პოლონეთის გმინების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
ნავიგაციაზე გადასვლა ძიებაზე გადასვლა
პოლონეთის სავოევოდოების, პოვიატებისა და გმინების საზღვრები 2020 წლის 1 იანვრის მდგომარეობით.

პოლონეთი 1999 წლიდან წარმოდგენილია 3-დონიანი ადმინისტრაციული დაყოფით. პირველ დონეზე ქვეყანა დაყოფილია 16 სავოევოდოდ (województwo). ეს სავოევოდოები იყოფა 380 პოვიატად (powiat), ეს უკანასკნელები კი მოიცავენ 2477 მუნიციპალიტეტს, რომელსაც პოლონურად გმინა (gmina) ეწოდება.[1]

გმინა არსებობს ოთხი კატეგორიისა:

  • ქვეყნის 66 უმსხვილეს ქალაქს აქვს პოვიატის დონის უფლებები, თუმცა ისინი ამავდროულად გმინებსაც წარმოადგენენ, შესაბამისად, აქვთ ორივე დონის უფლებები და მოვალეობები.
  • 302 საქალაქო გმინა წარმოადგენს მცირე ან საშუალო ზომის ქალაქს.
  • 652 საქალაქო-სასოფლო გმინა მოიცავს ისეთ ქალაქებს, რომლებიც არცერთ ზემოთ მოყვანილ კატეგორიაში არ შედიან, და ასევე მათ შემოგარენში არსებულ სასოფლო ტერიტორიებს.
  • 1,523 სასოფლო გმინის ტერიტორიაზე არცერთი ქალაქი არ მდებარეობს.[2]

გმინების სტატუსისა და საზღვრების ცვლილება ხდება მინისტრთა საბჭოს გადაწყვეტილებით.[3] მიუხედავად იმისა, რომ გმინების შექმნა და დაშლა ასევე ამ ორგანოს პრეროგატივაა, გამონაკლისი შემთხვევების სახით, შესაძლებელია, რომ ქვეყნის პარლამენტმა მიმართოს მინისტრთა საბჭოს რომელიმე გმინის დაშლის შესახებ ბრძანებულების გამოცემის მოთხოვნით (როგორც ეს მოხდა ოსტროვიცეს გმინის შემთხვევაში).[4] ამგვარი დადგენილებები ძალაში შედის გამოცემის შემდგომი წლის 1 იანვრიდან.

სტრუქტურაში არსებითი ცვლილებების შეტანა (მაგ., ადგილობრივი ადმინისტრაციის რეკონსტრუქცია ან თვითმმართველობის უფლებებისა და მოვალეობების რეგულირება) შესაძლებელია მხოლოდ კანონის ძალით.

ადგილობრივი თვითმმართველობების მოქმედი სტრუქტურა და უფლება-მოვალეობები დამტკიცებულია 1998 წელს, ძალაშია 1999 წლის 1 იანვრიდან. ვარშავის (ქვეყნის დედაქალაქის) შესახებ სპეციალური დებულება მიღებულია 2002 წელს. დამატებითი ინფორმაცია იხილეთ სტატიაში გმინა.

სია[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

გმინა ტიპი პოვიატი სავოევოდო ფართობი მოსახლეობა სიმჭიდროვე მოსახლეობის ცვლილება ‰
ბოლესლავიეცი საქალაქო ბოლესლავიეცი ქვემო სილეზია 23,57 38 717 1642,64 -3,36
ბოლესლავიეცის გმინა სასოფლო ბოლესლავიეცი ქვემო სილეზია 288,49 14 778 51,23 10,41
გრომადკის გმინა სასოფლო ბოლესლავიეცი ქვემო სილეზია 267,68 5 337 19,94 -2,73
ნოვოგროჯიეცის გმინა საქალაქო-სასოფლო ბოლესლავიეცი ქვემო სილეზია 176,29 15 202 86,23 -2,03
ოსიეჩნიცის გმინა სასოფლო ბოლესლავიეცი ქვემო სილეზია 437,04 7 364 16,85 -5,77
ვარტა-ბოლესლავიეცკის გმინა სასოფლო ბოლესლავიეცი ქვემო სილეზია 110,44 8 634 78,18 -0,92
ბიელავა საქალაქო ჯიერჟონიუვი ქვემო სილეზია 36,21 29 713 820,57 -6,23
ჯიერჟონიუვი საქალაქო ჯიერჟონიუვი ქვემო სილეზია 20,07 33 075 1647,98 -6,29
პიეშიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ჯიერჟონიუვი ქვემო სილეზია 63,61 9 397 147,73 -7,34
პივავა-გურნა საქალაქო ჯიერჟონიუვი ქვემო სილეზია 20,93 6 382 304,92 -7,82
ჯიერჟონიუვის გმინა სასოფლო ჯიერჟონიუვი ქვემო სილეზია 141,06 9 072 64,31 -3,68
ვაგიევნიკის გმინა სასოფლო ჯიერჟონიუვი ქვემო სილეზია 124,77 7 430 59,55 -3,3
ნიემჩის გმინა საქალაქო-სასოფლო ჯიერჟონიუვი ქვემო სილეზია 71,86 5 450 75,84 -7,53
გვოგუვი საქალაქო გვოგუვი ქვემო სილეზია 35,11 66 627 1897,66 -7,33
გვოგუვის გმინა სასოფლო გვოგუვი ქვემო სილეზია 84,79 6 793 80,12 8,38
ეჟმანოვის გმინა სასოფლო გვოგუვი ქვემო სილეზია 63,32 5 269 83,21 24,64
კოტლის გმინა სასოფლო გვოგუვი ქვემო სილეზია 127,52 4 458 34,96 3,24
პენცვავის გმინა სასოფლო გვოგუვი ქვემო სილეზია 64,27 2 241 34,87 -7,47
ჟუკოვიცეს გმინა სასოფლო გვოგუვი ქვემო სილეზია 68,26 3 464 50,75 -2,01
გურის გმინა საქალაქო-სასოფლო გურა ქვემო სილეზია 266,11 19 795 74,39 -6,86
ემიელნოს გმინა სასოფლო გურა ქვემო სილეზია 124,02 2 971 23,96 -10,65
ნიეხლუვის გმინა სასოფლო გურა ქვემო სილეზია 151,03 4 829 31,97 -11,93
ვონსოშის გმინა საქალაქო-სასოფლო გურა ქვემო სილეზია 197,11 7 103 36,04 -8,35
იავორი საქალაქო იავორი ქვემო სილეზია 18,8 22 615 1202,93 -10,69
ბოლკუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო იავორი ქვემო სილეზია 152,6 10 363 67,91 -7,76
მენცინკის გმინა სასოფლო იავორი ქვემო სილეზია 147,78 5 006 33,87 1,74
მშცივოიუვის გმინა სასოფლო იავორი ქვემო სილეზია 71,94 4 041 56,17 -7,88
პაშოვიცეს გმინა სასოფლო იავორი ქვემო სილეზია 101,28 3 998 39,47 0,08
ვონდროჟე-ვიელკიეს გმინა სასოფლო იავორი ქვემო სილეზია 89,15 3 914 43,9 -4,14
კარპაჩი საქალაქო კარკონოშე ქვემო სილეზია 37,99 4 541 119,53 -13,78
კოვარი საქალაქო კარკონოშე ქვემო სილეზია 37,39 10 741 287,27 -11,79
პიეხოვიცე საქალაქო კარკონოშე ქვემო სილეზია 43,22 6 121 141,62 -11,29
შკლარსკა-პორენბა საქალაქო კარკონოშე ქვემო სილეზია 75,44 6 587 87,31 -1,92
იანოვიცე-ვიელკიეს გმინა სასოფლო კარკონოშე ქვემო სილეზია 57,83 4 275 73,92 -3,33
ეჟუვ-სუდეცკის გმინა სასოფლო კარკონოშე ქვემო სილეზია 94,28 7 477 79,31 9,4
მისვაკოვიცეს გმინა სასოფლო კარკონოშე ქვემო სილეზია 87,98 10 142 115,28 -4,79
პოდგუჟინის გმინა სასოფლო კარკონოშე ქვემო სილეზია 82,51 8 262 100,13 -2,05
სტარა-კამიენიცის გმინა სასოფლო კარკონოშე ქვემო სილეზია 110,5 5 242 47,44 -1,65
კამიენნა-გურა საქალაქო კამიენნა-გურა ქვემო სილეზია 18,04 18 728 1038,14 -12,65
კამიენა-გურის გმინა სასოფლო კამიენნა-გურა ქვემო სილეზია 158,03 9 018 57,07 -0,41
ლუბავკის გმინა საქალაქო-სასოფლო კამიენნა-გურა ქვემო სილეზია 138,05 10 802 78,25 -8,52
მარციშუვის გმინა სასოფლო კამიენნა-გურა ქვემო სილეზია 81,57 4 507 55,25 -5,27
დუშნიკი-ზდრუი საქალაქო კვოძკო ქვემო სილეზია 22,28 4 476 200,9 -17,68
კვოძკო საქალაქო კვოძკო ქვემო სილეზია 24,84 26 574 1069,81 -8,62
კუდოვა-ზდრუი საქალაქო კვოძკო ქვემო სილეზია 33,9 9 852 290,62 -7,24
ნოვა-რუდა საქალაქო კვოძკო ქვემო სილეზია 37,05 21 752 587,1 -11,27
პოლანიცა-ზდრუი საქალაქო კვოძკო ქვემო სილეზია 17,22 6 275 364,4 -9,74
ბისტშიცა-კვოძკის გმინა საქალაქო-სასოფლო კვოძკო ქვემო სილეზია 338,53 18 729 55,32 -7,59
კვოძკოს გმინა სასოფლო კვოძკო ქვემო სილეზია 253,25 17 079 67,44 -2,31
ლონდეკ-ზდრუის გმინა საქალაქო-სასოფლო კვოძკო ქვემო სილეზია 117,27 8 171 69,68 -8,62
ლევინ-კვოძკის გმინა სასოფლო კვოძკო ქვემო სილეზია 52,14 1 930 37,02 -0,17
მიენძილესიეს გმინა საქალაქო-სასოფლო კვოძკო ქვემო სილეზია 188,75 7 155 37,91 -5,85
ნოვა-რუდის გმინა სასოფლო კვოძკო ქვემო სილეზია 139,67 11 478 82,18 -8,28
რადკუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო კვოძკო ქვემო სილეზია 139,95 9 018 64,44 -4,32
სტრონიე-შლონსკიეს გმინა საქალაქო-სასოფლო კვოძკო ქვემო სილეზია 146,08 7 446 50,97 -5,62
შჩიტნის გმინა საქალაქო-სასოფლო კვოძკო ქვემო სილეზია 132,37 7 256 54,82 -5
ხოინუვი საქალაქო ლეგნიცა ქვემო სილეზია 5,32 13 288 2497,74 -8,46
ხოინუვის გმინა სასოფლო ლეგნიცა ქვემო სილეზია 230,92 9 555 41,38 -0,91
კროტოშიცეს გმინა სასოფლო ლეგნიცა ქვემო სილეზია 67,5 3 322 49,21 3,64
კუნიცეს გმინა სასოფლო ლეგნიცა ქვემო სილეზია 92,66 7 098 76,6 18,41
ლეგნიცკიე-პოლეს გმინა სასოფლო ლეგნიცა ქვემო სილეზია 85,24 5 191 60,9 -3,57
მიუკოვიცეს გმინა სასოფლო ლეგნიცა ქვემო სილეზია 86,63 6 802 78,52 10,25
პროხოვიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ლეგნიცა ქვემო სილეზია 102,51 7 376 71,95 -5,28
რუიის გმინა სასოფლო ლეგნიცა ქვემო სილეზია 73,3 2 578 35,17 -7,51
ლუბანი საქალაქო ლუბანი ქვემო სილეზია 16,12 20 879 1295,22 -7,33
შვიერადუვ-ზდრუი საქალაქო ლუბანი ქვემო სილეზია 20,72 4 054 195,66 -13,83
ლეშნის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლუბანი ქვემო სილეზია 104,6 9 937 95 -10,03
ლუბანის გმინა სასოფლო ლუბანი ქვემო სილეზია 142,34 6 592 46,31 -0,45
ოლშინის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლუბანი ქვემო სილეზია 47,12 6 496 137,86 -2,1
პლატერუვკის გმინა სასოფლო ლუბანი ქვემო სილეზია 47,9 1 621 33,84 1,65
სიეკიერჩინის გმინა სასოფლო ლუბანი ქვემო სილეზია 49,5 4 491 90,73 -2,88
ლუბინი საქალაქო ლუბინი ქვემო სილეზია 40,77 72 142 1769,49 -3,71
ლუბინის გმინა სასოფლო ლუბინი ქვემო სილეზია 289,78 16 328 56,35 18,92
რუდნის გმინა სასოფლო ლუბინი ქვემო სილეზია 216,64 7 794 35,98 2,62
შცინავის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლუბინი ქვემო სილეზია 164,43 9 842 59,86 -8,46
გრიფუვ-შლონსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლვუვეკი ქვემო სილეზია 66,67 9 623 144,34 -5,48
ლუბომიეჟის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლვუვეკი ქვემო სილეზია 130,53 6 195 47,46 1,46
ლვუვეკ-შლონსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლვუვეკი ქვემო სილეზია 239,93 17 219 71,77 -3,52
მირსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლვუვეკი ქვემო სილეზია 186,5 8 496 45,55 -6,35
ვლენის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლვუვეკი ქვემო სილეზია 86,06 4 237 49,23 -7,13
ციეშკუვის გმინა სასოფლო მილიჩი ქვემო სილეზია 100,83 4 660 46,22 0,93
კროშნიცეს გმინა სასოფლო მილიჩი ქვემო სილეზია 178,54 8 106 45,4 -2,58
მილიჩის გმინა საქალაქო-სასოფლო მილიჩი ქვემო სილეზია 435,56 24 147 55,44 -2,08
ოლეშნიცა საქალაქო ოლეშნიცა ქვემო სილეზია 20,96 37 109 1770,47 -2,13
ბიერუტუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ოლეშნიცა ქვემო სილეზია 147 9 918 67,47 -5,58
დობროშიცეს გმინა სასოფლო ოლეშნიცა ქვემო სილეზია 131,96 6 863 52,01 15,58
ჯიადოვა-კვოდის გმინა სასოფლო ოლეშნიცა ქვემო სილეზია 105,79 4 586 43,35 -5,89
მიენძიბუჟის გმინა საქალაქო-სასოფლო ოლეშნიცა ქვემო სილეზია 87,78 5 102 58,12 -1,24
ოლეშნიცის გმინა სასოფლო ოლეშნიცა ქვემო სილეზია 242,85 13 965 57,5 19,63
სიცუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ოლეშნიცა ქვემო სილეზია 145,11 16 888 116,38 1,33
ტვარდოგურის გმინა საქალაქო-სასოფლო ოლეშნიცა ქვემო სილეზია 167,86 12 897 76,83 -4,23
