სატახტოთა თამაში (ეპიზოდების სია)

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search
Game of Thrones 2011 logo.svg

„სატახტოთა თამაში“ (ინგლ. Game of Thrones) — ამერიკული ფენტეზი დრამატული ტელესერიალი, რომელიც HBO-სთვის დევიდ ბენიოფისა და დ.ბ. ვაისის მიერ მომზადდა. იგი ეფუძნება „ყინულისა და ცეცხლის სიმღერას“, ჯორჯ რეიმონდ რიჩარდ მარტინის ფენტეზი-რომანების სერიას, რომლის პირველ წიგნს ეწოდება „სატახტოთა თამაში“. სერიალში მოქმედება მიმდინარეობს ვესტეროსისა და ესოსის გამოგონილ კონტინენტებზე, 10 წლიანი ზაფხულის მიწურულს. სიუჟეტი აღწერს სამეფო წარმოშობის სახლთა სამოქალაქო ომს შვიდი სამეფოს რკინის ტახტისთვის ბრძოლისას.

სერიალის მიმოხილვა[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სეზონიეპიზოდიპირველად ეთერში
პირველად ეთერშიუკანასკნელად ეთერში
110აპრილი 17, 2011 (2011-04-17)ივნისი 19, 2011 (2011-06-19)
210აპრილი 1, 2012 (2012-04-01)ივნისი 3, 2012 (2012-06-03)
310მარტი 31, 2013 (2013-03-31)ივნისი 9, 2013 (2013-06-09)
410აპრილი 6, 2014 (2014-04-06)ივნისი 15, 2014 (2014-06-15)
510აპრილი 12, 2015 (2015-04-12)ივნისი 14, 2015 (2015-06-14)
610აპრილი 24, 2016 (2016-04-24)ივნისი 26, 2016 (2016-06-26)
77[1]ივლისი 16, 2017 (2017-07-16)[2]აგვისტო 27, 2017 (2017-08-27)[3]

ეპიზოდები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სეზონი 1 (2011)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

Searchtool-80%.png მთავარი სტატია : სატახტოთა თამაში (სეზონი 1).
#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიაშშ მაყურებელი
(მილიონი)
11„ზამთარი ახლოვდება“
„Winter is Coming“
ტიმ ვან პეტენიდევიდ ბენიოფი
დ.ბ. უაისი
აპრილი 17, 2011 (2011-04-17)2,22[4]
22„სამეფო გზა“
„The Kingsroad“
ტიმ ვან პეტენიდევიდ ბენიოფი
დ.ბ. უაისი
აპრილი 24, 2011 (2011-04-24)2,20[5]
33„ლორდი სნოუ“
„Lord Snow“
ბრაიან კირკიდევიდ ბენიოფი
დ.ბ. უაისი
მაისი 1, 2011 (2011-05-01)2,44[6]
44„ხეიბრები, ბასტარდები და გატეხილი ნივთები“
„Cripples, Bastards, and Broken Things“
ბრაიან კირკიბრაიან კოგმენიმაისი 8, 2011 (2011-05-08)2,45[7]
55„მგელი და ლომი“
„The Wolf and the Lion“
ბრაიან კირკიდევიდ ბენიოფი
დ.ბ. უაისი
მაისი 15, 2011 (2011-05-15)2,58[8]
66„ოქროს გვირგვინი“
„A Golden Crown“
დენიელ მინაჰანიდევიდ ბენიოფი
დ.ბ. უაისი
ჯეინ ესპენსონი
მაისი 22, 2011 (2011-05-22)2,44[9]
77„იგებ ან კვდები“
„You Win or You Die“
დენიელ მინაჰანიდევიდ ბენიოფი
დ.ბ. უაისი
მაისი 29, 2011 (2011-05-29)2,40[10]
88„ბასრი წვეტი“
„Pointy End“
დენიელ მინაჰანიჯორჯ მარტინიივნისი 5, 2011 (2011-06-05)2,72[11]
99„ბეილორი“
„Baelor“
ალან ტეილორიდევიდ ბენიოფი
დ.ბ. უაისი
ივნისი 12, 2011 (2011-06-12)2,66[12]
1010„ცეცხლი და სისხლი“
„Fire and Blood“
ალან ტეილორიდევიდ ბენიოფი
დ.ბ. უაისი
ივნისი 19, 2011 (2011-06-19)3,04[13]

