U2-ს მიერ ჩაწერილი სიმღერების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search

U2 — ირლანდიური როკ-ჯგუფი დუბლინიდან. იგი ჩამოყალიბდა 1976 წელს და სადებიუტო EP Three გამოსცა 1979 წელს, მხოლოდ სამშობლოში.[1] 1980 წლის „Another Day“-ს წარმატების შემდეგ U2-მ გააფორმა კონტრაქტი Island Records-თან[2], რასაც მოჰყვა წლის ბოლოს სადებიუტო ალბომ Boy-ს გამოშვება. კოლექტივმა გამოსცა 13 სტუდიური ალბომი, უკანასკნელი, Songs of Innocence – 2014 წელს.

სიმღერები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

განმარტება
dagger გამოიცა კომერციული სინგლის სახით
ორმაგი ჯვარი გამოიცა, როგორც კომერციული სინგლი ალბომის გარეშე
სიმღერა ავტორ(ებ)ი გამოცემა წელი
„11 O'Clock Tick Tock“გამოიცა, როგორც კომერციული სინგლი ალბომის გარეშე[3] U2 „11 O'Clock Tick Tock“, სინგლი 1980
„40“[4] U2 War 1983
„4th of July“[5] U2 The Unforgettable Fire 1984
„Acrobat“[6] U2 Achtung Baby 1991
„Alex Descends Into Hell for a Bottle of Milk / Korova 1“[6]
  • ბონო
  • The Edge
„The Fly“, სინგლი 1991
„All Along the Watchtower“[7][note 1][note 2] ბობ დილანი Rattle and Hum 1988
„All Because of You“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[8] U2 How to Dismantle an Atomic Bomb 2004
„All I Want Is You“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[7] U2 Rattle and Hum 1988
„Always Forever Now“[9]
როგორც Passengers
  • U2
  • ბრაიან ინო
Original Soundtracks 1 1995
„Always“[10] U2 „Beautiful Day“ 2000
„Amazing Grace“[11][note 1]
მონაწილეობს სოვეტოს გოსპელური გუნდი
Duals 2011
„Angel of Harlem“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[7] U2 Rattle and Hum 1988
„Angels Too Tied to the Ground“[4] U2 War (2008 წლის დელუქს გამოცემა) 2008
„Another Day“გამოიცა, როგორც კომერციული სინგლი ალბომის გარეშე[3] U2 „Another Day“, სინგლი 1980
„Another Time, Another Place“[3] U2 Boy 1980
„Are You Gonna Wait Forever?“[12] U2 „Vertigo“, სინგლი 2004
„Babyface“[6] U2 Zooropa 1993
„Bad“[5] U2 The Unforgettable Fire 1984
„The Ballad of Ronnie Drew“გამოიცა, როგორც კომერციული სინგლი ალბომის გარეშე[11]
მონაწილეობენ The Dubliners, Kíla, A Band of Bowsies
„The Ballad of Ronnie Drew“, სინგლი 2008
„Bass Trap“[5] U2 „The Unforgettable Fire“, სინგლი 1985
„Beach Sequence“[9]
როგორც Passengers
  • U2
  • ბრაიან ინო
Original Soundtracks 1 1995
„Beat on the Brat“[13][note 3] We're a Happy Family: A Tribute to Ramones 2003
„Beautiful Day“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[14] U2 All That You Can't Leave Behind 2000
„Beautiful Ghost / Introduction to Songs of Experience“[15] Unreleased & Rare 2004
„Because the Night“[16][note 1][note 4]
მონაწილეობენ ბრიუს სპრინგსტინი, პატი სმითი, როი ბიტენი
  • ბრიუს სპრინგსტინი
  • პატი სმითი
The 25th Anniversary Rock & Roll Hall of Fame Concerts 2010
„Big Girls Are Best“[17] U2 „Stuck in a Moment You Can't Get Out Of“, სინგლი 2001
„Blow Your House Down“[6] U2 Achtung Baby (20 წლიანი იუბილეს აღსანიშნავი გამოცემები) 2011
„Boomerang I“[5] U2 „Pride (In the Name of Love)“, სინგლი 1984
„Boomerang II“[5] U2 „Pride (In the Name of Love)“, სინგლი 1984
„Boy/Girl“[3] U2 Three 1979
„Breathe“[18] U2 No Line on the Horizon 2009
„Bullet the Blue Sky“[19] U2 The Joshua Tree 1987
„California (There Is No End to Love)“[20] U2 Songs of Innocence 2014
„Cartoon World“[3][note 1] U2 Boy (2008 წლის დელუქს გამოცემა) 2008
„An Cat Dubh“[3] U2 Boy 1980
„Cedars of Lebanon“[18]
  • U2
  • ბრაიან ინო
  • დენიელ ლანუა
No Line on the Horizon 2009
„Cedarwood Road“[20] U2 Songs of Innocence 2014
„A Celebration“გამოიცა, როგორც კომერციული სინგლი ალბომის გარეშე[21] U2 „A Celebration“, სინგლი 1982
„Christmas (Baby Please Come Home)“[22][note 5] A Very Special Christmas 1987
„City of Blinding Lights“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[8] U2 How to Dismantle an Atomic Bomb 2004
„Corpse (These Chains Are Way Too Long)“[9]
როგორც Passengers
  • U2
  • ბრაიან ინო
