონი ბერტრამი 22 - Sibling Rivalry
კრის უეჯი სკრეტი 22 - Sibling Rivalry
ჰარი ჯონ ბენჯამინი კარლი 23 - Deep Throats
ფრანკ უელკერი ბაყაყი კერმიტი 23 - Deep Throats
კეიტ ჯექსონი მისი კინგი 23 - Deep Throats
ბარი უაიტი თვითონ 24 - Peterotica
ტამერა მოური მკითხველი 24 - Peterotica
ალექს ბრეკენრიჯი რენე ზელვეგერი 24 - Peterotica
სტარკ სენდსი ჯასტინ ჰეკაისეკი 25 - You May Now Kiss the...Uh...Guy Who Receives
ალექს ბრეკენრიჯი ალისა 25 - You May Now Kiss the...Uh...Guy Who Receives
კეროტ ტოპი თვითონ 26 - Petergeist
ბობ კოსტასი თვითონ 26 - Petergeist
ჯუდით ლაიტი თვითონ 27 - Untitled Griffin Family History
ნოელ ბლანკი ელმერ ფადი 28 - Stewie B. Goode
რონ ლინგვისტონი ვიდეო მაღაზიის კლერკი 28 - Stewie B. Goode
რორი თოსტი ბრედი/კასპერი 28 - Stewie B. Goode
გერი ჯენეტი სხვადასხვა 28 - Stewie B. Goode
დრიუ ბერიმორი სხვადასხვა 28 - Stewie B. Goode
დონ ლაფონტეინი სხვადასხვა 28 - Stewie B. Goode
რენე ობერჟონუა ოდო 29 - Bango Was His Name, Oh!
ტორი სპელინგი დონა 29 - Bango Was His Name, Oh!
ჯეისონ პრისტლი ბრენდონი 29 - Bango Was His Name, Oh!
ჯენი გარტი კელი 29 - Bango Was His Name, Oh!
ლარი კენი ლიონ-ო 29 - Bango Was His Name, Oh!
ლინი ლიპტონი ჩიიტარა 29 - Bango Was His Name, Oh!
ჯოი ბეჰარი თვითონ 30 - Stu and Stewie's Excellent Adventure
მაიკლ კლარკ დუნკანი ყარყატი 30 - Stu and Stewie's Excellent Adventure
კიფერ საზერლენდი 24-ის გახსნის სტილი 30 - Stu and Stewie's Excellent Adventure

სეზონი 5[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელი პერსონაჟი ეპიზოდი
ელენ ალბერტინ დოუ ხანში შესული ქალი 1 - Stewie Loves Lois
გორ ვიდალი თვითონ 2 - Mother Tucker
ფილის დილერი თელმა გრიფინი 2 - Mother Tucker
ტამერა მაური ესთერი 2 - Mother Tucker
სემ ლევაინი ჯოი 4 - Saving Private Brian
ალექს ბრეკენრიჯი პეგი 4 - Saving Private Brian
ლუის გოსეტი უმცროსი თვითონ 4 - Saving Private Brian
დრიუ ბერიმორი ჯილიანი 5 - Whistle While Your Wife Works
კერი ფიშერი ანგელა 5 - Whistle While Your Wife Works
დეივიდ კროსი ჯერი კირკვუდი 6 - Prick Up Your Ears
დრიუ ბერიმორი ჯილიანი 6 - Prick Up Your Ears
ალექს ბრეკენრიჯი დები 6 - Prick Up Your Ears
დრიუ ბერიმორი ჯილიანი 7 - Chick Cancer
რეიჩელ მაკფარლეინი ოლივია 7 - Chick Cancer
დრიუ ბერიმორი ჯილიანი 8 - Barely Legal
ტამერა მაური ესთერი 8 - Barely Legal
გარეტ მორისი თვითონ 8 - Barely Legal
რობ ლოუ სტენფორდ კორდრეი 9 - Road to Rupert
ჯინ კელი ჯოსეფ ბრედი 9 - Road to Rupert
ტომ კენი ღრუბელი ბობი კვადრატული შარვალი 9 - Road to Rupert
ბილ ფაგერბაკი პატრიკ სტარი 9 - Road to Rupert
ჯორჯ ვენდტი ნორმი 9 - Road to Rupert
ფილის დილერი თელმა გრიფინი 10 - Peter's Two Dads
ჩარლზ დერნინგი ფრენსის გორიფინი 10 - Peter's Two Dads
ტამერა მაური ოფიციანტი 10 - Peter's Two Dads
ალექს ბრეკენრიჯი სარა ჯესიკა პარკერი 10 - Peter's Two Dads
კეირ გილკრისტი კაილი 11 - The Tan Aquatic with Steve Zissou
ჰიუ ჰეფნერი თვითონ 12 - Airport '07
როი შაიდერი თვითონ 13 - Bill and Peter's Bogus Journey
კონვეი ტვიტი თვითონ 13 - Bill and Peter's Bogus Journey
პატრიკ სტიუარტი პიტერი პატრიკ სტიუარტის ხმით 14 - No Meals on Wheels
ბენ სტილერი თვითონ 14 - No Meals on Wheels
დრიუ ბერიმორი ჯილიანი 15 - Boys Do Cry
ბილ ინგვალი დიუკ დილონი 15 - Boys Do Cry
გილბერტ გოტფრიდი ცხენი 15 - Boys Do Cry
ნილ პატრიკ ჰარისი ბარნი 16 - No Chris Left Behind
ჯოშ რედნორი ტედი 16 - No Chris Left Behind
