ლედი გაგას სიმღერების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search
გაგა 2012 წლის მსოფლიო ტურნეზე Born This Way Ball

ამერიკელ პოპ-მომღერალ და სიმღერების ავტორ ლედი გაგას ჩაწერილი აქვს ხუთი სტუდიური ალბომი, სამი EP და ასევე აქვს ჩაწერილი დუეტები სხვადასხვა მომღერლებთან ერთად, რომლებიც შესულია მათ ალბომებში. მას შემდეგ რაც ლეიბლმა Def Jam Recordings გაგას გაუუქმა კონტრაქტი მან მუშაობა დაიწყო სიმღერების ავტორად გამომცემლობაში Sony/ATV Music Publishing, მოგვიანებით რეპერი ეიკონის დამხაებით გაგამ გააფორმა ერთობლივი კონტრაქტი ლეიბლთან Interscope Records და Kon Live Distribution.[1][2]

სიმღერები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სექციების სია
0–9 • A • B • C • D • E • F • G • H • I • J • L • M • N • O • P • Q • R • S • T • V • W • Y
 • აღნიშნავს სიმღერას რომელიც შეიცავს ინგლისურის გარდა სხვა უცხო ენას.
აღნიშნავს სიმღერას რომელიც დაწერილია მხოლოდ ლედი გაგას მიერ აღნიშნავს სიმღერას რომელიც დაწერილია მხოლოდ ლედი გაგას მიერ.
ჯგუფ New Kids on the Block-ის წევრი დონი უოლბერგი არის სიმღერის Big Girl Now თანაავტორი სადაც ასევე მონაწილეობს გაგა.
RedOne-მა დაწერა რამდენიმე სიმღერა გაგასთან ერთად, მათ შორის მისი სადებიუტო სინგლი Just Dance, რომელმაც დაიკავა პირველი პოზიცია ბილბორდის ცხელ ასეულში.[3]
კოლბი ო’დონი არის სიმღერა Just Dance-ის თანამონაწილე.
Flo Rida თანაავტორი და მონაწილე სიმღერის Starstruck.
ნიკ დრესტი არის ავტორი სიმღერების Monster, So Happy I Could Die და Starstruck.
გაგა მონაწილეობს რეპერ Wale-ს სიმღერაში Chillin.
ბიონსე თანაავტორი და მონაწილე სიმღერის Telephone. მან ასევე ითანამშრომლა გაგასთან საკთარი სიმღერის Video Phone რემიქსზე.
ჯასტინ ტიმბერლეიკი და გაგა მონაწილეობენ ჯგუფ The Lonely Island-ს სიმღერაში 3-Way (The Golden Rule).
რ. კელი თანაავტორი და მონაწილე სიმღერის Do What U Want.
T.I. თანაავტორი და მონაწილე სიმღერის Jewels N' Drugs.
ტონი ბენეტმა ითანამშრომლა გაგასთან სიმღერაზე The Lady Is a Tramp და ერთობლივ ჯაზ ალბომზე Cheek to Cheek.
დაიან უორენი თანაავტორი სიმღერის Til It Happens to You.
მარკ რონსონი თანაავტორი და ალბომ Joanne-ს აღმასრულებელი პროდიუსერი.
კევინ პარკერი თავაატორი და თანაპროდიუსერი სიმღერის Perfect Illusion.
ჰილარი ლინდსი თანაავტორი სიმღერების A-Yo, Million Reasons და Grigio Girls.
ბეკი თანაავტორი სიმღერის Dancin' in Circles.
სიმღერის სახელი, სხვა მონაწილე შემსრულებელი, ავტორები, ორიგინალი ალბომი და გამოშვების წელი.
სიმღერა სხვა შემსრულებელი ავტორ(ებ)ი ალბომი წელი ლიტ.
