ამერიკული საშინელებათა ისტორიის ეპიზოდების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search
სერიალის ლოგო

ამერიკული საშინელებათა ისტორია (ინგლ. American Horror Story) — ამერიკული საშინელებათა ჟანრის სატელევიზიო სერიალი, რომელიც შექმნილია რაიან მერფისა და ბრედ ფელჩაკის მიერ. სერიალის პრემიერა გაიმართა 2011 წლის 5 ოქტომბერს FX-ზე.

სეზონები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სეზონი სახელწოდება ეპიზოდები
თავდაპირველად გადაიცა უკანასკნელად გადაიცა
1 მკვლელი სახლი 12 ოქტომბერი 5, 2011 (2011-10-05) დეკემბერი 21, 2011 (2011-12-21)
2 ფსიქიატრიული კლინიკა 13 ოქტომბერი 17, 2012 (2012-10-17) იანვარი 23, 2013 (2013-01-23)
3 ალქაჯთა კრება 13 ოქტომბერი 9, 2013 (2013-10-09) იანვარი 29, 2014 (2014-01-29)
4 მახინჯების შოუ 13 ოქტომბერი 8, 2014 (2014-10-08) იანვარი 21, 2015 (2015-01-21)
5 სასტუმრო 12 ოქტომბერი 7, 2015 (2015-10-07) იანვარი 13, 2016 (2016-01-13)
6 როანოკი 10 სექტემბერი 14, 2016 (2016-09-14) ნოემბერი 16, 2016 (2016-11-16)
7 კულტი 11 სექტემბერი 5, 2017 (2017-09-05) ნოემბერი 14, 2017 (2017-11-14)

ეპიზოდების სია[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სეზონი 1: მკვლელი სახლი (2011)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიწარმ.
კოდი
აშშ მაყურებელი
(მილიონი)
11„Pilot“რაიან მერფირაიან მერფი და ბრედ ფელჩაკიოქტომბერი 5, 2011 (2011-10-05)1ATS013.18[1]
22„Home Invasion“ალფონსო გომეზ-რეჯონირაიან მერფი და ბრედ ფელჩაკიოქტომბერი 12, 2011 (2011-10-12)1ATS022.46[2]
33„Murder House“ბრედლი ბაკერიჯენიფერ სოლტიოქტომბერი 19, 2011 (2011-10-19)1ATS032.59[3]
44„Halloween (Part 1)“დავიდ სემელიჯეიმზ ვონგიოქტომბერი 26, 2011 (2011-10-26)1ATS042.96[4]
55„Halloween (Part 2)“დავიდ სემელიტიმ მინერინოემბერი 2, 2011 (2011-11-02)1ATS052.74[5]
66„Piggy Piggy“მაიკლ აპენდაჰლიჯესიკა შარზერინოემბერი 8, 2011 (2011-11-08)1ATS062.83[6]
77„Open House“ტიმ ჰანტერიბრედ ფელჩაკინოემბერი 16, 2011 (2011-11-16)1ATS073.06[7]
88„Rubber Man“მიგელ არტეტარაიან მერფინოემბერი 23, 2011 (2011-11-23)1ATS092.81[8]
99„Spooky Little Girl“ჯონ სკოტიჯენიფერ სოლტინოემბერი 30, 2011 (2011-11-30)1ATS092.85[9]
1010„Smoldering Children“მაიკლ ლეჰმანიჯეიმზ ვონგიდეკემბერი 7, 2011 (2011-12-07)1ATS102.54[10]
1111„Birth“ალფონსო გომეზ-რეჯონიტიმ მინერიდეკემბერი 14, 2011 (2011-12-14)1ATS112.59[11]
1212„Afterbirth“ბრედლი ბაკერიჯესიკა შარზერიდეკემბერი 21, 2011 (2011-12-21)1ATS123.22[12]

სეზონი 2: ფსიქიატრიული კლინიკა (2012-13)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიწარმ.