კით ობერმანი ბობო გრობირდი 17 - It Takes a Village Idiot, and I Married One
დონ მოსტი თვითონ 17 - It Takes a Village Idiot, and I Married One
ეშლი ფერი მტირალა ბავსვი 17 - It Takes a Village Idiot, and I Married One
ადამ კაროლა სიკვდილი 18 - Meet the Quagmires
სეთ მაკფარლეინი უცხოპლანეტელი როჯერი 18 - Meet the Quagmires

სეზონი 6[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელი პერსონაჟი ეპიზოდი
ჩივ ჩეიზი კლარკ გრისვოლდი 1 - Blue Harvest
ბევერლი დ'ანჯელო ელენ გრისვოლდი 1 - Blue Harvest
მიკ ჰაკნელი თვითონ 1 - Blue Harvest
რაშ ლიმბო თვითონ 1 - Blue Harvest
ლესლი ნილსენი დოქტორ რუმიკი 1 - Blue Harvest
ჰელენ რედი თვითონ 1 - Blue Harvest
ჯად ნელსონი ჯონ ბენდერი 1 - Blue Harvest
ჯეფ ბერგმანი დაფი დაკი 2 - Movin' Out (Brian's Song)
დრიუ ბერიმორი ჯილიანი 2 - Movin' Out (Brian's Song)
ჰარი ჯონ ბენჯამინი კარლი 2 - Movin' Out (Brian's Song)
ჯეიმი ფერი თვითონ 3 - Believe It or Not, Joe's Walking on Air
პაულა ადბდული თვითონ 5 - Lois Kills Stewie
საიმონ კოუელი თვითონ 5 - Lois Kills Stewie
რენდი ჯექსონი თვითონ 5 - Lois Kills Stewie
პატრიკ სტიუარტი ევერი ბულოკი 5 - Lois Kills Stewie
სეთ მაკფარლეინი დენ სმითი 5 - Lois Kills Stewie
ფილის დილერი ტელმა გრიფინი 6 - Padre de Familia
კერი ფიშერი ანჯელა 6 - Padre de Familia
ალექს ფერნანდესი გერარდო/სხვადასხვა/მექსიკელი კაცები 6 - Padre de Familia
გაბრიელ ეგლესიასი მექსიკელი #5 6 - Padre de Familia
პეტ კროუფორდ ბრაუნი სანკა დენსერი 7 - Peter's Daughter
დემიენ ფეიჰი დოქტორი მილანო 7 - Peter's Daughter
ჯეფ ბერგმანი ფრედ ფლინსტოუნი 7 - Peter's Daughter
კონვეი ტვიტი თვითონ 7 - Peter's Daughter
რიკარდო მონტალბანი ძროხა 8 - McStroke
ჯეიმზ ვუდსი თვითონ 9 - Back to the Woods
ბერი მანილოუ თვითონ 9 - Back to the Woods
დეივ ვან დამი დეივიდ ლიტერმანი 9 - Back to the Woods
ჰარვი ფაიერსტინი ტრეისი 11 - The Former Life of Brian
ჩეის კროუფორდი დილანი 11 - The Former Life of Brian
ამანდა ბაინსი ანა 12 - Long John Peter

სეზონი 7[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელი პერსონაჟი ეპიზოდი
კეტ ფოსტერი კეროლინი 1 - Love Blactually
მერედით ბაქსტერი თვითონ 1 - Love Blactually
აიკ ბარინჰოლცი დეინ კუკი 2 - I Dream of Jesus
ალექსანდრა ბეკენრიჯი ნიკოლ რიჩი 2 - I Dream of Jesus
დებრა ვილსონი სტარ ჯოუნზი 2 - I Dream of Jesus
რუს ლითერმანი თვითონ 2 - I Dream of Jesus
ბრაიან ბლესედი პრინსი ვულტანი 3 - Road to Germany
გრეგორი ჯბარა ნაცისტი ჯარისკაცი/ნაცისტი გენერალი/გერმანელი მღვდელი 3 - Road to Germany
ჯონი ნოქსვილი თვითონ 5 - The Man with Two Brians
კერი ფიშერი ანგელა 6 - Tales of a Third Grade Nothing
ფრენკ სინატრა უმცროსი თვითონ 6 - Tales of a Third Grade Nothing
კეიტლინ ჯენერი თვითონ 6 - Tales of a Third Grade Nothing
ბობ პარკერი თვითონ 6 - Tales of a Third Grade Nothing
ენდი დიკი თვითონ 6 - Tales of a Third Grade Nothing
დები რეინოლდსი მისი ვილსონი 6 - Tales of a Third Grade Nothing
სინბადი თვითონ 6 - Tales of a Third Grade Nothing
ელიშა კატბერტი სხვადასხვა 6 - Tales of a Third Grade Nothing
ჟან-პოლ მანუ სხვადასხვა 7 - Ocean's Three and a Half
ფრანკ ველკერი მეგატრონი 7 - Ocean's Three and a Half
სეთ როგენი პიტერი სეთ ჯინთან ერთად 8 - Family Gay
კონუეი ტვიტი თვითონ 9 - The Juice Is Loose
ჯეფ ბერგმანი ჰომერ სიმფსონი 9 - The Juice Is Loose
ედ ჰელმსი ალბერტ გორი 10 - FOX-y Lady
ჯონ მოშიტა უმცროსი თვითონ 10 - FOX-y Lady