3-Way (The Golden Rule) The Lonely Island
ჯასტინ ტიმბერლეიკთან და
ლედი გაგასთან ერთად
ენდი სემბერგი
აკივა შაფფერი
იორმა ტაკონე
ჯასტინ ტიმბერლეიკი
ალექს შვარცი
ჯო ხაჯადურიანი
The Wack Album 2011 [4]
[5]
A-Yo არავინ ლედი გაგა
ჰილარი ლინდსი
მარკ რონსონი
BloodPop
Joanne 2016 [6]
Again Again არავინ ლედი გაგა
რობ ფუსარი
The Fame 2008 [7]
Alejandro არავინ ლედი გაგა
RedOne
The Fame Monster 2009 [8]
Americano  • [a] არავინ ლედი გაგა
ფერნანდო გერიბეი
პოლ ბლერი
Born This Way 2011 [10]
Angel Down არავინ ლედი გაგა
RedOne
Joanne 2016 [6]
Angel Down (დემო ჩანაწერი) არავინ ლედი გაგა
RedOne
Joanne 2016 [6]
Anything Goes ლედი გაგა და ტონი ბენეტი კოულ პორტერი Cheek to Cheek 2014 [11]
Applause არავინ ლედი გაგა
პოლ ბლერი
დინო ზისისი
ნიკ მონსონი
მარტინ ბრესო
ნიკოლას მერსიე
ჯულიენ არიასი
DJ Snake
Artpop 2013 [12]
Artpop არავინ ლედი გაგა
პოლ ბლერი
დინო ზისისი
ნიკ მონსონი
Artpop 2013 [12]
Aura არავინ ლედი გაგა
ანტონ ზასლავსკი
ამიტ დუვდევანი
ერეზ ეისენი
Artpop 2013 [12]
Baby, It's Cold Outside[b] ლედი გაგა და ტონი ბენეტი ფრენკ ლოისერი ალბომის გარეშე 2015 [13]
Bad Kids არავინ ლედი გაგა
ჯეპე ლოურსენი
ფერნანდო გერიბეი
პოლ ბლერი
Born This Way 2011 [10]
Bad Romance  • [c] არავინ ლედი გაგა
RedOne
The Fame Monster 2009 [8]
Bang Bang (My Baby Shot Me Down) არავინ სონი ბონო Cheek to Cheek 2014 [11]
Beautiful, Dirty, Rich არავინ ლედი გაგა
რობ ფუსარი
The Fame 2008 [7]
Bewitched, Bothered and Bewildered არავინ რიჩარდ როჯერსი
ლორენს ჰანტი
Cheek to Cheek 2014 [11]
Big Girl Now New Kids on the Block
ლედი გაგას მონაწილეობით
RedOne
დონი უოლბერგი
ჯორდან ნაიტი
The Block 2008 [15]
Bitch, Don't Kill My Vibe (The LG Mix) ლედი გაგა და კენდრიკ ლამარი ლედი გაგა
კენდრიკ დაკუორთი
მარკს სპირსი
რობინ ბრაუნ
ვიდჰალ ფრიისი
ლიკკე შმიდტი
ალბომის გარეშე 2011 [16]
Black Jesus + Amen Fashion არავინ ლედი გაგა
პოლ ბლერი
Born This Way 2011 [10]
Bloody Mary  • [d] არავინ ლედი გაგა
ფერნანდო გერიბეი
პოლ ბლერი
Born This Way 2011 [10]
Born This Way  • [e] არავინ ლედი გაგა
ჯეპე ლოურსენი
Born This Way 2011 [10]
Born This Way (ქანთრი ვერსია)[f] არავინ ლედი გაგა
ჯეპე ლოურსენი
Born This Way 2011 [10]
Boys Boys Boys არავინ ლედი გაგა
RedOne
The Fame 2008 [7]
Brown Eyes არავინ ლედი გაგა
რობ ფუსარი
The Fame 2008 [7]
But Beautiful ლედი გაგა და ტონი ბენეტი ჯიმი ვან ჰოიზენი
ჯონი ბერკი
Cheek to Cheek 2014 [11]
Cheek to Cheek ლედი გაგა და ტონი ბენეტი ირვინგ ბერლინი Cheek to Cheek 2014 [11]
