ქანთრის დიდების დარბაზში შესული შემსრულებლების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search

ანიშნულ სიაში წარმოდგენილია ქანთრის დიდების დარბაზში შემავალი ადამიანების და ჯგუფების სია. 2019 წლის მონაცემებით, დიდების დარბაზს ჰყავს 139 წევრი, რომელთა შორის 20 ქალია (17 სოლო შემსრულებელი). როი როჯერსი იმით არის უნიკალური, რომ იგი ორგზის იქნა შეყვანილი: პირველად როგორც ჯგუფ Sons of the Pioneers-ის წევრი, ხოლო მეორედ როგორც სოლო შემსრულებელი.

კონტენტი
19611962196319641965196619671968196919701971197219731974197519761977197819791980198119821983198419851986198719881989199019911992199319941995199619971998199920002001200220032004200520062007200820092010201120122013201420152016201720182019
სქოლიორესურსები ინტერნეტში


2019[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Ronnie Dunn & Kix Brooks by Gage Skidmore.jpg
Brooks & Dunn
რონი დანი (1 ივნისი, 1953), კიქს ბრუკსი (12 მაისი, 1955)
  • მომღერლები
  • სიმღერების ავტორები
Ray Stevens.jpg
რეი სტივენსი
24 იანვარი , 1939
  • მომღერალი და სიმღერების ავტორი
  • ხმის რეჟისორი
  • კომიკოსი
ჯერი ბრედლი 30 იანვარი , 1940
  • ჩანაწერის პროდიუსერი
  • ჩამწერი სტუდიის აღმასრულებელი

2018[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Ricky Skaggs in May 2016 (cropped).jpg
რიკი სკეგსი
18 ივლისი, 1954 -
  • მომღერალი
  • სიმღერების ავტორი
  • მუსიკოსი
Dottie West--1977 Cropped.jpg
დოტი უესტი
11 ოქტომბერი, 1932 4 სექტემბერი, 1991
  • მომღერალი
  • სიმღერების ავტორი
  • მსახიობი
  • მუსიკოსი
Gimble.jpg
ჯონი გიმბლი
30 მაისი, 1926 9 მაისი, 2015
  • მუსიკოსი

2017[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი და ასაკი საქმიანობა
AlanJacksonApr10.jpg
ალან ჯეკსონი
17 ოქტომბერი, 1958 -
  • მომღერალი
  • სიმღერების ავტორი
ჯერი რიდი 20 მარტი, 1937 1 სექტემბერი, 2008
  • მომღერალი
  • სიმღერების ავტორი
  • მსახიობი
  • მუსიკოსი
დონ შლიცი 29 აგვისტო, 1952 -
  • სიმღერების ავტორი

2016[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
ფრედ ფოსტერი 26 ივლისი, 1931 20 თებერვალი, 2019
  • ჩანაწერის პროდიუსერი
  • მუსიკალური ხელმძღვანელი
Charlie Daniels at Louisville Waterfront Park, Kentucky, April 29, 2009.jpg
ჩარლი დენიელსი
28 ოქტომბერი, 1936 -
  • მომღერალი
  • სიმღერების ავტორი
  • მუსიკოსი
Randy Travis 2007.jpg
რენდი ტრევისი
4 მაისი, 1959 -
  • მომღერალი
  • სიმღერების ავტორი

2015[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა

ჯიმ ედ ბრაუნი და The Browns
ჯიმ ედ ბრაუნი (1 აპრილი, 1934), მაქსინ ბრაუნი (27 აპრილი, 1931) და ბონი ბრაუნი (31 ივლისი, 1938) ჯიმ ედი (11 ივნისი, 2015), მაქსინი (21 იანვარი, 2019) და ბონი (16 ივლისი, 2016)
  • ვოკალური ჯგუფი (The Browns); *მომღერალი
  • ტელეწამყვანი
  • რადიოწამყვანები (ჯიმ ედი)

The Oak Ridge Boys
დუეინ ალენი (29 აპრილი, 1943), ჯო ბონსალი (18 მაისი, 1948), უილიამ ლი გოლდენი (12 იანვარი, 1939) და რიჩარდ სტერბანი (24 აპრილი, 1943) -
  • ვოკალური ჯგუფი

გრედი მარტინი
17 იანვარი, 1929 3 დეკემბერი, 2001
  • მუსიკოსი
  • ჯიმ ედ ბრაუნის ჯანმრთელობის გაუარესების გამო, იგი შეყვანილი იქნა ადრე, სიკვდილამდე ცოტა ხნით ადრე 2015 წლის ივნისში
  • The Oak Ridge Boys-ის სხვადასხვა დროს ჰყავდა სხვადასხვა წევრი, შესაბამისად, დიდების დარბაზში შევიდნენ მიმდინარე წევრები.