ოვავა საქალაქო ოვავა ქვემო სილეზია 27,36 33 172 1212,43 3,64
დომანიუვის გმინა სასოფლო ოვავა ქვემო სილეზია 94,46 5 154 54,56 -6,01
ელჩ-ლასკოვიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ოვავა ქვემო სილეზია 167,63 23 298 138,98 1,52
ოვავის გმინა სასოფლო ოვავა ქვემო სილეზია 234,65 15 207 64,81 1,25
ხოციანუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო პოლკოვიცე ქვემო სილეზია 221,66 12 793 57,71 -3,47
გავოჟიცეს გმინა სასოფლო პოლკოვიცე ქვემო სილეზია 76,76 3 982 51,88 -2,58
გრენბოციცეს გმინა სასოფლო პოლკოვიცე ქვემო სილეზია 121,7 5 430 44,62 2,28
პოლკოვიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო პოლკოვიცე ქვემო სილეზია 167,65 27 715 165,31 3
ფშემკუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო პოლკოვიცე ქვემო სილეზია 107,45 8 308 77,32 -8,33
რადვანიცეს გმინა სასოფლო პოლკოვიცე ქვემო სილეზია 84,24 4 854 57,62 7,39
ბორუვის გმინა სასოფლო სტშელინი ქვემო სილეზია 98,65 5 257 53,29 -2,77
კონდრატოვიცეს გმინა სასოფლო სტშელინი ქვემო სილეზია 98,26 4 259 43,34 -8,62
ფშევორნოს გმინა სასოფლო სტშელინი ქვემო სილეზია 111,97 4 734 42,28 -8,51
სტშელინის გმინა საქალაქო-სასოფლო სტშელინი ქვემო სილეზია 171,41 22 121 129,05 -0,65
ვიონზუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო სტშელინი ქვემო სილეზია 141,77 7 085 49,98 -9,87
კოსტომვოტის გმინა სასოფლო შროდა ქვემო სილეზია 145,24 7 110 48,95 -2,19
მალჩიცეს გმინა სასოფლო შროდა ქვემო სილეზია 52,57 5 938 112,95 -4,62
მიენკინიის გმინა სასოფლო შროდა ქვემო სილეზია 179,48 17 333 96,57 43,94
შროდა-შლონსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო შროდა ქვემო სილეზია 215,96 19 908 92,18 2,61
უდანინის გმინა სასოფლო შროდა ქვემო სილეზია 110,89 5 067 45,69 -11,69
შვიდნიცა საქალაქო შვიდნიცა ქვემო სილეზია 21,76 56 564 2599,45 -6,96
შვიებოჯიცე საქალაქო შვიდნიცა ქვემო სილეზია 30,43 22 715 746,47 -2,51
დობრომიეჟის გმინა სასოფლო შვიდნიცა ქვემო სილეზია 85,93 5 197 60,48 -6,77
იავოჟინა-შლონსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო შვიდნიცა ქვემო სილეზია 67,45 10 235 151,74 -3,07
მარცინოვიცეს გმინა სასოფლო შვიდნიცა ქვემო სილეზია 95,24 6 533 68,6 1,79
სტშეგომის გმინა საქალაქო-სასოფლო შვიდნიცა ქვემო სილეზია 144,65 25 608 177,03 -6,63
შვიდნიცის გმინა სასოფლო შვიდნიცა ქვემო სილეზია 207,84 17 356 83,51 3,68
ჟარუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო შვიდნიცა ქვემო სილეზია 87,84 12 342 140,51 -5,82
ობორნიკი-შლონსკიეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ტშებნიცა ქვემო სილეზია 154,26 20 346 131,89 4,38
პრუსიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ტშებნიცა ქვემო სილეზია 157,98 9 380 59,37 1,1
ტშებნიცის გმინა საქალაქო-სასოფლო ტშებნიცა ქვემო სილეზია 199,96 24 483 122,44 5,2
ვიშნია-მავის გმინა სასოფლო ტშებნიცა ქვემო სილეზია 103,36 10 638 102,92 16,98
ზავონიის გმინა სასოფლო ტშებნიცა ქვემო სილეზია 117,45 5 919 50,4 0,73
ჟმიგრუდის გმინა საქალაქო-სასოფლო ტშებნიცა ქვემო სილეზია 291,77 14 635 50,16 -1,09
ბოგუშუვ-გორცე საქალაქო ვაუბჟიხი ქვემო სილეზია 27,02 15 228 563,58 -8,86
ედლინა-ზდრუი საქალაქო ვაუბჟიხი ქვემო სილეზია 17,45 4 816 275,99 -7,5
შჩავნო-ზდრუი საქალაქო ვაუბჟიხი ქვემო სილეზია 14,74 5 559 377,14 -7,56
ჩარნი-ბურის გმინა სასოფლო ვაუბჟიხი ქვემო სილეზია 66,4 4 850 73,04 -0,41
გვუშიცის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვაუბჟიხი ქვემო სილეზია 62,12 8 570 137,96 -6,53
მიეროშუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვაუბჟიხი ქვემო სილეზია 76,06 6 717 88,31 -10,16
სტარე-ბოგაჩოვიცეს გმინა სასოფლო ვაუბჟიხი ქვემო სილეზია 87,29 4 287 49,11 2,81
ვალიმის გმინა სასოფლო ვაუბჟიხი ქვემო სილეზია 79,14 5 387 68,07 -11,13
ბჟეგ-დოლნის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვოვუვი ქვემო სილეზია 94,4 16 095 170,5 1,16
ვინსკოს გმინა სასოფლო ვოვუვი ქვემო სილეზია 249,46 8 241 33,04 -5,05
ვოვუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვოვუვი ქვემო სილეზია 331,1 22 389 67,62 -3,27
ჩერნიცის გმინა სასოფლო ვროცვავი ქვემო სილეზია 83,63 17 102 204,5 57,09
დვუგოუენკის გმინა სასოფლო ვროცვავი ქვემო სილეზია 212,84 34 471 161,96 46,2
იორდანუვ-შლონსკის გმინა სასოფლო ვროცვავი ქვემო სილეზია 56,69 3 181 56,11 3,16
კონტი-ვროცვავსკიეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ვროცვავი ქვემო სილეზია 176,66 25 614 144,99 27,41
კობიეჟიცეს გმინა სასოფლო ვროცვავი ქვემო სილეზია 149,26 22 024 147,55 30,44
მიეტკუვის გმინა სასოფლო ვროცვავი ქვემო სილეზია 83,38 3 761 45,11 -9,05
სობუტკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვროცვავი ქვემო სილეზია 136,26 12 889 94,59 1,5
სიეხნიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ვროცვავი ქვემო სილეზია 98,71 23 550 238,58 43,23
ჟურავინის გმინა სასოფლო ვროცვავი ქვემო სილეზია 120,27 11 284 93,82 28,29
ბარდოს გმინა საქალაქო-სასოფლო ზომბკოვიცე ქვემო სილეზია 73,03 5 236 71,7 -7,03
ციეპვოვოდის გმინა სასოფლო ზომბკოვიცე ქვემო სილეზია 77,41 2 971 38,38 -11,3
კამიენიეც-ზომბკოვიცკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზომბკოვიცე ქვემო სილეზია 96,69 8 055 83,31 -9,1
სტოშოვიცეს გმინა სასოფლო ზომბკოვიცე ქვემო სილეზია 110,72 5 365 48,46 -5,47
ზომბკოვიცე-შლონსკიეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ზომბკოვიცე ქვემო სილეზია 146,13 21 584 147,7 -8,47
ზიემბიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ზომბკოვიცე ქვემო სილეზია 222,28 16 853 75,82 -9,36
ზვოტი-სტოკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზომბკოვიცე ქვემო სილეზია 75,27 4 422 58,75 -13,14
ზავიდუვი საქალაქო ზგოჟელეცი ქვემო სილეზია 6,07 4 154 684,35 -6,26
ზგოჟელეცი საქალაქო ზგოჟელეცი ქვემო სილეზია 15,88 30 047 1892,13 -9,5
ბოგატინიის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზგოჟელეცი ქვემო სილეზია 136,12 22 800 167,5 -11,25
პიენსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზგოჟელეცი ქვემო სილეზია 110,53 9 015 81,56 -6,35
სულიკუვის გმინა სასოფლო ზგოჟელეცი ქვემო სილეზია 94,51 6 000 63,49 -5,22
ვენგლინიეცის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზგოჟელეცი ქვემო სილეზია 338,34 8 233 24,33 -7,54
ზგოჟელეცის გმინა სასოფლო ზგოჟელეცი ქვემო სილეზია 137,15 8 521 62,13 3,35
ვოიციეშუვი საქალაქო ზვოტორია ქვემო სილეზია 32,17 3 626 112,71 -8,76
ზვოტორია საქალაქო ზვოტორია ქვემო სილეზია 11,51 15 395 1337,53 -9,54
პიელგჟიმკის გმინა სასოფლო ზვოტორია ქვემო სილეზია 104,85 4 538 43,28 -5,95
შვიეჟავის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზვოტორია ქვემო სილეზია 159,99 7 487 46,8 -6,29
ზაგროდნოს გმინა სასოფლო ზვოტორია ქვემო სილეზია 122,34 5 233 42,77 -8,95
ზვოტორიის გმინა სასოფლო ზვოტორია ქვემო სილეზია 144,95 6 995 48,26 -3,6
ელენია-გურა საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ქვემო სილეზია 109,22 78 778 721,28 -6,46
ლეგნიცა საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ქვემო სილეზია 56,29 99 072 1760,03 -4,61
ვროცლავი საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ქვემო სილეზია 292,82 643 782 2198,56 2,82
ვალბჟიხი საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ქვემო სილეზია 84,7 110 603 1305,82 -10,22
ალექსანდრუვ-კუიავსკი საქალაქო ალექსანდრუვი კუიავო-პომერანია 7,23 12 077 1670,4 -6,35
ციეხოცინეკი საქალაქო ალექსანდრუვი კუიავო-პომერანია 15,26 10 610 695,28 3,89
ნიეშავა საქალაქო ალექსანდრუვი კუიავო-პომერანია 9,79 1 834 187,33 -17,88
ალექსანდრუვ-კუიავსკის გმინა სასოფლო ალექსანდრუვი კუიავო-პომერანია 131,45 11 977 91,11 7,08
ბონდკოვოს გმინა სასოფლო ალექსანდრუვი კუიავო-პომერანია 79,7 4 189 52,56 -10,52
კონეცკის გმინა სასოფლო ალექსანდრუვი კუიავო-პომერანია 67,84 3 126 46,08 -7,35
რაციონჟეკის გმინა სასოფლო ალექსანდრუვი კუიავო-პომერანია 32,88 3 134 95,32 -1,17
ვაგანიეცის გმინა სასოფლო ალექსანდრუვი კუიავო-პომერანია 54,52 4 560 83,64 -2,62
ზაქშევოს გმინა სასოფლო ალექსანდრუვი კუიავო-პომერანია 75,96 3 500 46,08 -3,12
ბროდნიცა საქალაქო ბროდნიცა კუიავო-პომერანია 23,15 28 917 1249,11 2,25
ბობროვოს გმინა სასოფლო ბროდნიცა კუიავო-პომერანია 145,91 6 336 43,42 -2,25
ბროდნიცის გმინა სასოფლო ბროდნიცა კუიავო-პომერანია 126,87 8 586 67,68 19,99
ბჟოზიეს გმინა სასოფლო ბროდნიცა კუიავო-პომერანია 93,66 3 813 40,71 0,96
გუჟნოს გმინა საქალაქო-სასოფლო ბროდნიცა კუიავო-პომერანია 119,68 3 904 32,62 -6,66
ბარტნიჩკის გმინა სასოფლო ბროდნიცა კუიავო-პომერანია 83,4 4 698 56,33 -3,45
იაბვონოვო-პომორსკიეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ბროდნიცა კუიავო-პომერანია 134,86 8 855 65,66 -5,44
ოსიეკის გმინა სასოფლო ბროდნიცა კუიავო-პომერანია 75 4 039 53,85 -1,32
შვიეჯიებნიის გმინა სასოფლო ბროდნიცა კუიავო-პომერანია 103,67 5 139 49,57 -2,39
ზბიჩნოს გმინა სასოფლო ბროდნიცა კუიავო-პომერანია 133,77 4 842 36,2 2,84
ბიაუე-ბვოტის გმინა სასოფლო ბიდგოშჩი კუიავო-პომერანია 122,42 22 835 186,53 27,94
დომბროვა-ხეუმინსკის გმინა სასოფლო ბიდგოშჩი კუიავო-პომერანია 125,04 8 389 67,09 5,54
დობრჩის გმინა სასოფლო ბიდგოშჩი კუიავო-პომერანია 130,07 11 878 91,32 12,37
კორონოვოს გმინა საქალაქო-სასოფლო ბიდგოშჩი კუიავო-პომერანია 411,53 24 055 58,45 -2,33
ნოვა-ვიეშ-ვიელკის გმინა სასოფლო ბიდგოშჩი კუიავო-პომერანია 148,28 10 238 69,05 9,35
ოსიელსკოს გმინა სასოფლო ბიდგოშჩი კუიავო-პომერანია 101,72 14 992 147,38 36,23
სიციენკოს გმინა სასოფლო ბიდგოშჩი კუიავო-პომერანია 179,99 10 266 57,04 9,13
სოლეც-კუიავსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ბიდგოშჩი კუიავო-პომერანია 175,07 16 795 95,93 -0,5
ხეუმნო საქალაქო ხეუმნო კუიავო-პომერანია 13,56 19 388 1429,79 -9,08
ხეუმნოს გმინა სასოფლო ხეუმნო კუიავო-პომერანია 113,71 6 127 53,88 10,22
