ქართული ტელესერიალების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
ნავიგაციაზე გადასვლა ძიებაზე გადასვლა
Wikitext-ka.svg ამ სტატიას ან სექციას ვიკიფიცირება სჭირდება ქართული ვიკიპედიის ხარისხის სტანდარტების დასაკმაყოფილებლად.

იმ შემთხვევაში, თუ არ იცით, თუ რა არის ვიკიფიცირება, იხ. დახმარების გვერდი.
სასურველია ამის შესახებ აცნობოთ იმ მომხმარებლებსაც, რომელთაც მნიშვნელოვანი წვლილი მიუძღვით სტატიის შექმნაში. გამოიყენეთ: {{subst:ვიკიფიცირება/info|ქართული ტელესერიალების სია}}

აქ წარმოდგენილია ქართული ტელესერიალების სია წლების მიხედვით.

1972 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ხიდი 1 2 მიხეილ თუმანიშილი 1972 1972

1974 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ღამის ვიზიტი 1 7 ნიკოლოზ სანიშვილი 1974 1974

1978 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
დათა თუთაშხია 1 7 გრიგოლ (გიგა) ლორთქიფანიძე
გურამ (გიზო) გაბესკირია
1978 1978

1979 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
მიზანი 1 2 გენო ხოჯავა 1979 1979
ქორწინება იმერულად 1 2 ნელი ნენოვა
გენო წულაია
1979 1979

1984 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ვაზის ყვავილობა 1 5 გიორგი კახაბრიშვილი 1981 1981

1984 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ორშაბათი ჩვეულებრივი დღეა 1 2 ვალერიან კვაჭაძე 1984 1984

1990 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
სპირალი 1 4 გიული ჭოხონელიძე 1990 1990

1992 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ოქროს ობობა 1 4 მიხეილ ანთიძე
დავით კვირცხელია
გოგი ქავთარაძე
1992 1992
ხაფანგი 1 2 ალეკო ნინუა 1993 1993

1994 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
სახლი ძველ უბანში 1 4 მალხაზ ასლამაზაშვილი
დავით ცინცაძე
1994 1994

1999 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
წვრილ ვარსკვლავთა ღამე ანდრო ენუქიძე
კობა ცხაკაია
1999 2000

2000 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ძილის წინ ნოემბერი 25, 2000 (2000-11-25) დეკემბერი 6, 2003 (2003-12-06)

2003 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ცხელი ძაღლი 5 56 ზაზა ურუშაძე
ირაკლი ბადურაშვილი
ოქტომბერი 20, 2003 (2003-10-20)
27 დრაკონი 1 6 ბესო გიორგობიანი
ცისო ცხვედიანი
2003 2003
თენდება გვიან 1 12 ლევან ერისთავი 2003 2003
მგლების ხორუმი 1 12 ზაზა ხალვაში
ბადრი ფულარიანი
თებერვალი 14, 2003 (2003-02-14) 2003
ყავა და ლუდი 4 40 ზაზა ბუაძე
ნოდარ მარშანიშვილი
ოქტომბერი 5, 2003 (2003-10-05) 2003

2004 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
მტვრის გემო 1 6 დათო ჯანელიძე
მარინა კულუმბეგაშვილი
ნოემბერი 25, 2004 (2004-11-25) დეკემბერი 6, 2004 (2004-12-06)
ეჰ მეგობრებო 1 4 დათო ჯანელიძე
მარინა კულუმბეგაშვილი
სექტემბერი 20, 2004 (2004-09-20) სექტემბერი 23, 2004 (2004-09-23)

2005 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
[[]]

2006 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ბიჭები და გოგონები 3 18 რატი რამიშვილი  ()  ()
ასა 1 ლაშა ცერიაშვილი 2006 (2006) 2007 (2007)
ატაგენუსი 1 8 დათო ჯანელიძე 2006 2006

2007 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
შუა ქალაქში 16 380 გოჩა კორხელაური სექტემბერი 23, 2007 (2007-09-23) ივლისი 9, 2013 (2013-07-09)
ქაღალდის ტყვია 1 17 მარინა კულიმბეგაშვილი მარტი 12, 2007 (2007-03-12) მარტი 28, 2007 (2007-03-28)