Original Soundtracks 1 1995
„Crumbs from Your Table“[8] U2 How to Dismantle an Atomic Bomb 2004
„The Crystal Ballroom“[20] U2 Songs of Innocence (დელუქს გამოცემა) 2014
„Daddy's Gonna Pay for Your Crashed Car“[6] U2 Zooropa 1993
„Dancing Barefoot“[23][note 4] „When Love Comes to Town“, სინგლი 1989
„A Day Without Me“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[3] U2 Boy 1980
„Deep in the Heart“[19] U2 „I Still Haven't Found What I'm Looking For“, სინგლი 1987
„Desert of Our Love“[19] U2 The Joshua Tree (20 წლიანი იუბილეს აღსანიშნავი გამოცემა) 2007
„Desire“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[7] U2 Rattle and Hum 1988
„A Different Kind of Blue“[9]
როგორც Passengers
  • U2
  • ბრაიან ინო
Original Soundtracks 1 1995
„Dirty Day“[6] U2 Zooropa 1993
„Disappearing Act“[5] U2 The Unforgettable Fire (2009 წლის დელუქს გამოცემა) 2009
„Discothèque“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[24] U2 Pop 1997
„Do You Feel Loved“[24] U2 Pop 1997
„Don't Take Your Guns to Town“[25][note 6] ჯონი კეში „Elevation“, სინგლი 2001
„Down All the Days“[6] U2 Achtung Baby (20 წლიანი იუბილეს აღსანიშნავი სუპერ დელუქს და Uber-დელუქს ვერსიები) 2011
„Drowning Man“[4] U2 War 1983
„Drunk Chicken / America“[19]
მონაწილეობს ალენ გინზბერგი
  • U2
  • ალენ გინზბერგი
The Joshua Tree (20 წლიანი იუბილეს აღსანიშნავი გამოცემა) 2007
„The Electric Co.“[3] U2 Boy 1980
„Electrical Storm“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[26] U2 The Best of 1990–2000 2002
„Elevation“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[14] U2 All That You Can't Leave Behind 2000
„Elvis Ate America“[9]
როგორც Passengers, მონაწილეობს ჰაუი ბი
  • U2
  • ბრაიან ინო
  • ჰაუი ბი
Original Soundtracks 1 1995
„Elvis Presley and America“[5] U2 The Unforgettable Fire 1984
„Endless Deep“[4] U2 „Sunday Bloody Sunday“ და "Two Hearts Beat as One“, სინგლები 1983
„Even Better Than the Real Thing“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[6] U2 Achtung Baby 1991
„Everlasting Love“[27][note 7] „All I Want Is You“, სინგლი 1988
„Every Breaking Wave“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[20] U2 Songs of Innocence 2014
„Everybody Loves a Winner“[6][note 8]
მონაწილეობს მარია მაკ-კი
Achtung Baby (20 წლიანი იუბილეს აღსანიშნავი სუპერ დელუქს და Uber-დელუქს ვერსიები) 2011
„Exit“[19] U2 The Joshua Tree 1987
„Fast Cars“[8] U2 How to Dismantle an Atomic Bomb (ბრიტანეთი და იაპონია) 2004
„Fez – Being Born“[18]
  • U2
  • ბრაიან ინო
  • დენიელ ლანუა
No Line on the Horizon 2009
„Fire“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[21] U2 October 1981
„The First Time“[6] U2 Zooropa 1993
„Flower Child“[15] U2 Unreleased & Rare 2004
„The Fly“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[6] U2 Achtung Baby 1991
„The Fool“[15] U2 Early Demos 2004
„Fortunate Son“[6][note 9] ჯონ ფოგერტი „Who's Gonna Ride Your Wild Horses“, სინგლი 1991
„Get On Your Boots“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[18] U2 No Line on the Horizon 2009
„Gimme Shelter“[16][note 1][note 10]
მონაწილეობენ მიკ ჯეგერი, ფერჯი, will.i.am
მიკ ჯეგერი
კით რიჩარდსი
The 25th Anniversary Rock & Roll Hall of Fame Concerts 2010
„Gloria“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[21] U2 October 1981
„God Part II“[7] U2 Rattle and Hum 1988
„Gone“[24] U2 Pop 1997
„Grace“[14] U2 All That You Can't Leave Behind 2000
„The Ground Beneath Her Feet“[28]
მონაწილეობს დენიელ ლანუა
The Million Dollar Hotel soundtrack 2000
„Hallelujah Here She Comes“[29] U2 „Desire“, სინგლი 1988
„The Hands That Built America“[26] U2 The Best of 1990–2000 2002
„Happiness Is a Warm Gun“[30][note 11] ჯონ ლენონი
პოლ მაკ-კარტნი
„Last Night on Earth“, სინგლი 1997
„Hawkmoon 269“[7] U2 Rattle and Hum 1988
„Heartland“[7] U2 Rattle and Hum 1988
„Heaven and Hell“[6] U2 Achtung Baby (20 წლიანი იუბილეს აღსანიშნავი სუპერ დელუქს და Uber-დელუქს ვერსიები) 2011