2014[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Hank Cochran.jpg
ჰენკ კოკრანი
2 აგვისტო, 1935 15 ივლისი, 2010 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
მაკ უაიზმანი 23 მაისი, 1925 24 თებერვალი, 2019 მომღერალი და მუსიკოსი
Ronnie Milsap.png
რონი მილსაპი
16 იანვარი, 1943 მომღერალი და მუსიკოსი

2013[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
KennyRogers0042-rededit.jpg
კენი როჯერსი
21 აგვისტო, 1938 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
Bobby Bare 1973.JPG
ბობი ბერი
7 აპრილი, 1935 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
Jack Clement.jpg
„Cowboy“ Jack Clement
5 აპრილი, 1931 8 აგვისტო, 2013 მუსიკოსი, სიმღერების ავტორი და ჩანაწერის პროდიუსერი

2012[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Garth Brooks on World Tour (crop).png
გართ ბრუკსი
7 თებერვალი, 1962 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
ჰარგუს „პიგ“ რობინსი 18 იანვარი, 1938 მუსიკოსი
Connie Smith Opry 2.jpg
კონი სმითი
14 აგვისტო, 1941 მომღერალი

2011[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
ბობი ბრედოკი 5 აგვისტო, 1940 სიმღერების ავტორი
RebaMcEntireApr10.jpg
რებეკა მაკინტაირი
28 მარტი, 1955 მომღერალი, მსახიობი
Jean Shepard.jpg
ჯინ შეპარდი
21 ნოემბერი, 1933 25 სექტემბერი, 2016 მომღერალი

2010[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Jimmy Dean 1966.JPG
ჯიმი დინი
10 აგვისტო, 1928 13 ივნისი, 2010 მომღერალი, მსახიობი
Ferlin Husky 1962.JPG
ფერლინ ჰასკი
3 დეკემბერი, 1925 17 მარტი, 2011 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
ბილი შერილი 5 ნოემბერი, 1936 4 აგვისტო, 2015 ჩანაწერის პროდიუსერი და სიმღერების ავტორი
დონ უილიამსი 27 მაისი, 1939 8 სექტემბერი, 2017 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

2009[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
WIKI ROY CLARK.jpg
როი კლარკი
15 აპრილი, 1933 15 ნოემბერი, 2018 მომღერალი, მუსიკოსი და ტელეწამყვანი.
ბარბარა მანდარელი 25 დეკემბერი, 1948 მომღერალი, მუსიკოსი
Charlie McCoy03.JPG
ჩარლი მაკოი
28 მარტი , 1941 მუსიკოსი

2008[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Tom T. Hall.png
ტომ ჰოლი
25 მაისი, 1936 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
Emmylouharrissf2005.jpg
ემილუ ჰარისი
2 აპრილი, 1947 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
The Statler Brothers ჰაროლდ რიდი (21 აგვისტო, 1939), დონ რიდი (5 ივნისი, 1945), ფილ ბასლი (8 აგვისტო , 1939), ლიუ დევიტი (12 მარტი, 1938), ჯიმი ფორჩუნი (11 მარტი, 1955) დევიტი (15 აგვისტო, 1990) ვოკალური ჯგუფი
ერნესტ სტოუნმენი 25 მაისი, 1893 14 ივნისი, 1968 მომღერალი, სიმღერების ავტორი, და მუსიკოსი

2007[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
რალფ ემერი 10 მარტი, 1933 რადიო და ტელეწამყვანი
VinceGillHWOFSept2012.jpg
ვინსი გილი
12 აპრილი, 1957 მომღერალი, სიმღერების ავტორი და მუსიკოსი
Mel Tillis.jpg
მელ ტილისი
8 აგვისტო, 1932 19 ნოემბერი, 2017 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

2006[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
ჰაროლდ ბრედლი 2 იანვარი, 1926 31 იანვარი, 2019 მუსიკოსი
Sonny James.png
სონი ჯეიმზი
1 მაისი, 1929 22 თებერვალი, 2016 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
George Strait 2014 1.jpg
ჯორჯ სტრეიტი
18 მაისი, 1952 მომღერალი