სეთ როგენი თვითონ 10 - FOX-y Lady
ფრედ სევეჯი თვითონ 10 - FOX-y Lady
დენიელ სტერნი ფრედ სევიჯის ხმა 10 - FOX-y Lady
პიტერ ჩერნინი თვითონ 10 - FOX-y Lady
პატრიკ სტიუარტი თვითონ 11 - Not All Dogs Go to Heaven
ლევარ ბარტონი თვითონ 11 - Not All Dogs Go to Heaven
გეიტს მაკფადენი თვითონ 11 - Not All Dogs Go to Heaven
მაიკლ დორნი თვითონ 11 - Not All Dogs Go to Heaven
იულ უიტონი თვითონ 11 - Not All Dogs Go to Heaven
დენიზ კროსბი თვითონ 11 - Not All Dogs Go to Heaven
მარინა სირტისი თვითონ 11 - Not All Dogs Go to Heaven
ბრენტ სპაინერი თვითონ 11 - Not All Dogs Go to Heaven
ჯონათან ფრეიკსი თვითონ 11 - Not All Dogs Go to Heaven
მერედით ბაქსტერი ელის კიტონი 13 - Stew-Roids
ჩეის კროუფორდი ჯოკი #2/პოპულარული ბავშვი #4/მწრთვნელი 13 - Stew-Roids
კამილ გუატი ჯინა 13 - Stew-Roids
უენტუორთ მილერი ჯოკი #4/პოპულარული ბავშვი #2 13 - Stew-Roids
ლორენ კონრადი თვითონ 14 - We Love You, Conrad
დრიუ ბერიმორი ჯილიანი 14 - We Love You, Conrad
ოდრინა პეტრიჯი თვითონ 14 - We Love You, Conrad
ჯეი ლენო თვითონ 14 - We Love You, Conrad
კრეიგ ფერგიუსონი თვითონ 14 - We Love You, Conrad
ჯიმი ფელონი თვითონ 14 - We Love You, Conrad
კეიტ ტოდი ჰედი ლამარი 14 - We Love You, Conrad
სარა ატერბეკი ლინდზი ლოჰანი 14 - We Love You, Conrad
რიჩარდ დრეიფუსი მთხრობელი 15 - Three Kings
როი შაიდერი თვითონ 15 - Three Kings
ჯორჯ ვენდტი ნორმ პეტერსონი 15 - Three Kings
ჯოშ სედნორი თვითონ 16 - Peter's Progress
ჯეისონ სიგელი თვითონ 16 - Peter's Progress
ნილ პატრიკ ჰარისი თვითონ 16 - Peter's Progress

სეზონი 8[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელი პერსონაჟი ერპიზოდი
რალფ გარმანი გრაფი ფონ გრაფი,ჯამბაზი კრასტი,საიდშოუ ბობი, ალბერტ ბრუკსი, სტეისი ლოველი 1 - Road to the Multiverse
კოტარო ვატანაბე იაპონელი ბრაიანი, იაპონელი ქუაგიარი 1 - Road to the Multiverse
კეი ოგავა იაპონელი ლოისი, იაპონელი მეგი 1 - Road to the Multiverse
ჯეიმისონ იანგი იაპონელი პიტერი, იაპონელი კრისი, იაპონელი სტიუი 1 - Road to the Multiverse
ჩარლზ დერნინგი ფრენსის გრიფინი 2 - Family Goy
ბენ შტეინი რაბინი გოლდბერგი 2 - Family Goy
ბილ ვუდსონი დიქტორი 2 - Family Goy
ჯეფ ბერგმანი მაქს ვეინშტეინი 2 - Family Goy
ჩევი ჩეიზი თვითონ 3 - Spies Reminiscent of Us
დენი ეიქროიდი თვითონ 3 - Spies Reminiscent of Us
ჯეიმზ ლიპტონი თვითონ 3 - Spies Reminiscent of Us
გერი კოული მაიკ ბრედი 3 - Spies Reminiscent of Us
აიმი გარსია რიტა 4 - Brian's Got a Brand New Bag
პოლ გლისონი დუეინ ტ. რობინსონი 4 - Brian's Got a Brand New Bag
ბრიუს უილისი ჯონ მაკლეინი 4 - Brian's Got a Brand New Bag
რეჯინალდ ველჯონსონი სერჟანტი პოუელი 4 - Brian's Got a Brand New Bag
ჯორჯ კრისტი დოქტორი ჰასელდორფი 4 - Brian's Got a Brand New Bag
ტიკო ველისი ბობი ბრაუნი 4 - Brian's Got a Brand New Bag
ჰარტ ბოხნერი ჰარი ელისი 4 - Brian's Got a Brand New Bag
კენდის მერი მაილი საირუსი 5 - Hannah Banana
ბრიტანი სნოუ კენდი 6 - Quagmire's Baby
მეი უიტმანი ჩვილი ბავშვი 6 - Quagmire's Baby
კევინ მაიკლ რიჩარდსონი ჯერომი 7 - Jerome is the New Black
ჯონ ვინერი დინ მარტინი 7 - Jerome is the New Black
კრის მეთიუსი თვითონ 8 - Dog Gone
ფრედ ტატასკორი სხვადასხვა 8 - Dog Gone
ნათანი გუნი იტალიელი ოპერის მომღერალი 8 - Dog Gone
კელ მაკფარლეინი ბარნი 8 - Dog Gone
ჰიუ ლორი გრეგორი ჰაუზი 9 - Business Guy
ბობი ლი აზიელი მამაკაცი 9 - Business Guy
