ქართული ტელესერიალების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search

აქ წარმოდგენილია ქართული ტელესერიალების სია წლების მიხედვით.

1972 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ხიდი 1 2 მიხეილ თუმანიშილი 1972 1972

1974 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ღამის ვიზიტი 1 7 ნიკოლოზ სანიშვილი 1974 1974

1978 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
დათა თუთაშხია 1 7 გრიგოლ (გიგა) ლორთქიფანიძე
გურამ (გიზო) გაბესკირია
1978 1978

1979 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
მიზანი 1 2 გენო ხოჯავა 1979 1979
ქორწინება იმერულად 1 2 ნელი ნენოვა
გენო წულაია
1979 1979

1984 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ვაზის ყვავილობა 1 5 გიორგი კახაბრიშვილი 1981 1981

1984 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ორშაბათი ჩვეულებრივი დღეა 1 2 ვალერიან კვაჭაძე 1984 1984

1990 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
სპირალი 1 4 გიული ჭოხონელიძე 1990 1990

1992 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ოქროს ობობა 1 4 მიხეილ ანთიძე
დავით კვირცხელია
გოგი ქავთარაძე
1992 1992
ხაფანგი 1 2 ალეკო ნინუა 1993 1993

1994 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
სახლი ძველ უბანში 1 4 მალხაზ ასლამაზაშვილი
დავით ცინცაძე
1994 1994

1999 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
წვრილ ვარსკვლავთა ღამე ანდრო ენუქიძე
კობა ცხაკაია
1999 2000

2000 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ძილის წინ ნოემბერი 25, 2000 (2000-11-25) დეკემბერი 6, 2003 (2003-12-06)

2003 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ცხელი ძაღლი 5 56 ზაზა ურუშაძე
ირაკლი ბადურაშვილი
ოქტომბერი 20, 2003 (2003-10-20)
27 დრაკონი 1 6 ბესო გიორგობიანი
ცისო ცხვედიანი
2003 2003
თენდება გვიან 1 12 ლევან ერისთავი 2003 2003
მგლების ხორუმი 1 12 ზაზა ხალვაში
ბადრი ფულარიანი
თებერვალი 14, 2003 (2003-02-14) 2003
ყავა და ლუდი 4 40 ზაზა ბუაძე
ნოდარ მარშანიშვილი
ოქტომბერი 5, 2003 (2003-10-05) 2003

2004 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
მტვრის გემო 1 6 დათო ჯანელიძე
მარინა კულუმბეგაშვილი
ნოემბერი 25, 2004 (2004-11-25) დეკემბერი 6, 2004 (2004-12-06)
ეჰ მეგობრებო 1 4 დათო ჯანელიძე
მარინა კულუმბეგაშვილი
სექტემბერი 20, 2004 (2004-09-20) სექტემბერი 23, 2004 (2004-09-23)

2005 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
[[]]

2006 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ბიჭები და გოგონები 3 18 რატი რამიშვილი  ()  ()
ასა 1 ლაშა ცერიაშვილი 2006 (2006) 2007 (2007)
ატაგენუსი 1 8 დათო ჯანელიძე 2006 2006

2007 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
შუა ქალაქში 16 380 გოჩა კორხელაური სექტემბერი 23, 2007 (2007-09-23) ივლისი 9, 2013 (2013-07-09)
ქაღალდის ტყვია 1 17 მარინა კულიმბეგაშვილი მარტი 12, 2007 (2007-03-12) მარტი 28, 2007 (2007-03-28)

2008 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ჩვენი ოფისი 1 28 რატი რამიშვილი თებერვალი 4, 2008 (2008-02-04) სექტემბერი 10, 2008 (2008-09-10)
მესამე თაობა
ჩიფსების თაობა 1 გიორგი ლიფონავა
რატი რამიშვილი
სექტემბერი 19, 2008 (2008-09-19) ივლისი 23, 2010 (2010-07-23)
ჩვენი ოფისი 1 გიორგი ლიფონავა
რატი რამიშვილი
სექტემბერი 19, 2008 (2008-09-19) ივლისი 23, 2010 (2010-07-23)