კიიევო-კრულევსკიეს გმინა სასოფლო ხეუმნო კუიავო-პომერანია 71,84 4 528 63,03 2,89
ლისევოს გმინა სასოფლო ხეუმნო კუიავო-პომერანია 86,31 5 186 60,09 -6,35
პაპოვო-ბისკუპიეს გმინა სასოფლო ხეუმნო კუიავო-პომერანია 70,45 4 336 61,55 -2,68
სტოლნოს გმინა სასოფლო ხეუმნო კუიავო-პომერანია 98,52 5 292 53,71 4,13
უნისლავის გმინა სასოფლო ხეუმნო კუიავო-პომერანია 72,55 6 960 95,93 -0,62
გოლუბ-დობჟინი საქალაქო გოლუბ-დობჟინი კუიავო-პომერანია 7,5 12 508 1667,73 -8,41
ციეხოცინის გმინა სასოფლო გოლუბ-დობჟინი კუიავო-პომერანია 101,23 4 010 39,61 -1,41
გოლუბ-დობჟინის გმინა სასოფლო გოლუბ-დობჟინი კუიავო-პომერანია 197,79 8 799 44,49 5,71
კოვალევო-პომორსკიეს გმინა საქალაქო-სასოფლო გოლუბ-დობჟინი კუიავო-პომერანია 141,2 11 438 81,01 -2,52
რადომინის გმინა სასოფლო გოლუბ-დობჟინი კუიავო-პომერანია 80,81 3 824 47,32 -2,77
ზბუინოს გმინა სასოფლო გოლუბ-დობჟინი კუიავო-პომერანია 84,32 4 373 51,86 -0,46
გრუჯიონძის გმინა სასოფლო გრუჯიონძი კუიავო-პომერანია 165,33 13 008 78,68 12,4
გრუტის გმინა სასოფლო გრუჯიონძი კუიავო-პომერანია 123,75 6 415 51,84 -6,61
ვასინის გმინა საქალაქო-სასოფლო გრუჯიონძი კუიავო-პომერანია 136,55 7 807 57,17 -9,88
რაძინ-ხეუმინსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო გრუჯიონძი კუიავო-პომერანია 91,14 4 633 50,83 -6,53
როგუჟნოს გმინა სასოფლო გრუჯიონძი კუიავო-პომერანია 116,24 4 210 36,22 0,87
შვიეციე-ნად-ოსონის გმინა სასოფლო გრუჯიონძი კუიავო-პომერანია 94,75 4 129 43,58 -12,06
ინოვროცვავი საქალაქო ინოვროცვავი კუიავო-პომერანია 30,42 72 226 2374,29 -7,22
დომბროვა-ბისკუპიის გმინა სასოფლო ინოვროცვავი კუიავო-პომერანია 147,28 5 076 34,46 -3,91
გნიევკოვოს გმინა საქალაქო-სასოფლო ინოვროცვავი კუიავო-პომერანია 179,72 14 386 80,05 -4,32
ინოვროცვავის გმინა სასოფლო ინოვროცვავი კუიავო-პომერანია 171,65 11 817 68,84 4,38
იანიკოვოს გმინა საქალაქო-სასოფლო ინოვროცვავი კუიავო-პომერანია 91,95 13 045 141,87 -6,01
კრუშვიცის გმინა საქალაქო-სასოფლო ინოვროცვავი კუიავო-პომერანია 262,41 19 121 72,87 -7,06
პაკოშჩის გმინა საქალაქო-სასოფლო ინოვროცვავი კუიავო-პომერანია 86,46 9 763 112,92 -2,28
როიევოს გმინა სასოფლო ინოვროცვავი კუიავო-პომერანია 119,76 4 717 39,39 -0,42
ზვოტნიკი-კუიავსკიეს გმინა სასოფლო ინოვროცვავი კუიავო-პომერანია 135,53 9 160 67,59 -1,38
ლიპნო საქალაქო ლიპნო კუიავო-პომერანია 10,99 14 307 1301,82 -5,35
ბობროვნიკის გმინა სასოფლო ლიპნო კუიავო-პომერანია 95,39 3 086 32,35 -1,72
ხროსტკოვოს გმინა სასოფლო ლიპნო კუიავო-პომერანია 74,06 2 869 38,74 -6,08
დობჟინ-ნად-ვისუონის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლიპნო კუიავო-პომერანია 115,18 7 570 65,72 -6,95
კიკუუს გმინა სასოფლო ლიპნო კუიავო-პომერანია 98,3 7 078 72 -4,06
ლიპნოს გმინა სასოფლო ლიპნო კუიავო-პომერანია 210,04 11 850 56,42 -0,14
სკემპეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ლიპნო კუიავო-პომერანია 178,75 7 497 41,94 -5,15
ტვუხოვოს გმინა სასოფლო ლიპნო კუიავო-პომერანია 99,35 4 646 46,76 -2,78
ვიელგიეს გმინა სასოფლო ლიპნო კუიავო-პომერანია 133,68 6 671 49,9 -7,29
დომბროვის გმინა სასოფლო მოგილნო კუიავო-პომერანია 110,29 4 601 41,72 -1,73
ეზიორა-ვიელკიეს გმინა სასოფლო მოგილნო კუიავო-პომერანია 123,73 4 844 39,15 -7,86
მოგილნოს გმინა საქალაქო-სასოფლო მოგილნო კუიავო-პომერანია 256,2 24 526 95,73 -4,2
სტშელნოს გმინა საქალაქო-სასოფლო მოგილნო კუიავო-პომერანია 184,9 11 543 62,43 -4,83
კცინიის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნაკვო კუიავო-პომერანია 296,63 13 272 44,74 -5,19
მროჩის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნაკვო კუიავო-პომერანია 150,51 9 220 61,26 -2,23
ნაკვო-ნად-ნოტეციონის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნაკვო კუიავო-პომერანია 186,93 31 620 169,15 -4,86
სადკის გმინა სასოფლო ნაკვო კუიავო-პომერანია 153,75 7 242 47,1 -1,79
შუბინის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნაკვო კუიავო-პომერანია 332,26 24 872 74,86 3,97
რაჯეიუვი საქალაქო რაჯეიუვი კუიავო-პომერანია 5,69 5 519 969,95 -6,5
ბიტონის გმინა სასოფლო რაჯეიუვი კუიავო-პომერანია 73,37 3 431 46,76 -8,69
დობრეს გმინა სასოფლო რაჯეიუვი კუიავო-პომერანია 70,82 5 317 75,08 -7,29
ოსიენცინის გმინა სასოფლო რაჯეიუვი კუიავო-პომერანია 123,12 7 572 61,5 -8,06
პიოტრკუვ-კუიავსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო რაჯეიუვი კუიავო-პომერანია 138,67 9 219 66,48 -5,19
რაჯეიუვის გმინა სასოფლო რაჯეიუვი კუიავო-პომერანია 92,65 4 371 47,18 -5,58
ტოპულკის გმინა სასოფლო რაჯეიუვი კუიავო-პომერანია 102,88 4 782 46,48 -7,96
რიპინი საქალაქო რიპინი კუიავო-პომერანია 10,96 16 073 1466,51 -7,44
ბჟუზეს გმინა სასოფლო რიპინი კუიავო-პომერანია 86,4 5 280 61,11 -5,68
როგოვოს გმინა სასოფლო რიპინი კუიავო-პომერანია 141,01 4 748 33,67 -3,42
რიპინის გმინა სასოფლო რიპინი კუიავო-პომერანია 132,08 7 495 56,75 -3,09
სკრვილნოს გმინა სასოფლო რიპინი კუიავო-პომერანია 122,81 5 846 47,6 -7,42
ვომპიელსკის გმინა სასოფლო რიპინი კუიავო-პომერანია 93,21 3 966 42,55 -6,14
კამიენ-კრაიენსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო სემპულნო კუიავო-პომერანია 163,31 6 875 42,1 -5,66
სემპულნო-კრაიენსკიეს გმინა საქალაქო-სასოფლო სემპულნო კუიავო-პომერანია 229,12 15 752 68,75 -4,32
სოშნოს გმინა სასოფლო სემპულნო კუიავო-პომერანია 162,64 4 955 30,47 -5,72
ვიენცბორკის გმინა საქალაქო-სასოფლო სემპულნო კუიავო-პომერანია 236,02 13 340 56,52 -0,7
ბუკოვიეცის გმინა სასოფლო შვიეციე კუიავო-პომერანია 111 5 125 46,17 0,72
დრაგაჩის გმინა სასოფლო შვიეციე კუიავო-პომერანია 111,81 7 227 64,64 -1,98
ჯიციმის გმინა სასოფლო შვიეციე კუიავო-პომერანია 108,41 4 880 45,01 -9,65
ეჟევოს გმინა სასოფლო შვიეციე კუიავო-პომერანია 156,46 8 049 51,44 -1,82
ლნიანოს გმინა სასოფლო შვიეციე კუიავო-პომერანია 88,39 4 335 49,04 2,71
ნოვეს გმინა საქალაქო-სასოფლო შვიეციე კუიავო-პომერანია 106,71 10 151 95,13 -8,55
ოსიეს გმინა სასოფლო შვიეციე კუიავო-პომერანია 209,04 5 511 26,36 2,55
პრუშჩის გმინა სასოფლო შვიეციე კუიავო-პომერანია 142,49 9 575 67,2 -0,76
შვიეციეს გმინა საქალაქო-სასოფლო შვიეციე კუიავო-პომერანია 174,93 33 947 194,06 -1,77
შვიეკატოვოს გმინა სასოფლო შვიეციე კუიავო-პომერანია 63,83 3 636 56,96 3,23
ვარლუბიეს გმინა სასოფლო შვიეციე კუიავო-პომერანია 201,11 6 494 32,29 -3,57
ხეუმჟა საქალაქო ტორუნი კუიავო-პომერანია 7,84 14 412 1838,27 -6,91
ხეუმჟის გმინა სასოფლო ტორუნი კუიავო-პომერანია 178,95 9 821 54,88 -0,51
ჩერნიკოვოს გმინა სასოფლო ტორუნი კუიავო-პომერანია 170,14 9 061 53,26 -0,66
ლუბიჩის გმინა სასოფლო ტორუნი კუიავო-პომერანია 105,75 20 267 191,65 11,41
ვუბიანკის გმინა სასოფლო ტორუნი კუიავო-პომერანია 84,5 7 367 87,18 20,74
უისომიცეს გმინა სასოფლო ტორუნი კუიავო-პომერანია 126,94 10 196 80,32 12,09
ობროვოს გმინა სასოფლო ტორუნი კუიავო-პომერანია 162,17 18 039 111,24 36,41
ვიელკა-ნიეშავკის გმინა სასოფლო ტორუნი კუიავო-პომერანია 216,22 5 270 24,37 13,65
ზვავიეშ-ვიელკის გმინა სასოფლო ტორუნი კუიავო-პომერანია 177,91 14 505 81,53 17,09
ცეკცინის გმინა სასოფლო ტუხოლა კუიავო-პომერანია 253,26 6 865 27,11 4,31
გოსტიცინის გმინა სასოფლო ტუხოლა კუიავო-პომერანია 135,8 5 187 38,2 -3,89
კენსოვოს გმინა სასოფლო ტუხოლა კუიავო-პომერანია 109,22 4 495 41,16 2,76
ლუბიევოს გმინა სასოფლო ტუხოლა კუიავო-პომერანია 162,8 5 976 36,71 3,37
შლივიცეს გმინა სასოფლო ტუხოლა კუიავო-პომერანია 174,72 5 596 32,03 -3,55
ტუხოლის გმინა საქალაქო-სასოფლო ტუხოლა კუიავო-პომერანია 239,66 20 219 84,37 -3,24
ვომბჟეჟნო საქალაქო ვომბჟეჟნო კუიავო-პომერანია 8,53 13 483 1580,66 -7,5
დენბოვა-უონკის გმინა სასოფლო ვომბჟეჟნო კუიავო-პომერანია 86,12 3 152 36,6 -2,32
ქსიონჟკის გმინა სასოფლო ვომბჟეჟნო კუიავო-პომერანია 86,19 4 134 47,96 -4,55
პვუჟნიცის გმინა სასოფლო ვომბჟეჟნო კუიავო-პომერანია 120,38 4 767 39,6 -5,19
რინსკის გმინა სასოფლო ვომბჟეჟნო კუიავო-პომერანია 200,73 8 579 42,74 -2,44
კოვალი საქალაქო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 4,68 3 497 747,22 -4,44
ბარუხოვოს გმინა სასოფლო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 106,74 3 427 32,11 -7,76
ბონიევოს გმინა სასოფლო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 77,62 3 361 43,3 -6,85
ბჟეშჩ-კუიავსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 150,95 11 408 75,57 -2,62
ხოცენის გმინა სასოფლო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 99,85 7 937 79,49 -2,51
ხოდეჩის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 122,09 5 980 48,98 -7,36
ფაბიანკის გმინა სასოფლო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 75,84 10 158 133,94 5,61
იზბიცა-კუიავსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 132,1 7 644 57,87 -3,55
კოვალის გმინა სასოფლო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 114,79 3 904 34,01 -2,63
ლუბანიეს გმინა სასოფლო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 69,41 4 558 65,67 -3,85
ლუბიენ-კუიავსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 150,91 7 288 48,29 -4,67
ლუბრანიეცის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 148,03 9 382 63,38 -7,35
ვუოცვავეკის გმინა სასოფლო ვუოცვავეკი კუიავო-პომერანია 220,62 7 349 33,31 7,93
ბარცინის გმინა საქალაქო-სასოფლო ჟნინი კუიავო-პომერანია 120,88 14 744 121,97 -3,26
გონსავის გმინა სასოფლო ჟნინი კუიავო-პომერანია 135,84 5 302 39,03 3,93
იანოვიეც-ვიელკოპოლსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ჟნინი კუიავო-პომერანია 130,73 8 955 68,5 -6,32
ვაბიშინის გმინა საქალაქო-სასოფლო ჟნინი კუიავო-პომერანია 167 10 263 61,46 8,66
როგოვოს გმინა სასოფლო ჟნინი კუიავო-პომერანია 178,85 6 805 38,05 -3,79
ჟნინის გმინა საქალაქო-სასოფლო ჟნინი კუიავო-პომერანია 251,47 24 001 95,44 -4,6
