Coldplay-ს სიმღერების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search

აქ წარმოდგენილია ბრიტანულ როკ-ჯგუფ Coldplay-ს სიმღერების სრული სია. 1997 წელს ჩამოყალიბების შემდეგ ჯგუფმა გამოსცა ექვსი სტუდიური ალბომი, 3 საკონცერტო ალბომი და რამდენიმე EP. ამ სიაში არ არის შეტანილი ჯგუფის მიერ შესრულებული სიმღერების საკონცერტო ვერსიები ან ოფიციალური რემიქსები.

სიმღერები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება ალბომი / სინგლი პირველად
გამოიცა
შენიშვნები
1.36 The Scientist 2002
42 Viva la Vida or Death and All His Friends 2008 თავდაპირველად ერქვა "Thought You Might be a Ghost".
A Hopeful Transmission Mylo Xyloto 2011
A Message X&Y 2005
A Message 2010 Hope for Haiti Now 2010 სიმღერის "A Message" ახალი ვერსია განსხვავებული ტექსტით, ალბომიდან საქველმოქმედო ალბომიდან Hope for Haiti Now.
A Rush of Blood to the Head A Rush of Blood to the Head 2002
A Sky Full of Stars Ghost Stories 2014
A Spell a Rebel Yell Violet Hill 2008
A Whisper A Rush of Blood to the Head 2002
All Your Friends Ghost Stories 2014
Always in my Head Ghost Stories 2014
Amsterdam A Rush of Blood to the Head 2002
Animals Clocks 2003
Another's Arms Ghost Stories 2014
Atlas Atlas 2013 საუნდტრეკული ალბომიდან The Hunger Games: Catching Fire – Original Motion Picture Soundtrack.
Before I Lose სრულდებოდა ცოცხლად 1998
Bigger Stronger Safety / The Blue Room 1998
Brothers & Sisters Brothers & Sisters / Trouble 1999
Careful Where You Stand Parachutes / Acoustic / Shiver 2000
Cemeteries of London Viva la Vida or Death and All His Friends 2008
Charlie Brown Mylo Xyloto 2011
Chinese Sleep Chant Viva la Vida or Death and All His Friends 2008
Christmas Lights Christmas Lights 2010 პირველად გამოჩნდა დაფაზე, რომელზეც ეწერა მეხუთე ალბომისთვის განკუთვნილი სიმღერების სია. გამოიცა ციფრული სინგლის სახით 2010 წლის 1 დეკემბერს და სრულდებოდა ცოცხლად.
Clocks A Rush of Blood to the Head 2002
Crests of Waves Clocks 2003
Daylight A Rush of Blood to the Head 2002
Death and All His Friends Viva la Vida or Death and All His Friends 2008
Death Will Never Conquer Viva la Vida / Viva la Vida or Death and All His Friends 2008
Don't Let It Break Your Heart Mylo Xyloto 2011
Don't Panic The Blue Room / Parachutes 1999
Easy to Please Brothers & Sisters 1999
Every Teardrop is a Waterfall Mylo Xyloto 2011
Everything's Not Lost Parachutes 2000
Fix You X&Y 2005
Fly On Ghost Stories 2014
For You Parachutes / Shiver 2000
Ghost Story Ghost Stories 2014
Glass of Water Prospekt's March 2008
God Put a Smile upon Your Face A Rush of Blood to the Head 2002
Gravity Talk 2005
Green Eyes A Rush of Blood to the Head 2002
Help Is Round the Corner Yellow 2000
High Speed The Blue Room / Parachutes 1999
How You See the World X&Y 2005
How You See the World No. 2 Help!: A Day in the Life / The Hardest Part 2005 სიმღერის "How You See the World" ახალი ვერსია განსხვავებული ტექსტით, ჩაწერილი ალბომისთვის Help!: A Day in the Life. მიუხედავად იმისა, რომ მითითებულია, როგორც "How You See the World", სიმღერა სინგლზე "The Hardest Part" აგრეთვე მეორე ვერსიაა.
Hurts Like Heaven Mylo Xyloto 2011
I Bloom Blaum In My Place 2002
I Ran Away The Scientist 2002
In My Place A Rush of Blood to the Head 2002
Ink Ghost Stories 2014
Lhuna Lhuna 2008 კაილი მინოუგის მონაწილეობით.
Life in Technicolor Viva la Vida or Death and All His Friends 2008
Life in Technicolor II Prospekt's March 2008
Life Is for Living Parachutes 2000
Lost! Viva la Vida or Death and All His Friends 2008
Lost? Lost! 2008 აკუსტიკური ვერსია
Lost+ Lost! / Prospekt's March 2008 ჯეი-ზის მონაწილეობით.
Lost- Lost! 2008 ინსტრუმენტული
Lost@ Lost! 2008 ცოცხალი
Lovers in Japan Viva la Vida or Death and All His Friends 2008
Low X&Y 2005
Magic Ghost Stories 2014
Major Minus Every Teardrop is a Waterfall / Mylo Xyloto 2011
Midnight Ghost Stories 2014
M.M.I.X. Mylo Xyloto 2011
Mooie Ellebogen Clocks 2003 მოკლე ნაწყვეტი ჰოლანდიურ ენაზე, რომელსაც ჯგუფი ასრულებდა 2003 წელს. იგი მოხვდა სინგლის "Clocks" ჰოლანდიურ გამოცემაში.
Moses Coldplay Live 2003 2003 გამოვიდა მხოლოდ საკონცერტო ვერსია.
Moving to Mars Every Teardrop is a Waterfall 2011
Murder God Put a Smile upon Your Face 2003
Mylo Xyloto Mylo Xyloto 2011
No More Keeping My Feet on the Ground Safety / Yellow 1998
Now My Feet Won't Touch the Ground Prospekt's March 2008
O Ghost Stories 2014
O (Reprise) Ghost Stories 2014
Oceans Ghost Stories 2014
Ode to Deodorant Ode to Deodorant Cassette 1998
One I Love In My Place 2002
Only Superstition Brothers & Sisters 1999
Parachutes Parachutes 2000
Paradise Mylo Xyloto 2011
Prospekt's March Prospekt's March 2008
Politik A Rush of Blood to the Head 2002
Poppyfields Prospekt's March 2008
Postcards from Far Away Prospekt's March 2008
Pour Me Fix You 2005 გამოვიდა მხოლოდ საკონცერტო ვერსია.
Princess of China Mylo Xyloto 2011 რიანას მონაწილეობით.
Proof Speed of Sound 2005
Rainy Day Prospekt's March 2008
Reign of Love Viva la Vida or Death and All His Friends 2008
See You Soon The Blue Room / Acoustic 1999
Shiver Parachutes 2000
Sleeping Sun Talk 2005
Sparks Parachutes / Acoustic 2000
Speed of Sound X&Y 2005
So Sad ადრეული სიმღერა 1998
Spies Parachutes 2000
Square One X&Y 2005
Strawberry Swing Viva la Vida or Death and All His Friends 2008
Such a Rush Safety / The Blue Room 1998
Swallowed in the Sea X&Y 2005
Talk X&Y 2005
The Escapist Viva la Vida or Death and All His Friends 2008
The Goldrush Life in Technicolor II 2009 უილ ჩემპიონის წამყვანი ვოკალით.
The Hardest Part X&Y 2005
The Scientist A Rush of Blood to the Head 2002
The World Turned Upside Down Fix You 2005
Things I Don't Understand Speed of Sound 2005
Til Kingdom Come X&Y 2005
Trouble Parachutes 2000
True Love Ghost Stories 2014
Twisted Logic X&Y 2005
U.F.O. Mylo Xyloto 2011
Us Against the World Mylo Xyloto 2011
Up in Flames Mylo Xyloto 2011
Up with the Birds Mylo Xyloto 2011
Violet Hill Viva la Vida or Death and All His Friends 2008
Viva la Vida Viva la Vida or Death and All His Friends 2008
Warning Sign A Rush of Blood to the Head 2002
We Never Change Parachutes 2000
What If X&Y 2005
White Shadows X&Y 2005
X&Y X&Y 2005
Yellow Parachutes 2000
Yes Viva la Vida or Death and All His Friends 2008