კოდი
აშშ მაყურებელი
(მილიონი)
131„Welcome to Briarclif“ბრედლი ბაკერიტიმ მინერიოქტომბერი 17, 2012 (2012-10-17)2ATS013.85[13]
142„Tricks and Treats“ბრედლი ბაკერიჯეიმზ ვონგიოქტომბერი 24, 2012 (2012-10-24)2ATS023.06[14]
153„Nor'easter“მაიკლ აპენდაჰლიჯენიფერ სოლტიოქტომბერი 31, 2012 (2012-10-31)2ATS032.47[15]
164„I Am Anne Frank (Part 1)“მაიკლ აპენდაჰლიჯესიკა შარზერინოემბერი 7, 2012 (2012-11-07)2ATS042.65[16]
175„I Am Anne Frank (Part 2)“ალფონსო გომეზ-რეჯონიბრედ ფელჩაკინოემბერი 14, 2012 (2012-11-14)2ATS052.78[17]
186„The Origins of Monstrosity“დავიდ სემელირაიან მერფინოემბერი 21, 2012 (2012-11-21)2ATS061.89[18]
197„Dark Cousin“მაიკლ რიმერიტიმ მინერინოემბერი 28, 2012 (2012-11-28)2ATS072.27[19]
208„Unholy Night“მაიკლ ლეჰმანიჯეიმზ ვონგიდეკემბერი 5, 2012 (2012-12-05)2ATS082.36[20]
219„The Coat Hanger“ჯერემი პოდესვაჯენიფერ სოლტიდეკემბერი 12, 2012 (2012-12-12)2ATS092.22[21]
2210„The Name Game“მაიკლ ლეჰმანიჯესიკა შარზერიიანვარი 2, 2013 (2013-01-02)2ATS102.21[22]
2311„Spilt Milk“ალფონსო გომეზ-რეჯონიბრედ ფელჩაკიიანვარი 9, 2013 (2013-01-09)2ATS112.51[23]
2412„Continuum“კრეიგ ზისკირაიან მერფიიანვარი 16, 2013 (2013-01-16)2ATS122.30[24]
2513„Madness Ends“ალფონსო გომეზ-რეჯონიტიმ მინერიიანვარი 23, 2013 (2013-01-23)2ATS132.29[25]

სეზონი 3: ალქაჯთა კრება (2013-14)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიწარმ.
კოდი
U.S. მაყურებელი
(მილიონი)
261„Bitchcraft“ალფონსო გომეზ-რეჯონირაიან მერფი და ბრედ ფელჩაკიოქტომბერი 9, 2013 (2013-10-09)3ATS015.54[26]
272„Boy Parts“მაიკლ რიმერიტიმ მინერიოქტომბერი 16, 2013 (2013-10-16)3ATS024.51[27]
283„The Replacements“ალფონსო გომეზ-რეჯონიჯეიმზ ვონგიოქტომბერი 23, 2013 (2013-10-23)3ATS033.78[28]
294„Fearful Pranks Ensue“მაიკლ აპენდაჰლიჯენიფერ სოლტიოქტომბერი 30, 2013 (2013-10-30)3ATS043.71[29]
305„Burn, Witch. Burn!“ჯერემი პოდესვაჯესიკა შარზერინოემბერი 6, 2013 (2013-11-06)3ATS053.80[30]
316„The Axeman Cometh“მაიკლ აპენდაჰლიდუგლას პეტრინოემბერი 13, 2013 (2013-11-13)3ATS064.16[31]
327„The Dead“ბრედლი ბაკერიბრედ ფელჩაკინოემბერი 20, 2013 (2013-11-20)3ATS074.00[32]
338„The Sacred Taking“ალფონსო გომეზ-რეჯონირაიან მერფიდეკემბერი 4, 2013 (2013-12-04)3ATS084.07[33]
349„Head“ჰოვარდ დოიჩიტიმ მინერიდეკემბერი 11, 2013 (2013-12-11)3ATS093.94[34]
3510„The Magical Delights of Stevie Nicks“ალფონსო გომეზ-რეჯონიჯეიმზ ვონგიიანვარი 8, 2014 (2014-01-08)3ATS103.49[35]
3611„Protect the Coven“ბრედლი ბაკერიჯენიფერ სოლტიიანვარი 15, 2014 (2014-01-15)3ATS113.46[36]
3712„Go to Hell“ალფონსო გომეზ-რეჯონიჯესიკა შარზერიიანვარი 22, 2014 (2014-01-22)3ATS123.35[37]
3813„The Seven Wonders“ალფონსო გომეზ-რეჯონიდუგლას პეტრიიანვარი 29, 2014 (2014-01-29)3ATS134.24[38]

სეზონი 4: მახინჯების შოუ (2014-15)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიწარმ.