სეზონი 2 (2012)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

Searchtool-80%.png მთავარი სტატია : სატახტოთა თამაში (სეზონი 2).
#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიაშშ მაყურებელი
(მილიონი)
111„ჩრდილოეთს ახსოვს“
„The North Remembers“
ალან ტეილორიდევიდ ბენიოფი და დ.ბ. უაისიაპრილი 1, 2012 (2012-04-01)3.86[14]
122„ღამის მიწები“
„The Night Lands“
ალან ტეილორიდევიდ ბენიოფი და დ.ბ. უაისიაპრილი 8, 2012 (2012-04-08)3.76[15]
133„რაც მკვდარია, არასოდეს მოკვდება“
„What Is Dead May Never Die“
ალიკ სახაროვიბრაიან კოგმენიაპრილი 15, 2012 (2012-04-15)3.77[16]
144„ძვლების ბაღი“
„Garden of Bones“
დევიდ პეტრარკავანესა ტეილორიაპრილი 22, 2012 (2012-04-22)3.65[17]
155„ჰარენჰოლის აჩრდილი“
„The Ghost of Harrenhal“
დევიდ პეტრარკადევიდ ბენიოფი და დ.ბ. უაისიაპრილი 29, 2012 (2012-04-29)3.90[18]
166„ძველი ღმერთები და ახალი“
„The Old Gods and the New“
დევიდ ნატერივანესა ტეილორიმაისი 6, 2012 (2012-05-06)3.88[19]
177„მამაკაცი ღირსების გარეშე“
„A Man Without Honor“
დევიდ ნატერიდევიდ ბენიოფი და დ.ბ. უაისიმაისი 13, 2012 (2012-05-13)3.69[20]
188„უინტერფელის უფლისწული“
„The Prince of Winterfell“
ალან ტეილორიდევიდ ბენიოფი და დ.ბ. უაისიმაისი 20, 2012 (2012-05-20)3.86[21]
199„შავწყალა“
„Blackwater“
ნილ მარშალიჯორჯ რ.რ. მარტინიმაისი 27, 2012 (2012-05-27)3.38[22]
2010„Valar Morghulis“ალან ტეილორიდევიდ ბენიოფი და დ.ბ. უაისიივნისი 3, 2012 (2012-06-03)4.20[23]

სეზონი 3 (2013)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

Searchtool-80%.png მთავარი სტატია : სატახტოთა თამაში (სეზონი 3).
#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიაშშ მაყურებელი
(მილიონი)
211„ვალარ დოჰაერის“
„Valar Dohaeris“
დენიელ მინაჰანიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიმარტი 31, 2013 (2013-03-31)4.37[24]
222„ბნელი ფრთები, ბნელი სიტყვები“
„Dark Wings, Dark Words“
დენიელ მინაჰანივანესა ტეილორიაპრილი 7, 2013 (2013-04-07)4.27[25]
233„ტანჯვის გზა“
„Walk of Punishment“
დევიდ ბენიოფიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიაპრილი 14, 2013 (2013-04-14)4.72[26]
244„მისი გუშაგი დასრულდა“
„And Now His Watch Is Ended“
ალექს გრეივზიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიაპრილი 21, 2013 (2013-04-21)4.87[27]
255„ცეცხლით ნაკოცნი“
„Kissed by Fire“
ალექს გრეივზიბრაიან კოგმენიაპრილი 28, 2013 (2013-04-28)5.35[28]
266„აღმართი“
„The Climb“
ალიკ სახაროვიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიმაისი 5, 2013 (2013-05-05)5.50[29]
277„დათვი და მშვენიერი ქალწული“
„The Bear and the Maiden Fair“
მიშელ მაკლარენიჯორჯ რეიმონდ რიჩარდ მარტინიმაისი 12, 2013 (2013-05-12)4.84[30]
288„მეორე ვაჟები“
„Second Sons“
მიშელ მაკლარენიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიმაისი 19, 2013 (2013-05-19)5.13[31]
299„რეინები კასტამერედან“
„The Rains of Castamere“
დევიდ ნატერიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიივნისი 2, 2013 (2013-06-02)5.22[32]
3010„მისა“
„Mhysa“
დევიდ ნატერიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიივნისი 9, 2013 (2013-06-09)5.39[33]

