მოსიარულე მკვდრები (ტელესერიალის პერსონაჟები)

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search
The Walking Dead 2010 logo.svg

სიაში წარმოდგენილია პერსონაჟები ტელესერიალიდან „მოსიარულე მკვდრები“, დაფუძნებული ამავე სახელწოდების კომიქსების სერიაზე. მიუხედავად იმისა, რომ ზოგიერთი პერსონაჟი ჩნდება როგორც ტელესერიალში, ასევე კომიქსებში, ტელესერიალი არ იზიარებს ორიგინალი კომიქსების სერიის თანმიმდევრობას.

მსახიობები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

ძირითადი მსახიობები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

მსახიობი პერსონაჟი სეზონი
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ლინკოლნი, ენდრიუენდრიუ ლინკოლნი[1] გრაიმზი, რიკრიკ გრაიმზი მთავარ როლში
ბერნთალი, ჯონჯონ ბერნთალი[2] შეინ უოლში მთავარ როლში სპეციალური მოწვევით სპეციალური მოწვევით
კელისი, სარა უეინსარა უეინ კელისი[3] გრაიმზი, ლორილორი გრაიმზი მთავარ როლში
ჰოლდენი, ლორილორი ჰოლდენი[4] , ანდრეაანდრეა მთავარ როლში
დემანი, ჯეფრიჯეფრი დემანი[5] ჰორვათი, დეილდეილ ჰორვათი მთავარ როლში
იონი, სტივენსტივენ იონი[6] რი, გლენგლენ რი მთავარ როლში
რიგსი, ჩენდლერჩენდლერ რიგსი[7] გრაიმზი, კარლკარლ გრაიმზი მთავარ როლში
რიდუსი, ნორმანნორმან რიდუსი[8] დიქსონი, დერილდერილ დიქსონი დამხმარე პერსონაჟი მთავარ როლში
მაკბრაიდი, მელისამელისა მაკბრაიდი[9] პელეტიე, კეროლკეროლ პელეტიე დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
კოენი, ლორენლორენ კოენი[10] გრინი, მეგიმეგი გრინი დამხმარე პერსონაჟი მთავარ როლში
გურირა, დანაიდანაი გურირა[11] მიშონი Stand-in მთავარ როლში
უილსონი, სკოტსკოტ უილსონი[12] გრინი, ჰერშელჰერშელ გრინი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში სპეციალური მოწვევით
რუკერი, მაიკლმაიკლ რუკერი,[13] დიქსონი, მერლმერლ დიქსონი მოწვეული მსახიობი მთავარ როლში
მორისი, დევიდდევიდ მორისი[14] ფილიპ ბლეიკი/გუბერნატორი მთავარ როლში სპეციალური მოწვევით
კინი, ემილიემილი კინი[15] გრინი, ბეთბეთ გრინი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
კოულმენი, ჩადჩად კოულმენი,[16] ტაირიზ უილიამსი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
მარტინ-გრინ, სონეკუასონეკუა მარტინ-გრინ[17] საშა უილიამსი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში სპეციალური მოწვევით
გილიარდ უმცროსი, ლორენსლორენს გილიარდ უმცროსი[18] სტუკი, ბობბობ სტუკი აგრეთვე მონაწილეობს
კალდიში, მაიკლმაიკლ კალდიში[19] ფორდი, აბრაჰამაბრაჰამ ფორდი დამხმარე პერსონაჟი მთავარ როლში
მაკდერმიტი, ჯოშჯოშ მაკდერმიტი,[20] პორტერი, იუჯინიუჯინ პორტერი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
სერატოსი, კრისტიანკრისტიან სერატოსი[21] ესპინოსა, როზიტაროზიტა ესპინოსა დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
მასტერსონი, ალანაალანა მასტერსონი,[22] ჩემბლერი, ტარატარა ჩემბლერი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
უესტი, ენდრიუენდრიუ უესტი[23] გარეთი მოწვეული მსახიობი აგრეთვე მონაწილეობს
გილიამი, სეტსეტ გილიამი,[24] გებრიელ სტოუკსი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
ჯეიმზი, ლენილენი ჯეიმზი[25] ჯოუნსი, მორგანმორგან ჯოუნსი მოწვეული მსახიობი სპეციალური მოწვევით დამხმარე პერსონაჟი მთავარ როლში
ბრეკენრიჯი, ალექსანდრაალექსანდრა ბრეკენრიჯი[26] ანდერსონი, ჯესიჯესი ანდერსონი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
მარკუანდი, როსროს მარკუანდი[27] აარონი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
ნიკოლსი, ოსტინოსტინ ნიკოლსი[28] სპენსერ მონრო დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
ფელდშუ, ტოვატოვა ფელდშუ[29] მონრო, დიანადიანა მონრო დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
მორგანი, ჯეფრი დინჯეფრი დინ მორგანი[30] ნიგანი სპეციალური მოწვევით მთავარ როლში
ამელიო, ოსტინოსტინ ამელიო[31] დუაიტი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
პეინი, ტომტომ პეინი[32] პოლ „ჯესუს“ როვია დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