კოდი
აშშ მაყურებელი
(მილიონი)
391„Monsters Among Us“რაიან მერფირაიან მერფი და ბრედ ფელჩაკიოქტომბერი 8, 2014 (2014-10-08)4ATS016.13[39]
402„Massacres and Matinees“ალფონსო გომეზ-რეჯონიტიმ მინერიოქტომბერი 15, 2014 (2014-10-15)4ATS024.53[40]
413„Edward Mordrake (Part 1)“მაიკლ აპენდეჰლიჯეიმზ ვონგიოქტომბერი 22, 2014 (2014-10-22)4ATS034.44[41]
424„Edward Mordrake (Part 2)“ჰოვარდ დოიჩიჯენიფერ სოლტიოქტომბერი 29, 2014 (2014-10-29)4ATS044.51[42]
435„Pink Cupcakes“მაიკლ აპენდეჰლიჯესიკა შარზერინოემბერი 5, 2014 (2014-11-05)4ATS054.22[43]
446„Bullseye“ჰოვარდ დოიჩიჯონ გრეინოემბერი 12, 2014 (2014-11-12)4ATS063.65[44]
457„Test of Strength“ენტონი ჰემინგვეიკრისტალ ლიუნოემბერი 19, 2014 (2014-11-19)4ATS073.91[45]
468„Blood Bath“ბრედლი ბაკერირაიან მერფიდეკემბერი 3, 2014 (2014-12-03)4ATS083.30[46]
479„Tupperware Party Massacre“ლონი პერისტერებრედ ფელჩაკიდეკემბერი 10, 2014 (2014-12-10)4ATS093.07[47]
4810„Orphans“ბრედლი ბაკერიჯეიმზ ვონგიდეკემბერი 17, 2014 (2014-12-17)4ATS102.99[48]
4911„Magical Thinking“მაიკლ გოიჯენიფერ სოლტიიანვარი 7, 2015 (2015-01-07)4ATS113.11[49]
5012„Show Stoppers“ლონი პერისტერეჯესიცა შარზერიიანვარი 14, 2015 (2015-01-14)4ATS122.94[50]
5113„Curtain Call“ბრედლი ბაკერიჯონ გრეიიანვარი 21, 2015 (2015-01-21)4ATS133.27[51]

სეზონი 5: სასტუმრო (2015-16)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიწარმ.
კოდი
აშშ მაყურებელი
(მილიონი)
521„Checking In“რაიან მერფირაიან მერფი და ბრედ ფელჩაკიოქტომბერი 7, 2015 (2015-10-07)5ATS015.81[52]
532„Chuttes And Ladders“ბრედლი ბეკერიტიმ მინერიოქტომბერი 14, 2015 (2015-10-14)5ATS024.06[53]
543„Mommy“ბრედლი ბეკერიჯეიმზ ვონგიოქტომბერი 21, 2015 (2015-10-21)5ATS033.20[54]
554„Devil's Night“ლონი პერისტერეჯენიფერ სოლტიოქტომბერი 28, 2015 (2015-10-28)5ATS043.04[55]
565„Room Service“მაიკლ გოინედ მარტელინოემბერი 4, 2015 (2015-11-04)5ATS052.87[56]
576„Room 33“ლონი პერისტერეჯონ ჯ. გრეინოემბერი 11, 2015 (2015-11-11)5ATS062.64[57]
587„Flicker“მაიკლ გოიკრისტალ ლიუნოემბერი 18, 2015 (2015-11-18)5ATS072.64[58]
598„The Ten Commandments Killer“ლონი პერისტერერაიან მერფიდეკემბერი 2, 2015 (2015-12-02)5ATS082.31[59]
609„She Wants Revenge“მაიკლ აფენდალირაიან მერფიდეკემბერი 9, 2015 (2015-12-09)5ATS092.14[60]
6110„She Gets Revenge“ბრედლი ბეკერიჯეიმზ ვონგიდეკემბერი 16, 2015 (2015-12-16)5ATS101.85[61]
6211„Battle Royale“მაიკლ აფენდალინედ მერტელიიანვარი 6, 2016 (2016-01-06)5ATS111.84[62]
6312„Be Our Guest“ბრედლი ბეკერიჯონ ჯ. გრეიიანვარი 13, 2016 (2016-01-13)5ATS122.24[63]

სეზონი 6: როანოკი (2016)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიწარმ.
კოდი
აშშ მაყურებელი
(მილიონი)
641„Chapter 1“ბრედ ფელჩაკირაიან მერფი და ბრედ ფელჩაკისექტემბერი 14, 2016 (2016-09-14)6ATS015.14[64]
652„Chapter 2“მაიკლ გოიტიმ მინერისექტემბერი 21, 2016 (2016-09-21)6ATS023.27[65]
663„Chapter 3“ჯენიფერ ლინჩიჯეიმზ ვონგისექტემბერი 28, 2016 (2016-09-28)6ATS033.08[66]
674„Chapter 4“მარტია გრაბიაკჯონ ჯ. გრეიოქტომბერი 5, 2016 (2016-10-05)6ATS042.83[67]
685„Chapter 5“ნელსონ კრეგიაკილა კუპერიოქტომბერი 12, 2016 (2016-10-12)6ATS052.82[68]
696„Chapter 6“ანჯელა ბასეტინედ მერტელიოქტომბერი 19, 2016 (2016-10-19)6ATS062.48[69]
707„Chapter 7“ელოდი კინიკრისტალ ლიუოქტომბერი 26, 2016 (2016-10-26)6ATS072.62[70]
718„Chapter 8“გვინეტ ჰორდერ-პეიტონიტოდ კუბრალონოემბერი 2, 2016 (2016-11-02)6ATS082.20[71]
729„Chapter 9“ალექსის ო. კორჩენსკიტიმ მინერინოემბერი 9, 2016 (2016-11-09)6ATS092.43[72]
7310„Chapter 10“ბრედლი ბეკერირაიან მერფი და ბრედ ფელჩაკინოემბერი 16, 2016 (2016-11-16)6ATS102.45[73]

სეზონი 7: კულტი (2017)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიწარმ.
