სიმფონიური მეტალ-ჯგუფების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search

ეს არის სიმფონიური მეტალ ჯგუფების სია. სია შეიცავს ისეთ ჯგუფებსაც, რომლებიც თავიანთი მოღვაწეობის პერიოდის რომელიმე ეტაპზე მაინც უკრავდნენ სიმფონიური მეტალ ჟანრში.

სია[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სქოლიო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  1. Abigail Williams In The Shadow Of A Thousand Suns Review - Review of In The Shadow Of A Thousand Suns by Abigail Williams. Heavymetal.about.com (2008-10-28). წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  2. Rivadavia, Eduardo. (2007-04-23) After Forever - After Forever. AllMusic. წაკითხვის თარიღი: 2011-09-15.
  3. BABYMETAL「SUMMER CAMP 2013」に爆音生バンドを従え登場“, Musicman-NET, 2013-07-17. წაკითხვის თარიღი: 2013-02-22. 
  4. Liebler, Manuel (2013). "Coronatus – Recreatio Carminis" (German). Metal Hammer (11). http://www.metal-hammer.de/reviews/alben/article490431/coronatus-recreatio-carminis.html.
  5. Eck, Markus (2009). "Dark Moor – Autumnal" (German). Sonic Seducer (Thomas Vogel Media) (3). დაარქივებულია ორიგინალიდან 1 February 2014-ში. https://web.archive.org/web/20140201175950/http://www.sonic-seducer.de/index.php/component/option,com_reviews/anzeige,8604/func,detail/. "Seit Jahren erfreuen sich diese spanischen Spitzenkönner riesengroßer Beliebtheit in Epic Symphonic Power Metal-Kreisen – mit Recht. [For years, these Spanish top artist have been enjoying a huge popularity in circles of Epic symphonic power metal – and rightly so.]"
  6. Artists :: DELAIN. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  7. Scheurer, Walter. (22 August 2007) Derdian – New Era Pt.2 War Of The Gods German. Powermetal.de. Weihrauch Medien Verlag. წაკითხვის თარიღი: 20 April 2012.
  8. Kristiansen, Jon (2011). "The Great Rock & Roll Swindle!", Metalion: The Slayer Mag Diaries. Brooklyn, NY: Bazillion Points Books, გვ. 419. ISBN 978-0-9796163-4-1. 
  9. Munro, Tyler. (31 October 2006) DivineFire – Into A New Dimension. Sputnikmusic. წაკითხვის თარიღი: 20 April 2012.
  10. Backes, Björn. (29 January 2005) Dol Ammad - Star Tales German. Powermetal.de. Weihrauch Medien Verlag. წაკითხვის თარიღი: 20 April 2012.
  11. Hubert, Christian. (24 March 2005) DREAMTALE - Difference German. powermetal.de.
  12. Artists :: EDENBRIDGE. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  13. Froghy, Jasmin (2009). "Catharsis" (German). Sonic Seducer (12). დაარქივებულია ორიგინალიდან 1 February 2014-ში. https://web.archive.org/web/20140201175956/http://www.sonic-seducer.de/index.php/component/option,com_reviews/anzeige,9199/func,detail/.
  14. Artists :: EPICA. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  15. Ward, Kyle. (2007-10-29) Estatic Fear – A Sombre Dance. Sputnikmusic. წაკითხვის თარიღი: 2013-06-06.
  16. True, Chris. Haggard Biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2011-04-04.
  17. Salo, Noah. Reviews of The Phantom Tollbooth. The Phantom Tollbooth. წაკითხვის თარიღი: 6 June 2011.
  18. York, William. Hollenthon: With Vilest of Worms to Dwell. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2013-06-06.
  19. Rivadavia, Eduardo. Kamelot – The Black Halo. წაკითხვის თარიღი: 2013-06-06.
  20. Froghy, Jasmin (2010). "Katra – Out Of The Ashes" (German). Sonic Seducer (11). დაარქივებულია ორიგინალიდან 17 December 2013-ში. https://web.archive.org/web/20131217224320/http://www.sonic-seducer.de/index.php/component/option,com_reviews/anzeige,10033/func,detail/.
  21. Haack, Melanie. (16 May 2011) Die Meistersänger vom Borsigplatz German. Die Welt. ციტატა: „Die symphonische Metalband Krypteria... [The symphonic metal band Krypteria...]“ წაკითხვის თარიღი: 19 April 2012.
  22. http://www.sputnikmusic.com/bands/Leaves-Eyes/4104/
  23. Artists :: LUNATICA. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  24. Karstedt, Jörn; Rössler, Erik (2012). "Soundcheck" (German). Sonic Seducer (Thomas Vogel Media) 19 (3): 89. "...die vierte Symphonic Bombe der Gummersbacher... eine Band die Symphonic Metal und Celtic Rock extravagant miteinander vereint. [...the fourth Symphonic bomb by the Gummersbachers... a band that exquisitely combines Symphonic metal and Celtic rock]"
  25. http://www.sputnikmusic.com/review/46151/MaYaN-Quarterpast/
  26. Artists :: NIGHTWISH. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  27. MMXII – Phoenix Rising Italian. Metallus.it. წაკითხვის თარიღი: 2012-12-27.
  28. ReVamp Review - Review of ReVamp's Self-Titled CD. Heavymetal.about.com (2010-07-27). წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  29. Artists :: Rhapsody Of Fire. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  30. Kupiszewski, Ben. (11 September 2009) Skillet's back and pissed off. MOVE Magazine. The Maneater. წაკითხვის თარიღი: 25 May 2011.
  31. http://www.sputnikmusic.com/review/44768/Stream-Of-Passion-Darker-Days
  32. Artists :: SYMPHONY X. MusicMight (2008-11-04). წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  33. Artists :: TARJA TURUNEN. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  34. Ankeny, Jason. Therion. AllMusic. წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  35. http://www.sputnikmusic.com/bands/Trail-Of-Tears/7476/
  36. Artists :: Trans-Siberian Orchestra. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  37. Review of Unshine's The Enigma of Immortals. Lords of Metal. წაკითხვის თარიღი: 2014-01-14.
  38. Williams, Dave. (1992-02-01) Veni Domine: Swedish doom metal band say "fall, Babylon, fall". Cross Rhythms Magazine No. 10. Cross Rhythms. წაკითხვის თარიღი: 2010-12-17.
  39. Veni Domine. MusicMight (2009). წაკითხვის თარიღი: 2010-12-17.
  40. Artists :: Visions Of Atlantis. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.
  41. Artists :: Within Temptation. MusicMight (2008-02-07). წაკითხვის თარიღი: 2011-09-14.