სეზონი 4 (2014)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

Searchtool-80%.png მთავარი სტატია : სატახტოთა თამაში (სეზონი 4).
#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიაშშ მაყურებელი
(მილიონი)
311„ორი ხმალი“
„Two Swords“
დ. ბ. უაისიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიაპრილი 6, 2014 (2014-04-06)6.64[34]
322„ლომი და ვარდი“
„The Lion and the Rose“
ალექს გრეივზიჯორჯ რეიმონდ რიჩარდ მარტინიაპრილი 13, 2014 (2014-04-13)6.31[35]
333„ბორკილების გამტეხი“
„Breaker of Chains“
ალექს გრეივზიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიაპრილი 20, 2014 (2014-04-20)6.59[36]
344„ფიცის ერთგული“
„Oathkeeper“
მიშელ მაკლარენიბრაიან კოგმენიაპრილი 27, 2014 (2014-04-27)6.95[37]
355„პირველწოდებული“
„First of His Name“
მიშელ მაკლარენიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიმაისი 4, 2014 (2014-05-04)7.16[38]
366„ღმერთების და ადამიანების კანონები“
„The Laws of Gods and Men“
ალიკ სახაროვიბრაიან კოგმენიმაისი 11, 2014 (2014-05-11)6.40[39]
377„კაჭკაჭი“
„Mockingbird"“
ალიკ სახაროვიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიმაისი 18, 2014 (2014-05-18)7.20[40]
388„მთა და გველი“
„The Mountain and the Viper“
ალექს გრეივზიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიივნისი 1, 2014 (2014-06-01)7.17[41]
399„კედლის აბგური“
„The Watchers on the Wall“
ნილ მარშალიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიივნისი 8, 2014 (2014-06-08)6.95[42]
4010„ბავშვები“
„The Children“
ალექს გრეივზიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიივნისი 15, 2014 (2014-06-15)7.09[43]

სეზონი 5 (2015)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

Searchtool-80%.png მთავარი სტატია : სატახტოთა თამაში (სეზონი 5).
#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიაშშ მაყურებელი
(მილიონი)
411„მომავალი ომები“
„The Wars to Come“
მაიკლ სლოვისიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიაპრილი 12, 2015 (2015-04-12)8.00[44]
422„შავ-თეთრი სახლი“
„The House of Black and White“
მაიკლ სლოვისიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიაპრილი 19, 2015 (2015-04-19)6.81[45]
433„მისი უბეღურესობა“
„High Sparrow“
მარკ მაილოდიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიაპრილი 26, 2015 (2015-04-26)6.71[46]
444„ჰარპიის ვაჟები“
„Sons of the Harpy“
მარკ მაილოდიდეივ ჰილიმაისი 3, 2015 (2015-05-03)6.82[47]
455„მოკალი ბიჭუნა“
„Kill the Boy“
ჯერემი პოდესვაბრაიან კოგმენიმაისი 10, 2015 (2015-05-10)6.56[48]
466„ქედმოუხრელი, უდრეკი, გაუტეხელი“
„Unbowed, Unbent, Unbroken“
ჯერემი პოდესვაბრაიან კოგმენიმაისი 17, 2015 (2015-05-17)6.24[49]
477„ძღვენი“
„The Gift“
მიგელ საპოჩნიკიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიმაისი 24, 2015 (2015-05-24)5.40[50]
488„უწყალო სახლი“
„Hardhome“
მიგელ საპოჩნიკიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიმაისი 31, 2015 (2015-05-31)7.01[51]
499„დრაკონების ცეკვა“
„The Dance of Dragons“
დევიდ ნატერიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიივნისი 7, 2015 (2015-06-07)7.14[52]
5010„დედის მოწყალება“
„Mother's Mercy“
დევიდ ნატერიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიივნისი 14, 2015 (2015-06-14)8.11[53]