2005[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Alabama რენდი ოუენი (13 დეკემბერი, 1949), ჯეფ კუკი (27 აგვისტო, 1949), ტედი ჯენტრი (22 იანვარი, 1952) და მერკ ჰერნდონი (11, მაისი, 1955) ჯგუფი
DeFord Bailey.JPG
დეფორდ ბეილი
14 დეკემბერი, 1899 2 ივლისი, 1982 მუსიკოსი
Glen Campbell 1967.JPG
გლენ კემბელი
22 აპრილი, 1936 8 აგვისტო, 2017 მომღერალი, მუსიკოსი, მსახიობი და ტელეწამყვანი.

2004[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
ჯიმ ფოგლსონგი 26 ივლისი, 1922 9 ივლისი, 2013 მუსიკალური ხელმძღვანელი
Kristofferson - 78.jpg
კრის კრისტოფერსონი
22 ივნისი, 1936 მომღერალი და სიმღერების ავტორი, მსახიობი

2003[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Floyd Cramer (1965).jpg
ფლოიდ კრამერი
27 ოქტომბერი, 1933 31 დეკემბერი, 1997 მუსიკოსი
კარლ სმითი 15 მარტი, 1927 16 იანვარი, 2010 მომღერალი

2002[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
ბილ კარლაილი 19 დეკემბერი, 1908 17 მარტი, 2003 მომღერალი
Porter wagoner 1999.jpg
პორტერ ვაგონერი
აგვისტო 12, 1927 28 ოქტომბერი, 2007 მომღერალი და სიმღერების ავტორი და

2001[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
ბილ ანდერსონი 1 ნოემბერი, 1937 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
The Delmore Brothers ალტონი (25 დეკემბერი, 1908) და რებონი (3 დეკემბერი, 1916) ალტონი (9 ივნისი, 1964) და რებონი (4 დეკემბერი, 1952) მომღერალი
Everly Brothers 1970.JPG
The Everly Brothers
დონი (1 თებერვალი, 1937) და ფილი (19 იანვარი, 1939) ფილი (3 იანვარი, 2014) მომღერალლები
Don Gibson.png
დონ გიბსონი
3 აპრილი, 1928 17 ნოემბერი, 2003 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
Homer and Jethro.jpg
Homer and Jethro
ჰენრი „ჰომერ“ ჰეინსი (ივლისი 27, 1920) და კენეთ „ჯეთრო“ ბერნსი (10 მარტი, 1920) ჰომერი (7 აგვისტო, 1971) და ჯეთრო (4 თებერვალი, 1989) მომღერალები და კომიკოსები
Waylon Jennings RCA cropped.jpg
უეილონ ჯენინგზი
15 ივნისი, 1937 13 თებერვალი, 2002 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
Elvis Presley and the Jordanaires 1957.jpg
The Jordanaires
გორდონ სტოკერი (აგვისტო 3, 1924), ნილ მეთიუს უმცროსი (ოქტომბერი 26, 1929), ჰოიტ ჰოვკინზი (მარტი 31, 1927), და რეი უოლკერი (მარტი 16, 1934) სტოკერი (მარტი 27, 2013), მეთიუსი (აპრილი 21, 2000) ჰოვკინზი (ოქტომბერი 27, 1982) მომღერალები და ბექ-ვოკალისტები
Don Law თებერვალი 24, 1902 დეკემბერი 20, 1982 მუსიკალური ხელმძღვანელი

The Louvin Brothers
ირა ლუვინი (აპრილი 21, 1924) და ჩარლი ლუვინი (ივლისი 7, 1927) ირა (20 ივნისი, 1965) და ჩარლი (იანვარი 26, 2011) მომღერალი და სიმღერების ავტორი
კენ ნელსონი 19 იანვარი, 1911 6 იანვარი, 2008 ჩანაწერის პროდიუსერი

სემ ფილიპსი
5 იანვარი, 1923 30 ივნისი, 2003 ჩანაწერის პროდიუსერი
Webb Pierce.jpg
უებ პირსი
8 აგვისტო, 1921 24 თებერვალი, 1991 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

2000[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Charley-Pride 1981.JPEG
ჩარლი პრაიდი
მარტი 18, 1934 მომღერალი
Faron Young.png
ფერონ იანგი
თებერვალი 25, 1932 დეკემბერი 10, 1996 მომღერალი