„Help!“[31][note 11] ჯონ ლენონი
პოლ მაკ-კარტნი
¡Released! The Human Rights Concerts – 1986: A Conspiracy of Hope 2014
„Helter Skelter“[7][note 11] ჯონ ლენონი
პოლ მაკ-კარტნი
Rattle and Hum 1988
„Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[32] U2 ბეტმენი სამუდამოდ - საუნდტრეკი 1995
„Holy Joe“[33] U2 „Discothèque“, სინგლი 1997
„I Believe in Father Christmas“[34][note 12][note 13] (RED)Wire Vol. 1 Issue 2 2008
„I Fall Down“[21] U2 October 1981
„I Remember You“[25][note 1][note 3] „Elevation“, სინგლი 2001
„I Still Haven't Found What I'm Looking For“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[19] U2 The Joshua Tree 1987
„I Threw a Brick Through a Window“[21] U2 October 1981
„I Will Follow“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[3] U2 Boy 1980
„I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[18] U2 No Line on the Horizon 2009
„I'm Not Your Baby“[11]
მონაწილეობს შინეიდ ო’კონორი
U2 ძალადობის აღსასრული, საუნდტრეკი 1997
„If God Will Send His Angels“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[24] U2 Pop 1997
„If You Wear That Velvet Dress“[24] U2 Pop 1997
„In God's Country“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[19] U2 The Joshua Tree 1987
„In a Little While“[14] U2 All That You Can't Leave Behind 2000
„Indian Summer Sky“[5] U2 The Unforgettable Fire 1984
„Instant Karma!“[35][note 14] ჯონ ლენონი Instant Karma: The Amnesty International Campaign to Save Darfur 2007
„Into the Heart“[3] U2 Boy 1980
„Invisible“გამოიცა, როგორც კომერციული სინგლი ალბომის გარეშე[36][note 12] U2 „Invisible“, სინგლი 2014
„Iris (Hold Me Close)“[20] U2 Songs of Innocence 2014
„Is That All?“[21] U2 October 1981
„Ito Okashi“[9]
როგორც Passengers, მონაწილეობს ჰოლი
  • U2
  • ბრაიან ინო
  • ჰოლი
Original Soundtracks 1 1995
„J. Swallo“[21] U2 „Fire“, სინგლი 1981
„Jesus Christ“[37][note 15] ვუდი გათრი Folkways: A Vision Shared 1988
„Kite“[14] U2 All That You Can't Leave Behind 2000
„Lady with the Spinning Head (UV1)“[6] U2 „One“, სინგლი 1991
„Last Night on Earth“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[24] U2 Pop 1997
„Lemon“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[6] U2 Zooropa 1993
„Levitate“[15] U2 Unreleased & Rare 2004
„Like a Song...“[4] U2 War 1983
„Love Comes Tumbling“[5] U2 „The Unforgettable Fire“, სინგლი 1985
„Love Is Blindness“[6] U2 Achtung Baby 1991
„Love Rescue Me“[7]
  • U2
  • ბობ დილანი
Rattle and Hum 1988
„Love and Peace or Else“[8] U2 How to Dismantle an Atomic Bomb 2004
„Love You Like Mad“[15] U2 Unreleased & Rare 2004
„Lucifer's Hands“[20] U2 Songs of Innocence (დელუქს გამოცემა) 2014
„Luminous Times (Hold on to Love)“[38]
  • U2
  • ბრაიან ინო
„With or Without You“, სინგლი 1987
„MLK“[5] U2 The Unforgettable Fire 1984
„Maggie's Farm“[39][note 1][note 2] ბობ დილანი Live for Ireland 1986
„Magnificent“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[18]
  • U2
  • ბრაიან ინო
  • დენიელ ლანუა
No Line on the Horizon 2009
„A Man and a Woman“[8] U2 How to Dismantle an Atomic Bomb 2004
„Mercy“[40][note 1] U2 Wide Awake in Europe 2010
„Miami“[24] U2 Pop 1997
„Miracle Drug“[8] U2 How to Dismantle an Atomic Bomb 2004
„The Miracle (Of Joey Ramone)“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[20] U2 Songs of Innocence 2014
„Miss Sarajevo“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[9]
როგორც Passengers, მონაწილეობს ლუჩანო პავაროტი
  • U2
  • ბრაიან ინო
Original Soundtracks 1 1995
„Mofo“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[24] U2 Pop 1997
„Moment of Surrender“[18]
  • U2
  • ბრაიან ინო
  • დენიელ ლანუა
No Line on the Horizon 2009
„Mother and Child Reunion“[41][note 1][note 16] პოლ საიმონი Innocence + Experience: Live in Paris 2016
„Mothers of the Disappeared“[19] U2 The Joshua Tree 1987