სეზონი 6 (2016)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

Searchtool-80%.png მთავარი სტატია : სატახტოთა თამაში (სეზონი 6).
#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიაშშ მაყურებელი
(მილიონი)
511„წითელი ქალბატონი“
„The Red Woman“
ჯერემი პოდესვადევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიაპრილი 24, 2016 (2016-04-24)7.94[54]
522„სახლი“
„Home“
ჯერემი პოდესვადეივ ჰილიმაისი 1, 2016 (2016-05-01)7.29[55]
533„ფიცის გამტეხი“
„Oathbreaker“
დენიელ სეკჰაიმიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიმაისი 8, 2016 (2016-05-08)7.28[56]
544„უცნობის წიგნი“
„Book of the Stranger“
დენიელ სეკჰაიმიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიმაისი 15, 2016 (2016-05-15)7.82[57]
555„კარი“
„The Door“
ჯეკ ბენდერიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიმაისი 22, 2016 (2016-05-22)7.89[58]
566„ჩემი სისხლის სისხლი“
„Blood of My Blood“
ჯეკ ბენდერიბრაიან კოგმენიმაისი 29, 2016 (2016-05-29)6.71[59]
577„გატეხილი კაცი“
„The Broken Man“
მარკ მაილოდიბრაიან კოგმენიივნისი 5, 2016 (2016-06-05)7.80[60]
588„არავინ“
„No One“
მარკ მაილოდიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიივნისი 12, 2016 (2016-06-12)7.60[61]
599„ბასტარდების ბრძოლა“
„Battle of the Bastards“
მიგელ საპოჩნიკიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიივნისი 19, 2016 (2016-06-19)7.66[62]
6010„ზამთრის ქარები“
„The Winds of Winter“
მიგელ საპოჩნიკიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიივნისი 26, 2016 (2016-06-26)8.89[63]

სეზონი 7 (2017)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

Searchtool-80%.png მთავარი სტატია : სატახტოთა თამაში (სეზონი 7).
#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდება [64]რეჟისორი [65]სცენარის ავტორი [64]ორიგინალური ეთერის თარიღი [3]აშშ მაყურებელი
(მილიონი)
611„დრაკონის ქვა“
„Dragonstone“
ჯერემი პოდესვადევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიივლისი 16, 2017 (2017-07-16)10.10[66]
622„ქარიშხალშობილი“
„Stormborn“
მარკ მაილოდიბრაიან კოგმენიივლისი 23, 2017 (2017-07-23)9.27[67]
633„დედოფლის მართლმსაჯულება“[64]
„The Queen's Justice“
მარკ მაილოდიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიივლისი 30, 2017 (2017-07-30)9.25[68]
644„საომარი ნადავლი“[69]
„The Spoils of War“
მეტ შეკმენიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიაგვისტო 6, 2017 (2017-08-06)10.17[70]
655„აღმოსავლეთის გუშაგი“[71]
„Eastwatch“
მეტ შეკმენიდეივ ჰილიაგვისტო 13, 2017 (2017-08-13)10.72[72]
666„კედლის მიღმა“[73]
„Beyond the Wall“
ალან ტეილორიდევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიაგვისტო 20, 2017 (2017-08-20)10.24[74]
677„დრაკონი და მგელი“[75]
„The Dragon and the Wolf“
ჯერემი პოდესვა[76]დევიდ ბენიოფი და დ. ბ. უაისიაგვისტო 27, 2017 (2017-08-27)[3]ცნობილი გახდება

რეიტინგები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სატახტოთა თამაში: აშშ მაყურებელი ეპიზოდის მიხედვით (მილიონი)
სეზონიეპ. 1ეპ. 2ეპ. 3ეპ. 4ეპ. 5ეპ. 6ეპ. 7ეპ. 8ეპ. 9ეპ. 10საშუალო
12.222.202.442.452.582.442.402.722.663.042.52[77]
23.863.763.773.653.903.883.693.863.384.203.80[78]
34.374.274.724.875.355.504.845.135.225.394.97[79]
46.646.316.596.957.166.407.207.176.957.096.84[80]
58.006.816.716.826.566.245.407.017.148.116.88[81]
67.947.297.287.827.896.717.807.607.668.897.69[82]
710.119.279.2510.1710.7210.24-არ არის-