ბერკლი, ქსანდერქსანდერ ბერკლი[32] გრეგორი მოწვეული მსახიობი აგრეთვე მონაწილეობს
კერი პეიტონი,[33] ეზეკიელი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
ოგი, სტივენსტივენ ოგი[34] საიმონი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
კეიტლინ ნეიკონი[35] ენიდი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
პოლიანა მაკინტოში ენ „ჯადისი“ დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
კალან მაკოლიფი[36] ოლდენი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
ავი ნეში[36] სიდიკი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
სამანტა მორტონი,[37] ალფა მთავარ როლში

განმეორებადი მსახიობები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

მსახიობი პერსონაჟი სეზონი
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ემა ბელი ემი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ედნრიუ როთენბერგი ჯიმი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
აირონ სინგლტონი თეოდორ „თ-დოგი“ დაგლასი დამხმარე პერსონაჟი
ხუან პარეხა მორალესი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ჯერილ პრესკოტი ჟაკი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ადამ მირანოვიჩი ედ პელეტიე დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
მედისონ ლინცი სოფია პელეტიე დამხმარე პერსონაჟი
ვივიანა ჩავესი მირანდა მორალესი დამხმარე პერსონაჟი
მედი ლომაქსი ელიზა მორალესი დამხმარე პერსონაჟი
ნოა ლომაქსი ლუის მორალესი დამხმარე პერსონაჟი
პრუიტ ტეილორ ვინსი ოტისი დამხმარე პერსონაჟი
ჯეინ მაკნილი პატრისია დამხმარე პერსონაჟი
მაიკლ ზეგენი რენდალი დამხმარე პერსონაჟი
ჯეიმზ ალენ მაკ-კიუნი ჯიმი დამხმარე პერსონაჟი
ბრენდონ ფობსი ტერი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ელდის ჰოჯი მაიკი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ლიუ ტემპლი აქსელი დამხმარე პერსონაჟი
მარკაის მური ენდრიუ დამხმარე პერსონაჟი
ლოურენს კაო ტიმი დამხმარე პერსონაჟი
ალექსა ნიკოლასი ჰალეი დამხმარე პერსონაჟი
დალას რობერტსი მილტონ მამეტი დამხმარე პერსონაჟი
ტაილერ ჩეისი ბენი დამხმარე პერსონაჟი
ვინსენტ მ. უორდი ოსკარი დამხმარე პერსონაჟი
დენიელ ტომას მეი ალენი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ტრევის ლავი შუმპერტი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ხოსე პაბლო კანტილიო სესარ მარტინესი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
მელისა პონციო კარენი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
სხვადასხვა ჯუდით გრაიმზი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ვინსენტ მარტელა პატრიკი დამხმარე პერსონაჟი
კენედი ბრაისი მოლი დამხმარე პერსონაჟი
ოდრი მარი ანდერსონი ლილი ჩემბლერი დამხმარე პერსონაჟი
მეირიკ მერფი მეგან ჩემბლერი დამხმარე პერსონაჟი
მარკუს ჰესტერი ლენი დამხმარე პერსონაჟი
კეით ბრუკსი დენი დამხმარე პერსონაჟი
ჯ. დ. ევერმორი ჰარლი დამხმარე პერსონაჟი
ერიკ მენდენჰოლი ბილი დამხმარე პერსონაჟი
სუნკრიშ ბალა კალებ სუბრამანიანი დამხმარე პერსონაჟი
ლიუკ დონალდსონი ლიუკი დამხმარე პერსონაჟი
შერი რიჩარდსი ჯანეტი დამხმარე პერსონაჟი
ჯეფ კობერი ჯო დამხმარე პერსონაჟი
დავი ჯეი ტონი დამხმარე პერსონაჟი
ბრენდონ კეროლი დეივიდი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
კერი კონდონი კლარა დამხმარე პერსონაჟი
ჯულიანა ჰარკავი ალიშა დამხმარე პერსონაჟი
დენიზ კროსბი მერი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ბრაიტონ შარბინო ლიზი სემიულსი დამხმარე პერსონაჟი სპეციალური მოწვევით
კაილა კენედი მიკა სემიუელსი დამხმარე პერსონაჟი სპეციალური მოწვევით
ტაილერ ჯეიმზ უილიამსი ნოა დამხმარე პერსონაჟი
კრის კოი მარტინი დამხმარე პერსონაჟი
რიკი უეინი ო'დონელი დამხმარე პერსონაჟი
კრისტინ ვუდსი დონ ლერნერი დამხმარე პერსონაჟი
ერიკ იენსენი სტივენ ედვარდსი დამხმარე პერსონაჟი
ტერი უაიბლი ამანდა შეფარდი დამხმარე პერსონაჟი
სტივ კულტერი რეგ მონრო დამხმარე პერსონაჟი
დენიელ ბონჟური ეიდენ მონრო დამხმარე პერსონაჟი
კორი ბრილი პეტი ანდერსონი დამხმარე პერსონაჟი