ნანა ვიზიტორი სხვადასხვა 9 - Business Guy
ჯონი გალეკი ლეონარდ ჰოფსტადტერი 9 - Business Guy
ჯიმ პარსონსი შელდონ კუპერი 9 - Business Guy
დუეინ ჯონსონი თვითონ 10 - Big Man on Hippocampus
ედრიენ პალიკი ტიფანი ამბერ ტისენი 10 - Big Man on Hippocampus
პიტერ ჩენი სხვადასხვა 11 - Dial Meg for Murder
ჩეის კროუფორდი ლუკი 11 - Dial Meg for Murder
კამილ გუატი სხვადასხვა 11 - Dial Meg for Murder
ჯექსონ დაგლასი სხვადასხვა 12 - Extra Large Medium
ანდრეა ფეი ფრიდმანი ელენი 12 - Extra Large Medium
ფილ ლამარი შავი კაცი 12 - Extra Large Medium
ლი მიშელი ესტელ ჰარისი 12 - Extra Large Medium
სტივენ ბიშოპი თვითონ 13 - Go Stewie Go
მო კოლინზი პატარა 13 - Go Stewie Go
კოლინ ფორდი რენდალი 13 - Go Stewie Go
ენ ჰეთეუეი მეგის დედა 13 - Go Stewie Go
ლუკას გრეიბილი ენტონი 13 - Go Stewie Go
მეი უიტმანი ჯულია 13 - Go Stewie Go
მაქს ბურკჰოლდერი ბავშვი ექიმი 14 - Peter-assment
რიჩარდ დრეიფუსი თვითონ 14 - Peter-assment
კერი ფიშერი ანჯელა 14 - Peter-assment
ჯიმ გოლდენბერგი თვითონ 14 - Peter-assment
მაქს ჰოჯესი თვითონ 14 - Peter-assment
ჰარვი ლევინი თვითონ 14 - Peter-assment
უილ შედლი ბავშვი მომღერალი 14 - Peter-assment
რობ ლოტერშტეინი თვითონ 15 - Brian Griffin's House of Payne
დენიელე პანაბეიკერი ვუდსის ქალიშვილი 15 - Brian Griffin's House of Payne
ჩარლი შინი თვითონ 15 - Brian Griffin's House of Payne
ელაიჯა ვუდი თვითონ 15 - Brian Griffin's House of Payne
ჯეიმზ ვუდსი თვითონ 15 - Brian Griffin's House of Payne
ენ ჰეთეუეი თვითონ 16 - April in Quahog
ჯეისონ მრაზი ბიჭი ქუდით 16 - April in Quahog
უოლი უინგერტი უოლი 18 - Quagmire's Dad
მარკ ალაიმო დინი 19 - The Splendid Source
გერი კოული შეფერდი 19 - The Splendid Source
სანა ლათანი დონა ტაბსი 19 - The Splendid Source
დევიდ ლინჩი მებუფეტე 19 - The Splendid Source
კევინ მაიკლ რიჩარდსონი კლივლენდ უმცროსი 19 - The Splendid Source
უოლი ვინგერტი სხვადასხვა 19 - The Splendid Source
ჰარი ჯონ ბენჯამინი კარლი/იოდა 20 - Something Something Something Dark Side
ჯონ ბანელი თვითონ 20 - Something Something Something Dark Side
ჯეიმზ კაანი თვითონ 20 - Something Something Something Dark Side
ჯექსონ დაგლასი სხვადასხვა 20 - Something Something Something Dark Side
ჯო ფლაერტი ვესტერ უნიონის თანამშრომელი 20 - Something Something Something Dark Side
ფილ ლამარი სხვადასხვა 20 - Something Something Something Dark Side
დოლფ ლუნდგრენი ივან დრაგო 20 - Something Something Something Dark Side
ბირიჯიტ ნილსენი ლუდმილა ვობეტ დრაგო 20 - Something Something Something Dark Side
მაიკლ პატაკი ნიკოლ კოლოფი 20 - Something Something Something Dark Side
კევინ მაიკლ რიჩარდსონი ძლიერი შავი კაცი 20 - Something Something Something Dark Side
ტომ შელეკი თვითონ 20 - Something Something Something Dark Side
ჯეიმზ ვუდსი თვითონ/გენერალი ვირსი 20 - Something Something Something Dark Side
გარი ბიჩი სხვადასხვა 21 -: Partial Terms Of Endearment
ჯექსონ დაგლასი დეილ რობინსონი 21 - Partial Terms Of Endearment
ფილ ლამარი სხვადასხვა 21 - Partial Terms Of Endearment
ვილ სასო სხვადასხვა 21 - Partial Terms Of Endearment
ჯულია სუინსი ნაომი რობინსონი 21 - Partial Terms Of Endearment
უილ უიტონი დემონსტრანტი 21 - Partial Terms Of Endearment
მაიკლ იორკი მთხრობელი 21 - Partial Terms Of Endearment

სეზონი 9[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

Name Character Episode
დრიუ ბერიმორი ჯილიანი 1 - And Then There Were Fewer