Chillin' Wale ლედი გაგას მონაწილეობით ლედი გაგა
ოლოუბოილ აკინტემიჰინი
გარი დე კარლო
დეილ ფრაუერი
როი ც ჰანმონდი
პოლ ლეკა
ანდრე კრისტოფერ ლიონი
მაკება რიდიკი
კირკ რობინსონი
მარჩელო ვალენზო
Attention Deficit 2009 [19]
Christmas Tree Space Cowboy ლედი გაგა
ნიკოლას დრესტი
ალბომის გარეშე 2008 [7]
Come to Mama არავინ ლედი გაგა
ჯოშ ტილმენი
მარკ რონსონი
ემილ ჰეინი
Joanne 2016 [6]
The Cure არავინ ლედი გაგა
პოლ ბლერი
ლუკას ნელსონი
მარკ ნილანი
ნიკ მონსონი
ალბომის გარეშე 2017 [20]
[21]
Dance in the Dark არავინ ლედი გაგა
ფერნანდო გერიბეი
The Fame Monster 2009 [8]
Dancin' in Circles არავინ ლედი გაგა
ბეკი
BloodPop
მარკ რონსონი
Joanne 2016 [6]
Diamond Heart არავინ ლედი გაგა
მარკ რონსონი
ჯოშ ჰომი
Joanne 2016 [6]
Disco Heaven არავინ ლედი გაგა
რობ ფუსარი
ტომ კაფაფიანი
The Fame 2008 [7]
Do What U Want რ. კელი ლედი გაგა
პოლ ბლერი
მარტინ ბრესო
რ. კელი
DJ Snake
Artpop 2013 [12]
Donatella არავინ ლედი გაგა
ანტონ ზასლავსკი
Artpop 2013 [12]
Dope არავინ ლედი გაგა
პოლ ბლერი
ნიკ მონსონი
დინო ზისისი
Artpop 2013 [12]
The Edge of Glory არავინ ლედი გაგა
ფერნანდო გერიბეი
პოლ ბლერი
Born This Way 2011 [10]
The Edge of Glory
(საკონცერტო შესრულება)[g]
არავინ ლედი გაგა
ფერნანდო გერიბეი
პოლ ბლერი
A Very Gaga Holiday 2011 [22]
Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) არავინ ლედი გაგა
მარტინ კირსცენბაუმი
The Fame 2008 [7]
Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)
(ელექტრო პიანოს და Beat Box ვერსია)[h]
არავინ ლედი გაგა
მარტინ კირსცენბაუმი
The Cherrytree Sessions 2009 [23]
Electric Chapel არავინ ლედი გაგა
პოლ ბლერი
Born This Way 2011 [10]
Ev'ry Time We Say Goodbye არავინ კოულ პორტერი Cheek to Cheek 2014 [11]
The Fame არავინ ლედი გაგა
მარტინ კირსცენბაუმი
The Fame 2008 [7]
Fashion არავინ ლედი გაგა
RedOne
შოპოჰოლიკის აღიარება 2009 [24]
Fashion! არავინ ლედი გაგა
პოლ ბლერი
Artpop 2013 [12]
Fashion of His Love არავინ ლედი გაგა
ფერნანდო გერიბეი
Born This Way 2011 [10]
Firefly ლედი გაგა და ტონი ბენეტი საი კოლემანი
კაროლინ ლეი
Cheek to Cheek 2014 [11]
Fountain of Truth მელვინ გლოვერი ლედი გაგას მონაწიელობით ლედი გაგა
მელვინ გლოვერი
კრიკეტ კეისი
The Portal in the Park
(აუდიო წიგნის ბონუს CD)
2006 [25]
Goody Goody ლედი გაგა და ტონი ბენეტი მეტი მელნეკი
ჯონი მერსერი
Cheek to Cheek 2014 [11]
Government Hooker არავინ ლედი გაგა
ფერნანდო გერიბეი
პოლ ბლერი
Born This Way 2011 [10]
Grigio Girls  • [i] არავინ ლედი გაგა
ჰილარი ლინდსი
მარკ რონსონი
BloodPop
Joanne 2016 [6]