2009 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
დამოუკიდებლობის 1005 დღე 1 6 ლევან ახობაძე
გიორგი მოლოდინაშვილი
მაისი 15, 2009 (2009-05-15) ივნისი 19, 2009 (2009-06-19)
კლინიკა 1 14 გიორგი ლიფონავა
მარინა კულუმბეგაშვილი
ნოემბერი 10, 2009 (2009-11-10) იანვარი 28, 2010 (2010-01-28)
ჟამი ყვავილობისა 1 59 ლაშა ცერიაშვილი
ბექა ცინცაძე
ოქტომბერი 12, 2009 (2009-10-12) დეკემბერი 31, 2010 (2010-12-31)

2010 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
აქ ცხოვრობენ გუნცაძეები 1 23 გიორგი ლიფონავა ივნისი 17, 2010 (2010-06-17) სექტემბერი 17, 2010 (2010-09-17)
დეტექტივები 2 32 ლაშა ცერიაშვილი ოქტომბერი 8, 2010 (2010-10-08) ივლისი 3, 2011 (2011-07-03)
კ 17 1 12 გიორგი კიკალიშვილი  ()  ()
ნაფიცი მსაჯული 1 3 გიორგი ლიფონავა  ()  ()
გოგონა გარეუბნიდან 5 57 დავით გოგიჩაიშვილი
ირაკლი კაკაბაძე
მაისი 24, 2010 (2010-05-24)  ()
ჩემი ცოლის დაქალები 13 540 გიორგი ლიფონავა
2010 (2010) დღემდე

2011 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
მეზობლები 1 2 დავით იმედაშვილი აპრილი 25, 2011 (2011-04-25) აპრილი 26, 2011 (2011-04-26)

2012 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ალუბლების ქუჩა 12 1 14 ავთო მარგველაშვილი
დავით ლომსაძე
ივნისი 2, 2012 (2012-06-02) ოქტომბერი 13, 2012 (2012-10-13)
გოგონა გარეუბნიდან მედER 2 25 დავით ჭაბაშვილი თებერვალი 7, 2012 (2012-02-07) სექტემბერი 21, 2012 (2012-09-21)
ღვინის გზა 1 46 არვიდას შლაპიკასი
რაიმონდას ბანიონისი
მარინა კულუმბეგაშვილი
იანვარი 2, 2012 (2012-01-02) მარტი 13, 2012 (2012-03-13)

2013 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
კოქტეილი 3 58 მაისი 30, 2013 (2013-05-30) აპრილი 14, 2014 (2014-04-14)
ქეთი და კოტე 1 27 იანვარი 5, 2013 (2013-01-05) აგვისტო 18, 2014 (2014-08-18)
ნათია და ნათია 1 23 მიშა მშვილდაძე ოქტომბერი 12, 2013 (2013-10-12) დეკემბერი 29, 2013 (2013-12-29)
ჩვენი ამბავი 1 31 პაატა მეიშვილი სექტემბერი 14, 2013 (2013-09-14) დეკემბერი 12, 2013 (2013-12-12)
პანიკის გარეშე 2 15 ლევან დაბრუნდაშვილი დეკემბერი 20, 2013 (2013-12-20) მაისი 29, 2014 (2014-05-29)

2014 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ტიფლისი 2 17 ლევან დაბრუნდაშვილი
ნოდარ მარშანიშვილი
ოქტომბერი 24, 2014 (2014-10-24) 2015 (2015)
10 წლის შემდეგ 6 121 გოჩა კორხელაური ოქტომბერი 13, 2014 (2014-10-13) მარტი 25, 2017 (2017-03-25)
გათენებამდე 1 4 აპრილი 18, 2014 (2014-04-18) მაისი 14, 2014 (2014-05-14)
განყოფილება № 9 1 11 კახა ეფრემიძე სექტემბერი 26, 2014 (2014-09-26) დეკემბერი 8, 2014 (2014-12-08)
ერთი ნაბიჯი 1 16 დავით ჭაბაშვილი ოქტომბერი 16, 2014 (2014-10-16) დეკემბერი 15, 2014 (2014-12-15)
კლინიკური სიკვდილი 1 6 დავით ჭაბაშვილი მარტი 7, 2014 (2014-03-07) აპრილი 4, 2014 (2014-04-04)
პარადოქსი 2 13 ლევან ბახია
ზურა მენთეშაშვილი
იანვარი 26, 2014 (2014-01-26) ნოემბერი 9, 2015 (2015-11-09)
ფსიქოპათთა თამაშები 1 10 ოთარ შამათავა ნოემბერი 2, 2014 (2014-11-02) დეკემბერი 30, 2014 (2014-12-30)
ქალები 1 4 თებერვალი 11, 2014 (2014-02-11) თებერვალი 28, 2014 (2014-02-28)
შეცდომა 1 4 მაისი 21, 2014 (2014-05-21) მაისი 28, 2014 (2014-05-28)
წიწაკები 1 5 2014 (2014) 2014 (2014)