ჰარი ჯონ ბენჯამინი კარლი 1 - And Then There Were Fewer
მაქს ბურკჰოლდერი ბავშვი 1 - And Then There Were Fewer
კოლინ ფორდი ბავშვი 1 - And Then There Were Fewer
პატრიკ სტიუარტი მოლაპარაკე კატა 1 - And Then There Were Fewer
ეშლი ტისდეილი პრისცილა 1 - And Then There Were Fewer
ჯეიმზ ვუდსი თვითონ 1 - And Then There Were Fewer
რაშ ლიმბო თვითონ 2 - Excellence in Broadcasting
გერი კოული მაიკ ბრედი 2 - Excellence in Broadcasting
კრისტინ ლეიკინი ჯოის კინი 2 - Excellence in Broadcasting
ფილ ლამარი ოლი ვილიამსი 2 - Excellence in Broadcasting
შელი ლონგი კეროლ ბრედი 2 - Excellence in Broadcasting
ნანა ვიზიტორი ნენსი პელოსი 2 - Excellence in Broadcasting
რეინ უილსონი დუაიტ შრუტი 2 - Excellence in Broadcasting
მაქს ბურკჰოლდერი საკურთხევლის ბიჭუნა 3 - Welcome Back, Carter
კრისტინ ლეიკინი პოლას მეგობარი 3 - Welcome Back, Carter
რეიჩელ მაკფარლეინი პოლას მეგობარი 3 - Welcome Back, Carter
კრის კოქსი სხვადასხვა 4 - Halloween on Spooner Street
რალფ გარმანი სხვადასხვა 4 - Halloween on Spooner Street
კენდის მარი ნეთი 4 - Halloween on Spooner Street
ნოა მეთიუსი ხარი 4 - Halloween on Spooner Street
ნატაშა მელნიკი რუთი 4 - Halloween on Spooner Street
ქრისტინა მილიანი ესთერი 4 - Halloween on Spooner Street
ლინდონ სმითი სხვადასხავა 4 - Halloween on Spooner Street
პატრიკ სტიუარტი რიჩარდ დიკ პამპი 4 - Halloween on Spooner Street
ნანა ვიზიტორი ჯასტინის დედა 4 - Halloween on Spooner Street
ლიზა უილჰოიტი კონი დ'ამიკო 4 - Halloween on Spooner Street
ლუკ ადამსი კლუბის მენეჯერი 5 - Baby, You Knock Me Out
კერი ფიშერი ანჯელა 5 - Baby, You Knock Me Out
ნიკოლ სალივანი ბოქსერი 5 - Baby, You Knock Me Out
დანა გულდი თვითონ 6 - Brian Writes a Bestseller
არიანა ჰაფინგტონი თვითონ 6 - Brian Writes a Bestseller
კრისტინ ლეიკინი ჯოისი კინი 6 - Brian Writes a Bestseller
ბილი მარი თვითონ 6 - Brian Writes a Bestseller
ეშლი ტისდეილი კელი 6 - Brian Writes a Bestseller
დრიუ ბერიმორი ჯილიანი 7 - Road to the North Pole
ჰარი ჯონ ბენჯამინი კარლი 7 - Road to the North Pole
დევიდ ბორიანაზ თვითონ 7 - Road to the North Pole
კერი ფიშერი ანჯელა 7 - Road to the North Pole
რონ მაკფარლეინი დიქტორი 7 - Road to the North Pole
ბრიუს მაკგილი სანტა კლაუსი 7 - Road to the North Pole
უილ რაიანი ვინი პუჰი 7 - Road to the North Pole
ჯონ ვინერი Eeyore 7 - Road to the North Pole
ნანა ვიზიტორი დედა 7 - Road to the North Pole
ივეტ ნიკოლ ბრაუნი შავი ქალი 8 - New Kidney in Town
დრიუ კერი თვითონ 8 - New Kidney in Town
გერი კოული შეფერდი 8 - New Kidney in Town
კრისტინ ლეიკინი ჯოისი კინი 8 - New Kidney in Town
რეიჩელ მაკფარლეინი შარლოტა 8 - New Kidney in Town
კირკერ ბატლერი სტუმარი 9 - And I'm Joyce Kinney
კოლინ ფორდი სხვადასხვა 9 - And I'm Joyce Kinney
კრისტინ ლეიკინი ჯოისი კინი 9 - And I'm Joyce Kinney
რეიჩელ მაკფარლეინი სხვადასხვა 9 - And I'm Joyce Kinney
ჰელენ რედი თვითონ 9 - And I'm Joyce Kinney
ჯენიფერ ტილი ბონი სუონსონი 9 - And I'm Joyce Kinney
ჰარი ჯონ ბენჯამინი კარლი 10 - Friends of Peter G.
ადამ კაროლა სიკვდილი 10 - Friends of Peter G.
კრის კოქსი AA-ის წევრი 10 - Friends of Peter G.
კერი ფიშერი ანჯელა 10 - Friends of Peter G.
ფილ ლამარი ილი უილიამსი 10 - Friends of Peter G.
ჯესიკა სტროუპი გულშემატკივართა წევრი 10 - Friends of Peter G.
ლაურა ვანდერვორტი AA-ის წევრი 10 - Friends of Peter G.