ქავერ-ვერსიები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება ალბომი წელი ორიგინალური შემსრულებელი
2000 Miles Sweet Tracks 2003 The Pretenders
We Found Love არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2011 რიანა
Everybody Hurts არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2011 R.E.M.
Billie Jean არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2009 მაიკლ ჯექსონი
Bitter Sweet Symphony Live 8 2005 The Verve
Can't Get You Out of My Head არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2005 კაილი მინოუგი
Have Yourself a Merry Little Christmas Mince Spies 2001 ჯუდი გარლენდი
Here Comes the Sun არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2001 The Beatles
Hunting High and Low არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2002 a-ha
In the Sun Austin City Limits Music Festival 2005 ჯოზეფ ართური
Lips Like Sugar The Scientist 2002 Echo & the Bunnymen
Rehab არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2011 ემი უაინჰაუსი
Ring of Fire Austin City Limits Music Festival 2005 ჯონი კეში
Singing in the Rain არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2011 ართურ ფრიდი და ნაჩო ჰერბ ბრაუნი
Songbird არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2009 Oasis
You Only Live Twice Don't Panic 2001 ნენსი სინატრა
Yoshimi Battles the Pink Robots, Pt. 1 არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2003 The Flaming Lips
(You Gotta) Fight for Your Right (To Party!) არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2012 ბისტი ბოიზი
Back For Good არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2010 Take That
I'm a Believer არ არის შეტანილი რომელიმე ალბომში 2009 The Monkees

რესურსები ინტერნეტში[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სქოლიო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

შენიშვნები
ბიბლიოგრაფია