Neo Geo Pocket Color-ის თამაშების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search

ეს არის პორტატიული ვიდეო თამაშების კონსოლის, Neo Geo Pocket Color-ის ვიდეო თამაშების სია, დალაგებული ანბანის მიხედვით.

თამაშები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სიაში წარმოდგენილია 82 ერთეული თამაში. თამაშები, რომლებიც თავსებადია Neo Geo Pocket-ზე აღნიშნულია როგორც უკუთავსებადი.


სახელი დეველოპერი გამომცემელი უკუთავსებადი გამოცემის თარიღი
ჩრდ. ამერ. იაპ. ევრ.
„Baseball Stars“ Saurus, SNK SNK დიახ 28 ოქტომბერი 1998 1998
„Baseball Stars Color“ Saurus, SNK SNK დიახ 31 მაისი 1999 19 მარტი 1999 11 დეკემბერი 1999
„Big Bang Pro Wrestling“ S-Neo, SNK SNK არა 23 ნოემბერი 2000
„Bikkuriman 2000 Viva! Pocket Festival“ Sega Sega არა 16 მარტი 2000
„Biomotor Unitron“ Yumekobo SNK დიახ 31 ივლისი 1999 15 აპრილი 1999 1999
„Bust-a-Move Pocket (Puzzle Bobble Mini)“ Ukiyotei, Taito SNK დიახ 30 აპრილი 1999 26 მარტი 1999 1999
„Cool Boarders Pocket“ UEP Systems UEP Systems, SNK არა 24 თებერვალი 2000 2000
„Cool Cool Jam“ SNK SNK არა 8 ოქტომბერი 2000
„Crush Roller“ ADK SNK დიახ 30 აპრილი 1999 15 აპრილი 1999 1999
„Dark Arms: Beast Buster“ Noise Factory, SNK SNK დიახ 23 ნოემბერი 1999 21 ოქტომბერი 1999 11 დეკემბერი 1999
„Delta Warp“ Iosys Iosys არა 8 ოქტომბერი 2000
„Densha de Go! 2“ Taito SNK დიახ 21 ოქტომბერი 1999
„Dive Alert: Becky's Version“ Sacnoth SNK დიახ 16 აპრილი 2000 19 აგვისტო 1999 2000
„Dive Alert: Matt's Version“ Sacnoth SNK დიახ 16 აპრილი 2000 19 აგვისტო 1999 2000
„Doko Demo Mahjong“ ADK ADK, SNK დიახ 29 აპრილი 1999
„Dynamite Slugger“ ADK SNK არა 25 მაისი 2000 2000
„Evolution: Eternal Dungeons“ Sting, ESP Sega, SNK დიახ 2 ოქტომბერი 2000 2000
„Fantastic Night Dreams: Cotton“ Success Success, SNK დიახ 23 მარტი 2000 16 ივნისი 2000
„Faselei!“ Sacnoth SNK დიახ 2000 22 დეკემბერი 1999 2000
„Fatal Fury: First Contact Yumekobo, SNK SNK დიახ 30 აპრილი 1999 27 მაისი 1999 10 იანვარი 1999
„Ganbare Neo Poke-Kun“ SNK SNK არა 6 ივნისი 2000
„Infinity Cure“ KID KID არა 23 ნოემბერი 2000
„Biomotor Unitron 2“ Yumekobo SNK დიახ 20 იანვარი 2000
„King of Fighters: Battle de Paradise, The“ SNK SNK არა 7 ივნისი 2000
„King of Fighters R-1“ SNK SNK დიახ 28 ოქტომბერი 1998 1999
„King of Fighters R-2“ SNK SNK დიახ 30 აპრილი 1999 19 მარტი 1999 10 იანვარი 1999
„Koi Koi Mahjong“ Visco Visco არა 3 სექტემბერი 2000
„Last Blade, The“ Saurus, SNK SNK არა 31 მარტი 2000 16 მარტი 2000 2000
„Legend of Ogre Battle Gaiden: Prince of Zenobia“ Riverhillsoft, Atlus SNK არა 22 ივნისი 2000
„Magical Drop Pocket“ SAS Sakata, Data East Data East, SNK დიახ 12 მაისი 1999 24 ივნისი 1999 3 აპრილი 2000
„Melon Chan's Growth Diary“ ADK SNK დიახ 28 ოქტომბერი 1998
„Memories Off Pure“ KID KID არა 27 აპრილი 2000
„Metal Slug 1st Mission“ Ukiyotei, SNK SNK დიახ 1999 27 მაისი 1999 2000
„Metal Slug 2nd Mission“ Ukiyotei, SNK SNK არა 22 მაისი 2000 3 სექტემბერი 2000 28 აპრილი 2000
„Mezase! Kanji-ō“ SNK SNK არა 20 იანვარი 2000