ბიდგოშჩი საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით კუიავო-პომერანია 175,98 346 739 1970,33 -6,15
გრუჯიონძი საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით კუიავო-პომერანია 57,76 94 076 1628,74 -5,97
ტორუნი საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით კუიავო-პომერანია 115,72 201 106 1737,87 -2,29
ვუოცვავეკი საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით კუიავო-პომერანია 84,32 109 347 1296,81 -8,27
მიენძიჟეც-პოდლასკი საქალაქო ბიავა ლუბლინი 20,03 16 737 835,6 -4,28
ტერესპოლი საქალაქო ბიავა ლუბლინი 10,11 5 509 544,91 -7,27
ბიავა-პოდლასკის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 325,4 14 501 44,56 8,27
დრელუვის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 228,06 5 335 23,39 -8,54
იანუვ-პოდლასკის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 135,77 5 273 38,84 -10,64
კოდენის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 151,04 3 493 23,13 -14,19
კონსტანტინუვის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 86,92 4 085 47 -4,29
ლეშნა-პოდლასკის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 98,23 4 293 43,7 0,39
ვომაზის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 198,6 4 875 24,55 -10,51
მიენძიჟეც-პოდლასკის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 260,92 10 434 39,99 -3,52
პიშჩაცის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 170,19 7 168 42,12 -8,32
როკიტნოს გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 140,89 2 963 21,03 -7,97
როსოშის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 76,48 2 185 28,57 -12,79
სვავატიჩეს გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 71,89 2 283 31,76 -8,61
სოსნუვკის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 148,36 2 397 16,16 -12,61
ტერესპოლის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 141,49 6 664 47,1 -6,71
ტუჩნის გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 169,57 2 973 17,53 -13
ვიშნიცეს გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 173,2 4 887 28,22 -9,7
ზალესიეს გმინა სასოფლო ბიავა ლუბლინი 147,11 4 399 29,9 -4,36
ბიუგორაი საქალაქო ბიუგორაი ლუბლინი 21,1 26 245 1243,84 -2,99
ალექსანდრუვის გმინა სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 54,26 3 270 60,27 0,1
ბიუგორაის გმინა სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 262,66 13 374 50,92 3,51
ბიშჩის გმინა სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 106,31 3 750 35,27 -8,22
ფრამპოლის გმინა საქალაქო-სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 107,6 6 085 56,55 -5,42
გორაის გმინა საქალაქო-სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 67,87 4 077 60,07 -6,77
იუზეფუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 126,46 6 701 52,99 -7,26
ქსიენჟპოლის გმინა სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 141,28 6 911 48,92 -2,3
ვუკოვის გმინა სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 148,72 4 204 28,27 -6,5
ობშის გმინა სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 113,23 4 208 37,16 -8,87
პოტოკ-გურნის გმინა სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 111,16 5 323 47,89 -10,24
ტარნოგრუდის გმინა საქალაქო-სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 114,25 6 623 57,97 -6,02
ტერეშპოლის გმინა სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 144,01 3 878 26,93 -4,43
ტურობინის გმინა სასოფლო ბიუგორაი ლუბლინი 162,19 5 968 36,8 -17
რეიოვიეც-ფაბრიჩნი საქალაქო ხეუმი ლუბლინი 14,28 4 355 304,97 -6,12
ბიავოპოლეს გმინა სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 103,61 2 872 27,72 -15,19
ხეუმის გმინა სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 221,8 15 045 67,83 10,4
დოროხუსკის გმინა სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 192,42 6 357 33,04 -8,25
დუბიენკის გმინა სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 96,12 2 308 24,01 -21,04
კამიენის გმინა სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 96,83 4 174 43,11 5,41
ლეშნიოვიცეს გმინა სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 117,66 3 561 30,27 -9,82
რეიოვიეც-ფაბრიჩნის გმინა სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 87,74 4 225 48,15 -3,53
რუდა-ხუტის გმინა სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 112,21 4 483 39,95 -7,25
სავინის გმინა სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 190,22 5 441 28,6 -7,72
სიედლიშჩეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 154,14 6 818 44,23 -4,94
ვიეჟბიცის გმინა სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 145,79 5 029 34,49 -9,56
ვოისლავიცეს გმინა სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 110,46 3 724 33,71 -10,86
ჟმუჩის გმინა სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 136,07 3 032 22,28 -12,02
რეიოვიეცის გმინა საქალაქო-სასოფლო ხეუმი ლუბლინი 106,25 6 328 59,56 -7,73
ხრუბიეშუვი საქალაქო ხრუბიეშუვი ლუბლინი 33,03 17 401 526,82 -10,83
დოუხობიჩუვის გმინა სასოფლო ხრუბიეშუვი ლუბლინი 212,61 5 295 24,9 -16,97
ხოროდვოს გმინა სასოფლო ხრუბიეშუვი ლუბლინი 130,22 5 077 38,99 -12,42
ხრუბიეშუვის გმინა სასოფლო ხრუბიეშუვი ლუბლინი 259,21 9 931 38,31 -7,77
მირჩეს გმინა სასოფლო ხრუბიეშუვი ლუბლინი 234,88 6 953 29,6 -17,58
ტშეშჩანის გმინა სასოფლო ხრუბიეშუვი ლუბლინი 90,29 4 090 45,3 -14,33
უხანიეს გმინა სასოფლო ხრუბიეშუვი ლუბლინი 120,63 4 502 37,32 -12,07
ვერბკოვიცეს გმინა სასოფლო ხრუბიეშუვი ლუბლინი 187,15 9 224 49,29 -11,86
ბატოჟის გმინა სასოფლო იანუვი ლუბლინი 70,84 3 253 45,92 -9,55
ხჟანუვის გმინა სასოფლო იანუვი ლუბლინი 71,69 2 904 40,51 -4,89
ძვოლის გმინა სასოფლო იანუვი ლუბლინი 200,37 6 196 30,92 -8,72
გოჯიშუვის გმინა სასოფლო იანუვი ლუბლინი 101,67 5 791 56,96 -6,03
იანუვ-ლუბელსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო იანუვი ლუბლინი 178,7 15 802 88,43 -5,51
მოდლიბოჟიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო იანუვი ლუბლინი 152,57 6 932 45,43 -5,47
პოტოკ-ვიელკის გმინა სასოფლო იანუვი ლუბლინი 99,44 4 625 46,51 -7,8
კრასნისტავი საქალაქო კრასნისტავი ლუბლინი 42,13 18 523 439,66 -7,24
ფაისლავიცეს გმინა სასოფლო კრასნისტავი ლუბლინი 70,65 4 575 64,76 -1,74
გოშკუვის გმინა სასოფლო კრასნისტავი ლუბლინი 96,68 3 416 35,33 -14,22
იზბიცის გმინა სასოფლო კრასნისტავი ლუბლინი 138,27 8 078 58,42 -9,16
კრასნისტავის გმინა სასოფლო კრასნისტავი ლუბლინი 150,82 8 494 56,32 -7,88
კრაშნიჩინის გმინა სასოფლო კრასნისტავი ლუბლინი 110,09 3 612 32,81 -11,01
ვოპიენიკ-გურნის გმინა სასოფლო კრასნისტავი ლუბლინი 106,19 3 867 36,42 -11,04
რუდნიკის გმინა სასოფლო კრასნისტავი ლუბლინი 88,53 2 988 33,75 -11,55
სიენიცა-რუჟანის გმინა სასოფლო კრასნისტავი ლუბლინი 98,4 4 107 41,74 -6,88
ჟუუკიევკის გმინა სასოფლო კრასნისტავი ლუბლინი 129,68 5 280 40,72 -15,01
კრაშნიკი საქალაქო კრაშნიკი ლუბლინი 26,1 34 148 1308,35 -7,01
ანოპოლის გმინა საქალაქო-სასოფლო კრაშნიკი ლუბლინი 151,13 8 555 56,61 -9,1
ჯიეშკოვიცეს გმინა სასოფლო კრაშნიკი ლუბლინი 87,29 5 247 60,11 -4,6
გოშციერადუვის გმინა სასოფლო კრაშნიკი ლუბლინი 159,29 7 167 44,99 -5,97
კრაშნიკის გმინა სასოფლო კრაშნიკი ლუბლინი 104,66 7 289 69,64 -4,62
შასტარკის გმინა სასოფლო კრაშნიკი ლუბლინი 73,31 5 749 78,42 -5,56
ტშიდნიკ-დუჟის გმინა სასოფლო კრაშნიკი ლუბლინი 104,11 6 395 61,43 -4,14
უჟენდუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო კრაშნიკი ლუბლინი 118,54 8 557 72,19 -4,21
ვილკოვაზის გმინა სასოფლო კრაშნიკი ლუბლინი 81,7 5 520 67,56 -1,98
ზაქშუვეკის გმინა სასოფლო კრაშნიკი ლუბლინი 99,17 6 437 64,91 -5,48
ლუბარტუვი საქალაქო ლუბარტუვი ლუბლინი 13,91 21 755 1563,98 -6,22
აბრამუვის გმინა სასოფლო ლუბარტუვი ლუბლინი 84,6 4 015 47,46 -6,72
ფირლეის გმინა სასოფლო ლუბარტუვი ლუბლინი 126,46 5 869 46,41 -2,82
ეზიოჟანის გმინა სასოფლო ლუბარტუვი ლუბლინი 66,45 2 758 41,5 -10,07
კამიონკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლუბარტუვი ლუბლინი 111,69 6 474 57,96 1,08
კოცკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლუბარტუვი ლუბლინი 101,07 6 325 62,58 -8,9
ლუბარტუვის გმინა სასოფლო ლუბარტუვი ლუბლინი 158,7 11 838 74,59 8,91
მიხუვის გმინა სასოფლო ლუბარტუვი ლუბლინი 135,99 5 828 42,86 -9,81
ნიეჯვიადის გმინა სასოფლო ლუბარტუვი ლუბლინი 95,76 6 176 64,49 -4,12
ოსტრუვ-ლუბელსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლუბარტუვი ლუბლინი 121,58 5 219 42,93 -3,99
ოსტრუვეკის გმინა სასოფლო ლუბარტუვი ლუბლინი 89,85 3 821 42,53 -9,92
სერნიკის გმინა სასოფლო ლუბარტუვი ლუბლინი 75,6 4 909 64,93 -0,07
უშციმუვის გმინა სასოფლო ლუბარტუვი ლუბლინი 107,08 3 165 29,56 -11,22
ბეუჟიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 133,97 13 201 98,54 -3,09
ბოჟეხუვის გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 67,46 3 769 55,87 -0,35
ბიხავის გმინა საქალაქო-სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 146,37 11 577 79,09 -5,92
გარბუვის გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 102,62 9 045 88,14 0,85
გვუსკის გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 64,25 11 752 182,91 35,48
იაბვონის გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 131,21 8 075 61,54 2,99
იასტკუვის გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 113,13 14 275 126,18 10,56
კონოპნიცის გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 93,06 14 167 152,24 15,43
ქშჩონუვის გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 127,95 4 329 33,83 -14,22
ნიეჯვიცა-დუჟის გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 106,73 11 913 111,62 3,04