რესურსები ინტერნეტში[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სქოლიო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  1. Hibberd, James. (July 18, 2016) Game of Thrones: HBO announces summer return, 7 episodes. Entertainment Weekly. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: July 18, 2016.
  2. Roots, Kimberly. (March 9, 2017) Game of Thrones Season 7 Premiere Date (Finally) Set at HBO. TVLine. წაკითხვის თარიღი: March 9, 2017.
  3. 3.0 3.1 3.2 Shows A-Z - game of thrones on hbo. The Futon Critic. წაკითხვის თარიღი: April 4, 2017.
  4. საიდმენი, რობერტ. (აპრილი 19, 2011) Sunday Cable Ratings: NBA, 'Storage Wars,' 'Ax Men,' 'Khloe & Lamar' + 'The Killing,' 'Breakout Kings,' 'Sam Axe,' 'Game of Thrones' & Much More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 2012-08-15. წაკითხვის თარიღი: აპრილი 20, 2011.
  5. გორმენი, ბილ. (აპრილი 26, 2011) Sunday Cable Ratings: NBA, 'Khloe & Lamar,' 'The Killing,' 'Breakout Kings,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 2012-08-15. წაკითხვის თარიღი: აპრილი 27, 2011.
  6. საიდმენი, რობერტ. (მაისი 3, 2011) Sunday Cable Ratings: More 'Death of Bin Laden' Ratings; 'Khloe & Lamar,' 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 2012-08-15. წაკითხვის თარიღი: მაისი 4, 2011.
  7. გორმენი, ბილ. (მაისი 10, 2011) Sunday Cable Ratings: Bulls/Hawks Tops + 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 2012-08-15. წაკითხვის თარიღი: მაისი 10, 2011.
  8. საიდმენი, რობერტ. (მაისი 18, 2011) Sunday Cable Ratings: Heat/Bulls Slam Dunks + 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 2012-08-15. წაკითხვის თარიღი: მაისი 18, 2011.
  9. გორმენი, ბილ. (მაისი 24, 2011) Sunday Cable Ratings: Heat/Bulls Scores Big + 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 2012-08-15. წაკითხვის თარიღი: მაისი 25, 2011.
  10. გორმენი, ბილ. (ივნისი 1, 2011) Cable Top 25: LeBron/D-Wade/D-Rose, 'WWE RAW' Top Weekly Cable Viewing. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 2012-08-15. წაკითხვის თარიღი: ივნისი 1, 2011.
  11. გორმენი, ბილ. (ივნისი 7, 2011) Sunday Cable Ratings: 'MTV Movie Awards' Leads Night, 'Game of Thrones' Series High, 'Real Housewives,' 'ABDC' & Lots More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 2012-07-16. წაკითხვის თარიღი: ივნისი 8, 2011.
  12. გორმენი, ბილ. (ივნისი 14, 2011) Sunday Cable Ratings: ‘Game of Thrones’, ‘Real Housewives,’ ‘Kardashians,’ ‘In Plain Sight,’ ‘Army Wives’ & More - Ratings. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 2012-08-15. წაკითხვის თარიღი: ივნისი 14, 2011.
  13. საიდმენი, რობერტ. (ივნისი 17, 2011) Game of Thrones' Soars To Ratings Highs in Season Finale. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 2012-08-15. წაკითხვის თარიღი: ივნისი 17, 2011.
  14. Seidman, Robert. (April 3, 2012) Sunday Cable Ratings:'Game of Thrones' Returns To Series High; + 'Khloe & Lamar,' 'The Killing', 'Mad Men, 'Army Wives' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - March 4, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 3, 2012.
  15. Bibel, Sara. (April 10, 2012) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Leads + Atlanta 'Housewives,' 'Mad Men,' 'Khloe & Lamar,' 'Army Wives,' 'The Client List' & Much More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 10, 2012.
  16. Kondolojy, Amanda. (April 17, 2012) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones,' + 'Real Housewives ATL' 'Mad Men,' 'Khloe & Lamar,' 'The Client List' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 17, 2012.
  17. Kondolojy, Amanda. (April 24, 2012) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones,' + 'Real Housewives ATL' 'Mad Men,' 'Khloe & Lamar,' 'The Client List' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - March 4, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 24, 2012.
  18. Bibel, Sara. (May 1, 2012) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Rises, Ties NBA Playoffs + 'Real Housewives,' 'The Client List,' 'Army Wives,' 'Mad Men' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 1, 2012.
  19. Kondolojy, Amanda. (May 8, 2012) Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs + 'Game of Thrones', 'The Client List', 'Army Wives,' 'Khloe & Lamar', 'Mad Men' + More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - May 27, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 8, 2012.