აპრილ ბილინგსლი ტერეზა დამხმარე პერსონაჟი
ტიფანი მორგანი ერინი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
მეიჯერო დოდსონი სემ ანდერსონი დამხმარე პერსონაჟი
ოსტინ აბრამსი რონ ანდერსონი დამხმარე პერსონაჟი
მაიკლ ტრეინორი ნიკოლასი დამხმარე პერსონაჟი
ჯეისონ დაგლასი ტობინი დამხმარე პერსონაჟი
ენ მაჰოუნი ოლივია დამხმარე პერსონაჟი
ჯორდან ვუდს-რობინსონი ერიკ როლი დამხმარე პერსონაჟი
დალია ლეგო ფრანსინი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
მენდი კრისტინ კერი ბარბარა მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
დევიდ მარშალ სილვერმენი კენტი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი
ტედ ჰაკაბი ბრიუსი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი
ბენედიქტ სემიუელი ოუენი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი
მერიტ უივერი დენიზ კლოიდი დამხმარე პერსონაჟი
ჯეი ჰაგალი დეივიდი დამხმარე პერსონაჟი
კორი ჰოკინსი ჰითი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
კენრიკ გრინი სკოტი დამხმარე პერსონაჟი
ვანესა კლოკი ანა დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
დენიელ ნიუმანი დენიელი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი
კრისტინ ევანგელისტა შერი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი
პიტერ ციმერმანი ედუარდო მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი გამოცხადდება
ჯეიმზ ჩენი კელი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი გამოცხადდება
კარენ სისეი ბერტი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
კეით ჰარისი ჰარლან კარსონი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი
ელისაბედ ლადლოუ არატი დამხმარე პერსონაჟი
ლინდსლი რეჯისტერი ლაურა დამხმარე პერსონაჟი
მაიკ სილი გარი დამხმარე პერსონაჟი
ჯეისონ უორნერ სმითი გევინი დამხმარე პერსონაჟი
ჯოშუა მიკელი ჯარედი დამხმარე პერსონაჟი
მაკსენ ლინცი ჰენრი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
მეტ ლინცი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ლოგან მილერი ბენჯამინი დამხმარე პერსონაჟი
ენტონი ლოპესი ოსკარი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი
კერი კეჰილი დიანა დამხმარე პერსონაჟი
კარლოს ნავარო ალვარო დამხმარე პერსონაჟი
კარლ მაკინსენი რიჩარდი დამხმარე პერსონაჟი
სიდნი პარკი სინდი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ბრიანა ვენსკუსი ბეატრისი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი გამოცხადდება
მიმი კირკლენდი რეიჩელ უორდი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ავიანა მინჰირი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი
ნიკოლე ბარე კეთი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი
ნადინ მარისა ნაბილა მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი
ტრესი დინვიდი რეგინა დამხმარე პერსონაჟი
სხვადასხვა გრეისი დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
ანაბელე ჰოლოუეი დამხმარე პერსონაჟი
მეტ მანგუმი დ.ჯ. დამხმარე პერსონაჟი მოწვეული მსახიობი
აარონ ფარბი ნორისი დამხმარე პერსონაჟი
ბრეტ ბატლერი ტამი როუზ სატონი დამხმარე პერსონაჟი
ჯონ ფინი ერლ სატონი დამხმარე პერსონაჟი
გუსტავო გომესი მარკო დამხმარე პერსონაჟი
რის კოირო ჯედი დამხმარე პერსონაჟი
თამარა ოსტინი ნორა დამხმარე პერსონაჟი
დენ ფოგლერი ლიუკი დამხმარე პერსონაჟი
ენჯელ თეორი კელი დამხმარე პერსონაჟი
ენტონი აზორი რიკ „რ.ჯ.“ გრაიმზ უმცროსი. დამხმარე პერსონაჟი
კელი მაკი ადელინი დამხმარე პერსონაჟი
ჯექსონ პეისი კეიჯი დამხმარე პერსონაჟი
ჯო ანდო ჰირში როდნი დამხმარე პერსონაჟი
უცნობია ადამ სატონი დამხმარე პერსონაჟი
უცნობია დამხმარე პერსონაჟი
თორა ბერჩი მერი „გამა“ დამხმარე პერსონაჟი
ჯუან ხავიერ კარდენასი დანტე დამხმარე პერსონაჟი
ბლეინ კერნ III ბრენდონი დამხმარე პერსონაჟი
ჯერი ტაბსი მარგო დამხმარე პერსონაჟი
დეივიდ შა ალფრედი დამხმარე პერსონაჟი
რებეკა კუნი შერილი დამხმარე პერსონაჟი
უცნობია ესპინოზა დამხმარე პერსონაჟი