კოდი
U.S. მაყურებელი
(მილიონი)
741„Election Night“ბრედ ფელჩაკირაიან მერფი & ბრედ ფელჩაკისექტემბერი 5, 2017 (2017-09-05)7ATS013.93[74]
752„Don't Be Afraid of the Dark“ლიზა ჯონსონიტიმ მინერისექტემბერი 12, 2017 (2017-09-12)7ATS022.38[75]
763„Neighbors from Hell“გვინეტ ჰორდერ-პეიტონიჯეიმზ ვონგისექტემბერი 19, 2017 (2017-09-19)7ATS032.25[76]
774„11/9“გვინეტ ჰორდერ-პეიტონიჯონ ჯ. გრეისექტემბერი 26, 2017 (2017-09-26)7ATS042.13[77]
785„Holes“[78]მეგი კილიკრისტალ ლიუოქტომბერი 3, 2017 (2017-10-03)7ATS052.20[79]
796„Mid-Western Assassin“[80]ბრედლი ბეკერიტოდ კუბრალოოქტომბერი 10, 2017 (2017-10-10)7ATS062.15[81]
807„Valerie Solanas Died for Your Sins: Scumbag“[82]რეიჩელ გოლდბერგიკრისტალ ლიუოქტომბერი 17, 2017 (2017-10-17)7ATS072.07[83]
818„Winter of Our Discontent“[84]ბარბარა ბრაუნიჯოშუა გრინოქტომბერი 24, 2017 (2017-10-24)7ATS082.06[85]
829„Drink the Kool-Aid“[86]ანჯელა ბასეტიადამ პენიოქტომბერი 31, 2017 (2017-10-31)7ATS091.48[87]
8310„Charles (Manson) in Charge“[86]ბრედლი ბეკერირაიან მერფი & ბრედ ფელჩაკინოემბერი 7, 2017 (2017-11-07)7ATS101.82[88]
8411„Great Again“[86]ჯენიფერ ლინჩიტიმ მინერინოემბერი 14, 2017 (2017-11-14)7ATS111.97[89]

რეიტინგები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

ამერიკული საშინელებათა ისტორია: აშშ მაყურებელი ეპიზოდის მიხედვით (მილიონი)
სეზონიეპ. 1ეპ. 2ეპ. 3ეპ. 4ეპ. 5ეპ. 6ეპ. 7ეპ. 8ეპ. 9ეპ. 10ეპ. 11ეპ. 12ეპ. 13
მკვლელი სახლი3.182.462.592.962.742.833.062.812.852.542.593.22არ არის
ფსიქიატრიული კლინიკა3.853.062.472.652.781.892.272.362.222.212.512.302.29
ალქაჯთა კრება5.544.513.783.713.804.164.004.073.943.493.463.354.24
მახინჯების შოუ6.134.534.444.514.223.653.913.303.072.993.112.943.27
სასტუმრო5.814.063.203.042.872.642.642.312.141.851.842.24არ არის
როანოკი5.143.273.082.832.822.482.622.202.432.45არ არის
კულტი3.932.382.252.132.202.152.072.061.481.821.97არ არის


რესურსები ინტერნეტში[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სქოლიო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  1. Seidman, Robert. (6 ოქტომბერი, 2011) Wednesday Cable: 'American Horror Story' Premiere, 'South Park' Return Top MLB Playoffs + 'Ghost Hunters,' 'Nick Swardson' & More. წაკითხვის თარიღი: 7 ოქტომბერი, 2011.
  2. Gorman, Bill. (13 ოქტომბერი, 2011) Wednesday Cable Ratings: 'South Park' Rises; 'American Horror Story' Falls; + Brewers/Cards NLCS, 'Psych' Premiere, 'Ghost Hunters' & More. წაკითხვის თარიღი: 14 ოქტომბერი, 2011.
  3. Seidman, Robert. (20 ოქტომბერი, 2011) Wednesday Cable Ratings: 'Storage Wars' Tops Night, 'American Horror Story' Rises; 'South Park' Falls + 'Psych,' 'Pretty Little Liars' & More. წაკითხვის თარიღი: 21 ოქტომბერი, 2011.