1999[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
ჯონი ბონდი 1 ივნისი, 1915 12 ივნისი, 1978 მომღერალი და სიმღერების ავტორი, კომიკოსი, მსახიობი, რადიოწამყვანი, მწერალი
Dolly Parton accepting Liseberg Applause Award 2010 portrait.jpg
დოლი პერტონი
19 იანვარი, 1946 მომღერალი და სიმღერების ავტორი, ბიზნესმენი, ტელეწამყვანი, მწერალი, ქველმოქმედი და მსახიობი
Conway Twitty 1974.JPG
კონუეი ტვიტი
1 სექტემბერი, 1933 5 ივნისი, 1993 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

1998[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა

ჯორჯ მორგანი
28 ივნისი, 1924 7 ივლისი, 1975 მომღერალი
Elvis Presley promoting Jailhouse Rock.jpg
ელვის პრესლი
8 იანვარი, 1935 16 აგვისტო, 1977 მომღერალი
ბად ვენდელი 17 აგვისტო, 1927 მუსიკალური ხელმძღვანელი
Tammy Wynette.JPG
ტემი უაინეტი
5 მაისი, 1942 6 აპრილი, 1998 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

1997[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
ჰარლან ჰაუარდი 8 სექტემბერი, 1927 3 მარტი, 2002 სიმღერების ავტორი
Brenda Lee 1977.JPG
ბრენდა ლი
დეკემბერი 11, 1944 მომღერალი
სინდი უოლკერი 20 ივლისი, 1918 23 მარტი, 2006 სიმღერების ავტორი

1996[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Patsy Montana Billboard.jpg
პესტი მონტანა
30 ოქტომბერი, 1908 3 მაისი, 1996 მომღერალი
Buck Owens.jpg
ბაკ ოუენსი
12 აგვისტო, 1929 25 მარტი, 2006 მომღერალი და სიმღერების ავტორი, ტელეწამყვანი
Ray Price publicity portrait cropped.jpg
რეი პრაისი
12 იანვარი, 1926 16 დეკემბერი, 2013 მომღერალი

1995[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Roger Miller 1975.jpg
როჯერ მილერი
2 იანვარი , 1936 25 ოქტომბერი, 1992 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
ჯოუ უოლკერი-მიდორი 16 თებერვალი, 1924 16 აგვისტო, 2017 მუსიკალური ხელმძღვანელი

1994[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Merle Haggard in 1971.jpg
მერლ ჰაგარდი
6 აპრილი, 1937 6 აპრილი, 2016 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

1993[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Willie Nelson at Farm Aid 2009.jpg
ვილი ნელსონი
30 აპრილი, 1933 მომღერალი და სიმღერების ავტორი, მსახიობი

1992[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
George JonesCFF.JPG
ჯორჯ ჯოუნსი
12 სექტემბერი, 1931 26 აპრილი, 2013 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
ფრენსის პრესტონი 27 აგვისტ, 1934 13 ივნისი, 2012 მუსიკალური ხელმძღვანელი

1991[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Felice and Boudleaux Bryant Boudleaux (13 თებერვალი, 1920) და ფელიჩე (7 (აგვისტო, 1925) Boudleaux (25 ივნისი, 1987) და ფელიჩე (22 აპრილი, 2003) სიმღერების ავტორი

1990[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Tennessee Ernie Ford 1957.JPG
ტენესი ერნი ფორდი
13 თებერვალი, 1919 17 ოქტომბერი, 1991 მომღერალი

1989[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
ჯეკ სტეპი 8 დეკემბერი, 1912 20 დეკემბერი, 1980 მუსიკალური ხელმძღვანელი
კლიფი სტოუნი 1 მარტი, 1917 17 იანვარი, 1998 მუსიკალური ხელმძღვანელი
Hank Thompson 1966.JPG
ჰენკ ტომპსონი
3 სექტემბერი, 1925 6 ნოემბერი, 2007 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

1988[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Loretta Lynn.jpg
ლორეტა ლინი
14 აპრილი, 1932 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
Roy Rogers in The Carson City Kid.jpg
როი როჯერსი
5 ნოემბერი , 1911 6 ივლისი, 1998 მომღერალი და მსახიობი. ერთადერთი პიროვნება, რომელიც შეყვანილი იქნა ოჯერ, ადრე შევიდა როგორც Sons of the Pioneers-ის წევრი 1980 წელს.