ნიემცეს გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 141,11 19 916 141,14 12,54
სტშიჟევიცეს გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 108,8 8 131 74,73 4,59
ვოიციეხუვის გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 80,79 5 981 74,03 0,28
ვულკის გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 72,76 12 639 173,71 20,6
ვისოკიეს გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 113,9 4 360 38,28 -14,77
ზაქშევის გმინა სასოფლო ლუბლინი ლუბლინი 75,42 2 872 38,08 -5,28
ციცუვის გმინა სასოფლო უენჩნა ლუბლინი 148,11 7 907 53,39 -1,6
ლუდვინის გმინა სასოფლო უენჩნა ლუბლინი 122,17 5 657 46,3 8,02
უენჩნის გმინა საქალაქო-სასოფლო უენჩნა ლუბლინი 75,14 23 211 308,9 -3,64
მილეიუვის გმინა სასოფლო უენჩნა ლუბლინი 116,54 9 061 77,75 -4,59
პუხაჩუვის გმინა სასოფლო უენჩნა ლუბლინი 91,53 5 703 62,31 7,41
სპიჩინის გმინა სასოფლო უენჩნა ლუბლინი 83,15 5 759 69,26 5,26
ვუკუვი საქალაქო ვუკუვი ლუბლინი 35,75 29 621 828,56 -7,96
სტოჩეკ-ვუკოვსკი საქალაქო ვუკუვი ლუბლინი 9,15 2 482 271,26 -9,87
ადამუვის გმინა სასოფლო ვუკუვი ლუბლინი 98,67 5 564 56,39 -9,98
ქშივდის გმინა სასოფლო ვუკუვი ლუბლინი 160,96 10 434 64,82 -2,64
ვუკუვის გმინა სასოფლო ვუკუვი ლუბლინი 307,55 18 301 59,51 5,02
სეროკომლის გმინა სასოფლო ვუკუვი ლუბლინი 77,33 3 933 50,86 -7,43
სტანინის გმინა სასოფლო ვუკუვი ლუბლინი 160,82 9 716 60,42 -2,02
სტოჩეკ-ვუკოვსკის გმინა სასოფლო ვუკუვი ლუბლინი 173,46 7 770 44,79 -7,19
ტშებიეშუვის გმინა სასოფლო ვუკუვი ლუბლინი 140,54 7 332 52,17 -6,15
ვოიციეშკუვის გმინა სასოფლო ვუკუვი ლუბლინი 108,91 6 831 62,72 -7,83
ვოლა-მისვოვსკის გმინა სასოფლო ვუკუვი ლუბლინი 121,07 4 607 38,05 -8,95
ხოდელის გმინა სასოფლო ოპოლე ლუბლინი 108,37 6 547 60,41 -6,78
იუზეფუვ-ნად-ვისუონის გმინა საქალაქო-სასოფლო ოპოლე ლუბლინი 141,55 6 480 45,78 -12,15
კარჩმისკის გმინა სასოფლო ოპოლე ლუბლინი 94,61 5 535 58,5 -6,77
ვაზისკის გმინა სასოფლო ოპოლე ლუბლინი 109,29 4 870 44,56 -6,22
ოპოლე-ლუბელსკიეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ოპოლე ლუბლინი 193,72 17 047 88 -7,36
პონიატოვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ოპოლე ლუბლინი 84,54 14 094 166,71 -8,6
ვილკუვის გმინა სასოფლო ოპოლე ლუბლინი 77,94 4 379 56,18 -8,9
დენბოვა-კვოდის გმინა სასოფლო პარჩევი ლუბლინი 188,37 3 909 20,75 -1,36
იაბვონის გმინა სასოფლო პარჩევი ლუბლინი 110,35 3 861 34,99 -3,34
მილანუვის გმინა სასოფლო პარჩევი ლუბლინი 116,72 3 745 32,09 -12,07
პარჩევის გმინა საქალაქო-სასოფლო პარჩევი ლუბლინი 146,8 14 399 98,09 -5,56
პოდედვუჟეს გმინა სასოფლო პარჩევი ლუბლინი 107,13 1 616 15,08 -11,88
სიემიენის გმინა სასოფლო პარჩევი ლუბლინი 111,21 4 496 40,43 -11,59
სოსნოვიცის გმინა სასოფლო პარჩევი ლუბლინი 171,62 2 564 14,94 -6,92
პუვავი საქალაქო პუვავი ლუბლინი 50,49 47 226 935,35 -7,37
ბარანუვის გმინა სასოფლო პუვავი ლუბლინი 84,92 3 848 45,31 -10,93
იანოვიეცის გმინა სასოფლო პუვავი ლუბლინი 78,82 3 663 46,47 -0,73
კაზიმიეჟ-დოლნის გმინა საქალაქო-სასოფლო პუვავი ლუბლინი 72,41 6 637 91,66 -7,86
კონსკოვოლის გმინა სასოფლო პუვავი ლუბლინი 89,88 8 774 97,62 -4,41
კურუვის გმინა სასოფლო პუვავი ლუბლინი 100,99 7 632 75,57 -3,56
მარკუშუვის გმინა სასოფლო პუვავი ლუბლინი 40,4 2 946 72,92 -3,48
ნაუენჩუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო პუვავი ლუბლინი 62,94 8 928 141,85 -0,93
პუვავის გმინა სასოფლო პუვავი ლუბლინი 161,19 12 158 75,43 4,59
ვონვოლნიცის გმინა სასოფლო პუვავი ლუბლინი 62,85 4 607 73,3 -9,79
ჟიჟინის გმინა სასოფლო პუვავი ლუბლინი 129,2 6 416 49,66 -4,02
რაძინ-პოდლასკი საქალაქო რაძინი ლუბლინი 19,31 15 589 807,3 -5,73
ბორკის გმინა სასოფლო რაძინი ლუბლინი 111,82 5 965 53,34 -3,83
ჩემიერნიკის გმინა სასოფლო რაძინი ლუბლინი 107,49 4 280 39,82 -10,45
კონკოლევნიცის გმინა სასოფლო რაძინი ლუბლინი 147,53 8 004 54,25 -9,04
კომარუვკა-პოდლასკის გმინა სასოფლო რაძინი ლუბლინი 137,97 4 151 30,09 -11,99
რაძინ-პოდლასკის გმინა სასოფლო რაძინი ლუბლინი 154,99 8 078 52,12 -0,95
ულან-მაიორატის გმინა სასოფლო რაძინი ლუბლინი 107,78 5 979 55,47 -3,05
ვოხინის გმინა სასოფლო რაძინი ლუბლინი 178,17 6 558 36,81 -13,02
დენბლინი საქალაქო რიკი ლუბლინი 38,33 16 007 417,61 -8,78
კვოჩევის გმინა სასოფლო რიკი ლუბლინი 143,06 7 154 50,01 -5,07
ნოვოდვურის გმინა სასოფლო რიკი ლუბლინი 71,87 4 064 56,55 -7,91
რიკის გმინა საქალაქო-სასოფლო რიკი ლუბლინი 161,76 20 331 125,69 -3,13
სტენჟიცის გმინა სასოფლო რიკი ლუბლინი 116,04 5 114 44,07 -8,96
უუენჟის გმინა სასოფლო რიკი ლუბლინი 83,47 3 171 37,99 -1,05
შვიდნიკი საქალაქო შვიდნიკი ლუბლინი 20,35 39 016 1917,25 -6,94
მეუგიევის გმინა სასოფლო შვიდნიკი ლუბლინი 94,85 9 983 105,25 13,83
პიასკის გმინა საქალაქო-სასოფლო შვიდნიკი ლუბლინი 169,86 10 513 61,89 -1,96
რიბჩევიცეს გმინა სასოფლო შვიდნიკი ლუბლინი 99,13 3 353 33,82 -12,32
ტრავნიკის გმინა სასოფლო შვიდნიკი ლუბლინი 84,16 8 874 105,44 -5,28
ტომაშუვ-ლუბელსკი საქალაქო ტომაშუვი ლუბლინი 13,29 18 941 1425,21 -7,98
ბეუჟეცის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლუბლინი 33,53 3 288 98,06 -9,84
იარჩუვის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლუბლინი 106,64 3 352 31,43 -14,49
კრინიცეს გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლუბლინი 73,56 3 208 43,61 -7,37
ლუბიჩა-კრულევსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ტომაშუვი ლუბლინი 208,07 6 146 29,54 -10,51
ვაშჩუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ტომაშუვი ლუბლინი 128,29 5 935 46,26 -13,18
რახანიეს გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლუბლინი 94,3 5 025 53,29 -13,62
სუსიეცის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლუბლინი 190,75 7 412 38,86 -7,01
ტარნავატკის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლუბლინი 82,83 3 898 47,06 -5,08
ტელატინის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლუბლინი 111,8 3 874 34,65 -14,86
ტომაშუვ-ლუბელსკის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლუბლინი 170,89 11 316 66,22 -0,82
ტიშოვცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ტომაშუვი ლუბლინი 128,31 5 477 42,69 -12,69
ულხუვეკის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლუბლინი 146,63 4 465 30,45 -22,88
ვუოდავა საქალაქო ვუოდავა ლუბლინი 17,97 13 002 723,54 -9,61
ხანის გმინა სასოფლო ვუოდავა ლუბლინი 139,29 2 827 20,3 -13,98
ხანსკის გმინა სასოფლო ვუოდავა ლუბლინი 176,27 3 683 20,89 -8,19
სტარი-ბრუსის გმინა სასოფლო ვუოდავა ლუბლინი 131,67 2 089 15,87 -4,43
ურშულინის გმინა სასოფლო ვუოდავა ლუბლინი 172,14 4 139 24,04 -0,88
ვუოდავის გმინა სასოფლო ვუოდავა ლუბლინი 245,03 6 080 24,81 -1,53
ვოლა-უხრუსკის გმინა სასოფლო ვუოდავა ლუბლინი 154,07 3 840 24,92 -6
ვირიკის გმინა სასოფლო ვუოდავა ლუბლინი 219,98 2 547 11,58 -8,62
ადამუვის გმინა სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 110,66 4 636 41,89 -7,09
გრაბოვიეცის გმინა სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 128,47 3 904 30,39 -17,15
კომარუვ-ოსადის გმინა სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 123,8 4 920 39,74 -12,49
კრასნობრუდის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 126,89 7 081 55,8 -4,85
ვაბუნიეს გმინა სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 87,31 6 198 70,99 -2,46
მიონჩინის გმინა სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 156,07 5 669 36,32 -12,78
ნიელიშის გმინა სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 112,26 5 417 48,25 -7,81
რადეჩნიცის გმინა სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 109,95 5 601 50,94 -14,73
სიტნოს გმინა სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 111,76 6 696 59,91 -4,83
სკიერბიეშუვის გმინა სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 139,21 5 115 36,74 -7,95
სტარი-ზამოშჩის გმინა სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 97,51 5 150 52,82 -5,13
სუვუვის გმინა სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 93,24 4 448 47,7 -10,13
შჩებჟეშინის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 123,5 11 106 89,93 -8,58
ზამოშჩის გმინა სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 196,11 23 225 118,43 5,21
ზვიეჟინიეცის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზამოშჩი ლუბლინი 153,55 6 673 43,46 -9,89
ბიავა-პოდლასკა საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ლუბლინი 49,4 57 194 1157,77 -0,84
ხეუმი საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ლუბლინი 35,28 61 588 1745,69 -10,29
ლუბლინი საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ლუბლინი 147,47 339 547 2302,48 -0,67
ზამოსცი საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ლუბლინი 30,34 63 223 2083,82 -6,57
კოსტშინ-ნად-ოდრონი საქალაქო გოჟუვი ლუბუში 46,14 17 740 384,48 -4,47
ბოგდანიეცის გმინა სასოფლო გოჟუვი ლუბუში 111,73 7 109 63,63 0,61
დეშჩნოს გმინა სასოფლო გოჟუვი ლუბუში 168,31 10 039 59,65 15,33
კვოდავის გმინა სასოფლო გოჟუვი ლუბუში 234,72 8 723 37,16 10,34
ლუბიშინის გმინა სასოფლო გოჟუვი ლუბუში 205,26 6 898 33,61 1,55
სანტოკის გმინა სასოფლო გოჟუვი ლუბუში 169,39 8 734 51,56 16,24
ვიტნიცის გმინა საქალაქო-სასოფლო გოჟუვი ლუბუში 278,68 12 811 45,97 -4,95
გუბინი საქალაქო კროსნო ლუბუში 20,68 16 555 800,53 -4,11
ბობროვიცეს გმინა სასოფლო კროსნო ლუბუში 184,93 3 167 17,13 -5,41
ბიტნიცის გმინა სასოფლო კროსნო ლუბუში 208,73 2 491 11,93 -3,85
დომბიეს გმინა სასოფლო კროსნო ლუბუში 170,91 4 908 28,72 -7,62
გუბინის გმინა სასოფლო კროსნო ლუბუში 379,6 7 142 18,81 -4,26
კროსნო-ოჯანსკიეს გმინა საქალაქო-სასოფლო კროსნო ლუბუში 212,4 17 639 83,05 -7,65
მაშევოს გმინა სასოფლო კროსნო ლუბუში 214 2 804 13,1 -1,89
ბლეძევის გმინა სასოფლო მიენძიჟეჩი ლუბუში 247,48 4 323 17,47 -8,79
