ტიესტოს ჯილდოების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search

ტიესტო პირველი დიჯეი იყო, რომელმაც "დიჯეი მეგეზინის" #1 დიჯეის ტიტული დაიმსახურა ერთმანეთის მიყოლებით სამი წლის განმავლობაში (2002-2004). ტიესტოს ნიდერლანდების სამეფო კარის მიერ ორანჯ-ნასაუს ორდენის ოფიცრის წოდება აქვს მიღებული და ასევე ნიდერლანდელთა მიერ არჩეულია ისტორიაში 40 უდიდეს ჰოლანდიელ მოქალაქეთა შორის. ნიდერლანდებში განსაკუთრებით და მის ფარგლებს გარეთაც ტიესტოს მუსიკალური ტალანდი თითქმის მითურ სტატუსამდეა აყვანილი.

ჯილდოები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  • 1999 ოქროს გაყიდვების ჯილდო (Gouryella)
  • 2000 ოქროს გაყიდვების ჯილდო (Walhalla)
  • 2000 დიჯეი მეგეზინი საუკეთესო 100 დიჯეის რეიტინგი: 24-ე (დებიუტი)
  • 2001 დიჯეი მეგეზინი საუკეთესო 100 დიჯეის რეიტინგი: 6-ე
  • 2002 ზილვერენ ჰარპის მუსიკალური ჯილდო
  • 2002 იღბლიანი დარტყმის საცეკვავო ჯილდო
  • 2002 დიჯეი მეგეზინი საუკეთესო 100 დიჯეის რეიტინგი: პირველი
  • 2002 ჰოლანდიური პოპრიჯები
  • 2003 მსოფლიოს ცეკვის ვარკსვლავის ჯილდო აშშ: საუკეთესო საერთაშორისო დიჯეი
  • 2003 ID&T ჰოლანდიური დიჯეის ჯილდო: საუკეთესო ჰოლანდიელი დიჯეი პროფესიონალური შეფასებით
  • 2003 ID&T ჰოლანდიური დიჯეის ჯილდო: საუკეთესო ჰოლანდიელი დიჯეი აუდიტორიის შეფასებით
  • 2003 რადიო 538 საცეკვავო ჯილდო: რადიო 538-ს ჰოლანდიური აუდიტორია
  • 2003 TMF ჯილდო ჰოლანდია: საუკეთესო საცეკვავო ხელოვანი თანამემამულე
  • 2003 TMF ჯილდო ჰოლანდია: საუკეთესო თანამემამულე დიჯეი
  • 2003 TMF ჯილდო ბელგია: საუკეთესო საცეკვავო საერთაშორისო
  • 2003 MTV ევროპის მუსიკალური დაჯილდოება: საუკეთესო ჰოლანდიელი ხელოვანი
  • 2003 BG მეგეზინის ჯილდო: საუკეთესო კლაბ/ტრანს/მძიმეჰაუსის დიჯეი
  • 2003 Mixmag ჯილდო: იბიცას საუკეთესო რესიდენტი
  • 2003 დიჯეი მეგეზინი საუკეთესო 100 დიჯეის რეიტინგი: პირველი
  • 2004 ID&T ჰოლანდიური დიჯეის ჯილდო: საუკეთესო ჰოლანდიელი დიჯეი აუდიტორიის შეფასებით
  • 2004 ბუმა/სტემრა სიჩუმის ბგერის ჯილდო
  • 2004 TMF ჯილდო ბელგია: საუკეთესო საერთაშორისო დიჯეი
  • 2004 მსოფლიოს მუსიკალური ჯილდო: მსოფლიოს საუკეთესო გაყიდვების მქონდე ჰოლანდიელი არტისტი
  • 2004 იბიცას დიჯეის ჯილდო: საუკეთესო საერთაშორისო ტრანს დიჯეი
  • 2004 TMF ჯილდო ჰოლანდია: საუკეთესო თანამემამულე დიჯეი
  • 2004 TMF ჯილდო ჰოლანდია: საუკეთესო საცეკვავო ხელოვანი თანამემამულე
  • 2004 WMC ჯილდოები მაიამი: საუკეთესო საერთაშორისო დიჯეი
  • 2004 DJUK ჯილდოები: საუკეთესო დიჯეი
  • 2004 დიჯეი მეგეზინი საუკეთესო 100 დიჯეის რეიტინგი: პირველი
  • 2005 3 FM ჯილდოები: საუკეთესო საცეკვავო არტისტი