G.U.Y. არავინ ლედი გაგა
ანტონ ზასლავსკი
Artpop 2013 [12]
Gypsy არავინ ლედი გაგა
პოლ ბლერი
RedOne
Artpop 2013 [12]
Hair არავინ ლედი გაგა
RedOne
Born This Way 2011 [10]
Heavy Metal Lover არავინ ლედი გაგა
ფერნანდო გერიბეი
Born This Way 2011 [10]
Hello, Hello ელტონ ჯონი და ლედი გაგა ლედი გაგა
ბერნი ტოპენი
ელტონ ჯონი
გნომეო და ჯულიეტა 2011 [27]
Hey Girl ფლორენს უელჩი ლედი გაგა
ფლორენს უელჩი
მარკ რონსონი
Joanne 2016 [6]
Highway Unicorn (Road to Love) არავინ ლედი გაგა
ფერნანდო გერიბეი
პოლ ბლერი
RedOne
Born This Way 2011 [10]
I Like It Rough არავინ ლედი გაგა
მარტინ კირსცენბაუმი
The Fame 2008 [7]
I Can't Give You Anything But Love ლედი გაგა და ტონი ბენეტი ჯიმი მაკჰიუმი
დოროთი ფილდსი
Cheek to Cheek 2014 [11]
I Want Your Love[j] არავინ ბერნარდ ედვარდსი
ნაილ როჯერსი
ალბომის გარეშე 2015 [28]
I Won't Dance ლედი გაგა და ტონი ბენეტი ჯერემ კერნი
ოსკარ ჰამერსტაინ II
ოტო ჰარბახი
Cheek to Cheek 2014 [11]
It Don't Mean a Thing (If It Ain't Got That Swing) ლედი გაგა და ტონი ბენეტი დიუკ ელინგტონი
ირვინგ ბერლინი
Cheek to Cheek 2014 [11]
Jewels N' Drugs მონაწილეობენ T.I.
Too Short და Twista
ლედი გაგა
პოლ ბლერი
ნიკ მონსონი
დინო ზისისი
Twista
Too Short
T.I.
Artpop 2013 [12]
Joanne არავინ ლედი გაგა
მარკ რონსონი
Joanne 2016 [6]
John Wayne არავინ ლედი გაგა
მარკ რონსონი
Joanne 2016 [6]
Judas არავინ ლედი გაგა
RedOne
Born This Way 2011 [10]
Just Another Day არავინ ლედი გაგა აღნიშნავს სიმღერას რომელიც დაწერილია მხოლოდ ლედი გაგას მიერ Joanne 2016 [6]
Just Dance კოლბი ო’დონი ლედი გაგა
ალიაუნ ტიამი
RedOne
The Fame 2008 [7]
Just Dance
(შენელებული ვერსია)[h]
არავინ ლედი გაგა
ალიაუნ ტიამი
RedOne
The Cherrytree Sessions 2009 [23]
La Vie en rose
(საკონცერტო შესრულება)[k]
არავინ ედიტ პიაფი
Louiguy
მარგარეტ მონოტი
Tony Bennett Celebrates 90 2016 [30]
The Lady Is a Tramp ლედი გაგა და ტონი ბენეტი რიჩარდ როჯერსი
ლორენს ჰანტი
Duets II 2011 [31]
The Lady Is a Tramp
(საკონცერტო შესრულება)[k]
არავინ რიჩარდ როჯერსი
ლორენს ჰანტი
Tony Bennett Celebrates 90 2016 [30]
Let's Face the Music and Dance ლედი გაგა და ტონი ბენეტი ირვინგ ბერლინი Cheek to Cheek 2014 [11]
LoveGame არავინ ლედი გაგა
RedOne
The Fame 2008 [7]
Lush Life არავინ ბილი სტრეიჰორნი Cheek to Cheek 2014 [11]
Manicure არავინ ლედი გაგა
პოლ ბლერი
დინო ზისისი
ნიკ მონსონი
Artpop 2013 [12]
Marry the Night არავინ ლედი გაგა
ფერნანდო გერიბეი
Born This Way 2011 [10]
Mary Jane Holland არავინ ლედი გაგა
უგო ლეკლერქი
Artpop 2013 [12]