მიენძიჟეჩის გმინა საქალაქო-სასოფლო მიენძიჟეჩი ლუბუში 315,32 24 734 78,44 -5,29
ფშიტოჩნის გმინა სასოფლო მიენძიჟეჩი ლუბუში 184,82 5 609 30,35 -5,41
ფშჩევის გმინა სასოფლო მიენძიჟეჩი ლუბუში 177,67 4 273 24,05 -0,78
სკვიეჟინის გმინა საქალაქო-სასოფლო მიენძიჟეჩი ლუბუში 284,81 12 028 42,23 -6,4
ტშციელის გმინა საქალაქო-სასოფლო მიენძიჟეჩი ლუბუში 177,51 6 407 36,09 -6,98
ნოვა-სული საქალაქო ნოვა-სული ლუბუში 21,8 38 566 1769,08 -4,42
ბიტომ-ოჯანსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნოვა-სული ლუბუში 52,38 5 400 103,09 -4,47
კოლსკოს გმინა სასოფლო ნოვა-სული ლუბუში 80,7 3 315 41,08 -0,3
კოჟუხუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნოვა-სული ლუბუში 179,18 15 868 88,56 -4,35
ნოვა-სულის გმინა სასოფლო ნოვა-სული ლუბუში 175,96 6 930 39,38 1,06
ნოვე-მიასტეჩკოს გმინა საქალაქო-სასოფლო ნოვა-სული ლუბუში 76,86 5 340 69,48 -8,29
ოტინის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნოვა-სული ლუბუში 91,69 7 028 76,65 4,11
სიედლისკოს გმინა სასოფლო ნოვა-სული ლუბუში 92,16 3 567 38,7 -8,9
ციბინკის გმინა საქალაქო-სასოფლო სვუბიცე ლუბუში 279,67 6 464 23,11 -5,1
გუჟიცის გმინა სასოფლო სვუბიცე ლუბუში 145,42 4 291 29,51 2,58
ოშნო-ლუბუსკიეს გმინა საქალაქო-სასოფლო სვუბიცე ლუბუში 197,64 6 364 32,2 -1,88
ჟეპინის გმინა საქალაქო-სასოფლო სვუბიცე ლუბუში 190,99 9 701 50,79 -3,99
სვუბიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო სვუბიცე ლუბუში 185,57 20 077 108,19 1,01
დობიეგნიევის გმინა საქალაქო-სასოფლო სტშელცე-დრეზდენკო ლუბუში 351,27 6 494 18,49 -9,17
დრეზდენკოს გმინა საქალაქო-სასოფლო სტშელცე-დრეზდენკო ლუბუში 399,91 17 065 42,67 -5,28
სტარე-კუროვოს გმინა სასოფლო სტშელცე-დრეზდენკო ლუბუში 77,57 4 058 52,31 -4,48
სტშელცე-კრაიენსკიეს გმინა საქალაქო-სასოფლო სტშელცე-დრეზდენკო ლუბუში 318,98 16 923 53,05 -6,74
ზვიეჟინის გმინა სასოფლო სტშელცე-დრეზდენკო ლუბუში 100,13 4 315 43,09 -4,21
ქშეშიცეს გმინა სასოფლო სულენცინი ლუბუში 194,19 4 713 24,27 -1,2
ლუბნიევიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო სულენცინი ლუბუში 129,69 3 142 24,23 3,53
სვონსკის გმინა სასოფლო სულენცინი ლუბუში 158,64 4 751 29,95 -1,75
სულენცინის გმინა საქალაქო-სასოფლო სულენცინი ლუბუში 320,08 15 702 49,06 -5,02
ტოჟიმის გმინა საქალაქო-სასოფლო სულენცინი ლუბუში 375,2 6 802 18,13 -0,59
ლუბჟის გმინა სასოფლო შვიებოჯინი ლუბუში 122,25 3 563 29,15 -0,56
ვაგუვის გმინა სასოფლო შვიებოჯინი ლუბუში 199,14 4 930 24,76 -5,95
სკომპეს გმინა სასოფლო შვიებოჯინი ლუბუში 181,36 5 095 28,09 0,59
შჩანიეცის გმინა სასოფლო შვიებოჯინი ლუბუში 113,33 3 829 33,79 -3,89
შვიებოჯინის გმინა საქალაქო-სასოფლო შვიებოჯინი ლუბუში 226,41 29 916 132,13 -3,86
ზბონშინეკის გმინა საქალაქო-სასოფლო შვიებოჯინი ლუბუში 94,08 8 345 88,7 -0,4
ბაბიმოსტის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზიელონა-გურა ლუბუში 92,77 6 211 66,95 -1,92
ბოიადვის გმინა სასოფლო ზიელონა-გურა ლუბუში 102,27 3 284 32,11 0,1
ჩერვიენსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზიელონა-გურა ლუბუში 194,59 9 984 51,31 -1,63
კარგოვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზიელონა-გურა ლუბუში 128,53 5 812 45,22 -0,23
ნოვოგრუდ-ბობჟანსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზიელონა-გურა ლუბუში 259,69 9 415 36,25 -0,81
სულეხუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზიელონა-გურა ლუბუში 236,66 26 599 112,39 1,9
შვიდნიცის გმინა სასოფლო ზიელონა-გურა ლუბუში 160,9 6 627 41,19 5,39
ტშებიეხუვის გმინა სასოფლო ზიელონა-გურა ლუბუში 80,96 3 363 41,54 -5,39
ზაბურის გმინა სასოფლო ზიელონა-გურა ლუბუში 93,38 4 351 46,59 14,26
გოზდნიცა საქალაქო ჟაგანი ლუბუში 23,92 2 980 124,58 -17,7
ჟაგანი საქალაქო ჟაგანი ლუბუში 40,38 25 506 631,65 -7,34
ბჟეჟნიცის გმინა სასოფლო ჟაგანი ლუბუში 122,18 3 733 30,55 -1,51
ივოვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ჟაგანი ლუბუში 153,03 6 823 44,59 -6,03
მავომიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ჟაგანი ლუბუში 79,59 5 154 64,76 -6,83
ნიეგოსლავიცეს გმინა სასოფლო ჟაგანი ლუბუში 136,41 4 331 31,75 -13,04
შპროტავის გმინა საქალაქო-სასოფლო ჟაგანი ლუბუში 232,53 20 555 88,4 -8,29
ვიმიარკის გმინა სასოფლო ჟაგანი ლუბუში 63,09 2 250 35,66 -10,73
ჟაგანის გმინა სასოფლო ჟაგანი ლუბუში 280,69 7 302 26,01 -0,09
უენკნიცა საქალაქო ჟარი ლუბუში 16,43 2 434 148,14 -9,14
ჟარი საქალაქო ჟარი ლუბუში 33,49 37 173 1109,97 -6,93
ბროდის გმინა სასოფლო ჟარი ლუბუში 240,67 3 367 13,99 -6,26
იასიენის გმინა საქალაქო-სასოფლო ჟარი ლუბუში 126,79 6 975 55,01 -5,9
ლიპინკი-ვუჟიცკიეს გმინა სასოფლო ჟარი ლუბუში 88,69 3 375 38,05 4,99
ლუბსკოს გმინა საქალაქო-სასოფლო ჟარი ლუბუში 182,67 18 319 100,28 -8,23
ფშევუზის გმინა სასოფლო ჟარი ლუბუში 178,32 3 114 17,46 -9,25
ტშებიელის გმინა სასოფლო ჟარი ლუბუში 166,35 5 678 34,13 -4,94
ტუპლიცეს გმინა სასოფლო ჟარი ლუბუში 65,75 3 027 46,04 -9,72
ჟარის გმინა სასოფლო ჟარი ლუბუში 293,62 12 339 42,02 -0,57
სვავის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვსხოვა ლუბუში 327 12 674 38,76 -1,29
შლიხტინგოვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვსხოვა ლუბუში 99,74 5 019 50,32 -2,84
ვსხოვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვსხოვა ლუბუში 197,46 21 094 106,83 -5,5
გოჟუვ-ვიელკოპოლსკი საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ლუბუში 85,72 123 341 1438,88 -1,68
ზიელონა-გურა საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ლუბუში 278,32 141 280 507,62 4,09
ბეუხატუვი საქალაქო ბეუხატუვი ლოძი 34,64 56 740 1637,99 -8,33
ბეუხატუვის გმინა სასოფლო ბეუხატუვი ლოძი 180,36 11 690 64,81 15,95
დრუჟბიცეს გმინა სასოფლო ბეუხატუვი ლოძი 113,35 5 239 46,22 6,9
კლეშჩუვის გმინა სასოფლო ბეუხატუვი ლოძი 124,76 6 370 51,06 27,39
კლუკის გმინა სასოფლო ბეუხატუვი ლოძი 118,54 4 393 37,06 6,22
რუსიეცის გმინა სასოფლო ბეუხატუვი ლოძი 99,91 5 076 50,81 -3,72
შჩერცუვის გმინა სასოფლო ბეუხატუვი ლოძი 128,95 8 235 63,86 3,46
ზელუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ბეუხატუვი ლოძი 167,09 14 959 89,53 -0,98
კუტნო საქალაქო კუტნო ლოძი 33,59 43 658 1299,73 -7,31
ბედლნოს გმინა სასოფლო კუტნო ლოძი 126,02 5 329 42,29 -9,21
დომბროვიცეს გმინა სასოფლო კუტნო ლოძი 46,15 1 883 40,8 -2,99
კროშნიევიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო კუტნო ლოძი 94,71 8 295 87,58 -10,5
ქშიჟანუვის გმინა სასოფლო კუტნო ლოძი 103,06 4 236 41,1 -3,28
კუტნოს გმინა სასოფლო კუტნო ლოძი 122,31 8 716 71,26 -0,61
ვანიენტის გმინა სასოფლო კუტნო ლოძი 54,89 2 423 44,14 -4,5
ნოვე-ოსტროვის გმინა სასოფლო კუტნო ლოძი 71,55 3 414 47,71 -8,16
ოპორუვის გმინა სასოფლო კუტნო ლოძი 67,85 2 487 36,65 -13,56
სტშელცეს გმინა სასოფლო კუტნო ლოძი 90,09 3 918 43,49 -7,71
ჟიხლინის გმინა საქალაქო-სასოფლო კუტნო ლოძი 76,64 11 767 153,54 -9,94
ბუჩეკის გმინა სასოფლო ვასკი ლოძი 92,21 5 088 55,18 0,66
ვასკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვასკი ლოძი 145,37 27 574 189,68 -3,92
სენჯეიოვიცეს გმინა სასოფლო ვასკი ლოძი 120,04 6 360 52,98 -3,23
ვიდავის გმინა სასოფლო ვასკი ლოძი 178,31 7 279 40,82 -7,75
ვოჯიერადის გმინა სასოფლო ვასკი ლოძი 82,3 3 493 42,44 9,73
უენჩიცა საქალაქო უენჩიცა ლოძი 8,95 13 889 1551,84 -9,58
დაშინის გმინა სასოფლო უენჩიცა ლოძი 80,91 3 853 47,62 -7,67
გურა-შვიენტეი-მაუგოჟატის გმინა სასოფლო უენჩიცა ლოძი 90,26 4 342 48,11 -5,62
გრაბუვის გმინა სასოფლო უენჩიცა ლოძი 154,96 5 850 37,75 -11,47
უენჩიცის გმინა სასოფლო უენჩიცა ლოძი 150,57 8 554 56,81 0,98
პიონტეკის გმინა საქალაქო-სასოფლო უენჩიცა ლოძი 133,18 5 960 44,75 -7,66
შვინიცე-ვარცკიეს გმინა სასოფლო უენჩიცა ლოძი 93,47 3 891 41,63 -5
ვიტონიის გმინა სასოფლო უენჩიცა ლოძი 60,45 3 223 53,32 -8,84
ვოვიჩი საქალაქო ვოვიჩი ლოძი 23,42 28 059 1198,08 -8,3
ბიელავის გმინა სასოფლო ვოვიჩი ლოძი 163,9 5 288 32,26 -13,02
ხონშნოს გმინა სასოფლო ვოვიჩი ლოძი 71,83 2 910 40,51 -2,96
დომანიევიცეს გმინა სასოფლო ვოვიჩი ლოძი 86,17 4 638 53,82 -0,72
კიერნოზიის გმინა სასოფლო ვოვიჩი ლოძი 76,23 3 357 44,04 -8,68
კოციეჟევ-პოვუდნიოვის გმინა სასოფლო ვოვიჩი ლოძი 93,7 4 207 44,9 -6,1
ვოვიჩის გმინა სასოფლო ვოვიჩი ლოძი 133,15 7 705 57,87 1,65
უიშკოვიცეს გმინა სასოფლო ვოვიჩი ლოძი 107,3 6 653 62 -2,1
ნიებორუვის გმინა სასოფლო ვოვიჩი ლოძი 103,9 9 338 89,87 -1,53
ზდუნის გმინა სასოფლო ვოვიჩი ლოძი 128,57 5 687 44,23 -5,91
ანდრესპოლის გმინა სასოფლო ვუჯ-ეასტი ლოძი 25,74 14 282 554,86 10,76
ბრუიცეს გმინა სასოფლო ვუჯ-ეასტი ლოძი 69,02 6 723 97,41 11,93
კოლუშკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვუჯ-ეასტი ლოძი 154,8 23 329 150,7 1,63
ნოვოსოლნის გმინა სასოფლო ვუჯ-ეასტი ლოძი 53,98 5 123 94,91 20,95
ჟგუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვუჯ-ეასტი ლოძი 66,32 10 517 158,58 11,54
ტუშინის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვუჯ-ეასტი ლოძი 129,9 12 434 95,72 4
ბიავაჩუვის გმინა სასოფლო ოპოჩნო ლოძი 114,63 5 754 50,2 -3,97
ჯევიცის გმინა საქალაქო-სასოფლო ოპოჩნო ლოძი 118,19 10 400 87,99 -6,36
მნიშკუვის გმინა სასოფლო ოპოჩნო ლოძი 124,16 4 752 38,27 1,27
ოპოჩნოს გმინა საქალაქო-სასოფლო ოპოჩნო ლოძი 190,64 33 988 178,28 -5,97
პარადიჟის გმინა სასოფლო ოპოჩნო ლოძი 81,39 4 346 53,4 -6,21
პოშვიენტნეს გმინა სასოფლო ოპოჩნო ლოძი 140,81 3 115 22,12 -10,27
სვავნოს გმინა სასოფლო ოპოჩნო ლოძი 129,31 7 624 58,96 0,35
ჟარნუვის გმინა სასოფლო ოპოჩნო ლოძი 141,06 5 868 41,6 -7,17
კონსტანტინუვ-ვუძკი საქალაქო პაბიანიცე ლოძი 27,25 18 270 670,46 6,73
პაბიანიცე საქალაქო პაბიანიცე ლოძი 32,99 64 445 1953,47 -7,85
დვუტუვის გმინა სასოფლო პაბიანიცე ლოძი 101,23 4 675 46,18 8,48
დობრონის გმინა სასოფლო პაბიანიცე ლოძი 95,46 7 770 81,4 6,08