  4. Gorman, Bill. (28 ოქტომბერი, 2011) Wednesday Cable Ratings:'American Horror Story' Series High Edges 'South Park' + 'Psych,' 'Daily Show,' 'Ultimate Fighter' & More. წაკითხვის თარიღი: 29 ოქტომბერი, 2011.
  5. Gorman, Bill. (3 ნოემბერი, 2011) Wednesday Cable Ratings: 'South Park,' 'American Horror Story' Lead + 'Psych,' 'Real World,' 'Mythbusters' & More. წაკითხვის თარიღი: 3 ნოემბერი, 2011.
  6. Seidman, Robert. (10 ნოემბერი, 2011) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story,' 'South Park' Lead; 'Psych' Lower + 'Real World,' 'Mythbusters' & More. წაკითხვის თარიღი: 11 ნოემბერი, 2011.
  7. Gorman, Bill. (17 ნოემბერი, 2011) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Series High + 'South Park,' 'Psych,' 'Real World,' 'Ultimate Fighter,' 'Mythbusters' & More. წაკითხვის თარიღი: 18 ნოემბერი, 2011.
  8. Seidman, Robert. (28 ნოემბერი, 2011) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Cruises to Easy Thanksgiving Eve Win.
  9. Seidman, Robert. (1 დეკემბერი, 2011) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Tops Night + Captain Kirk Boosts 'Psych'; 'Hot In Cleveland,' 'Full Throttle Saloon' & More. წაკითხვის თარიღი: 2 დეკემბერი, 2011.
  10. Gorman, Bill. (8 დეკემბერი, 2011) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story,' 'Sons Of Guns' Top Night + 'Psych', 'Hot In Cleveland,' 'Ghost Hunters' Finale & More. წაკითხვის თარიღი: 9 დეკემბერი, 2011.
  11. Seidman, Robert. (15 დეკემბერი, 2011) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Falls, But Leads + 'Sons Of Guns,' 'Moonshiners,' 'Psych', 'Hot In Cleveland' & More. წაკითხვის თარიღი: 16 დეკემბერი, 2011.
  12. Gorman, Bill. (22 დეკემბერი, 2011) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Finale Rises, Leads Night + 'Sons Of Guns,' 'Moonshiners,' 'Top Chef', 'Hot In Cleveland' & More. წაკითხვის თარიღი: 22 დეკემბერი, 2011.
  13. Bibel, Sara. (18 ოქტომბერი, 2012) 'American Horror Story' Premiere Garners 3.85 Million Total Viewers, 2.20 Million Adults 18-49. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 21 ოქტომბერი, 2012. წაკითხვის თარიღი: 18 ოქტომბერი, 2012.
  14. Kondolojy, Amanda. Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story: Asylum' Wins Night + 'Duck Dynasty', 'South Park', 'The Daily Show' & More. წაკითხვის თარიღი: 25 ოქტომბერი, 2012.
  15. Bibel, Sara. (1 ნოემბერი, 2012) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Wins Night, 'South Park', 'Duck Dynasty','Face Off', 'Key & Peele', 'South Beach Tow' & More. წაკითხვის თარიღი: 1 ნოემბერი, 2012.
  16. Kondolojy. (8 ნოემბერი, 2012) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Beats 'American Horror Story' + 'Moonshiners', 'South Park', 'The Daily Show' & More. წაკითხვის თარიღი: 9 ნოემბერი, 2012.
  17. Bibel. (15 ნოემბერი, 2012) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night, 'American Horror Story', 'Moonshiners', 'The Daily Show', 'South Beach Tow' & More. წაკითხვის თარიღი: 15 ნოემბერი, 2012.
  18. Bibel, Sara. (26 ნოემბერი, 2012) Wednesday Cable Ratings: 'Moonshiners' & 'Duck Dynasty' Win Night, 'American Horror Story', 'Restaurant Impossible','South Beach Tow', 'Conan' & More. წაკითხვის თარიღი: 27 ნოემბერი, 2012.
  19. Bibel, Sara. (29 ნოემბერი, 2012) Wednesday Cable Ratings:'Duck Dynasty' Wins Night, 'American Horror Story', 'Moonshiners', 'The Challenge', 'Hot in Cleveland', 'South Beach Tow' & More. წაკითხვის თარიღი: 29 ნოემბერი, 2012.
  20. Kondolojy, Amanda. (7 დეკემბერი, 2012) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night + 'American Horror Story: Asylum', 'Moonshiners', 'Smurfs Christmas Carol', 'Daily Show' & More. წაკითხვის თარიღი: 7 დეკემბერი, 2012.
  21. Bibel, Sara. (13 დეკემბერი, 2012) Wednesday Cable Ratings: 'Moonshiners' & 'Amish Mafia' Win Night, 'American Horror Story', 'South Beach Tow', 'Shipping Wars' & More. წაკითხვის თარიღი: 13 დეკემბერი, 2012.