რალფ გარმანი პოლიციელი 11 - German Guy
ალან ტუდიკი გერმანელი პილოტი 11 - German Guy
დი ბრედლი ბეიკერი სხვადასხვა 12 - The Hand That Rocks the Wheelchair
კოლინ ფორდი ბავშვი 12 - The Hand That Rocks the Wheelchair
პატრიკ სტიუარტი სუზი სუონსონი 12 - The Hand That Rocks the Wheelchair
ჯენიფერ ტილი ბონი სუონსონი 12 - The Hand That Rocks the Wheelchair
გერი კოული შეფერდი 13 - Trading Places
ნინა დობრევი სხვადასხვა 13 - Trading Places
კერი ფიშერი ანგელა 13 - Trading Places
რეიჩელ მაკფარლეინი სხვადასხვა 13 - Trading Places
ლაურა ვანდერვორტი ბრიჯიტი 13 - Trading Places
ლიზა უილჰოიტი კონი დ'ამიკო 13 - Trading Places
დრიუ ბერიმორი ჯილაინი 14 - Tiegs for Two
რალფ გარმანი პოლიციის მუშაკი 14 - Tiegs for Two
ჯესიკა სტროუპი დენისი 14 - Tiegs for Two
შერილ ტიგსი თვითონ 14 - Tiegs for Two
ფრანკ ველკერი მეგატრონი 14 - Tiegs for Two
რობერტ ვუ Mr. Washee-Washee 14 - Tiegs for Two
მერედით ბაქსტერი ელის კიტონი 15 - Brothers & Sisters
მაიკლ გროსი სტივენ მაქსტერი 15 - Brothers & Sisters
ჯული ჰაგერტი კეროლ პიუტერშმიდტი 15 - Brothers & Sisters
რობერტ ლოჯია თვითონ 15 - Brothers & Sisters
სარა რამოსი თინეიჯერი გოგო 15 - Brothers & Sisters
ჯო ფლაერტი 16 - The Big Bang Theory
უოლეს შონი ბერტრამი 16 - The Big Bang Theory
დევიდ ბოუი თვითონ 17 - Foreign Affairs
მიკ ჯეგერი თვითონ 17 - Foreign Affairs
გერი კოული პრინსიპალ შეფარდი 17 - Foreign Affairs
დი ბრედლი ბეიკერი კლაუს ჰეისლერი/ადმირალ 18 - It's a Trap!
პატრიკ სტიუარტი კაპიტანი ჯინ-ლუკ პიკარდი 18 - It's a Trap!
მაიკლ დორნი ლეიტენანტი ვორფი 18 - It's a Trap!
რაშ ლიმბო ბოღმა 18 - It's a Trap!
ენ ჰეთეუეი ქერა ქალი 18 - It's a Trap!
ბრიუს მაკგილი ჯონ უილიამსი 18 - It's a Trap!
მერი ჰარტი თვითონ 18 - It's a Trap!
კონვეი ტვიტი დართ ტვიტი 18 - It's a Trap!

სეზონი 10[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელი პერსონაჟი ეპიზოდი
ჯუდი გრირი შოუს მოცეკვავე გოგონა 1 - Lottery Fever
კრისტინ ლეიკინი ჯოის კინი 1 - Lottery Fever
დი ბრედლი ბეიკერი მონსტრი 2 - Seahorse Seashell Party
კეიტლინ ოლსონი ბრენდა 3 - Screams of Silence: The Story of Brenda Q
ადამ ალექსი-მალე აძინი 4 - Stewie Goes for a Drive
რაიან რეინოლდსი თვითონ 4 - Stewie Goes for a Drive
ლეისი ჩებერტი პილოტი მეგი 5 - Back to the Pilot
ფილ ლამარი პილოტი მოსამართლე 5 - Back to the Pilot
ფრედ ტატასკიორი პილოტი ჯონ მედენი 5 - Back to the Pilot
კრის კოქსი უოლკერ ბუში 5 - Back to the Pilot
სკოტ გრაიმზი კევინ სუონსონი 6 - Thanksgiving
ჯული ჰაგერტი კეროლ უესტი 6 - Thanksgiving
პატრიკ სტიუარტი სიუზი სუონსონი 6 - Thanksgiving
ერი გრეინორი ქალი 7 - Amish Guy
ბობი ლი ჩინელი კაცი 7 - Amish Guy
მისი პაილი ქალი 7 - Amish Guy
კევინ მაიკლ რიჩარდსონი როუდბლოკი 7 - Amish Guy
ბობ განტონი ზედამხედველი 8 - Cool Hand Peter
სანა ლათანი დონა ტაბსი 8 - Cool Hand Peter
ადამ კაროლა სიკვდილი 9 - Grumpy Old Man
ჯეკ კარტერი სხვადასხვა 9 - Grumpy Old Man
დ. ს. დუგლასი სუპერმენი 9 - Grumpy Old Man
ლი ერმი სერჟანტი 9 - Grumpy Old Man
ჯოელ დევიდ მური ავატარი 9 - Grumpy Old Man
ლინდა პორტერი მოხუცი ქალი 9 - Grumpy Old Man
მეი უიტმანი მსუქანი გოგონა 9 - Grumpy Old Man
უოლი უინგერტი სხვადასხვა 9 - Grumpy Old Man
მარლი მელტინი სტელა 11 - The Blind Side
რობ კორდრი ბენი 12 - Livin' on a Prayer
ჯუდი გრირი იმედი 12 - Livin' on a Prayer
მარკ ჰერმონი ლეროი ჯეტრო გიბსი 13 - Tom Tucker: The Man and His Dream
დანიელ ჰარისი ჯემი ლოიდი (არქივული კადრი) 13 - Tom Tucker: The Man and His Dream
დევიდ ჰერმანი დევიდ სტრეითეირნი 13 - Tom Tucker: The Man and His Dream
კრისტინ ლეიკინი ჯოის კინი 13 - Tom Tucker: The Man and His Dream
სანა ლათანი კლერ ჰაქსტებლი 13 - Tom Tucker: The Man and His Dream
ელენ პეიჯი ლინდსი 13 - Tom Tucker: The Man and His Dream
ჯორჯ პიტერ უილბური მაიკლ მეირსი (არქივული კადრი) 13 - Tom Tucker: The Man and His Dream
ჯეიმზ ვუდსი თვითონ 13 - Tom Tucker: The Man and His Dream
რიკი ჯერვეისი ბილი ფინი 14 - Be Careful What You Fish For
ლუსი დეივისი ჯოან ფინი 14 - Be Careful What You Fish For