2008 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ჩვენი ოფისი 1 28 რატი რამიშვილი თებერვალი 4, 2008 (2008-02-04) სექტემბერი 10, 2008 (2008-09-10)
მესამე თაობა
ჩიფსების თაობა 1 გიორგი ლიფონავა
რატი რამიშვილი
სექტემბერი 19, 2008 (2008-09-19) ივლისი 23, 2010 (2010-07-23)
ჩვენი ოფისი 1 გიორგი ლიფონავა
რატი რამიშვილი
სექტემბერი 19, 2008 (2008-09-19) ივლისი 23, 2010 (2010-07-23)

2009 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
დამოუკიდებლობის 1005 დღე 1 6 ლევან ახობაძე
გიორგი მოლოდინაშვილი
მაისი 15, 2009 (2009-05-15) ივნისი 19, 2009 (2009-06-19)
კლინიკა 1 14 გიორგი ლიფონავა
მარინა კულუმბეგაშვილი
ნოემბერი 10, 2009 (2009-11-10) იანვარი 28, 2010 (2010-01-28)
ჟამი ყვავილობისა 1 59 ლაშა ცერიაშვილი
ბექა ცინცაძე
ოქტომბერი 12, 2009 (2009-10-12) დეკემბერი 31, 2010 (2010-12-31)

2010 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
აქ ცხოვრობენ გუნცაძეები 1 23 გიორგი ლიფონავა ივნისი 17, 2010 (2010-06-17) სექტემბერი 17, 2010 (2010-09-17)
დეტექტივები 2 32 ლაშა ცერიაშვილი ოქტომბერი 8, 2010 (2010-10-08) ივლისი 3, 2011 (2011-07-03)
კ 17 1 12 გიორგი კიკალიშვილი  ()  ()
ნაფიცი მსაჯული 1 3 გიორგი ლიფონავა  ()  ()
გოგონა გარეუბნიდან 5 57 დავით გოგიჩაიშვილი
ირაკლი კაკაბაძე
მაისი 24, 2010 (2010-05-24)  ()
ჩემი ცოლის დაქალები 13 540 გიორგი ლიფონავა
2010 (2010) დღემდე

2011 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
მეზობლები 1 2 დავით იმედაშვილი აპრილი 25, 2011 (2011-04-25) აპრილი 26, 2011 (2011-04-26)

2012 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ალუბლების ქუჩა 12 1 14 ავთო მარგველაშვილი
დავით ლომსაძე
ივნისი 2, 2012 (2012-06-02) ოქტომბერი 13, 2012 (2012-10-13)
გოგონა გარეუბნიდან მედER 2 25 დავით ჭაბაშვილი თებერვალი 7, 2012 (2012-02-07) სექტემბერი 21, 2012 (2012-09-21)
ღვინის გზა 1 46 არვიდას შლაპიკასი
რაიმონდას ბანიონისი
მარინა კულუმბეგაშვილი
იანვარი 2, 2012 (2012-01-02) მარტი 13, 2012 (2012-03-13)

2013 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
კოქტეილი 3 58 მაისი 30, 2013 (2013-05-30) აპრილი 14, 2014 (2014-04-14)
ქეთი და კოტე 1 27 იანვარი 5, 2013 (2013-01-05) აგვისტო 18, 2014 (2014-08-18)
ნათია და ნათია 1 23 მიშა მშვილდაძე ოქტომბერი 12, 2013 (2013-10-12) დეკემბერი 29, 2013 (2013-12-29)
ჩვენი ამბავი 1 31 პაატა მეიშვილი სექტემბერი 14, 2013 (2013-09-14) დეკემბერი 12, 2013 (2013-12-12)
პანიკის გარეშე 2 15 ლევან დაბრუნდაშვილი დეკემბერი 20, 2013 (2013-12-20) მაისი 29, 2014 (2014-05-29)

