მოსიარულე მკვდრები (ტელესერიალის პერსონაჟები)

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search
Under construction icon-red.svg ამ სტატიას ამჟამად აქტიურად არედაქტირებს Gobrona.

გთხოვთ, ნუ შეიტანთ მასში ცვლილებებს, სანამ ეს განცხადება არ გაქრება. წინააღმდეგ შემთხვევაში, შესაძლოა, მოხდეს რედაქტირების კონფლიქტი.
ამ შეტყობინების განთავსების თარიღია 2019 წლის 26 ივლისი და იგი მხოლოდ ერთი კვირა შეიძლება დარჩეს სტატიაში.


მომხმარებლის სახელის და თარიღის ავტომატურად მისათითებლად, გამოიყენეთ თარგი {{subst:L}}

The Walking Dead 2010 logo.svg

სიაში წარმოდგენილია პერსონაჟები ტელესერიალიდან „მოსიარულე მკვდრები“, დაფუძნებული ამავე სახელწოდების კომიქსების სერიაზე. მიუხედავად იმისა, რომ ზოგიერთი პერსონაჟი ჩნდება როგორც ტელესერიალში, ასევე კომიქსებში, ტელესერიალი არ იზიარებს ორიგინალი კომიქსების სერიის თანმიმდევრობას.

მსახიობები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

ძირითადი მსახიობები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

მსახიობი პერსონაჟი სეზონი
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ლინკოლნი, ენდრიუენდრიუ ლინკოლნი გრაიმზი, რიკრიკ გრაიმზი მთავარ როლში
ბერნთალი, ჯონჯონ ბერნთალი შეინ უოლში მთავარ როლში სპეციალური მოწვევით სპეციალური მოწვევით
კელისი, სარა უეინსარა უეინ კელისი გრაიმზი, ლორილორი გრაიმზი მთავარ როლში
ჰოლდენი, ლორილორი ჰოლდენი , ანდრეაანდრეა მთავარ როლში
დემანი, ჯეფრიჯეფრი დემანი ჰორვათი, დეილდეილ ჰორვათი მთავარ როლში
იონი, სტივენსტივენ იონი რი, გლენგლენ რი მთავარ როლში
რიგსი, ჩენდლერჩენდლერ რიგსი გრაიმზი, კარლკარლ გრაიმზი მთავარ როლში
რიდუსი, ნორმანნორმან რიდუსი დიქსონი, დერილდერილ დიქსონი დამხმარე პერსონაჟი მთავარ როლში
მაკბრაიდი, მელისამელისა მაკბრაიდი პელეტიე, კეროლკეროლ პელეტიე დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
კოენი, ლორენლორენ კოენი გრინი, მეგიმეგი გრინი დამხმარე პერსონაჟი მთავარ როლში
გურირა, დანაიდანაი გურირა მიშონი Stand-in მთავარ როლში
უილსონი, სკოტსკოტ უილსონი გრინი, ჰერშელჰერშელ გრინი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში სპეციალური მოწვევით
რუკერი, მაიკლმაიკლ რუკერი დიქსონი, მერლმერლ დიქსონი მოწვეული მსახიობი მთავარ როლში
მორისი, დევიდდევიდ მორისი ფილიპ ბლეიკი/გუბერნატორი მთავარ როლში სპეციალური მოწვევით
კინი, ემილიემილი კინი გრინი, ბეთბეთ გრინი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
კოულმენი, ჩადჩად კოულმენი ტაირიზ უილიამსი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
მარტინ-გრინ, სონეკუასონეკუა მარტინ-გრინ საშა უილიამსი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში სპეციალური მოწვევით
გილიარდ უმცროსი, ლორენსლორენს გილიარდ უმცროსი Stookey, BobBob Stookey აგრეთვე მონაწილეობს
კალდიში, მაიკლმაიკლ კალდიში ფორდი, აბრაჰამაბრაჰამ ფორდი დამხმარე პერსონაჟი მთავარ როლში
მაკდერმიტი, ჯოშჯოშ მაკდერმიტი პორტერი, იუჯინიუჯინ პორტერი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
სერატოსი, კრისტიანკრისტიან სერატოსი ესპინოსა, როზიტაროზიტა ესპინოსა დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
მასტერსონი, ალანაალანა მასტერსონი ჩემბლერი, ტარატარა ჩემბლერი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
უესტი, ენდრიუენდრიუ უესტი გარეთი მოწვეული მსახიობი აგრეთვე მონაწილეობს
გილიამი, სეტსეტ გილიამი გებრიელ სტოუკსი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
ჯეიმზი, ლენილენი ჯეიმზი ჯოუნსი, მორგანმორგან ჯოუნსი მოწვეული მსახიობი სპეციალური მოწვევით დამხმარე პერსონაჟი მთავარ როლში
ბრეკენრიჯი, ალექსანდრაალექსანდრა ბრეკენრიჯი ანდერსონი, ჯესიჯესი ანდერსონი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
მარკუანდი, როსროს მარკუანდი აარონი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
ნიკოლსი, ოსტინოსტინ ნიკოლსი სპენსერ მონრო დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
ფელდშუ, ტოვატოვა ფელდშუ მონრო, დიანადიანა მონრო დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
მორგანი, ჯეფრი დინჯეფრი დინ მორგანი Negan სპეციალური მოწვევით მთავარ როლში
ამელიო, ოსტინოსტინ ამელიო დუაიტი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
პეინი, ტომტომ პეინი პოლ „ჯესუს“ როვია დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
ბერკლი, ქსანდერქსანდერ ბერკლი გრეგორი მოწვეული მსახიობი აგრეთვე მონაწილეობს
კერი პეიტონი ეზეკიელი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
ოგი, სტივენსტივენ ოგი საიმონი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
კეიტლინ ნეიკონი ენიდი მოწვეული მსახიობი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს მთავარ როლში
პოლიანა მაკინტოში ენ „ჯადისი“ დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
კალან მაკოლიფი ოლდენი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
ავი ნეში სიდიკი დამხმარე პერსონაჟი აგრეთვე მონაწილეობს
სამანტა მორტონი ალფა მთავარ როლში