სკოტ ბაკულა თვითონ 15 - Burning Down the Bayit
ჰარი ჯონ ბენჯამინი კარლ გრაიმზი 16 - Killer Queen
ჯექსონ დაგლასი 16 - Killer Queen
კრისტინ ლეიკინი ჯოის კინი 16 - Killer Queen
ჯეფ როსი თვითონ 16 - Killer Queen
ედი კეი ტომასი ბერი რობინსონი 16 - Killer Queen
კათრინ მაკფი დედაო მეგი 18 - You Can't Do That on Television, Peter
კეიტ ბლანშეტი პენელოპე 19 - Mr. and Mrs. Stewie
ომიდ აბტაჰი პრინცი ფეისალი 20 - Leggo My Meg-O
კენ პეიჯი ჯეიკს გრანდის მამა 20 - Leggo My Meg-O
ალექსა რეი ჯოელი ახალგაზრდა გოგონა 21 - Tea Peter

სეზონი 11[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

Name Character Episode
Elizabeth Banks Pam Fishman 1 - "Into Fat Air"
J.J. Abrams Himself 2 - "Ratings Guy"
Sandra Bernhard Herself 2 - "Ratings Guy"
Mark Burnett Himself 2 - "Ratings Guy"
Dan Castellaneta Homer Simpson 2 - "Ratings Guy"
Jon Hamm Himself 2 - "Ratings Guy"
Dick Wolf Himself 2 - "Ratings Guy"
Billy Gardell Mike Biggs 2 - "Ratings Guy"
Michael Clarke Duncan Various 2 - "Ratings Guy"
John de Lancie Pewterschmidt Industries Executive 3 - "The Old Man and the Big 'C'"
Will Sasso Bobby "The Shirt" Briggs 5 - "Joe's Revenge"
Jim Parsons Gay-Jacker 5 - "Joe's Revenge"
Patrick Stewart Susie Swanson 5 - "Joe's Revenge"
Johnny Depp Edward Scissorhands 6 - "Lois Comes Out of Her Shell"
Ryan Reynolds Overweight Guy 8 - "Jesus, Mary and Joseph!"
Bruce McGill Unknown 8 - "Jesus, Mary and Joseph!"
Ellen Albertini Dow Unknown 8 - "Jesus, Mary and Joseph!"
Brian Williams Himself 9 - "Space Cadet"
Lucas Grabeel Unknown 10 - "Brian's Play"
Alan Bennett Himself 10 - "Brian's Play"
Sofía Vergara Flower Saleswoman & Hispanic Woman 11 - "The Giggity Wife"
Megan Hilty Hellen Keller's Teacher & Old Woman 11 - "The Giggity Wife"
Drew Barrymore Jillian Russell 12 - "Valentine's Day in Quahog"
Jessica Biel Brooke Roberts 12 - "Valentine's Day in Quahog"
Kat Foster Carolyn 12 - "Valentine's Day in Quahog"
Emily Osment Sandy 12 - "Valentine's Day in Quahog"
Jessica Stroup Denise 12 - "Valentine's Day in Quahog"
Nicole Sullivan Tina 12 - "Valentine's Day in Quahog"
Cheryl Tiegs Herself 12 - "Valentine's Day in Quahog"
Nana Visitor Rita 12 - "Valentine's Day in Quahog"
Anne Murray Herself 13 - "Chris Cross"
Christine Baranski Herself 14 - Call Girl"
Robert Loggia Himself (Live Action) 14 - Call Girl"
Giovanni Ribisi Randy 14 - Call Girl"
Omid Abtahi Mahmoud 15 - "Turban Cowboy"
Bob Costas Himself 15 - "Turban Cowboy"
Padma Lakshmi Herself 16 - "12 and a Half Angry Men"
Mike Judge Hank Hill 17 - "Bigfat"
Bill Maher Himself 17 - "Bigfat"
Wendy Schaal Francine Smith 17 - "Bigfat"
Carly Simon Herself 18 - "Total Recall"
Tim Gunn Himself 19 - "Save the Clam"
Emily Osment 19 - "Save the Clam"
Alexandra Breckenridge 21 - "Roads to Vegas"
Ralph Garman 21 - "Roads to Vegas"
Gary Janetti 21 - "Roads to Vegas"
Joe Lomonaco 21 - "Roads to Vegas"
Patrick Meighan 21 - "Roads to Vegas"
Emily Osment 21 - "Roads to Vegas"
Danny Smith 21 - "Roads to Vegas"
Alec Sulkin 21 - "Roads to Vegas"
John Viener 21 - "Roads to Vegas"
Hank Azaria Reginald Barrington 22 - "No Country Club for Old Men"
Sean Bean The Portrait of Peter Griffin's Ancestor 22 - "No Country Club for Old Men"
Tom Hiddleston The Statue of Peter Griffin's Ancestor 22 - "No Country Club for Old Men"
Nick Cannon Himself 22 - "No Country Club for Old Men"
Sharon Osbourne Herself 22 - "No Country Club for Old Men"
Emma Roberts Amanda Barrington 22 - "No Country Club for Old Men"

სეზონი 12[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

Name Character Episode
Yvette Nicole Brown Black Woman 1 - "Finders Keepers"
Lea Thompson Lorraine McFly 1 - "Finders Keepers"
Carrie Fisher Angela 2 - "Vestigial Peter"
Patrick Stewart Narrator 2 - "Vestigial Peter"
Adam Levine Himself 3 - "Quagmire's Quagmire"
