საზარელი ზღაპრები (ეპიზოდების სია)

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search

საზარელი ზღაპრები“ (ინგლ. Penny Dreadful) — ბრიტანულ-ამერიკული საშინელებათა ჟანრის სერიალი, შექმნილი ტელეკომპანია Showtime-სთვის ჯონ ლოგანის მიერ. ის არის შოუს აღმასრულებელი პროდიუსერი სემ მენდესთან ერთად. პრემიერა გაიმართა 2014 წლის 11 მაისს

სერიალის მიმოხილვა[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სეზონიეპიზოდიპირველად ეთერში
პირველად ეთერშიუკანასკნელად ეთერში
18მაისი 11, 2014 (2014-05-11)ივნისი 29, 2014 (2014-06-29)
210მაისი 3, 2015 (2015-05-03)ივლისი 5, 2015 (2015-07-05)
39მაისი 1, 2016 (2016-05-01)ივნისი 19, 2016 (2016-06-19)


ეპიზოდების სია[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სეზონი 1 (2014)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიაშშ მაყურებელი
(მილიონი)
11„Night Work“ჯ. ა. ბაიონაჯონ ლოგანიმაისი 11, 2014 (2014-05-11)0.872[1]
22„Séance“ჯ. ა. ბაიონაჯონ ლოგანიმაისი 25, 2014 (2014-05-25)0.722[2]
33„Resurrection“დიერბლა უოლშიჯონ ლოგანიივნისი 1, 2014 (2014-06-01)0.734[3]
44„Demimonde“დიერბლა უოლშიჯონ ლოგანი1 ივნისი, 20140.730[4]
55„Closer Than Sisters“ქოქი ჯიდროისიჯონ ლოგანიივნისი 8, 2014 (2014-06-08)0.797[5]
66„What Death Can Join Together“ქოქი ჯიდროისიჯონ ლოგანიივნისი 15, 2014 (2014-06-15)0.681[6]
77„Possession“ჯეიმზ ჰოზიჯონ ლოგანიივნისი 22, 2014 (2014-06-22)0.799[7]
88„Grand Guignol“ჯეიმზ ჰოზიჯონ ლოგანიივნისი 29, 2014 (2014-06-29)0.856[8]

სეზონი 2 (2014)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიაშშ მაყურებელი
(მილიონი)
91„Fresh Hell“ჯეიმზ ჰოზიჯონ ლოგანიაპრილი 19, 2015 (2015-04-19) (ონლაინი)
მაისი 3, 2015 (2015-05-03) (პრემიერა)
0.575[9]
102„Verbis Diablo“ჯეიმზ ჰოზიჯონ ლოგანიმაისი 10, 2015 (2015-05-10)0.536[10]
113„The Nightcomers“ბრაიან კირკიჯონ ლოგანიმაისი 17, 2015 (2015-05-17)0.639[11]
124„Evil Spirits in Heavenly Places“დემონ თომასიჯონ ლოგანიმაისი 24, 2015 (2015-05-24)0.640[12]
135„Above the Vaulted Sky“დემონ თომასიჯონ ლოგანიმაისი 31, 2015 (2015-05-31)0.712[13]
146„Glorious Horrors“ჯეიმზ ჰოზიჯონ ლოგანიივნისი 7, 2015 (2015-06-07)0.566[14]
157„Little Scorpion“ჯეიმზ ჰოზიჯონ ლოგანიივნისი 14, 2015 (2015-06-14)0.572[15]
168„Memento Mori“კარი სკოგლანდიჯონ ლოგანიივნისი 21, 2015 (2015-06-21)0.523[16]
179„And Hell Itself My Only Foe“ჯეიმზ ჰოზიჯონ ლოგანიივნისი 28, 2015 (2015-06-28)0.604[17]
1810„And They Were Enemies“ჯეიმზ ჰოზიჯონ ლოგანიივლისი 5, 2015 (2015-07-05)0.746[18]

სქოლიო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  1. Sunday's Cable Ratings & Broadcast Finals: "Good Wife," "Game of Thrones" Top Viewers, Demos. The Futon Critic (May 13, 2014). წაკითხვის თარიღი: May 14, 2014.
  2. Kondolojy, Amanda. (May 20, 2014) Sunday Cable Ratings: ‘Game of Thrones’ Wins Night + ‘Silicon Valley’, ‘Real Housewives of Atlanta’, ‘River Monsters’, ‘Married to Medicine’ & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: February 13, 2016.
  3. Bibel, Sara. (May 28, 2014) Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs Win Night, 'Mad Men', 'Devious Maids', 'Total Divas', 'Married to Medicine', 'Turn' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: May 29, 2014.
  4. Sunday's Cable Ratings & Broadcast Finals: Another Week, Another "Game of Thrones" Victory. The Futon Critic (June 3, 2014). წაკითხვის თარიღი: June 7, 2014.
  5. Bibel, Sara. (June 10, 2014) Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Keeping Up With the Kardashians', 'Devious Maids', 'Veep', 'Turn' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: June 11, 2014.
  6. Sunday's Cable Ratings & Broadcast Finals: NBA Finals Go Out on Top for ABC. The Futon Critic (June 18, 2014). წაკითხვის თარიღი: June 18, 2014.
  7. Bibel, Sara. (June 24, 2014) Sunday Cable Ratings: World Cup Soccer Wins Night, 'True Blood', 'The Last Ship', 'Falling Skies','Devious Maids', 'Penny Dreadful' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: June 24, 2014.
  8. Kondolojy, Amanda. (June 30, 2014) 'Penny Dreadful' Season Finale Draws 856,000 Total Viewers; Second Most-Watched Episode Behind Premiere. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: June 30, 2014.
  9. Metcalf, Mitch. (May 5, 2015) SHOWBUZZDAILY's Top 100 Sunday Cable Originals (& Network Update): 5.3.2015. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: May 5, 2015.
  10. Metcalf, Mitch. (May 12, 2015) SHOWBUZZDAILY's Top 100 Sunday Cable Originals (& Network Update): 5.10.2015. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: May 12, 2015.
  11. Metcalf, Mitch. (May 19, 2015) SHOWBUZZDAILY's Top 100 Sunday Cable Originals (& Network Update): 5.17.2015. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: May 19, 2015.
  12. Metcalf, Mitch. (May 27, 2015) SHOWBUZZDAILY's Top 100 Sunday Cable Originals (& Network Update): 5.24.2015. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: May 27, 2015.
  13. Metcalf, Mitch. (June 2, 2015) SHOWBUZZDAILY's Top 100 Sunday Cable Originals (& Network Update): 5.31.2015. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: June 2, 2015.
  14. Metcalf, Mitch. (June 9, 2015) SHOWBUZZDAILY's Top 100 Sunday Cable Originals (& Network Update): 6.7.2015. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: June 9, 2015.
  15. Metcalf, Mitch. (June 16, 2015) SHOWBUZZDAILY's Top 100 Sunday Cable Originals (& Network Update): 6.14.2015. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: June 16, 2015.
  16. Metcalf, Mitch. (June 23, 2015) SHOWBUZZDAILY's Top 100 Sunday Cable Originals (& Network Update): 6.21.2015. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: June 23, 2015.
  17. Metcalf, Mitch. (June 30, 2015) SHOWBUZZDAILY's Top 100 Sunday Cable Originals (& Network Update): 6.28.2015. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: June 30, 2015.
  18. Metcalf, Mitch. (July 8, 2015) SHOWBUZZDAILY's Top 100 Sunday Cable Originals (& Network Update): 7.5.2015. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: July 8, 2015.