1987[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
რობ ბრესფილდი 22 აგვისტო, 1910 12 სექტემბერი, 1958 კომიკოსი

1986[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Benjamin Francis Ford-Duke of Paducah.JPG
The Duke of Paducah
12 მაისი, 1901 20 ივნისი, 1986 საესტრადო არტისტი
Wesley Rose 11 თებერვალი, 1918 26 აპრილი, 1990 მუსიკალური ხელმძღვანელი

1985[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Earl Scruggs 2005.JPG
Flatt and Scruggs
ლესტერ ფლეტი (19 ივნისი, 1914) და ერლ სკრაგსი (6 იანვარი, 1924) ფლეტი (11 მაისი, 1979) და სკრაგსი (28 მარტი, 2012) მომღერალები და მუსიკოსები

1984[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
რალფ პირი 2 მაისი, 1892 19 იანვარი, 1960 მუსიკალური ხელმძღვანელი
ფლოდი ტილმენი 8 დეკემბერი, 1914 22 აგვისტო, 2003 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

1983[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Little Jimmy Dickens 1971.JPG
ლიტლ ჯიმი დიკენსი
19 დეკემბერი, 1920 2 იანვარი, 2015 მომღერალი

1982[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Lefty Frizzell Columbia publicity - cropped.jpg
ლეფტი ფრიზელი
31 მარტი1928 19 ივლისი, 1975 მომღერალი და სიმღერების ავტორი
Roy Horton 5 ნოემბერი, 1914 23 სექტემბერი, 2003 მუსიკალური ხელმძღვანელი
Marty Robbins 1966.JPG
მარტი რობინსი
26 სექტემბერი, 1925 8 დეკემბერი, 1982 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

1981[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
ვერნონ დალჰარტი 6 აპრილი, 1883 14 სექტემბერი, 1948 მომღერალი
გრანტ ტერნერი 17 მაისი, 1912 19 ოქტომბერი, 1991 დიქტორი

1980[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
JohnnyCash1969.jpg
ჯონი კეში
26 თებერვალი, 1932 12 სექტემბერი, 2003 მომღერალი და სიმღერების ავტორი და ტელეწამყვანი
კონი გეი აგვისტო 22, 1914 დეკემბერი 3, 1989 მუსიკალური ხელმძღვანელი

Sons of the Pioneers
როი როჯერსი (5 ნოემბერი, 1911), ბობ ნოლანი (1 აპრილი, 1908), ლოიდ პერიმანი (29 იანვარი, 1917), ტიმ სპენსერი (13 ივლისი , 1908), ჰიუ ფარი (6 დეკემბერი, 1903) და კარლ ფარი (29 აპრილი, 1909) როჯერსი (6 ივლისი, 1998), ნოლანი (16 ივნისი, 1980), პერიმანი (მაისი 31, 1977), სპენსერი (26 აპრილი, 1974), ჰ. ფარი (17 მარტი, 1980) და კ. ფარი (20 სექტემბერი, 1961) მომღერალი. როგორც სოლო შემრულებელი შევიდა 1988 წელს და იქცა ერთადერთ ადამიანად რომელიც შეყვანილი იქნა ორჯერ.

1979[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
ჰუბერტ ლონგი 3 დეკემბერი, 1923 7 სექტემბერი, 1972 მუსიკალური ხელმძღვანელი
Hanksnowpromoimage.jpg
ჰენკ სნოუ
9 მაისი, 1914 20 დეკემბერი, 1999 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

1978[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Grandpa Jones 20 ოქტომბერი, 1913 19 თებერვალი, 1998 მუსიკოსი და კომიკოსი

1977[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
მერლ ტრევისი 29 ნოემბერი, 1917 20 ოქტომბერი 1983 მუსიკოსი და სიმღერების ავტორი

1976[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
პოლ კოენი 10 ნოემბერი, 1908 1 აპრილი, 1970 ჩანაწერის პროდიუსერი
Kitty Wells.jpg
კიტი უელსი
30 აგვისტო, 1919 16 ივლისი, 2012 მომღერალი

1975[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
MinniePearlKBF 2.jpg
მინი პერლი
25 ოქტომბერი, 1912 4 მარტი, 1996 კომიკოსი

1974[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Owen Bradley 21 ოქტომბერი, 1915 7 იანვარი, 1998 ჩანაწერის პროდიუსერი
Pee Wee King 1944.jpg
პი ვი კინგი
18 თებერვალი, 1914 მარტი 7, 2000 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