სქოლიო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  1. The Walking Dead Cast: Rick Grimes. AMC. დაარქივებულია ორიგინალიდან - March 25, 2012. ციტირების თარიღი: October 24, 2012.
  2. Emmys 2012: 'The Walking Dead's' Jon Bernthal on Killing Characters, Challenging Scenes and the Ending Nobody Saw. The Hollywood Reporter. დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 12, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  3. Exclusive: Sarah Wayne Callies Joins 'Walking Dead'. Entertainment Weekly. დაარქივებულია ორიგინალიდან - February 12, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  4. Laurie Holden Interview THE WALKING DEAD. Collider (December 1, 2010). დაარქივებულია ორიგინალიდან - May 12, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  5. The Green Mile's Jeffrey DeMunn Joins The Walking Dead. Comic Book Resources. დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 9, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  6. Steven Yeun Interview THE WALKING DEAD. Collider (December 2, 2010). დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 9, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  7. 'Walking Dead's' Chandler Riggs on Carl's Eye-Opening Shocker. The Hollywood Reporter. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 21, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  8. 'The Walking Dead': Norman Reedus Reveals What's Next For Daryl -- And It's Not Good. MTV News. დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 7, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  9. 'Walking Dead' Dissection: Melissa McBride Talks Carol's Devastating Decision. The Hollywood Reporter. დაარქივებულია ორიგინალიდან - November 12, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  10. The Walking Dead Scene That Made Lauren Cohan Want To Leave the Show - CINEMABLEND. CinemaBlend (January 29, 2016). დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 9, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  11. 'The Walking Dead's' Danai Gurira Excited to Embody Badass Michonne. The Hollywood Reporter. დაარქივებულია ორიგინალიდან - December 30, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  12. 'The Walking Dead' cast expands by two. Digital Spy (June 26, 2011). დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 13, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  13. Michael Rooker interview (Merle Dixon on "The Walking Dead") – The Desk of Brian. Desk Of Brian. დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 9, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  14. 'Walking Dead's' Governor: David Morrissey. TheWrap (February 24, 2012). ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  15. Leon, Melissa. (December 1, 2014) Exit Interview: The Walking Dead's Beth Tells All. The Daily Beast. დაარქივებულია ორიგინალიდან - December 24, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  16. 'Walking Dead's' Chad Coleman on Tyreese: 'It's Going to be a Fun Ride'. The Hollywood Reporter. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 24, 2015. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  17. 'Walking Dead' star Sonequa Martin-Green explains how they hid her pregnancy on the show. Entertainment Weekly. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 19, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  18. 'The Walking Dead': Lawrence Gilliard Jr. on how he landed the part of Bob Stookey. Entertainment Weekly. დაარქივებულია ორიგინალიდან - November 19, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  19. 