2015 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ჩვენ გვერდით 1 120 დავით ჭაბაშვილი
გიორგი ჯაფარიძე
გიორგი კაპანაძე
სექტემბერი 21, 2015 (2015-09-21) იანვარი 21, 2016 (2016-01-21)
მზარეულები 3 56 ირაკლი ჩხიკვაძე ოქტომბერი 13, 2015 (2015-10-13) აპრილი 1, 2017 (2017-04-01)
ქერჩი - დაკარგული გმირები 1 7 ლევან დაბრუნდაშვილი დეკემბერი 6, 2015 (2015-12-06) იანვარი 20, 2015 (2015-01-20)
ცოლები და ქმრები 2 115 ბაჩო ქაჯაია 2014 (2014) 2014 (2014)

2016 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ნიკა და ლიკა 2 33 აპრილი 23, 2016 (2016-04-23) ივნისი 25, 2016 (2016-06-25)
ხელოვნური სუნთქვა 2 50 გიორგი ლიფონავა
რატი რამიშვილი
მიშა მშვილდაძე
ივნისი 8, 2016 (2016-06-08) დეკემბერი 29, 2016 (2016-12-29)
ჰეროკრატია 2 24 გიორგი ხაინდრავა 2016 (2016) 2016 (2016)
უჰაერო სივრცე 1 4 დეკემბერი 6, 2016 (2016-12-06) დეკემბერი 26, 2016 (2016-12-26)

2017 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
დიდი შესვენება 1 28 დავით ჭაბაშვილი ნოემბერი 14, 2017 (2017-11-14) იანვარი 16, 2016 (2016-01-16)
ელიტარული დახმარება 1 6 გიორგი ჯაფარიძე სექტემბერი 20, 2017 (2017-09-20) ოქტომბერი 10, 2016 (2016-10-10)
ტლიკინები 1 8 ივნისი 22, 2017 (2017-06-22) მარტი 13, 2018 (2018-03-13)

2018 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
მგლების იმპერია 3 51 გიორგი ჯაფარიძე ნოემბერი 15, 2018 (2018-11-15) ივნისი 27, 2019 (2019-06-27)

2019 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
იდეალური დედა 1 60 ირაკლი კაკაბაძე
ნინი ჯალაღანია
მარტი 4, 2019 (2019-03-04) დღემდე
ვაკანსია მკვლელის თანამდებობაზე 1 12 ბესო სოლომანაშვილი ივნისი 2, 2019 (2019-06-02) დღემდე
თბილისური ამბები 1 5 გიორგი კიკალეიშვილი მარტი 30, 2019 (2019-03-30) აპრილი 20, 2019 (2019-04-20)
საგიჟეთი 1 3 გიორგი ჯაფარიძე მაისი 13, 2019 (2019-05-13) მაისი 31, 2019 (2019-05-31)
სისხლიანი ოჯახი 1 4 გიორგი ჯაფარიძე მაისი 15, 2019 (2019-05-15) ივნისი 20, 2019 (2019-06-20)
სიცრუის სამყაროში 1 2 გიორგი ჯაფარიძე მაისი 13, 2019 (2019-05-13) მაისი 29, 2019 (2019-05-29)

2020 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
დიდი ოჯახი 1 9 გოჩა კორხელაური მაისი 29, 2020 (2020-05-29) დღემდე