  22. Kondolojy, Amanda. (4 იანვარი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'Sugar Bowl' Wins Night, 'Moonshiners', 'American Horror Story', 'Amish Mafia', 'Full Throttle Saloon' & More. წაკითხვის თარიღი: 5 იანვარი, 2013.
  23. Kondolojy, Amanda. (10 იანვარი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'Moonshiners' & 'Amish Mafia' Win Night + 'American Horror Story', 'Duck Dynasty' & More. წაკითხვის თარიღი: 11 იანვარი, 2013.
  24. Kondolojy, Amanda. (17 იანვარი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'Moonshiners' Wins Night, + 'Amish Mafia', 'American Horror Story', 'Workaholics', & More. წაკითხვის თარიღი: 17 იანვარი, 2013.
  25. Bibel, Sara. (24 იანვარი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'Moonshiners' Wins Night, 'American Horror Story', 'Necessary Roughness', 'Workaholics', 'Top Chef' & More. წაკითხვის თარიღი: 25 იანვარი, 2013.
  26. Kondolojy, Amanda. (10 ოქტომბერი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Beats 'American Horror Story: Coven' + MLB Baseball, 'Bad Ink', 'South Park' & More. წაკითხვის თარიღი: 11 ოქტომბერი, 2013.
  27. Bibel, Sara. (17 ოქტომბერი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night, 'American Horror Story', 'Bad Ink', 'Key & Peele','Top Chef' & More. წაკითხვის თარიღი: 17 ოქტომბერი, 2013.
  28. Kondolojy, Amanda. (24 ოქტომბერი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Leads Night + 'American Horror Story', 'South Park', 'Million Dollar Listing' & More. წაკითხვის თარიღი: 24 ოქტომბერი, 2013.
  29. Bibel, Sara. (31 ოქტომბერი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Wins Night, 'South Park', 'Key & Peele', 'Ghost Hunters', 'Preachers of LA' & More. წაკითხვის თარიღი: 1 ნოემბერი, 2013.
  30. Kondolojy, Amanda. (7 ნოემბერი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Tops Night + 'South Park', 'Key & Peele', NBA Basketball & More. წაკითხვის თარიღი: 7 ნოემბერი, 2013.
  31. Kondolojy, Amanda. (14 ნოემბერი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Wins Night, 'South Park', 'Key & Peele', 'Extreme Cheapskates' & More. წაკითხვის თარიღი: 15 ნოემბერი, 2013.
  32. Kondolojy, Amanda. (21 ნოემბერი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Wins Night + 'South Park', NBA Basketball, 'American Pickers' & More. წაკითხვის თარიღი: 22 ნოემბერი, 2013.
  33. Kondolojy, Amanda. (5 დეკემბერი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Leads Night + 'South Park', 'American Pickers', College Basketball & More. წაკითხვის თარიღი: 6 დეკემბერი, 2013.
  34. Bibel, Sara. (12 დეკემბერი, 2013) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night, 'American Horror Story', 'South Park', 'Rodeo Girls', 'Key & Peele' & More. წაკითხვის თარიღი: 13 დეკემბერი, 2013.
  35. Bibel, Sara. (9 იანვარი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Wins Night, 'My Strange Addiction', 'Psych', 'Real World Ex-Plosion' & More. წაკითხვის თარიღი: 9 იანვარი, 2014.
  36. Kondolojy, Amanda. (16 იანვარი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Tops Night + 'American Horror Story', 'Crazy Hearts: Nashville', & More. წაკითხვის თარიღი: 17 იანვარი, 2014.
  37. Bibel, Sara. (23 იანვარი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night, 'American Horror Story', 'Wahlburgers', 'Workaholics', 'Psych' & More. წაკითხვის თარიღი: 24 იანვარი, 2014.
  38. Kondolojy, Amanda. (30 იანვარი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night + 'American Horror Story', NBA Basketball, 'Wahlburgers' & More. წაკითხვის თარიღი: 31 იანვარი, 2014.
  39. Kondolojy, Amanda. (9 ოქტომბერი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Tops Night + 'South Park' 'Teen Mom II', 'The Daily Show, 'Key & Peele' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 9 ოქტომბერი, 2014.
  40. Bibel, Sara. (16 ოქტომბერი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Wins Night, 'South Park', 'Teen Mom 2', Baseball, 'Impact Wrestling' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 16 ოქტომბერი, 2014.
  41. Kondolojy, Amanda. (23 ოქტომბერი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Tops Night + 'Key & Peele', 'Melissa & Joey' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 23 ოქტომბერი, 2014.