Million Reasons არავინ ლედი გაგა
ჰილარი ლინდსი
Joanne 2016 [6]
Money Honey არავინ ლედი გაგა
ბილალ ჰაჯი
RedOne
The Fame 2008 [7]
Monster არავინ ლედი გაგა
ნიკ დრესტი
RedOne
The Fame Monster 2009 [8]
Nature Boy ლედი გაგა და ტონი ბენეტი ედენ აჰბესი Cheek to Cheek 2014 [11]
Orange Colored Sky არავინ მილტონ დილუგი
უილი სტაინი
A Very Gaga Holiday 2011 [22]
Paparazzi არავინ ლედი გაგა
რობ ფუსარი
The Fame 2008 [7]
Paper Gangsta არავინ ლედი გაგა
RedOne
The Fame 2008 [7]
Perfect Illusion არავინ ლედი გაგა
კევინ პარკერი
მარკ რონსონი
Joanne 2016 [6]
Poker Face არავინ ლედი გაგა
RedOne
The Fame 2008 [7]
Poker Face
(ფორტეპიანოს და ვოკალის ვერსია)[h]
არავინ ლედი გაგა
RedOne
The Cherrytree Sessions 2009 [23]
The Queen არავინ ლედი გაგა
ფერნანდო გერიბეი
Born This Way 2011 [10]
Retro, Dance, Freak არავინ ლედი გაგა
რობ ფუსარი
The Fame 2008 [7]
Scheiße  • [l] არავინ ლედი გაგა
RedOne
Born This Way 2011 [10]
Sexxx Dreams არავინ ლედი გაგა
პოლ ბლერი
მარტინ ბრესო
DJ Snake
Artpop 2013 [12]
Sinner's Prayer არავინ ლედი გაგა
ჯოშ ტილმენი
მარკ რონსონი
ტომას ბრენეკი
Joanne 2016 [6]
So Happy I Could Die არავინ ლედი გაგა
ნიკ დრესტი
RedOne
The Fame Monster 2009 [8]
Speechless არავინ ლედი გაგა აღნიშნავს სიმღერას რომელიც დაწერილია მხოლოდ ლედი გაგას მიერ The Fame Monster 2009 [8]
Starstruck Space Cowboy და Flo Rida ლედი გაგა
მარტინ კირსცენბაუმი
ნიკ დრესტი
ტრამარ დილარდი
The Fame 2008 [7]
Stuck on Fuckin' You არავინ ლედი გაგა აღნიშნავს სიმღერას რომელიც დაწერილია მხოლოდ ლედი გაგას მიერ ალბომის გარეშე 2011 [33]
Summerboy არავინ ლედი გაგა
ბრაიან კირულფი
ჯოშ შვარცი
The Fame 2008 [7]
Swine არავინ ლედი გაგა
პოლ ბლერი
დინო ზისისი
ნიკ მონსონი
Artpop 2013 [12]
Teeth არავინ ლედი გაგა
ტაჯა რაილი
The Fame Monster 2009 [8]
Telephone ბიონსე ლედი გაგა
ბიონსე ნოულსი
ლაშოუნ დენიელსი
ლაცონატე ფრანკლინი
როდნი ჯერკინსი
The Fame Monster 2009 [8]
They All Laughed ლედი გაგა და ტონი ბენეტი ჯორჯ გერშვინი
აირა გერშვინი
Cheek to Cheek 2014 [11]
Til It Happens to You არავინ ლედი გაგა
დაიან უორენი
სანადირო ველი 2015 [34]
Vanity არავინ ლედი გაგა
რობ ფუსარი
ტომ კაფაფიანი
ალბომის გარეშე 2008 [35]
[36]
Venus არავინ ლედი გაგა
პოლ ბლერი
Artpop 2013 [12]
Video Phone
(გაფართოებული რემიქსი)[m]
ბიონსე ლედი გაგას მონაწილეობით ბიონსე ნოულსი
ლედი გაგა
შონ გარეტი
შონდრე კროუფორდი
I Am... Sasha Fierce 2009 [37]
We're Doing a Sequel მაპეტები
ლედი გაგასთან და ტონი ბენეტთან ერთად
ბრეტ მაკენზი Muppets Most Wanted 2014 [38]