„Mysterious Ways“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[6] U2 Achtung Baby 1991
„Native Son“[15] U2 Unreleased & Rare 2004
„Near the Island“[6] U2 Achtung Baby (20 წლიანი იუბილეს აღსანიშნავი სუპერ დელუქს და Uber-დელუქს ვერსიები) 2011
„Neon Lights“[12][note 17] „Vertigo“, სინგლი 2004
„New Year's Day“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[4] U2 War 1983
„New York“[14] U2 All That You Can't Leave Behind 2000
„Night and Day“[42][note 18] კოულ პორტერი Red Hot + Blue 1990
„No Line on the Horizon“[18] U2 No Line on the Horizon 2009
„North and South of the River“[43] „Staring at the Sun“, სინგლი 1997
„North Star“[44] U2 ტრანსფორმერები: მთვარის ბნელი მხარე, საუნდტრეკი[note 19] 2011
„Numb“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[6] U2 Zooropa 1993
„The Ocean“[3] U2 Boy 1980
„October“[21] U2 October 1981
„Oh Berlin“[6] U2 Achtung Baby (20 წლიანი იუბილეს აღსანიშნავი სუპერ დელუქს და Uber-დელუქს ვერსიები) 2011
„One“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[6] U2 Achtung Baby 1991
„One“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[11][note 20]
მერი ჯეი ბლაიჯის მონაწილეობით
U2 The Breakthrough 2006
„One Step Closer“[8] U2 How to Dismantle an Atomic Bomb 2004
„One Tree Hill“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[19] U2 The Joshua Tree 1987
„Ordinary Love“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[45] მანდელა: ხანგრძლივი გზა თავისუფლებისკენ, საუნდტრეკი 2013
„Original of the Species“[8] U2 How to Dismantle an Atomic Bomb 2004
„Out of Control" (ალბომის ვერსია)[3][note 20] U2 Boy 1980
„Out of Control" (EP-ის ვერსია)[3] U2 Three 1979
„Paint It Black“[6][note 10] მიკ ჯეგერი
კით რიჩარდსი
„Who's Gonna Ride Your Wild Horses“, სინგლი 1991
„Peace on Earth“[14] U2 All That You Can't Leave Behind 2000
„People Have the Power“[41][note 1][note 21]
მონაწილეობს Eagles of Death Metal
Innocence + Experience: Live in Paris 2016
„The Playboy Mansion“[24] U2 Pop 1997
„Please“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[24] U2 Pop 1997
„Plot 180“[9]
როგორც Passengers
  • U2
  • ბრაიან ინო
Original Soundtracks 1 1995
„Pop Muzik“[30][note 22] რობინ სკოტი „Last Night on Earth“, სინგლი 1997
„Pride (In the Name of Love)“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[5] U2 The Unforgettable Fire 1984
„Promenade“[5] U2 The Unforgettable Fire 1984
„Race Against Time“[46] U2 „Where the Streets Have No Name“, სინგლი 1987
„Raised by Wolves“[20] U2 Songs of Innocence 2014
„Red Hill Mining Town“[19] U2 The Joshua Tree 1987
„Red Light“[4] U2 War 1983
„The Refugee“[4] U2 War 1983
„Rejoice“[21] U2 October 1981
„Rise Up“[19] U2 The Joshua Tree (20 წლიანი იუბილეს აღსანიშნავი გამოცემა) 2007
„A Room at the Heartbreak Hotel“[47] U2 „Angel of Harlem“, სინგლი 1988
„Running to Stand Still“[19] U2 The Joshua Tree 1987
„The Saints Are Coming“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[48][note 23]
Green Day-სთან ერთად
U218 Singles 2006
„Salomé“[6] U2 „Even Better Than the Real Thing“, სინგლი 1991
„Satellite of Love“[6][note 24] ლუ რიდი „One“, სინგლი 1991
„Saturday Night“[3] U2 Boy (2008 წლის დელუქს გამოცემა) 2008
„Scarlet“[21] U2 October 1981
„Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band“გამოიცა, როგორც კომერციული სინგლი ალბომის გარეშე[49][note 11][note 12]
პოლ მაკ-კარტნი
ჯონ ლენონი
პოლ მაკ-კარტნი
„Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band“, სინგლი 2005
„Seconds“[4] U2 War 1983
„Shadows and Tall Trees“[3] U2 Boy 1980
„She's a Mystery to Me“[50][note 1][note 25]
  • ბონო
  • The Edge
„All Because of You“, სინგლი 2005
„Silver and Gold“[46] ბონო „Where the Streets Have No Name“, სინგლი 1987
„Sixty Seconds in Kingdom Come“[5] U2 „The Unforgettable Fire“, სინგლი 1985
„Sleep Like a Baby Tonight“[20] U2 Songs of Innocence 2014
„Slow Dancing“[11][note 20]
მონაწილეობს უილი ნელსონი