'Walking Dead's' Michael Cudlitz: Abraham Is "Very Damaged at This Point". The Hollywood Reporter. დაარქივებულია ორიგინალიდან - December 28, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  20. Josh McDermitt Talks Season 6 Of 'The Walking Dead'. International Business Times (October 6, 2015). დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 9, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  21. 'The Walking Dead' Q&A: Christian Serratos Talks Rosita, Season 5 Finale. Access Hollywood. დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 9, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  22. ‘The Walking Dead’ Q&A: Alanna Masterson Talks Tara. Access Hollywood. დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 9, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  23. 'Walking Dead's' Andrew J. West Wanted Gareth to "Ride Off Into the Sunset". The Hollywood Reporter. დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 12, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  24. The Walking Dead Q&A – Seth Gilliam (Father Gabriel) - news_detail | FX. FX. დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 9, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  25. 'The Walking Dead': Lennie James Previews a 'Thorny Path' For Morgan and Carol. Entertainment Weekly. დაარქივებულია ორიგინალიდან - September 30, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  26. 'Walking Dead's' Latest Victim on "Devastating" Exit — and Pitch to Stay. The Hollywood Reporter. დაარქივებულია ორიგინალიდან - August 1, 2016. ციტირების თარიღი: October 7, 2016.
  27. 'Walking Dead' star Ross Marquand talks about the show's first gay male relationship. Entertainment Weekly. დაარქივებულია ორიგინალიდან - November 19, 2016. ციტირების თარიღი: October 6, 2016.
  28. The Walking Dead: Danai Gurira, Melissa McBride, and Austin Nichols Q&A - THE HORROR ENTERTAINMENT MAGAZINE. THE HORROR ENTERTAINMENT MAGAZINE (October 1, 2016). დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 11, 2016. ციტირების თარიღი: October 7, 2016.
  29. Berkshire, Geoff. (March 2, 2015) ‘Walking Dead’ Q&A: Tovah Feldshuh On Playing Alexandria Leader Deanna Monroe and Rick's Big Shave. Variety. დაარქივებულია ორიგინალიდან - March 3, 2016. ციტირების თარიღი: October 7, 2016.
  30. Goldberg, Lesley. (November 10, 2015) Walking Dead Casts Major Comics Villain Negan. The Hollywood Reporter. დაარქივებულია ორიგინალიდან - November 11, 2015. ციტირების თარიღი: November 11, 2015.
  31. Fitzpatrick, Kevin. (November 20, 2015) ‘Walking Dead’ Confirms the Identity of Sunday's Mystery Character. ScreenCrush. დაარქივებულია ორიგინალიდან - February 21, 2016. ციტირების თარიღი: February 27, 2016.
  32. 32.0 32.1 Goldberg, Lesley. (July 7, 2016) 'Walking Dead' Promotes 4 to Series Regular for Season 7 (Exclusive). The Hollywood Reporter. დაარქივებულია ორიგინალიდან - July 8, 2016. ციტირების თარიღი: July 7, 2016.
  33. Goldberg, Lesley. (July 22, 2016) Walking Dead Casts Major Comics King Ezekiel. The Hollywood Reporter. დაარქივებულია ორიგინალიდან - July 23, 2016. ციტირების თარიღი: July 22, 2016.
  34. Grand Theft Auto V's Steven Ogg Talks About His Role on The Walking Dead. Comic Book. დაარქივებულია ორიგინალიდან - October 9, 2016. ციტირების თარიღი: October 7, 2016.
  35. 'Walking Dead's' Katelyn Nacon on Working With Steven Yeun: 'It Felt Very Natural'. TheWrap (November 23, 2015). დაარქივებულია ორიგინალიდან - March 13, 2017. ციტირების თარიღი: October 7, 2016.
  36. 36.0 36.1 Goldberg, Lesley. (May 7, 2018) 'Walking Dead' Promotes Pair to Series Regulars for Season 9 (Exclusive). The Hollywood Reporter. ციტირების თარიღი: July 13, 2018.
  37. Wigler, Josh. (July 20, 2018) 'Walking Dead' Taps Samantha Morton as Iconic Villain. The Hollywood Reporter. ციტირების თარიღი: July 20, 2018.