[39]
White Christmas არავინ ირვინგ ბერლინი A Very Gaga Holiday 2011 [22]
Winter Wonderland ლედი გაგა და ტონი ბენეტი ფელიქს ბერნალდი
რიჩარდ ბ. სმითი
ალბომის გარეშე 2014 [40]
World Family Tree მელვინ გლოვერი ლედი გაგას მონაწიელობით მელვინ გლოვერი
ლედი გაგა
The Portal in the Park
(აუდიო წიგნის ბონუს CD)
2006 [25]
Yoü and I არავინ ლედი გაგა აღნიშნავს სიმღერას რომელიც დაწერილია მხოლოდ ლედი გაგას მიერ Born This Way 2011 [10]
Yoü and I
(საკონცერტო შესრულება)[g]
არავინ ლედი გაგა აღნიშნავს სიმღერას რომელიც დაწერილია მხოლოდ ლედი გაგას მიერ A Very Gaga Holiday 2011 [22]

იხილეთ აგრეთვე[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

შენიშვნები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  1. Americano-ს ტექსტში გაგა მღერის როგორც ინგისურად ასევე ესპანურად.[9]
  2. გაგამ და ტონიმ ჩაწერეს სიმღერა Baby, It's Cold Outside წიგნების მაღაზია Barnes & Noble-ს 2015 წლის საშობა სარეკლამო როგოლისათვის.[13]
  3. Bad Romance-ის ტექსტში გაგა მღერის რამდენიმე სტროფს ფრანგულ ენაზე.[14]
  4. Bloody Mary-ს ტექსტში გაგა მღერის რამდენიმე სიტყვას ფრანგულ და გერმანულ ენებზე.[17]
  5. Born This Way-ს ტექსტში გაგა მღერის რამონდეიმე სიტყვას იტალიურ ენაზე.[18]
  6. Born This Way-ს ქანთრი ვერსიისათვის გაგამ ხელახლა ჩაწერა ვოკალი და დაამატა ახალი ტექსტი.[10]
  7. 7.0 7.1 გაგამ ხელახლა ჩაწერა The Edge of Glory და Yoü and I ცოცხლად EP ალბომისთვის A Very Gaga Holiday.[22]
  8. 8.0 8.1 8.2 გაგამ ხელახლა ჩაწერა Eh, Eh (Nothing Else I Can Say), Just Dance და Poker Face ცოცხლად EP ალბომისთვის, The Cherrytree Sessions.[23]
  9. Grigio Girls-ს ტექსტში გაგა ამბობს ესრთ სიტყვას იტალიურად.[26]
  10. გაგამ ჩაწერა სიმღერა I Want Your Love ტომ ფორდის 2016 წლის გაზაფხულის კოლექციის სარეკლამო კამპანიისთვის.[28]
  11. 11.0 11.1 გაგამ შეასრულა ცოცხლად La Vie en rose და The Lady Is a Tramp სატელევიზიო სპეციალურ გადაცემაში Tony Bennett Celebrates 90: The Best Is Yet to Come.[29]
  12. Scheiße-ს ტექსტში გაგა მღერის როგორც ინგისურად ასევე გერმანულად.[32]
  13. ალბომის I Am... Sasha Fierce ბუკლეტში ლედი გაგა მითითებულია როგორც რემიქსის თავაანტორი თავისი ლეგალური სახელით სტეფანი ჯერმანოტა.[37]

რესურსები ინტერნეტში[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სქოლიო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  1. Harding, Cortney. “Lady Gaga: The Billboard Cover Story“, Billboard, 15 აგვისტო, 2009. წაკითხვის თარიღი: 29 ივნისი, 2015. 