ქსავერუვის გმინა სასოფლო პაბიანიცე ლოძი 13,64 7 670 562,32 -1,47
ლუტომიერსკის გმინა სასოფლო პაბიანიცე ლოძი 133,92 8 691 64,9 17,26
პაბიანიცეს გმინა სასოფლო პაბიანიცე ლოძი 87,69 7 704 87,85 23,14
ჯიავოშინის გმინა საქალაქო-სასოფლო პაიენჩნო ლოძი 120,92 12 387 102,44 -7,61
კიეუჩიგვუვის გმინა სასოფლო პაიენჩნო ლოძი 87,2 3 972 45,55 -10,44
ნოვა-ბჟეჟნიცის გმინა სასოფლო პაიენჩნო ლოძი 135,21 4 533 33,53 -6,32
პაიენჩნოს გმინა საქალაქო-სასოფლო პაიენჩნო ლოძი 113,63 11 488 101,1 -5,79
ჟონშნიის გმინა სასოფლო პაიენჩნო ლოძი 86,14 4 935 57,29 3,88
სიემკოვიცეს გმინა სასოფლო პაიენჩნო ლოძი 99,98 4 758 47,59 -3,96
სტშელცე-ვიელკიეს გმინა სასოფლო პაიენჩნო ლოძი 78 4 561 58,47 -5,35
სულმიეჟიცეს გმინა სასოფლო პაიენჩნო ლოძი 82,74 4 437 53,63 -1,27
ალექსანდრუვის გმინა სასოფლო პიოტრკუვი ლოძი 144,09 4 300 29,84 -6,05
ჩარნოცინის გმინა სასოფლო პიოტრკუვი ლოძი 71,79 4 145 57,74 3,4
გოშკოვიცეს გმინა სასოფლო პიოტრკუვი ლოძი 102,17 8 483 83,03 -1,29
გრაბიცის გმინა სასოფლო პიოტრკუვი ლოძი 127,62 6 061 47,49 -1,21
უენკი-შლახეცკიეს გმინა სასოფლო პიოტრკუვი ლოძი 108,96 3 418 31,37 -10,04
მოშჩენიცის გმინა სასოფლო პიოტრკუვი ლოძი 111,49 12 922 115,9 2,65
რენჩნოს გმინა სასოფლო პიოტრკუვი ლოძი 88,9 3 522 39,62 -3,94
როზფშის გმინა სასოფლო პიოტრკუვი ლოძი 163,08 12 322 75,56 -0,03
სულეიუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო პიოტრკუვი ლოძი 188,23 16 340 86,81 1,72
ვოლა-ქშიშტოპორსკის გმინა სასოფლო პიოტრკუვი ლოძი 170,75 11 972 70,11 1,65
ვოლბუჟის გმინა საქალაქო-სასოფლო პიოტრკუვი ლოძი 151,66 7 875 51,93 5,17
დალიკუვის გმინა სასოფლო პოდდენბიცე ლოძი 114,62 3 920 34,2 2,82
პენჩნიევის გმინა სასოფლო პოდდენბიცე ლოძი 127,79 3 484 27,26 -2,1
პოდენბიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო პოდდენბიცე ლოძი 224,54 15 432 68,73 -5,98
უნეიუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო პოდდენბიცე ლოძი 129,01 6 999 54,25 -2,61
ვარტკოვიცეს გმინა სასოფლო პოდდენბიცე ლოძი 140,12 6 244 44,56 0
ზაჯიმის გმინა სასოფლო პოდდენბიცე ლოძი 145,13 4 958 34,16 -4,46
რადომსკო საქალაქო რადომსკო ლოძი 51,43 45 686 888,31 -5,13
დობრიშიცეს გმინა სასოფლო რადომსკო ლოძი 50,82 4 499 88,53 6,07
გიდლეს გმინა სასოფლო რადომსკო ლოძი 115,98 6 015 51,86 -8,28
გომუნიცეს გმინა სასოფლო რადომსკო ლოძი 62,45 5 853 93,72 -3,11
კამიენსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო რადომსკო ლოძი 96,44 5 856 60,72 -7,02
კობიელე-ვიელკიეს გმინა სასოფლო რადომსკო ლოძი 101,72 4 426 43,51 -1,35
კოდრომბის გმინა სასოფლო რადომსკო ლოძი 105,83 4 493 42,45 -6,44
ლგოტა-ვიელკის გმინა სასოფლო რადომსკო ლოძი 63,07 4 268 67,67 -2,8
ვაჯიცეს გმინა სასოფლო რადომსკო ლოძი 82,77 4 754 57,44 -2,51
მასვოვიცეს გმინა სასოფლო რადომსკო ლოძი 115,97 4 142 35,72 -3,12
ფშედბუჟის გმინა საქალაქო-სასოფლო რადომსკო ლოძი 189,7 7 093 37,39 -7,23
რადომსკოს გმინა სასოფლო რადომსკო ლოძი 85,63 5 567 65,01 -5,45
ვიელგომუინის გმინა სასოფლო რადომსკო ლოძი 123,15 4 538 36,85 -10,71
ჟიტნოს გმინა სასოფლო რადომსკო ლოძი 197,61 5 065 25,63 -9,05
რავა-მაზოვიეცკა საქალაქო რავა ლოძი 14,3 17 291 1209,16 -4,49
ბიავა-რავსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო რავა ლოძი 208,31 11 257 54,04 -5,16
ციელონძის გმინა სასოფლო რავა ლოძი 92,93 3 939 42,39 -4,2
რავა-მაზოვიეცკის გმინა სასოფლო რავა ლოძი 163,23 8 792 53,86 3,59
რეგნუვის გმინა სასოფლო რავა ლოძი 46,35 1 825 39,37 -0,18
სადკოვიცეს გმინა სასოფლო რავა ლოძი 121,08 5 400 44,6 -8,97
სიერაძი საქალაქო სიერაძი ლოძი 51,22 41 724 814,6 -7,31
ბვაშკის გმინა საქალაქო-სასოფლო სიერაძი ლოძი 201,38 14 425 71,63 -6,05
ბრონშევიცეს გმინა სასოფლო სიერაძი ლოძი 106,63 4 465 41,87 -4,81
ბჟეჟნიოს გმინა სასოფლო სიერაძი ლოძი 128,63 6 372 49,54 2,63
ბუჟენინის გმინა სასოფლო სიერაძი ლოძი 120,35 5 521 45,87 0
გოშჩანუვის გმინა სასოფლო სიერაძი ლოძი 121,54 5 449 44,83 -3,28
კლონოვის გმინა სასოფლო სიერაძი ლოძი 94,98 2 876 30,28 -3,8
სიერაძის გმინა სასოფლო სიერაძი ლოძი 181,6 10 763 59,27 8,06
ვარტის გმინა საქალაქო-სასოფლო სიერაძი ლოძი 254,34 12 589 49,5 -5,91
ვრუბლევის გმინა სასოფლო სიერაძი ლოძი 112,9 6 057 53,65 -2,79
ზვოჩევის გმინა საქალაქო-სასოფლო სიერაძი ლოძი 117,26 7 129 60,8 -3,11
ბოლიმუვის გმინა სასოფლო სკიერნიევიცე ლოძი 111,71 4 024 36,02 -3,13
გვუხუვის გმინა სასოფლო სკიერნიევიცე ლოძი 110,73 5 699 51,47 -7,66
გოჯიანუვის გმინა სასოფლო სკიერნიევიცე ლოძი 44,06 2 659 60,35 4,55
კოვიესის გმინა სასოფლო სკიერნიევიცე ლოძი 85,83 2 886 33,62 -3,56
ლიფცე-რეიმონტოვსკიეს გმინა სასოფლო სკიერნიევიცე ლოძი 42,91 3 289 76,65 0,3
მაკუვის გმინა სასოფლო სკიერნიევიცე ლოძი 81,53 5 990 73,47 0,61
ნოვი-კავენჩინის გმინა სასოფლო სკიერნიევიცე ლოძი 104,22 3 374 32,37 -0,39
სკიერნიევიცეს გმინა სასოფლო სკიერნიევიცე ლოძი 131,3 7 632 58,13 7,04
სვუპიის გმინა სასოფლო სკიერნიევიცე ლოძი 41,09 2 603 63,35 -5,95
ტომაშუვ-მაზოვიეცკი საქალაქო ტომაშუვი ლოძი 41,3 61 645 1492,62 -9,13
ბენდკუვის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლოძი 57,74 3 257 56,41 -6,66
ბუჯიშევიცეს გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლოძი 30,17 2 156 71,46 -6,11
ჩერნიევიცეს გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლოძი 128,07 5 039 39,35 -6,21
ინოვუუძის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლოძი 97,83 3 814 38,99 -1,22
ლუბოხნიის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლოძი 131,37 7 200 54,81 0,74
როკიცინის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლოძი 90,58 6 157 67,97 -0,32
ჟეჩიცის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლოძი 108,61 4 629 42,62 -1,51
ტომაშუვ-მაზოვიეცკის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლოძი 149,82 11 228 74,94 7,32
უიაზდის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლოძი 96,95 7 717 79,6 -3,69
ჟელეხლინეკის გმინა სასოფლო ტომაშუვი ლოძი 92,35 3 299 35,72 -4,9
ბიავის გმინა სასოფლო ვიელუნი ლოძი 74,09 5 421 73,17 -5,29
ჩარნოჟიუის გმინა სასოფლო ვიელუნი ლოძი 69,67 4 516 64,82 -2,13
კონოპნიცის გმინა სასოფლო ვიელუნი ლოძი 83,17 3 746 45,04 -7,19
მოკრსკოს გმინა სასოფლო ვიელუნი ლოძი 77,68 5 392 69,41 -1,54
ოსიაკუვის გმინა სასოფლო ვიელუნი ლოძი 101,09 4 733 46,82 -1,54
ოსტრუვეკის გმინა სასოფლო ვიელუნი ლოძი 101,38 4 498 44,37 -4,48
პონტნუვის გმინა სასოფლო ვიელუნი ლოძი 114,74 6 528 56,89 -1,93
სკომლინის გმინა სასოფლო ვიელუნი ლოძი 55,2 3 324 60,22 -2,79
ვიელუნის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვიელუნი ლოძი 130,64 31 313 239,69 -6,05
ვიეჟხლასის გმინა სასოფლო ვიელუნი ლოძი 118,82 6 610 55,63 -0,45
ბოლესლავიეცის გმინა სასოფლო ვიერუშუვი ლოძი 64,47 4 088 63,41 0,57
ჩასტარის გმინა სასოფლო ვიერუშუვი ლოძი 62,73 3 981 63,46 1,85
გალევიცეს გმინა სასოფლო ვიერუშუვი ლოძი 135,77 6 096 44,9 -6,96
ლუტუტუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვიერუშუვი ლოძი 76,12 4 581 60,18 -1,45
ვუბნიცეს გმინა სასოფლო ვიერუშუვი ლოძი 60,83 4 017 66,04 -8,32
სოკოლნიკის გმინა სასოფლო ვიერუშუვი ლოძი 80,01 5 040 62,99 5,75
ვიერუშუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ვიერუშუვი ლოძი 97,2 14 247 146,57 -0,65
ზდუნსკა-ვოლა საქალაქო ზდუნსკა-ვოლა ლოძი 24,57 41 499 1689,01 -8,08
შადეკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზდუნსკა-ვოლა ლოძი 151,64 7 306 48,18 -3,53
ზაპოლიცეს გმინა სასოფლო ზდუნსკა-ვოლა ლოძი 81,41 5 206 63,95 5,31
ზდუნსკა-ვოლის გმინა სასოფლო ზდუნსკა-ვოლა ლოძი 111,61 12 221 109,5 3,38
გვოვნო საქალაქო ზგიეჟი ლოძი 19,84 14 041 707,71 -10,53
ოზორკუვი საქალაქო ზგიეჟი ლოძი 15,46 19 260 1245,8 -7,84
ზგიეჟი საქალაქო ზგიეჟი ლოძი 42,33 55 985 1322,58 -4,55
ალექსანდრუვ-ვუძკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზგიეჟი ლოძი 116,43 32 488 279,03 13,32
გვოვნოს გმინა სასოფლო ზგიეჟი ლოძი 104,77 4 817 45,98 0,83
ოზორკუვის გმინა სასოფლო ზგიეჟი ლოძი 95,51 7 044 73,75 3,86
პაჟენჩევის გმინა სასოფლო ზგიეჟი ლოძი 103,89 5 157 49,64 6,88
სტრიკუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ზგიეჟი ლოძი 157,9 12 746 80,72 7,19
ზგიეჟის გმინა სასოფლო ზგიეჟი ლოძი 199,05 14 616 73,43 17,59
ბჟეზინი საქალაქო ბჟეზინი ლოძი 21,58 12 474 578,04 -1,04
ბჟეზინის გმინა სასოფლო ბჟეზინი ლოძი 106,64 5 799 54,38 7,35
დმოსინის გმინა სასოფლო ბჟეზინი ლოძი 100,19 4 457 44,49 -2,38
ეჟუვის გმინა სასოფლო ბჟეზინი ლოძი 64,09 3 360 52,43 -8,1
როგუვის გმინა სასოფლო ბჟეზინი ლოძი 66,06 4 703 71,19 -4,56
ლოძი საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ლოძი 293,25 677 286 2309,59 -8
პიოტრკუვ-ტრიბუნალსკი საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ლოძი 67,24 72 785 1082,47 -7,6
სკიერნიევიცე საქალაქო ქალაქი პოვიატის უფლებებით ლოძი 34,6 47 932 1385,32 -2,53
ბოხნია საქალაქო ბოხნია მალოპოლსკა 29,87 29 733 995,41 -2,68
ბოხნიის გმინა სასოფლო ბოხნია მალოპოლსკა 130,87 20 091 153,52 6,73
დრვინიის გმინა სასოფლო ბოხნია მალოპოლსკა 108,33 6 516 60,15 0,46
ლიპნიცა-მუროვანის გმინა სასოფლო ბოხნია მალოპოლსკა 60,3 5 634 93,43 0
ვაპანუვის გმინა სასოფლო ბოხნია მალოპოლსკა 71,7 8 197 114,32 6,88
ნოვი-ვიშნიჩის გმინა საქალაქო-სასოფლო ბოხნია მალოპოლსკა 82,16 14 230 173,2 7,9
ჟეზავის გმინა სასოფლო ბოხნია მალოპოლსკა 86,35 11 387 131,87 5,65
ტშციანის გმინა სასოფლო ბოხნია მალოპოლსკა 44,09 5 651 128,17 9,07
ჟეგოცინის გმინა სასოფლო ბოხნია მალოპოლსკა 34,89 5 584 160,05 6,1
ბოჟენცინის გმინა სასოფლო ბჟესკო მალოპოლსკა 102,7 8 304 80,86 -2,99
ბჟესკოს გმინა საქალაქო-სასოფლო ბჟესკო მალოპოლსკა 102,66 36 258 353,19 0,16
ჩხუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ბჟესკო მალოპოლსკა 66,43 9 848 148,25 -0,03
დენბნოს გმინა სასოფლო ბჟესკო მალოპოლსკა 81,6 14 734 180,56 2,25