2014 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ტიფლისი 2 17 ლევან დაბრუნდაშვილი
ნოდარ მარშანიშვილი
ოქტომბერი 24, 2014 (2014-10-24) 2015 (2015)
10 წლის შემდეგ 6 121 გოჩა კორხელაური ოქტომბერი 13, 2014 (2014-10-13) მარტი 25, 2017 (2017-03-25)
გათენებამდე 1 4 აპრილი 18, 2014 (2014-04-18) მაისი 14, 2014 (2014-05-14)
განყოფილება № 9 1 11 კახა ეფრემიძე სექტემბერი 26, 2014 (2014-09-26) დეკემბერი 8, 2014 (2014-12-08)
ერთი ნაბიჯი 1 16 დავით ჭაბაშვილი ოქტომბერი 16, 2014 (2014-10-16) დეკემბერი 15, 2014 (2014-12-15)
კლინიკური სიკვდილი 1 6 დავით ჭაბაშვილი მარტი 7, 2014 (2014-03-07) აპრილი 4, 2014 (2014-04-04)
პარადოქსი 2 13 ლევან ბახია
ზურა მენთეშაშვილი
იანვარი 26, 2014 (2014-01-26) ნოემბერი 9, 2015 (2015-11-09)
ფსიქოპათთა თამაშები 1 10 ოთარ შამათავა ნოემბერი 2, 2014 (2014-11-02) დეკემბერი 30, 2014 (2014-12-30)
ქალები 1 4 თებერვალი 11, 2014 (2014-02-11) თებერვალი 28, 2014 (2014-02-28)
შეცდომა 1 4 მაისი 21, 2014 (2014-05-21) მაისი 28, 2014 (2014-05-28)
წიწაკები 1 5 2014 (2014) 2014 (2014)

2015 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ჩვენ გვერდით 1 120 დავით ჭაბაშვილი
გიორგი ჯაფარიძე
გიორგი კაპანაძე
სექტემბერი 21, 2015 (2015-09-21) იანვარი 21, 2016 (2016-01-21)
მზარეულები 3 56 ირაკლი ჩხიკვაძე ოქტომბერი 13, 2015 (2015-10-13) აპრილი 1, 2017 (2017-04-01)
ქერჩი - დაკარგული გმირები 1 7 ლევან დაბრუნდაშვილი დეკემბერი 6, 2015 (2015-12-06) იანვარი 20, 2015 (2015-01-20)
ცოლები და ქმრები 2 115 ბაჩო ქაჯაია 2014 (2014) 2014 (2014)

2016 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
ნიკა და ლიკა 2 33 აპრილი 23, 2016 (2016-04-23) ივნისი 25, 2016 (2016-06-25)
ხელოვნური სუნთქვა 2 50 გიორგი ლიფონავა
რატი რამიშვილი
მიშა მშვილდაძე
ივნისი 8, 2016 (2016-06-08) დეკემბერი 29, 2016 (2016-12-29)
ჰეროკრატია 2 24 გიორგი ხაინდრავა 2016 (2016) 2016 (2016)
უჰაერო სივრცე 1 4 დეკემბერი 6, 2016 (2016-12-06) დეკემბერი 26, 2016 (2016-12-26)

2017 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
დიდი შესვენება 1 28 დავით ჭაბაშვილი ნოემბერი 14, 2017 (2017-11-14) იანვარი 16, 2016 (2016-01-16)
ელიტარული დახმარება 1 6 გიორგი ჯაფარიძე სექტემბერი 20, 2017 (2017-09-20) ოქტომბერი 10, 2016 (2016-10-10)
ტლიკინები 1 8 ივნისი 22, 2017 (2017-06-22) მარტი 13, 2018 (2018-03-13)

2018 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
მგლების იმპერია 3 51 გიორგი ჯაფარიძე ნოემბერი 15, 2018 (2018-11-15) ივნისი 27, 2019 (2019-06-27)

2019 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
იდეალური დედა 1 60 ირაკლი კაკაბაძე
ნინი ჯალაღანია
მარტი 4, 2019 (2019-03-04) დღემდე
ვაკანსია მკვლელის თანამდებობაზე 1 12 ბესო სოლომანაშვილი ივნისი 2, 2019 (2019-06-02) დღემდე
თბილისური ამბები 1 5 გიორგი კიკალეიშვილი მარტი 30, 2019 (2019-03-30) აპრილი 20, 2019 (2019-04-20)
საგიჟეთი 1 3 გიორგი ჯაფარიძე მაისი 13, 2019 (2019-05-13) მაისი 31, 2019 (2019-05-31)
სისხლიანი ოჯახი 1 4 გიორგი ჯაფარიძე მაისი 15, 2019 (2019-05-15) ივნისი 20, 2019 (2019-06-20)
სიცრუის სამყაროში 1 2 გიორგი ჯაფარიძე მაისი 13, 2019 (2019-05-13) მაისი 29, 2019 (2019-05-29)

2020 წელი[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება სეზონი ეპიზოდი რეჟისორი პირველად ეთერში უკანასკნელად ეთერში
დიდი ოჯახი 1 9 გოჩა კორხელაური მაისი 29, 2020 (2020-05-29) დღემდე