  20. Bibel, Sara. (May 15, 2012) Sunday Cable Ratings: 'Game Of Thrones' Tops, 'Real Housewives NJ,' 'The Client List,' 'Khloe & Lamar,' 'Army Wives' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 15, 2012.
  21. Kondolojy, Amanda. (May 22, 2012) Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs, + 'Game of Thrones', 'Keeping Up With the Kardashians', 'Ax Men', 'The Client List', 'Sister Wives', + More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 22, 2012.
  22. Bibel, Sara. (May 30, 2012) Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs Win Night, 'Game of Thrones', 'Mad Men', 'Keeping Up With the Kardashians', 'Girls', 'Pawn Stars', & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - June 10, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 30, 2012.
  23. Kondolojy, Amanda. (June 5, 2012) Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs + 'Game of Thrones' Finale, MTV Movie Awards, 'Sister Wives', 'The Glades', 'Longmire' + More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 5, 2012.
  24. Bibel, Sara. (April 2, 2013) Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'Game of Thrones', 'The Bible', 'Vikings', 'Shameless', 'The Client List' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 2, 2013.
  25. Kondolojy, Amanda. (April 9, 2013) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Real Housewives of Atlanta', 'Kourtney & Kim Take Miami', 'Vikings', 'Mad Men' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 9, 2013.
  26. Bibel, Sara. (April 16, 2013) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'MTV Movie Awards', 'Vikings', 'Mad Men','The Client List', 'Veep' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 16, 2013.
  27. Kondolojy, Amanda. (April 23, 2013) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'NBA Playoffs', 'Real Housewives of Atlanta', 'Vikings' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 23, 2013.
  28. Bibel, Sara. (April 30, 2013) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Vikings', 'The Client List', 'Mad Men', 'Veep' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 30, 2013.
  29. Kondolojy, Amanda. (May 7, 2013) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Ax Men', 'Mad Men', 'Army Wives', 'The Client List' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 7, 2013.
  30. Kondolojy, Amanda. (May 14, 2013) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Breaking Amish', 'Mad Men', 'Long Island Medium', 'River Monsters' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 14, 2013.
  31. Bibel, Sara. (May 21, 2013) Sunday Cable Ratings:'Game of Thrones' Wins Night, 'North America', 'Mad Men', 'Veep', 'The Client List' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 21, 2013.
  32. Kondolojy, Amanda. (June 4, 2013) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Keeping Up With the Kardashians', 'Real Housewives of New Jersey', 'Breaking Amish', 'Mad Men' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 4, 2013.
  33. Bibel, Sara. (June 11, 2013) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Falling Skies', 'Mad Men', 'Army Wives', 'Veep', 'The Client List' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 10, 2013.
  34. Kondolojy, Amanda. (April 8, 2014) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'The Real Housewives of Atlanta', 'Silicon Valley', 'Married to Medicine' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 8, 2014.
  35. Bibel, Sara. (April 15, 2014) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Real Housewives of Atlanta', 'MTV Movie Awards', 'Silicon Valley', 'Mad Men', 'Drop Dead Diva' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 15, 2014.
  36. Kondolojy, Amanda. (April 22, 2014) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, + NBA Playoffs, 'Real Housewives of Atlanta', 'Naked and Afraid' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 22, 2014.
  37. Bibel, Sara. (April 29, 2014) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Real Housewives of Atlanta', 'Mad Men', 'Devious Maids' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 29, 2014.
  38. Kondolojy, Amanda. (May 6, 2014) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, + 'Real Housewives of Atlanta', 'Married to Medicine', 'Silicon Valley' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 6, 2014.