Rachael MacFarlane Sonya 3 - "Quagmire's Quagmire"
Gary Cole Principal Shepard 4 - "A Fistful of Meg"
Jeff Daniels Himself 4 - "A Fistful of Meg"
Christina Milian Esther 4 - "A Fistful of Meg"
Michelle Dockery British Woman 5 - "Boopa-dee Bappa-dee"
Yvette Nicole Brown Mourning Black Woman 6 - "Life of Brian"
Tony Sirico Vinny 6 - "Life of Brian"
Tony Sirico Vinny 7 - "Into Harmony's Way"
Nick Kroll Ricky 7 - "Into Harmony's Way"
Conan O'Brien Himself 7 - "Into Harmony's Way"
Tony Sirico Vinny 8 - "Christmas Guy"
Carrie Fisher Angela 9 - "Peter Problems"
Marlee Matlin Stella 9 - "Peter Problems"
Brad Goreski Gay Man No. 1 10 - "Grimm Job"
Liam Neeson Himself 11 - "Brian's a Bad Father"
Ashley Benson Dakota 11 - "Brian's a Bad Father"
Lucas Grabeel 11 - "Brian's a Bad Father"
Emily Osment 11 - "Brian's a Bad Father"
Kevin Michael Richardson Marvin Gaye 11 - "Brian's a Bad Father"
Lauren Bacall Evelyn 12 - "Mom's the Word"
Ariana Grande Italian Daughter 12 - "Mom's the Word"
Glenn Howerton Co-Worker at Meeting 12 - "Mom's the Word"
Adam Carolla Death 13 - "3 Acts of God"
C.J. Spiller Himself 13 - "3 Acts of God"
Mario Williams Himself 13 - "3 Acts of God"
Peter Dinklage Mr. Stone 15 - "Secondhand Spoke"
Cary Elwes Dr. Watson 15 - "Secondhand Spoke"
Bryan Cranston Himself (live-action sequence) 16 - "Herpe the Love Sore"
Patrick Stewart Cutaway Narrator 16 - "Herpe the Love Sore"
Dennis Farina Himself 17 - "The Most Interesting Man in the World"
Keke Palmer Pam 18 - "Baby Got Black"
Cedric Yarbrough 18 - "Baby Got Black"
Sanaa Lathan Donna Tubbs 20 - "He's Bla-ack!"
Isaac Hempstead-Wright Aidan 21 - "Chap Stewie"
Rick Springfield himself 21 - "Chap Stewie"
Cary Elwes 21 - "Chap Stewie"
David Thewlis British Father 21 - "Chap Stewie"

სეზონი 13[3][რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

Name Character Episode
Hank Azaria Moe Szyslak, Apu Nahasapeemapetilon, Carl Carlson, Chief Wiggum, Comic Book Guy, Lou, Dr. Nick Riviera, Sea Captain, Cletus, Drederick Tatum, Bumblebee Man, Chamlers 1 - "The Simpsons Guy"
Nancy Cartwright Bart Simpson, Nelson Muntz, Ralph Wiggum, Todd Flanders, Maggie Simpson 1 - "The Simpsons Guy"
Dan Castellaneta Homer Simpson, Santa's Little Helper, Abraham Simpson, Barney Gumble, Krusty the Clown, Squeaky-Voiced Teen, Hans Moleman, Kodos, Mayor Quimby and Blue-Haired Lawyer 1 - "The Simpsons Guy"
Julie Kavner Marge Simpson, Patty and Selma 1 - "The Simpsons Guy"
Yeardley Smith Lisa Simpson 1 - "The Simpsons Guy"
H. Jon Benjamin Bob Belcher 1 - "The Simpsons Guy"
Jeff Bergman Fred Flintstone 1 - "The Simpsons Guy"
Julie Bowen Claire Dunphy 1 - "The Simpsons Guy"
James Woods Himself 1 - "The Simpsons Guy"
Mason Cook 2 - "The Book of Joe"
Glenn Howerton Blake Walker 2 - "The Book of Joe"
Maya Rudolph Chloe 2 - "The Book of Joe"
Connie Britton Herself 3 - "Baking Bad"
Carl Lumbly Loan Officer 3 - "Baking Bad"
Ana Ortiz Cinnamon 3 - "Baking Bad"
Yvette Nicole Brown Jerome's Mom 4 - "Brian the Closer"
Hank Azaria 7 - "Stewie, Chris & Brian's Excellent Adventure"
Tony Sirico Himself (Live action sequence) 7 - "Stewie, Chris & Brian's Excellent Adventure"
Emily Osment Ruth 8 - "Our Idiot Brian"
Allison Janney Crystal Quagmire 10 - "Quagmire's Mom"

რესურსები ინტერნეტში[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სქოლიო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  1. 'Trek' cast to reunite on 'Family Guy'. The Hollywood Reporter. e5 Global Media. დაარქივებულია ორიგინალიდან - February 26, 2009. წაკითხვის თარიღი: February 27, 2009.
  2. French, Dan. 'Trek' cast to reunite on 'Family Guy'. Digital Spy. Hachette Filipacchi Médias. წაკითხვის თარიღი: 16 თებერვალი, 2009.
  3. 3.00 3.01 3.02 3.03 3.04 3.05 3.06 3.07 3.08 3.09 3.10 3.11 3.12 Family Guy (1999– ) on IMDB