  • 2005 საცეკვავო გამოშვების ჯილდო: საუკეთესო ტრანს/პროგრესული არტისტი
  • 2005 საცეკვავო გამოშვების ჯილდო: საუკეთესო საერთაშორისო ჯილდო
  • 2005 TMF ჯილდო ბელგია: საუკეთესო საერთაშორისო ჯილდო
  • 2005 გერმანიის საცეკვავო მუსიკის ჯილდო: საუკეთესო ტრანს არტისტი
  • 2005 WMC ჯილდოები მაიამი: საუკეთესო პროდიუსერი
  • 2005 WMC ჯილდოები მაიამი: საუკეთესო ეურო-ტრეკი
  • 2005 WMC ჯილდოები მაიამი: საუკეთესო ევროპელი დიჯეი 2004
  • 2005 WMC ჯილდოები მაიამი: საუკეთესო პროდიუსერი 2004
  • 2005 TMF ჯილდო ჰოლანდია: საუკეთესო მემამულე საცეკვავო
  • 2005 TMF ჯილდო ჰოლანდია: რადიო 538 წლის სინგლი
  • 2005 TMF ჯილდო ჰოლანდია: Lifetime Achievement
  • 2005 ედისონის მუსიკის ჯილდო: საუკეთესო ჰოლანდიური ალბომი – Just Be
  • 2005 დიჯეი მეგეზინი საუკეთესო 100 დიჯეის რეიტინგი: მეორე
  • 2006 TMF ჯილდო ბელგია: ჯილდო Lifetime achievement-სთვის
  • 2006 TMF ჯილდო ბელგია: საუკეთესო საცეკვავო
  • 2006 TMF ჯილდო ბელგია: საუკეთესო რემიქსერი
  • 2006 3 FM ჯილდოები: საუკეთესო საცეკვავო არტისტი
  • 2006 კანადური ოქროს ჯილდო (Tiësto in Concert 2 DVD)
  • 2006 დიჯეი მეგეზინი საუკეთესო 100 დიჯეის რეიტინგი: მესამე
  • 2007 WMC ჯილდოები მაიამი: Best Progressive House/Trance Track (Dance4Life)
  • 2007 WMC ჯილდოები მაიამი: Best Ortofon Global DJ 2006
  • 2007 WMC ჯილდოები მაიამი: საუკეთესო სრული გრძელი დიჯეის მიქსი CD (In Search of Sunrise 5: Los Angeles)
  • 2007 Radio 3FM ჯილდოები: საუკეთესო საცეკვავო არტისტი
  • 2007 დიჯეი მეგეზინი საუკეთესო 100 დიჯეის რეიტინგი: მეორე
  • 2008 BUMA ოქროს ჰარპის ჯილდო 2007
  • 2008 ჰოლანდიური BUMA-ს ჯილდო
  • 2008 WMC ჯილდოები მაიამი: საუკეთესო გლობალური დიჯეი
  • 2008 WMC ჯილდოები მაიამი: საუკეთესო სრული გრძელი დიჯეის მიქსი CD (In Search of Sunrise 6: Ibiza)
  • 2008 ბიტპორტის მუსიკალური ჯილდო: მეორე საუკეთესო ტრანს არტისტი

ნომინაციები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  • 2002 საუკეთესო პროგრესული დიჯეი დიჯეის ჯილდოზე
  • 2004 საუკეთესო ტრანს დიჯეი დიჯეის ჯილდოზე
  • 2005 საუკეთესო ტრანს დიჯეი დიჯეის ჯილდოზე
  • 2006 საუკეთესო ტრანს დიჯეი დიჯეის ჯილდოზე
  • 2007 საუკეთესო ჰოლანდიელი & ბელგიელი ხელოვანი MTV ევროპის მუსიკალური დაჯილდოება-ზე
  • 2007 საუკეთესო საცეკვავო TMF ჯილდოზე
  • 2008 საუკეთესო ელექტრონული/საცეკვავო ალბომი გრემის ჯილდოზე Elements of Life-სთვის
  • 2008 WMC ჯილდოები მაიამი: საუკეთესო ევროპელი დიჯეი
  • 2008 WMC ჯილდოები მაიამი: საუკეთესო პროდიუსერი
  • 2008 WMC ჯილდოები მაიამი: საუკეთესო გლობალური საცეკვავო ჩამწერი ლეიბლი (Black Hole Recordings)