  39. Bibel, Sara. (May 13, 2014) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Silicon Valley', 'Bar Rescue', 'Real Housewives of Atlanta', 'Mad Men' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 13, 2014.
  40. Kondolojy, Amanda. (May 20, 2014) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Silicon Valley', 'Real Housewives of Atlanta', 'River Monsters', 'Married to Medicine' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 20, 2014.
  41. Kondolojy, Amanda. (June 3, 2014) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + NHL Conference Finals, 'Real Housewives of Atlanta: Kandi's Wedding', 'Silicon Valley' & Moreh. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 3, 2014.
  42. Bibel, Sara. (June 10, 2014) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Keeping Up With the Kardashians', 'Devious Maids', 'Veep', 'Turn' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 10, 2014.
  43. Kondolojy, Amanda. (June 17, 2014) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + World Cup Soccer, 'Keeping up with the Kardashians', NASCAR & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - June 2, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 17, 2014.
  44. Bibel, Sara. (April 14, 2015) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Silicon Valley', 'MTV Movie Awards', 'Mad Men', 'Veep', 'The Royals' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 14, 2015.
  45. Kondolojy, Amanda. (April 21, 2015) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + NBA Playoffs, 'Real Housewives of Atlanta,' 'Naked and Afraid' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 21, 2015.
  46. Bibel, Sara. (April 28, 2015) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Real Housewives of Atlanta', 'Silicon Valley', 'Mad Men' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 28, 2015.
  47. Kondolojy, Amanda. (May 5, 2015) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + 'Real Housewives of Atlanta', 'Silicon Valley' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 5, 2015.
  48. Bibel, Sara. (May 12, 2015) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Silicon Valley', 'Mad Men', 'The Royals', 'Veep' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 12, 2015.
  49. Kondolojy, Amanda. (May 19, 2015) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + 'Keeping Up With the Kardashians', 'Mad Men' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 19, 2015.
  50. Bibel, Sara. (May 27, 2015) Sunday Cable Ratings: NBA Conference Finals Win Night, 'Game of Thrones', 'Silicon Valley', 'Keeping Up With the Kardashians', 'Veep' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 27, 2015.
  51. Kondolojy, Amanda. (June 2, 2015) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + 'Keeping Up With the Kardashians', 'Silicon Valley', 'Naked and Afraid' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 2, 2015.
  52. Bibel, Sara. (June 9, 2015) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Silicon Valley', 'Naked & Afraid', 'Married to Medicine', 'Veep' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 9, 2015.
  53. Kondolojy, Amanda. (June 16, 2015) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + 'Silicon Valley', NASCAR, 'Botched' & More. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - June 10, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 16, 2015.
  54. Porter, Rick. (April 26, 2016) Sunday cable ratings: ‘Game of Thrones’ opens slightly lower, still dominant. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: April 26, 2016.
  55. Porter, Rick. (May 3, 2016) Sunday cable ratings: ‘Game of Thrones’ slips, ‘Kardashians’ premiere steady. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 3, 2016.
  56. Porter, Rick. (May 10, 2016) Sunday cable ratings: ‘Game of Thrones’ (very) steady with episode 3. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 10, 2016.
  57. Porter, Rick. (May 17, 2016) Sunday cable ratings: ‘Game of Thrones’ rises, ‘Fear the Walking Dead’ falls. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 17, 2016.
  58. Porter, Rick. (May 24, 2016) Sunday cable ratings: ‘Preacher’ has decent debut, ‘Game of Thrones’ ties season high. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: May 24, 2016.
  59. Porter, Rick. (June 1, 2016) Sunday cable ratings: ‘Game of Thrones’ hits season low on Memorial Day weekend. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 1, 2016.