U2 „If God Will Send His Angels“, სინგლი 1997
„Slow Dancing“[51] U2 „Stay (Faraway, So Close!)“, სინგლი 1993
„Slug“[9]
როგორც Passengers
  • U2
  • ბრაიან ინო
Original Soundtracks 1 1995
„Smile“[15] U2 Unreleased & Rare 2004
„So Cruel“[6] U2 Achtung Baby 1991
„Some Days Are Better Than Others“[6] U2 Zooropa 1993
„Sometimes You Can't Make It on Your Own“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[8] U2 How to Dismantle an Atomic Bomb 2004
„Song for Someone“[20] U2 Songs of Innocence 2014
„A Sort of Homecoming“[5] U2 The Unforgettable Fire 1984
„Soon“[52]
  • U2
  • ბრაიან ინო
  • დენიელ ლანუა
„Soon" single[note 26] 2010
„Spanish Eyes“[19] U2 „I Still Haven't Found What I'm Looking For“, სინგლი 1987
„Speed of Life“[3] U2 Boy (2008 წლის დელუქს გამოცემა) 2008
„Springhill Mining Disaster“[53][note 1][note 27] პეგი სიგერი The Late Late Show Tribute to The Dubliners 2008
„Stand Up Comedy“[18] U2 No Line on the Horizon 2009
„Staring at the Sun“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[24] U2 Pop 1997
„Stateless“[28] U2 The Million Dollar Hotel soundtrack 2000
„Stay (Faraway, So Close!)“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[6] U2 Zooropa 1993
„Stories for Boys" (ალბომის ვერსია)[3][note 20] U2 Boy 1980
„Stories for Boys" (EP-ის ვერსია)[3] U2 Three 1979
„Stranger in a Strange Land“[21] U2 October 1981
„Street Mission“[15] U2 Early Demos 2004
„Stuck in a Moment You Can't Get Out Of“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[14] U2 All That You Can't Leave Behind 2000
„Summer Rain“[10] U2 „Beautiful Day“, სინგლი 2000
„Sun City“[31][note 1][note 28]
მონაწილეობენ ლიტლ სტივენი, ლუ რიდი, რუბენ ბლეიდზი, ნონა ჰენდრიქსი
Little Steven ¡Released! The Human Rights Concerts – 1986: A Conspiracy of Hope 2014
„Sunday Bloody Sunday“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[4] U2 War 1983
„Surrender“[4] U2 War 1983
„Sweet Fire of Love“[54]
რობი რობერტსონი და U2
  • რობი რობერტსონი
  • U2
Robbie Robertson 1987
„Sweetest Thing“[46] U2 „Where the Streets Have No Name“, სინგლი 1987
„Sweetest Thing“ (სინგლის მიქსი)გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[55][note 20] U2 The Best of 1980–1990 1998
„Testimony“[54]
რობი რობერტსონი და U2
რობი რობერტსონი Robbie Robertson 1987
„Theme from Let's Go Native[9]
როგორც Passengers
  • U2
  • ბრაიან ინო
Original Soundtracks 1 1995
„Theme from The Swan[9]
როგორც Passengers
  • U2
  • ბრაიან ინო
Original Soundtracks 1 1995
„Things to Make and Do“[3] U2 „A Day Without Me“, სინგლი 1980
„This Is Where You Can Reach Me Now“[20] U2 Songs of Innocence 2014
„The Three Sunrises“[5] U2 „The Unforgettable Fire“, სინგლი 1985
„Tomorrow“[21] U2 October 1981
„Touch“[3] U2 „11 O'Clock Tick Tock“, სინგლი 1980
„Trash, Trampoline, and the Party Girl“[21][note 29] U2 „A Celebration“, სინგლი 1982
„Treasure (Whatever Happened to Pete the Chop)“[4] U2 „New Year's Day“, სინგლი 1983
„Trip Through Your Wires“[19] U2 The Joshua Tree 1987
„The Troubles“[20] U2 Songs of Innocence 2014
„Tryin' to Throw Your Arms Around the World“[6] U2 Achtung Baby 1991
„Twilight" (ალბომის ვერსია)[3][note 20] U2 Boy 1980
„Twilight" (B-მხარის ვერსია)[3] U2 „Another Day“, სინგლი 1980
„Two Hearts Beat as One“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[4] U2 War 1983
„Two Shots of Happy, One Shot of Sad“[56]
  • ბონო
  • The Edge
„If God Will Send His Angels“, სინგლი 1997
„Ultraviolet (Light My Way)“[6] U2 Achtung Baby 1991
„Unchained Melody“[27][note 30] „All I Want Is You“, სინგლი 1988
„The Unforgettable Fire“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[5] U2 The Unforgettable Fire 1984
„United Colours“[9]
როგორც Passengers
  • U2
  • ბრაიან ინო
Original Soundtracks 1 1995
„Unknown Caller“[18]
  • U2
  • ბრაიან ინო
  • დენიელ ლანუა
No Line on the Horizon 2009
„Until the End of the World“[6] U2 Achtung Baby 1991