1973[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Chet Atkins.jpg
ჩეტ ატკინის
20 ივნისი, 1924 30 ივნისი, 2001 მუსიკოსი და ჩანაწერის პროდიუსერი
Patsy Cline II.jpg
პესტი კლაინი
8 სექტემბერი, 1932 5 მარტი, 1963 მომღერალი

1972[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Jimmie Davis 1962.jpg
ჯიმი დეივისი
11 სექტემბერი, 1899 5 ნოემბერი, 2000 მომღერალი და სიმღერების ავტორი, ლუიზიანის გუნბერნატორი

1971[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
არტ სათერლი 19 ოქტომბერი, 1889 10 თებერვალი, 1986 მუსიკალური ხელმძღვანელი

1970[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Carter Family 1927.jpg
The Carter Family
ეი პი კარტერი (15 დეკემბერი, 1891), სარა კარტერი (21ივლისი, 1898) და მეიბელ კარტერი (10 მაისი, 1909) ეი პი (7 ნოემბერი, 1960), სარა (8 იანვარი , 1979) და მეიბელი (23 ოქტომბერი, 1978) მომღერალი
MonroeBrothers.jpg
ბილ მონრო
13 სექტემბერი, 1911 9 სექტემბერი, 1996 მომღერალი და ბლუგრასის პიონერი

1969[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Gene Autry.JPG
ჯონ ოტრი
29 სექტემბერი, 1907 2 ოქტომბერი, 1998 მომღერალი და მსახიობი

1968[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Bob Wills photograph - Cropped.jpg
ბობ უილისი
6 მარტი, 1905 13 მაისი, 1975 მუსიკოსი და სიმღერების ავტორი

1967[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Red Foley Billboard 2.jpg
რედ ფოლი
17 ივნისი, 1910 19 სექტემბერი, 1968 მომღერალი, მუსიკოსი, მსახიობი, ტელე- და რადიოწამყვანი
ჯეი ელ ფრენკი 15 აპრილი, 1900 4 მაისი, 1952 მუსიკალური ხელმძღვანელი

ჯიმ რივზი
20 აგვისტო, 1923 31 ივლისი, 1964 მომღერალი, სიმღერების ავტორი, მსახიობი, ტელე- და რადიოწამყვანი, დიჯეი, ნეშვილ საუნდის პიონერი
სტივენ შოულზი 12 თებერვალი, 1911 22 აპრილი, 1968 მუსიკალური ხელმძღვანელი

1966[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Eddie Arnold 1969.JPG
ედი არნოლდი
15 მაისი, 1918 8 მაისი, 2008 მომღერალი და სიმღერების ავტორი, მსახიობი და ტელეწამყვანი
ჯეიმზ „ჯიმ“ დენი 28 თებერვალი, 1911 27 აგვისტო, 1963 მუსიკალური ხელმძღვანელი
ჯორჯ ჰეი 9 ნოემბერი, 1895 8 მაისი, 1968 გამომგონებელი და პრომოუტერი
Uncle Dave Macon Billboard.jpg
Uncle Dave Macon
7 ოქტომბერი, 1870 22 მარტი, 1952 მუსიკოსი

1965[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Ernest Tubb publicity portrait - Cropped.jpg
ერნესტ ტაბი
9 თებერვალი, 1914 6 სექტემბერი, 1984 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

1964[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Tex Ritter 1966.JPG
ტექს რიტერი
12 იანვარი, 1905 2 იანვარი, 1974 მომღერალი და მსახიობი

1963[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

ამ წელს არ დამატებულა არცერთი წევრი

1962[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Roy Acuff 1950.JPG
როი ეკაფი
15 სექტემბერი, 1903 23 ნოემბერი, 1992 მომღერალი და სიმღერების ავტორი და მუსიკის გამომცემელი

1961[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წევრები დაბადების თარიღი გარდაცვალების თარიღი საქმიანობა
Jimmie Rodgers.jpg
ჯიმი როჯერსი
8 სექტემბერი, 1897 26 მაისი, 1933 მომღერალი და სიმღერების ავტორი და მუსიკოსი
ფრედ როუზი 24 აგვისტო, 1898 1 დეკემბერი, 1954 სიმღერების ავტორი და მუსიკის გამომცემელი
Hank Williams Promotional Photo.jpg
ჰენკ უილიამსი
17სექტემბერი, 1923 1 იანვარი, 1953 მომღერალი და სიმღერების ავტორი

რესურსები ინტერნეტში[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]