  2. Crosley, Hillary. “Akon Says He Can Retire, Thanks To Lady Gaga“, MTV News, 19 თებერვალი, 2010. წაკითხვის თარიღი: 29 ივნისი, 2015. 
  3. 1000 No. 1s: RedOne Chats About Lady Gaga's 'Just Dance'“, Billboard, 8 დეკემბერი, 2011. წაკითხვის თარიღი: 15 ივლისი, 2015. 
  4. Justin Timberlake and Lady Gaga on SNL: The Best Sketches (Video)“, The Hollywood Reporter, 22 აისი, 2011. წაკითხვის თარიღი: 22 აგვისტო, 2015. 
  5. The Wack Album (Media notes). The Lonely Island. Republic Records. 2013. B001856010. 
  6. 6.00 6.01 6.02 6.03 6.04 6.05 6.06 6.07 6.08 6.09 6.10 6.11 6.12 6.13 Joanne (inlay cover). Lady Gaga. Interscope Records. 2016. 
  7. 7.00 7.01 7.02 7.03 7.04 7.05 7.06 7.07 7.08 7.09 7.10 7.11 7.12 7.13 7.14 7.15 7.16 7.17 The Fame (inlay cover). Lady Gaga. Interscope Records. 2008. B0011805-02. 
  8. 8.0 8.1 8.2 8.3 8.4 8.5 8.6 8.7 The Fame Monster (inlay cover). Lady Gaga. Interscope Records. 2009. B0013872-02. 
  9. Americano Lyrics. MetroLyrics. წაკითხვის თარიღი: 20 ოქტომბერი, 2015.
  10. 10.00 10.01 10.02 10.03 10.04 10.05 10.06 10.07 10.08 10.09 10.10 10.11 10.12 10.13 10.14 10.15 10.16 10.17 10.18 Born This Way (inlay cover). Lady Gaga. Interscope Records. 2011. B0015602-72. 
  11. 11.00 11.01 11.02 11.03 11.04 11.05 11.06 11.07 11.08 11.09 11.10 11.11 11.12 11.13 11.14 Cheek to Cheek (inlay cover). Lady Gaga. Interscope Records, Records. 2014. B0021493-02. 
  12. 12.00 12.01 12.02 12.03 12.04 12.05 12.06 12.07 12.08 12.09 12.10 12.11 12.12 12.13 12.14 Artpop (inlay cover). Lady Gaga. Interscope Records. 2013. B0019295-02. 
  13. 13.0 13.1 Barnes & Noble Chairman Creates TV Ad With Tony Bennett and Lady Gaga. The Wall Street Journal (November 12, 2015). წაკითხვის თარიღი: 13 ნოემბერი, 2015.
  14. Bad Romance Lyrics. MetroLyrics. წაკითხვის თარიღი: 20 ოქტომბერი, 2015.
  15. The Block (inlay cover). New Kids on the Block. Interscope Records, Records. 2008. 
  16. Lady Gaga Leaks Kendrick Lamar Duet, 'B*tch Don’t Kill My Vibe'“, Rolling Stone, 8 ნოემბერი, 2012. წაკითხვის თარიღი: 22 აგვისტო, 2015. 