„Van Diemen's Land“[7] U2 Rattle and Hum 1988
„Vertigo“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[8] U2 How to Dismantle an Atomic Bomb 2005
„Viva Davidoff“[57]
როგორც Passengers
  • U2
  • ბრაიან ინო
„Miss Sarajevo“, სინგლი 1995
„Volcano“[20] U2 Songs of Innocence 2014
„Wake Up Dead Man“[24] U2 Pop 1997
„Walk On“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[14] U2 All That You Can't Leave Behind 2000
„Walk to the Water“[38] U2 „With or Without You“, სინგლი 1987
„The Wanderer“[6]
მონაწილეობს ჯონი კეში
U2 Zooropa 1993
„Wave of Sorrow (Birdland)“[19] U2 The Joshua Tree (20 წლიანი იუბილეს აღსანიშნავი გამოცემა) 2007
„When I Look at the World“[14] U2 All That You Can't Leave Behind 2000
„When Love Comes to Town“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[7]
მონაწილეობს ბიბი კინგი
U2 Rattle and Hum 1988
„Where Did It All Go Wrong?“[6] U2 „Even Better Than the Real Thing“, სინგლი 1991
„Where the Streets Have No Name“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[19] U2 The Joshua Tree 1987
„Where Is the Love?“[16][note 1][note 31]
მონაწილეობს The Black Eyed Peas
The 25th Anniversary Rock & Roll Hall of Fame Concerts 2010
„White as Snow“[18] ხალხური; არანჟირება
  • U2
  • ბრაიან ინო
  • დენიელ ლანუა
No Line on the Horizon 2009
„Who's Gonna Ride Your Wild Horses“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[6] U2 Achtung Baby 1991
„Wild Honey“[14] U2 All That You Can't Leave Behind 2000
„Window in the Skies“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[48] U2 U218 Singles 2006
„Winter“[58] U2 Linear, ფილმი[note 19] 2009
„Wire“[5] U2 The Unforgettable Fire 1984
„With a Shout“[21][note 32] U2 October 1981
„With or Without You“გამოიცა კომერციული სინგლის სახით[19] U2 The Joshua Tree 1987
„Xanax and Wine“[15] U2 Unreleased & Rare 2004
„XXX“[59]
კენდრიკ ლამარი და U2
Damn 2017
„Yahweh“[8] U2 How to Dismantle an Atomic Bomb 2004
„Yoshino Blossom“[5] U2 The Unforgettable Fire (2009 წლის დელუქს გამოცემა) 2009
„Your Blue Room“[9]
როგორც Passengers
  • U2
  • ბრაიან ინო
Original Soundtracks 1 1995
„Zoo Station“[6] U2 Achtung Baby 1991
„Zooropa“[6] U2 Zooropa 1993

ლიტერატურა[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

შენიშვნები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  1. 1.00 1.01 1.02 1.03 1.04 1.05 1.06 1.07 1.08 1.09 1.10 1.11 1.12 1.13 გამოვიდა მხოლოდ საკონცერტო ჩანაწერის სახით
  2. 2.0 2.1 ბობ დილანი სიმღერა
  3. 3.0 3.1 Ramones-ის სიმღერა
  4. 4.0 4.1 Patti Smith Group-ის სიმღერა
  5. დარლინ ლავის სიმღერა
  6. ჯონი კეში სიმღერა
  7. რობერტ ნაიტის სიმღერა
  8. უილიამ ბელი სიმღერა
  9. Creedence Clearwater Revival-ის სიმღერა
  10. 10.0 10.1 The Rolling Stones-ის სიმღერა
  11. 11.0 11.1 11.2 11.3 The Beatles-ის სიმღერა
  12. 12.0 12.1 12.2 გამოიცა როგორც ციფრული ჩამონატვირთი
  13. გრეგ ლეიკის სიმღერა
  14. ჯონ ლენონის/იოკო ონოს სიმღერა
  15. ვუდი გათრის სიმღერა
  16. პოლ საიმონის სიმღერა
  17. Kraftwerk-ის სიმღერა
  18. კოულ პორტერის სიმღერა
  19. 19.0 19.1 შესულია ფილმში, მაგრამ ცალკე არ გამოცემულა
  20. 20.0 20.1 20.2 20.3 20.4 20.5 ორიგინალური სიმღერის ახალი ვერსია
  21. პატი სმითის სიმღერა
  22. M-ის სიმღერა
  23. The Skids-ის სიმღერა
  24. ლუ რიდის სიმღერა
  25. როი ორბისონის სიმღერა
  26. გამოიცა U2360° at the Rose Bowl-ის სუპერ დელუქს ბოქს-სეტის შემადგენლობაში
  27. პეგი სიგერის სიმღერა
  28. Artists United Against Apartheid-ის სიმღერა
  29. აგრეთვე გამოვიდა, როგორ „Party Girl“
  30. ტოდ დანკანის სიმღერა
  31. The Black Eyed Peas-ის სიმღერა
  32. აგრეთვე გამოვიდა, როგორც „With a Shout (Jerusalem)“

რესურსები ინტერნეტში[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სქოლიო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წყაროები
  1. DeRiso, Nick. (1 September 2014) 35 Years Ago: U2 Releases Debut EP ‘3’. Ultimate Classic Rock. წაკითხვის თარიღი: 10 May 2017.