  42. Bibel, Sara. (30 ოქტომბერი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Wins Night, 'South Park', 'Key & Peele', 'Ghost Hunters', 'Top Chef' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 30 ოქტომბერი, 2014.
  43. Kondolojy, Amanda. (6 ნოემბერი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story: Freak Show' Tops Night + 'South Park', NBA Basketball, 'Key & Peele' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 12 ნოემბერი, 2014.
  44. Bibel, Sara. (13 ნოემბერი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Wins Night, 'South Park', 'American Pickers', 'Key & Peele', 'Top Chef' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 13 ნოემბერი, 2014.
  45. Kondolojy, Amanda. (20 ნოემბერი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Tops Night + NBA Basketball, 'Duck Dynasty', 'South Park' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 21 ნოემბერი, 2014.
  46. Kondolojy, Amanda. (4 დეკემბერი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Tops Night + College Basketball, 'Duck Dynasty', 'South Park' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 4 დეკემბერი, 2014.
  47. Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Wins Night,'South Park', 'Duck Dynasty', 'Melissa & Joey' & More - Ratings. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 12 დეკემბერი, 2014.
  48. Kondolojy, Amanda. (18 დეკემბერი, 2014) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Tops Night + 'The Daily Show', 'The Colbert Report', 'Mob Wives' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 18 დეკემბერი, 2014.
  49. Ribel, Sara. (9 იანვარი, 2015) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Wins Night, 'Duck Dynasty', 'Wahlburgers', 'Mob Wives', 'Little Women LA' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 9 იანვარი, 2015.
  50. Kondolojy, Amanda. (14 იანვარი, 2015) Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Wins Night, 'The Game', 'Duck Dynasty', 'Workaholics' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 16 იანვარი, 2015.
  51. Wednesday Cable Ratings: 'American Horror Story' Wins Night, 'Duck Dynasty', 'The Game', 'Broad City', 'Melissa & Joey' & More. TV by the Numbers (22 იანვარი, 2015).
  52. Porter, Rick. (8 ოქტომბერი, 2015) Wednesday cable ratings: 'American Horror Story: Hotel' premiere on top, plus MLB, 'Teen Mom'. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 8 ოქტომბერი, 2015.
  53. Porter, Rick. (15 ოქტომბერი, 2015) Wednesday cable ratings: 'American Horror Story' and MLB lead, plus 'South Park,' 'Teen Mom II'. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 15 ოქტომბერი, 2015.
  54. Porter, Rick. (22 ოქტომბერი, 2015) Wednesday cable ratings: 'AHS: Hotel' down in week 3, NLCS clincher leads the day. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 23 ოქტომბერი, 2015. წაკითხვის თარიღი: 22 ოქტომბერი, 2015.
  55. Porter, Rick. (29 ოქტომბერი, 2015) Wednesday cable ratings: Republican debate sets a CNBC record but down from previous debates. TV by the Numbers. დაარქივებულია ორიგინალიდან - 31 ოქტომბერი, 2015. წაკითხვის თარიღი: 29 ოქტომბერი, 2015.
  56. Porter, Rick. (5 ნოემბერი, 2015) Wednesday cable ratings: 'AHS: Hotel' and NBA lead the day. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 5 ნოემბერი, 2015.
  57. Porter, Rick. (12 ნოემბერი, 2015) Wednesday cable ratings: 'AHS: Hotel' on top, plus 'Alaskan Bush People,' 'South Park'. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 12 ნოემბერი, 2015.
  58. Porter, Rick. (19 ნოემბერი, 2015) Wednesday cable ratings: 'AHS: Hotel' stable, 'South Park' down slightly. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 19 ნოემბერი, 2015.
  59. Porter, Rick. (3 დეკემბერი, 2015) Wednesday cable ratings: 'AHS: Hotel' dips, news channels rise with shooting coverage. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 3 დეკემბერი, 2015.
  60. Porter, Rick. (10 დეკემბერი, 2015) Wednesday cable ratings: 'South Park,' 'AHS' and 'Alaskan Bush People' lead. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 10 დეკემბერი, 2015.
  61. Porter, Rick. (17 დეკემბერი, 2015) Wednesday cable ratings: 'Big Bang Theory' leads, 'AHS: Hotel' goes below 1.0. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 18 დეკემბერი, 2015.
  62. Porter, Rick. (7 იანვარი, 2016) Wednesday cable ratings: 'AHS: Hotel' returns, plus 'It's Always Sunny,' 'Alaskan Bush People'. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 7 იანვარი, 2016.
  63. Porter, Rick. (14 იანვარი, 2016) Wednesday cable ratings: 'AHS: Hotel' finale rises, plus 'Duck Dynasty,' 'Mob Wives'. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: 14 იანვარი, 2016.