  17. Bloody Mary Lyrics. MetroLyrics. წაკითხვის თარიღი: 20 ოქტომბერი, 2015.
  18. Born This Way Lyrics. MetroLyrics. წაკითხვის თარიღი: 20 ოქტომბერი, 2015.
  19. Chillin' (inlay cover). Wale. Allido Records. 2009. INTR 12581-1. 
  20. Bruner, Raisa. (April 16, 2017) Lady Gaga Debuts Surprise New Song "The Cure" at Coachella. Time. წაკითხვის თარიღი: 16 აპრილი, 2017.
  21. The Cure - Single. iTunes Store. წაკითხვის თარიღი: 16 აპრილი, 2017.
  22. 22.0 22.1 22.2 22.3 22.4 A Very Gaga Holiday (inlay cover). Lady Gaga. Interscope Records. 2011. 9787888497644. 
  23. 23.0 23.1 23.2 23.3 The Cherrytree Sessions (inlay cover). Lady Gaga. Cherrytree Records. 2009. B0012675-32. 
  24. Fashion (Legal Title). Broadcast Music, Inc.. წაკითხვის თარიღი: 18 ნოემბერი, 2015.
  25. 25.0 25.1 The Portal in the Park (Paperback). Amazon.com (14 ნოემბერი, 2006). წაკითხვის თარიღი: 26 ივლისი, 2014.
  26. Grigio Girls Lyrics. MetroLyrics. წაკითხვის თარიღი: 24 ოქტომბერი, 2016.
  27. Hello, Hello კრედიტები:
  28. 28.0 28.1 Piere, Kerry. “Tom Ford Debuts Spring 2016 With Lady Gaga“, Harper's Bazaar, 2 ოქტომბერი, 2015. წაკითხვის თარიღი: 2 ოქტომბერი, 2015. 
  29. Bierly, Mდაi. (20 დეკემბერი, 2016) 5 Reasons to Watch 'Tony Bennett Celebrates 90'. Yahoo! TV. წაკითხვის თარიღი: 20 დეკემბერი, 2016.
  30. 30.0 30.1 Tony Bennett Celebrates 90 (inlay cover). Tony Bennett. Columbia Records. 2016. 
  31. Duets II (inlay cover). Tony Bennett. Columbia Records. 2013. 88697 66253 2. 
  32. Scheiße Lyrics. MetroLyrics. წაკითხვის თარიღი: 20 ოქტომბერი, 2015.
  33. Perpetua, Matthew. “Lady Gaga Gives Away 'Born This Way' Outtake“, Rolling Stone, 27 დეკემბერი, 2011. წაკითხვის თარიღი: 26 ივლისი, 2014. 
  34. Caulfield, Keith. “Diane Warren On Lady Gaga song Till It Happens to You“, Billboard, 27 იანვარი, 2015. წაკითხვის თარიღი: 5 თებერვალი, 2015. 
  35. Vanity (single). Rhapsody (4 noemberi, 2008). წაკითხვის თარიღი: 26 ივლისი, 2014.
  36. Writing credits for 'Vanity'. Broadcast Music, Inc.. წაკითხვის თარიღი: 26 ივლისი, 2014.
  37. 37.0 37.1 Video Phone კრედიტები:
  38. Muppets Most Wanted (Original Motion Picture Soundtrack). AllMusic. წაკითხვის თარიღი: 26 ივლისი, 2014.
  39. Muppets Most Wanted (inlay cover). The Muppets. Walt Disney Records. 2014. D001994192. 
  40. ASCAP Announces Top 25 Holiday songs. American Society of Composers, Authors and Publishers (12 ნოემბერი, 2007). წაკითხვის თარიღი: 18 ოქტომბერი, 2015.