  2. Another Day. U2.com. წაკითხვის თარიღი: 10 May 2017.
  3. 3.00 3.01 3.02 3.03 3.04 3.05 3.06 3.07 3.08 3.09 3.10 3.11 3.12 3.13 3.14 3.15 3.16 3.17 3.18 3.19 3.20 3.21 Boy (2008 წლის გამოცემა) (დელუქს გამოცემის ბუკლეტი). U2. Interscope Records. 2008. B0010946-02. 
  4. 4.00 4.01 4.02 4.03 4.04 4.05 4.06 4.07 4.08 4.09 4.10 4.11 4.12 War (2008 წლის გამოცემა) (დელუქს გამოცემის ბუკლეტი). U2. Interscope Records. 2008. B0010949-02. 
  5. 5.00 5.01 5.02 5.03 5.04 5.05 5.06 5.07 5.08 5.09 5.10 5.11 5.12 5.13 5.14 5.15 5.16 5.17 The Unforgettable Fire (2009 edition) (დელუქს გამოცემის ბუკლეტი). U2. Interscope Records. 2009. LC00268. 
  6. 6.00 6.01 6.02 6.03 6.04 6.05 6.06 6.07 6.08 6.09 6.10 6.11 6.12 6.13 6.14 6.15 6.16 6.17 6.18 6.19 6.20 6.21 6.22 6.23 6.24 6.25 6.26 6.27 6.28 6.29 6.30 6.31 6.32 6.33 6.34 Achtung Baby (20 წლიანი იუბილეს აღსანიშნავი გამოცემა) (Super დელუქს გამოცემის ბუკლეტი). U2. Island Records. 2011. 2779370. 
  7. 7.00 7.01 7.02 7.03 7.04 7.05 7.06 7.07 7.08 7.09 7.10 Rattle and Hum (Media notes). U2. Island Records. 1988. 
  8. 8.00 8.01 8.02 8.03 8.04 8.05 8.06 8.07 8.08 8.09 8.10 8.11 How to Dismantle an Atomic Bomb (Media notes). U2. Island Records. 2004. 
  9. 9.00 9.01 9.02 9.03 9.04 9.05 9.06 9.07 9.08 9.09 9.10 9.11 9.12 Original Soundtracks 1 (Media notes). Passengers. Island Records. 1995. 
  10. 10.0 10.1 "Beautiful Day“ (Media notes). U2. Island Records. 2000. 
  11. 11.0 11.1 11.2 11.3 11.4 Duals (Media notes). U2. Island Records. 2011. U2.COM6. 
  12. 12.0 12.1 "Vertigo“ (Media notes). U2. Island Records. 2004. 
  13. We're a Happy Family: A Tribute to Ramones (Media notes). Various artists. DV8/Columbia Records. 2003. 
  14. 14.00 14.01 14.02 14.03 14.04 14.05 14.06 14.07 14.08 14.09 14.10 All That You Can't Leave Behind (Media notes). U2. Island Records. 2000. 
  15. 15.0 15.1 15.2 15.3 15.4 15.5 15.6 15.7 15.8 The Complete U2 (Media notes). U2. Interscope Records. 2004. 
  16. 16.0 16.1 16.2 The 25th Anniversary Rock & Roll Hall of Fame Concerts (Media notes). Various artists. Time Life. 2010. 
  17. "Stuck in a Moment You Can't Get Out Of“ (Media notes). U2. Island Records. 2000. 
  18. 18.00 18.01 18.02 18.03 18.04 18.05 18.06 18.07 18.08 18.09 18.10 No Line on the Horizon (Media notes). U2. Island Records. 2009. 
  19. 19.00 19.01 19.02 19.03 19.04 19.05 19.06 19.07 19.08 19.09 19.10 19.11 19.12 19.13 19.14 19.15 19.16 The Joshua Tree (20 წლიანი იუბილეს აღსანიშნავი გამოცემა) (დელუქს გამოცემის ბუკლეტი). U2. Interscope Records. 2008. B0010304-00. 