  64. Welch, Alex. (15 სექტემბერი, 2016) Wednesday cable ratings: 'American Horror Story' premiere wins the night. წაკითხვის თარიღი: 15 სექტემბერი, 2016.
  65. Welch, Alex. (22 სექტემბერი, 2016) Wednesday cable ratings: 'American Horror Story' experiences major drop. წაკითხვის თარიღი: 22 სექტემბერი, 2016.
  66. Welch, Alex. (29 სექტემბერი, 2016) Wednesday cable ratings: 'American Horror Story' dips once again. წაკითხვის თარიღი: 29 სექტემბერი, 2016.
  67. Welch, Alex. (6 ოქტომბერი, 2016) Wednesday cable ratings: MLB Wild Card games stay on top. წაკითხვის თარიღი: 6 ოქტომბერი, 2016.
  68. Welch, Alex. (13 ოქტომბერი, 2016) Wednesday cable ratings: 'American Horror Story: Roanoke' bumps up. წაკითხვის თარიღი: 15 ოქტომბერი, 2016.
  69. Welch, Alex. (20 ოქტომბერი, 2016) Wednesday cable ratings: Third Presidential Debate wins the night. წაკითხვის თარიღი: 21 ოქტომბერი, 2016.
  70. Welch, Alex. (27 ოქტომბერი, 2016) Wednesday cable ratings: 'American Horror Story' holds steady. წაკითხვის თარიღი: 27 ოქტომბერი, 2016.
  71. Welch, Alex. (3 ნოემბერი, 2016) Wednesday cable ratings: 'American Horror Story' falls, 'Queen Sugar' holds steady. წაკითხვის თარიღი: 3 ნოემბერი, 2016.
  72. Welch, Alex. (10 ნოემბერი, 2016) Wednesday cable ratings: 'American Horror Story' ticks back up. წაკითხვის თარიღი: 10 ნოემბერი, 2016.
  73. Welch, Alex. (17 ნოემბერი, 2016) Wednesday cable ratings: 'American Horror Story: Roanoke' season finale holds steady. წაკითხვის თარიღი: 17 ნოემბერი, 2016.
  74. Porter, Rick. (7 სექტემბერი, 2017) Tuesday cable ratings: ‘American Horror Story: Cult’ premieres lower than ‘Roanoke’. წაკითხვის თარიღი: 7 სექტემბერი, 2017.
  75. Metcalf, Mitch. (14 სექტემბერი, 2017) SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 9.12.2017. წაკითხვის თარიღი: 14 სექტემბერი, 2017.
  76. Metcalf, Mitch. (20 სექტემბერი, 2017) SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 9.19.2017. წაკითხვის თარიღი: 20 სექტემბერი, 2017.
  77. Metcalf, Mitch. (27 სექტემბერი, 2017) SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 9.26.2017. წაკითხვის თარიღი: 27 სექტემბერი, 2017.
  78. (#705) "Holes". The Futon Critic. წაკითხვის თარიღი: 6 სექტემბერი, 2017.
  79. Metcalf, Mitch. (4 ოქტომბერი, 2017) SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 10.3.2017. წაკითხვის თარიღი: 4 ოქტომბერი, 2017.
  80. (#706) "Mid-Western Assassin". The Futon Critic. წაკითხვის თარიღი: 11 სექტემბერი, 2017.
  81. Metcalf, Mitch. (11 ოქტომბერი, 2017) SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 10.10.2017. წაკითხვის თარიღი: 11 ოქტომბერი, 2017.
  82. (#707) "Valerie Solanas Died for Your Sins: Scumbag". The Futon Critic. წაკითხვის თარიღი: 19 სექტემბერი, 2017.
  83. Metcalf, Mitch. (18 ოქტომბერი, 2017) SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 10.17.2017. წაკითხვის თარიღი: 18 ოქტომბერი, 2017.
  84. (#708) "Winter Of Our Discontent". The Futon Critic. წაკითხვის თარიღი: 26 სექტემბერი, 2017.
  85. Metcalf, Mitch. (25 ოქტომბერი, 2017) SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 10.24.2017. წაკითხვის თარიღი: 25 ოქტომბერი, 2017.
  86. 86.0 86.1 86.2 American Horror Story: Cult: Episode Guide. Screener. წაკითხვის თარიღი: 5 სექტემბერი, 2017.
  87. Metcalf, Mitch. (1 ნოემბერი, 2017) SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 10.31.2017. წაკითხვის თარიღი: 1 ნოემბერი, 2017.
  88. Metcalf, Mitch. (8 ნოემბერი, 2017) SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 11.7.2017. წაკითხვის თარიღი: 8 ნოემბერი, 2017.
  89. Metcalf, Mitch. (15 ნოემბერი, 2017) SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Finals: 11.14.2017. წაკითხვის თარიღი: 15 ნოემბერი, 2017.