  60. Porter, Rick. (June 7, 2016) Sunday cable ratings: ‘Game of Thrones’ back to usual numbers, ‘Preacher’ holds up. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - August 28, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 7, 2016.
  61. Porter, Rick. (June 14, 2016) Sunday cable ratings: ‘Game of Thrones’ and ‘Silicon Valley’ hold steady. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 14, 2016.
  62. Porter, Rick. (June 21, 2016) Sunday cable ratings: ‘Game of Thrones’ holds up opposite NBA Finals. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 15, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 21, 2016.
  63. Porter, Rick. (June 28, 2016) Sunday cable ratings: ‘Game of Thrones’ scores series high with Season 6 finale. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: June 28, 2016.
  64. 64.0 64.1 64.2 Hibberd, James. (July 7, 2017) Game of Thrones releases season 7 episode titles, details. Entertainment Weekly. წაკითხვის თარიღი: July 7, 2017.
  65. Game of Thrones season 7: US and UK air date, teaser trailer, official poster, cast, rumors, and everything you need to know. GamesRadar. წაკითხვის თარიღი: April 4, 2017.
  66. Otterson, Joe. (July 17, 2017) ‘Game of Thrones’ Season 7 Premiere Shatters HBO Ratings Records. Variety. წაკითხვის თარიღი: July 17, 2017.
  67. Porter, Rick. (July 25, 2017) Sunday cable ratings: 'Phelps vs. Shark' strong, 'Game of Thrones' boosts 'Ballers,' 'Insecure'. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: July 25, 2017.
  68. Porter, Rick. (August 1, 2017) Sunday cable ratings: 'Rick & Morty' returns strong, more highs for 'Insecure' and 'Ballers'. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: August 1, 2017.
  69. Wigler, Josh. (July 30, 2017) 'Game of Thrones': Daenerys Needs Jon Snow's Help in 'The Spoils of War'. The Hollywood Reporter. წაკითხვის თარიღი: July 31, 2017.
  70. Porter, Rick. (August 8, 2017) Sunday cable ratings: 'Sharknado 5' lacks bite, 'Game of Thrones' hits total-viewer high. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: August 8, 2017.
  71. Game of Thrones, S7 EP 65: Eastwatch. HBO. წაკითხვის თარიღი: August 7, 2017.
  72. Porter, Rick. (August 15, 2017) Sunday cable ratings: ‘Game of Thrones’ scores another series high. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: August 15, 2017.
  73. Tomlin, Jack. (August 14, 2017) The White Walkers return in the first look trailer for Game of Thrones season 7 episode 6. Digital Spy. წაკითხვის თარიღი: August 14, 2017.
  74. Porter, Rick. (August 22, 2017) Sunday cable ratings: ‘Survivor’s Remorse’ premiere steady, ‘Game of Thrones’ down a little. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: August 22, 2017
  75. Game of Thrones 67: The Dragon and the Wolf. HBO. წაკითხვის თარიღი: August 22, 2017.
  76. Game of Thrones season 7: US and UK air date, teaser trailer, official poster, cast, rumors, and everything you need to know. GamesRadar. დაარქივებულია ორიგინალიდან - April 4, 2017. წაკითხვის თარიღი: April 4, 2017.
  77. 77.0 77.1 განახლებული: „სატახტოთა თამაშის“ რეიტინგები: სეზონი 1. TV by the Numbers (ივნისი 19, 2011). დაარქივებულია ორიგინალიდან - ივლისი 26, 2017. წაკითხვის თარიღი: ივლისი 26, 2017.
  78. 78.0 78.1 სატახტოთა თამაში: სეზონი 2 - რეიტინგები. TV Series Finale (ივნისი 11, 2012). დაარქივებულია ორიგინალიდან - სექტემბერი 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: აპრილი 18, 2016.
  79. 79.0 79.1 სატახტოთა თამაში: სეზონი 3 - რეიტინგები. TV Series Finale (ივნისი 12, 2013). დაარქივებულია ორიგინალიდან - სექტემბერი 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: აპრილი 18, 2016.
  80. 80.0 80.1 სატახტოთა თამაში: სეზონი 4 - რეიტინგები. TV Series Finale (ივნისი 18, 2014). დაარქივებულია ორიგინალიდან - სექტემბერი 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: აპრილი 18, 2016.
  81. 81.0 81.1 სატახტოთა თამაში: სეზონი 5 - რეიტინგები. TV Series Finale (ივნისი 16, 2015). დაარქივებულია ორიგინალიდან - სექტემბერი 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: აპრილი 18, 2016.
  82. 82.0 82.1 სატახტოთა თამაში: სეზონი 6 - რეიტინგები. TV Series Finale (ივნისი 28, 2016). დაარქივებულია ორიგინალიდან - სექტემბერი 1, 2016. წაკითხვის თარიღი: აპრილი 24, 2016.
  83. სატახტოთა თამაში: სეზონი 7 - რეიტინგები. TV Series Finale. წაკითხვის თარიღი: ივლისი 26, 2017.
  84. [77][78][79][80][81][82][83]