  20. 20.00 20.01 20.02 20.03 20.04 20.05 20.06 20.07 20.08 20.09 20.10 20.11 20.12 Songs of Innocence (Media notes). U2. Island Records. 2014. 
  21. 21.00 21.01 21.02 21.03 21.04 21.05 21.06 21.07 21.08 21.09 21.10 21.11 21.12 21.13 October (2008 წლის გამოცემა) (დელუქს გამოცემის ბუკლეტი) (Media notes). U2. Interscope Records. 2008. B0010948-02. 
  22. A Very Special Christmas (Media notes). Various artists. A&M Records. 1987. 
  23. "When Love Comes to Town“ (Media notes). U2. Island Records. 1988. 
  24. 24.00 24.01 24.02 24.03 24.04 24.05 24.06 24.07 24.08 24.09 24.10 24.11 Pop (Media notes). U2. Island Records. 1997. 
  25. 25.0 25.1 "Elevation“ (Media notes). U2. Island Records. 2001. 
  26. 26.0 26.1 The Best of 1990–2000 (Media notes). U2. Island Records. 2002. 
  27. 27.0 27.1 "All I Want Is You“ (Media notes). U2. Island Records. 1988. 
  28. 28.0 28.1 The Million Dollar Hotel (Media notes). Various artists. Island Records. 2000. 
  29. "Desire“ (Media notes). U2. Island Records. 1988. 
  30. 30.0 30.1 "Last Night on Earth“ (Media notes). U2. Island Records. 1997. 
  31. 31.0 31.1 ¡Released! The Human Rights Concerts – 1986: A Conspiracy of Hope (Media notes). Various artists. Shout! Factory. 2014. 
  32. ბეტმენი სამუდამოდ (Media notes). Various artists. Atlantic Records. 1995. 
  33. "Discothèque“ (Media notes). U2. Island Records. 1997. 
  34. კრეპსი, დენიელ. (3 December 2008) U2 Premiere 'Father Christmas' to Kick Off (RED)WIRE. წაკითხვის თარიღი: 10 February 2015.
  35. Instant Karma: The Amnesty International Campaign to Save Darfur (Media notes). Various artists. Warner Bros. Records. 2007. 
  36. ჰემპი, ენდრიუ. (4 February 2014) U2 Raises Over $3 Million For (RED) With 'Invisible' Free Download. Billboard. წაკითხვის თარიღი: 13 February 2015.
  37. Folkways: A Vision Shared (Media notes). Various artists. Columbia Records. 1988. 
  38. 38.0 38.1 "With or Without You“ (Media notes). U2. Island Records. 1987. 
  39. Live for Ireland (Media notes). Various artists. MCA Records. 1986. 
  40. Wide Awake in Europe (Media notes). U2. Interscope Records. 2010. 
  41. 41.0 41.1 Innocence + Experience: Live in Paris (Media notes). U2. Island Records. 2016. 
  42. Red Hot + Blue (Media notes). Various artists. Chrysalis Records. 1990. 
  43. "Staring at the Sun“ (Media notes). U2. Island Records. 1997. 
  44. Pajot, S.. (30 June 2011) U2 Debuts 'North Star' From Transformers: Dark of the Moon at Miami Show. Miami New Times. წაკითხვის თარიღი: 9 February 2015.
  45. Mandela: Long Walk to Freedom (Media notes). Various artists. Decca Records. 2013. 
  46. 46.0 46.1 46.2 "Where the Streets Have No Name“ (Media notes). U2. Island Records. 1987. 
  47. "Angel of Harlem“ (Media notes). U2. Island Records. 1988. 
  48. 48.0 48.1 U218 Singles (Media notes). U2. Interscope Records. 2006. 
  49. Chart Beat. Billboard (14 July 2005). წაკითხვის თარიღი: 13 February 2015.
  50. "All Because of You“ (Media notes). U2. Interscope Records. 2005. 
  51. "Stay (Faraway, So Close!)“ (Media notes). U2. Island Records. 1993. 
  52. Audio: Listen to U2's 'Soon,' outtake left over from the 'No Line on the Horizon' sessions. Slicing Up Eyeballs (30 June 2010). წაკითხვის თარიღი: 24 February 2015.
  53. The Late Late Show Tribute to The Dubliners (Media notes). Various artists. Celtic Airs. 2008. 
  54. 54.0 54.1 Robbie Robertson (Media notes). რობი რობერტსონი. Geffen Records. 1987. 
  55. The Best of 1980–1990 (Media notes). U2. Island Records. 1998. 
  56. "If God Will Send His Angels“ (Media notes). U2. Island Records. 1997. 
  57. "Miss Sarajevo“ (Media notes). Passengers. Island Records. 1995. 
  58. Linear (Media notes). U2. Interscope Records. 2009. 
  59. Damn (Media notes). Kendrick Lamar. Top Dawg Entertainment/Aftermath Entertainment/Interscope Records. 2017.