Apple-ის სლოგანების სია

თავისუფალი ქართულენოვანი ენციკლოპედია ვიკიპედიიდან
გადასვლა: ნავიგაცია, ძიება
კადრი "Get a Mac" რეკლამიდან; მარჯვნივ მაკი, მარცხნივ PC

ქვემოთ მოცემულია სლოგანების სია, რომელსაც კომპანია ეპლი იყენებდა სხვადასხვა დროს, 1970-იანი წლებიდან დაწყებული დღემდე. ამჟამად, ეპლის ყველაზე პოპულარული "სლოგანებია": 'Get a Mac' ან უბრალოდ თავად ეპლის ლოგო.

კომპანიის სარეკლამო კამპანიები[რედაქტირება]

პროდუქტების სარეკლმაო სლოგანები[რედაქტირება]

Apple I[რედაქტირება]

  • "Apple introduces the first low cost microcomputer system with a video terminal and 8K bytes of RAM on a single PC card!"

Apple II[რედაქტირება]

  • "Introducing Apple II"
  • "Original Apple II"
  • "What every educator should know about desktop computers."
  • "The home computer that's ready to work, play and grow with you."
  • "We're looking for the most original use of an Apple since Adam" მომხმარებლებს შორის კონკურსის პრომოუტირებისთვის
  • "A is for Apple"
  • "How to buy a Personal Computer"
  • "Welcome IBM. Seriously."
  • "What's the 'e' stand for?" რეკლამა Apple IIe-სთვის
  • "What kind of man owns his own computer?"

მაკინტოში[რედაქტირება]

  • "It takes minutes of practice to make Macintosh do this."
  • "Introducing Macintosh. What makes it tick. And talk." - ტექნიკურად ორიენტირებული რეკლამა Macintosh 128k-ის ჭრილის ნახატით
  • "Of the 235 million people in America, only a fraction can use a computer... Introducing Macintosh. For the rest of us." - Newsweek-ში[1] გამოქვეყნებული 20 გვერდიანი ბროშურის სახელწოდება

iMac, iBook, და მაკ მინი[რედაქტირება]

  • "iThink, therefore iMac." (1998) რენე დეკარტის ცნობილ ფრაზაზე, "I think, therefore I am" დაფუძნებით (Cogito ergo sum).
  • "The iMac to Go." (1999) გამოიყენებოდა iBook-ის წარდგენის მარკეტირებისთვის.
  • "Where did the computer go?" (2004) გამოიყენებოდა ახალი iMac G5-ის წარდგენის მარკეტირებისთვის.
  • "From the creators of iPod." (2004) გამოიყენებოდა iMac G5-ის წარდგენის მარკეტირებისთვის.
  • "The most affordable Mac ever." (2005) გამოიყენებოდა მაკ მინის წარდგენის მარკეტირებისთვის.
  • "Now showing. The new iMac G5" (2005) გამოიყენებოდა ახალი, 2005 წლის ოქტომბერში გამოშვებული, iMac G5-ის მარკეტირებისთვის.
  • "Small is Beautiful" (2006) გამოიყენებოდა ახალი Intel მაკ მინის წარმოდგენისას.
  • "The new, all-in-one iMac" შეცვალა წინა.
  • "You can't be too thin, Or too powerful." (2007) 2007-ის აგვისტოში გამოშვებული ახალი iMac-ის მარკეტირებისას გამოყენებული სლოგანი. [2]
  • "A little Mini. A lot of Leopard"(2007) Mac OS X Leopard-იანი მაკ მინის პრომოუტირებისთვის.
  • "The ultimate all-in-one. Now shipping with Leopard" (2007) Mac OS X Leopard-ით წარმოდგენილი iMac-ის სარეკლამოდ.
  • "More Power. Thinly disguised." ადრეულ 2008-ში, iMac-ის გადახალისების მარკეტირებისთვის.
  • "Beauty. Brains. And now more brawn." ადრეულ 2008-ში, iMac-ის გადახალისების მარკეტირებისთვის.