გნოინიკის გმინა სასოფლო ბჟესკო მალოპოლსკა 54,99 8 042 146,24 3,93
ივკოვის გმინა სასოფლო ბჟესკო მალოპოლსკა 47,22 6 490 137,44 6,14
შჩუროვის გმინა სასოფლო ბჟესკო მალოპოლსკა 134,92 9 449 70,03 -5,27
ალვერნიის გმინა საქალაქო-სასოფლო ხჟანუვი მალოპოლსკა 74,17 12 505 168,6 -4,28
ბაბიცეს გმინა სასოფლო ხჟანუვი მალოპოლსკა 54,04 9 097 168,34 -0,44
ხჟანუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო ხჟანუვი მალოპოლსკა 79,44 46 650 587,24 -5,27
ლიბიონჟის გმინა საქალაქო-სასოფლო ხჟანუვი მალოპოლსკა 57,07 22 236 389,63 -4,03
ტშებინიის გმინა საქალაქო-სასოფლო ხჟანუვი მალოპოლსკა 105,4 33 702 319,75 -4,48
ბოლესლავის გმინა სასოფლო დომბროვა მალოპოლსკა 35,7 2 598 72,77 -15,42
დომბროვა-ტარნოვსკის გმინა საქალაქო-სასოფლო დომბროვა მალოპოლსკა 116,46 21 254 182,5 0,53
გრენბოშუვის გმინა სასოფლო დომბროვა მალოპოლსკა 48,51 3 322 68,48 -3,29
მენჯეხუვის გმინა სასოფლო დომბროვა მალოპოლსკა 44,4 3 414 76,89 -11,36
ოლესნოს გმინა სასოფლო დომბროვა მალოპოლსკა 77,6 7 976 102,78 2,48
რადგოშჩის გმინა სასოფლო დომბროვა მალოპოლსკა 88,1 7 438 84,43 1,12
შჩუცინის გმინა საქალაქო-სასოფლო დომბროვა მალოპოლსკა 119,48 13 145 110,02 -0,94
გორლიცე საქალაქო გორლიცე მალოპოლსკა 23,53 27 231 1157,29 -6,7
ბიეჩის გმინა საქალაქო-სასოფლო გორლიცე მალოპოლსკა 98,25 16 805 171,04 -1,58
ბობოვის გმინა საქალაქო-სასოფლო გორლიცე მალოპოლსკა 49,77 9 804 196,99 2,15
გორლიცეს გმინა სასოფლო გორლიცე მალოპოლსკა 102,85 17 292 168,13 2,91
ლიპინკის გმინა სასოფლო გორლიცე მალოპოლსკა 66,46 6 782 102,05 -0,54
ვუჟნის გმინა სასოფლო გორლიცე მალოპოლსკა 56,27 8 530 151,59 3,07
მოშჩენიცის გმინა სასოფლო გორლიცე მალოპოლსკა 37,62 4 983 132,46 5,07
როპის გმინა სასოფლო გორლიცე მალოპოლსკა 49,11 5 521 112,42 4,69
სენკოვის გმინა სასოფლო გორლიცე მალოპოლსკა 194,8 4 967 25,5 -1,27
უშციე-გორლიცკიეს გმინა სასოფლო გორლიცე მალოპოლსკა 287,8 6 863 23,85 1,36
ჩერნიხუვის გმინა სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 84,22 14 727 174,86 5,12
იგოვომია-ვავჟენჩიცეს გმინა სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 62,79 7 706 122,73 -0,22
ივანოვიცეს გმინა სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 71,09 9 183 129,17 5,17
ეჟმანოვიცე-ფშეგინიის გმინა სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 68,14 10 960 160,85 1,89
კოცმიჟუვ-ლუბოჟიცის გმინა სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 80,76 15 863 196,42 14,91
ქშეშოვიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 139,04 32 161 231,31 -0,62
ლიშკის გმინა სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 72,07 17 483 242,58 8,47
მიხავოვიცეს გმინა სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 51,13 10 846 212,13 18,95
მოგილანის გმინა სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 43,63 14 297 327,69 13,56
სკავის გმინა საქალაქო-სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 74,83 10 597 141,61 2,18
სკავინის გმინა საქალაქო-სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 99,84 43 650 437,2 2,04
სვომნიკის გმინა საქალაქო-სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 112,98 13 635 120,69 -1,05
სუვოშოვის გმინა სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 53,38 5 812 108,88 0,17
შვიონტნიკი-გურნეს გმინა საქალაქო-სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 20,35 10 254 503,88 11,81
ვიელკა-ვიეშის გმინა სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 48,27 12 923 267,72 32,11
ზაბიეჟუვის გმინა სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 99,42 26 898 270,55 11,94
ზიელონკის გმინა სასოფლო კრაკოვი მალოპოლსკა 48,58 23 408 481,84 19,54
ლიმანოვა საქალაქო ლიმანოვა მალოპოლსკა 18,7 15 142 809,73 0,31
მშანა-დოლნა საქალაქო ლიმანოვა მალოპოლსკა 27,1 7 900 291,51 -1,6
დობრის გმინა სასოფლო ლიმანოვა მალოპოლსკა 109,91 10 003 91,01 1,91
იოდვოვნიკის გმინა სასოფლო ლიმანოვა მალოპოლსკა 72,19 8 701 120,53 5,3
კამიენიცის გმინა სასოფლო ლიმანოვა მალოპოლსკა 95,18 7 872 82,71 3,32
ლასკოვის გმინა სასოფლო ლიმანოვა მალოპოლსკა 72,48 8 224 113,47 5,99
ლიმანოვის გმინა სასოფლო ლიმანოვა მალოპოლსკა 152,23 25 710 168,89 8,02
ვუკოვიცის გმინა სასოფლო ლიმანოვა მალოპოლსკა 69,65 10 109 145,14 6,48
მშანა-დოლნის გმინა სასოფლო ლიმანოვა მალოპოლსკა 170,02 17 595 103,49 0,91
ნიეჯვიეჩის გმინა სასოფლო ლიმანოვა მალოპოლსკა 74,22 7 358 99,14 1,73
სვოპნიცეს გმინა სასოფლო ლიმანოვა მალოპოლსკა 56,85 6 803 119,67 7,61
ტიმბარკის გმინა სასოფლო ლიმანოვა მალოპოლსკა 32,7 6 580 201,22 3,52
ხარშნიცის გმინა სასოფლო მიეხუვი მალოპოლსკა 78,45 7 395 94,26 -4,69
გოუჩის გმინა სასოფლო მიეხუვი მალოპოლსკა 90,02 6 043 67,13 -5,78
კოზვუვის გმინა სასოფლო მიეხუვი მალოპოლსკა 85,75 4 572 53,32 -9,02
ქსიონჟ-ვიელკის გმინა სასოფლო მიეხუვი მალოპოლსკა 137,83 5 049 36,63 -5,61
მიეხუვის გმინა საქალაქო-სასოფლო მიეხუვი მალოპოლსკა 148,36 19 607 132,16 -3,46
რაცვავიცეს გმინა სასოფლო მიეხუვი მალოპოლსკა 59,11 2 509 42,45 1,47
სვაბოშუვის გმინა სასოფლო მიეხუვი მალოპოლსკა 76,77 3 514 45,77 -8,49
დობჩიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო მიშლენიცე მალოპოლსკა 66,39 15 330 230,91 2,47
ლუბიენის გმინა სასოფლო მიშლენიცე მალოპოლსკა 75,1 10 090 134,35 3,29
მიშლენიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო მიშლენიცე მალოპოლსკა 153,52 44 530 290,06 5,05
ფციმის გმინა სასოფლო მიშლენიცე მალოპოლსკა 88,96 11 119 124,99 4,17
რაციეხოვიცეს გმინა სასოფლო მიშლენიცე მალოპოლსკა 61,15 6 441 105,33 8,21
სიეპრავის გმინა სასოფლო მიშლენიცე მალოპოლსკა 31,85 9 044 283,96 10,08
სუუკოვიცეს გმინა საქალაქო-სასოფლო მიშლენიცე მალოპოლსკა 60,38 15 044 249,16 5,62
ტოკარნიის გმინა სასოფლო მიშლენიცე მალოპოლსკა 68,63 8 861 129,11 5,55
ვიშნიოვის გმინა სასოფლო მიშლენიცე მალოპოლსკა 67,1 7 413 110,48 3,53
გრიბუვი საქალაქო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 16,95 6 000 353,98 -4,19
ხეუმიეცის გმინა სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 111,97 28 927 258,35 9,63
გრუდეკ-ნად-დუნაიცემის გმინა სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 88,19 9 253 104,92 3,08
გრიბუვის გმინა სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 153,15 25 605 167,19 8,07
კამიონკა-ვიელკის გმინა სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 64,98 10 467 161,08 6,22
კოჟენის გმინა სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 106,95 14 524 135,8 3,82
კრინიცა-ზდრუის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 145,13 16 640 114,66 -3,97
ვაბოვის გმინა სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 119,15 6 108 51,26 6,58
უონცკოს გმინა სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 132,95 16 570 124,63 3,77
ვოსოსინა-დოლნის გმინა სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 84,76 11 152 131,57 7,68
მუშინის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 141,44 11 543 81,61 -1,38
ნავოიოვის გმინა სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 50,21 8 773 174,73 6,86
პივნიჩნა-ზდრუის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 126,46 10 556 83,47 -3,82
პოდეგროჯიეს გმინა სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 64,73 13 331 205,95 8,73
რიტროს გმინა სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 41,9 3 763 89,81 -4,48
სტარი-სონჩის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნოვი-სონჩი მალოპოლსკა 100,88 23 782 235,75 2,93
ნოვი-ტარგი საქალაქო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 51,07 33 324 652,52 -1,19
შჩავნიცის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 87,9 7 174 81,62 -6,51
ჩარნი-დუნაიეცის გმინა სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 217,35 22 647 104,2 4,07
ჩორშტინის გმინა სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 62,16 7 676 123,49 2,44
იაბვონკის გმინა სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 212,73 18 694 87,88 3,77
კროშციენკო-ნად-დუნაიცემის გმინა სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 57,12 6 780 118,7 -0,74
ლიპნიცა-ვიელკის გმინა სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 67,36 6 024 89,43 3,23
ვაფშე-ნიჟნეს გმინა სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 125,79 9 386 74,62 2,39
ნოვი-ტარგის გმინა სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 207,68 24 091 116 3,68
ოხოტნიცა-დოლნის გმინა სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 141,2 8 513 60,29 0,51
რაბა-ვიჟნის გმინა სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 89,02 14 784 166,08 3,63
რაბკა-ზდრუის გმინა საქალაქო-სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 69,16 17 049 246,52 -3,44
სპიტკოვიცეს გმინა სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 32,18 4 618 143,51 7,55
შაფლარის გმინა სასოფლო ნოვი-ტარგი მალოპოლსკა 54,27 11 122 204,94 3,87
ბუკოვნო საქალაქო ოლკუში მალოპოლსკა 64,59 10 034 155,35 -8,97
ბოლესლავის გმინა სასოფლო ოლკუში მალოპოლსკა 40,71 7 765 190,74 0,09
კლუჩეს გმინა სასოფლო ოლკუში მალოპოლსკა 119,5 14 931 124,95 -3,96
ოლკუშის გმინა საქალაქო-სასოფლო ოლკუში მალოპოლსკა 150,8 48 451 321,29 -6,39
ტშიციონჟის გმინა სასოფლო ოლკუში მალოპოლსკა 95,73 7 049 73,63 -0,09
ვოლბრომის გმინა საქალაქო-სასოფლო ოლკუში მალოპოლსკა 146,78 22 670 154,45 -5,47
ოსვენციმი საქალაქო ოსვენციმი მალოპოლსკა 30 37 826 1260,87 -8,01
ბჟეშჩეს გმინა საქალაქო-სასოფლო ოსვენციმი მალოპოლსკა 45,6 21 146 463,73 -4,28
ხეუმეკის გმინა საქალაქო-სასოფლო ოსვენციმი მალოპოლსკა 27,32 12 908 472,47 -3,08
კენტის გმინა საქალაქო-სასოფლო ოსვენციმი მალოპოლსკა 76,08 34 100 448,21 -2,42