„Mizuki Shigeru Yōkai Shashinkan“ Ukiyotei, SNK SNK არა 29 დეკემბერი 1999
„Neo 21“ DYNA SNK დიახ 31 იანვარი 2000 29 დეკემბერი 1999 2 ნოემბერი 2000
„Neo Baccarat“ DYNA DYNA, SNK დიახ 22 ივნისი 2000 16 ივნისი 2000
„Neo Cherry Master“ DYNA SNK დიახ 25 დეკემბერი 1998
„Neo Cherry Master Color“ DYNA SNK დიახ 30 აპრილი 1999 19 მარტი 1999 10 იანვარი 1999
„Neo Derby Championship“ DYNA DYNA დიახ 22 აპრილი 1999
„Neo Dragon's Wild“ DYNA SNK დიახ 30 აპრილი 1999 19 მარტი 1999 10 იანვარი 1999
„Neo Geo Cup '98“ SNK SNK დიახ 28 ოქტომბერი 1998 1998
„Neo Geo Cup '98 Plus Color“ SNK SNK დიახ 1998 28 ოქტომბერი 1998 1998
„Neo Mystery Bonus“ DYNA SNK დიახ 30 აპრილი 1999 19 მარტი 1999 10 იანვარი 1999
„Neo Poke Pro Yakyū“ ADK SNK არა 27 მაისი 1999
„Neo Turf Masters“ Saurus, SNK SNK დიახ 31 ივლისი 1999 29 ივლისი 1999 10 იანვარი 1999
„Nige-ron-pa“ Dennou Club Dennou Club არა 23 დეკემბერი 2000
„Pac-Man“ Namco Namco, SNK დიახ 31 ივლისი 1999 26 აგვისტო 1999 10 იანვარი 1999
„PachiSlot Aruze Kingdom - Azteca“ Aruze Aruze არა 2 ოქტომბერი 2000
„PachiSlot Aruze Kingdom - Dekahel“ Aruze Aruze არა 15 იანვარი 2001
„PachiSlot Aruze Kingdom - Del Sol 2“ Aruze Aruze არა 6 ოქტომბერი 2000
„PachiSlot Aruze Kingdom - e-CUP“ Aruze Aruze არა 29 მარტი 2001
„PachiSlot Aruze Kingdom - Hanabi“ Aruze Aruze დიახ 21 ოქტომბერი 1999
„PachiSlot Aruze Kingdom - Ohanabi“ Aruze Aruze არა 14 დეკემბერი 2000
„PachiSlot Aruze Kingdom - Porcano 2“ Aruze Aruze არა 20 ივლისი 2000
„PachiSlot Aruze Kingdom - Ward of Lights“ Aruze Aruze არა 16 მარტი 2000
„Pachinko Hisshō Guide: Pocket Parlor“ Japan Vistec Japan Vistec დიახ 25 ნოემბერი 1999
„Party Mail“ ADK SNK დიახ 22 დეკემბერი 1999.
„Picture Puzzle“ Success Success, SNK არა 27 აპრილი 2000 16 ივნისი 2000
„Pocket Love: If“ KID KID დიახ 21 ოქტომბერი 1999
„Pocket Reversi“ Success Success, SNK არა 27 იანვარი 2000 2000
„Pocket Tennis“ Yumekobo SNK დიახ 28 ოქტომბერი 1998 1999
„Pocket Tennis Color“ Yumekobo Yumekobo, SNK დიახ 19 მარტი 1999 30 აპრილი 1999 10 იანვარი 1999
„Puyo Pop“ Compile, Sega Sega, SNK დიახ 22 ივლისი 1999 30 სექტემბერი 1999 26 ნოემბერი 1999
„Puzzle Link“ Yumekobo SNK დიახ 30 სექტემბერი 1999 19 მარტი 1999 1999
„Puzzle Link 2“ Yumekobo SNK არა 4 იანვარი 2000 11 ნოემბერი 1999 24 მარტი 2000
„Renketsu Puzzle Tsunagete Pon!“ Yumekobo SNK დიახ 28 ოქტომბერი 1998
„Rockman Battle & Fighters“ Capcom Capcom დიახ 7 ივნისი 2000
„Samurai Shodown!“ Saurus, SNK SNK დიახ 25 დეკემბერი 1998 1998
„Samurai Shodown! 2“ Saurus, SNK SNK დიახ 30 აპრილი 1999 6 ოქტომბერი 1999 2000
„Shanghai Mini“ SNK, (Activision licensed) SNK დიახ 2000 29 ივლისი 1999 2000
„Shōgi no Tatsujin: Master of Syougi“ ADK SNK დიახ 20 ნოემბერი 1998
„Shōgi no Tatsujin: Master of Syougi Color“ ADK SNK დიახ 19 მარტი 1999
„SNK Gals' Fighters“ Yumekobo SNK არა 19 თებერვალი 2000 27 იანვარი 2000 2000
„SNK vs. Capcom: Card Fighter's Clash - Capcom Version“ SNK, Capcom SNK დიახ 30 ნოემბერი 1999 21 ოქტომბერი 1999 1999
„SNK vs. Capcom: Card Fighter's Clash - SNK Version“ SNK, Capcom SNK დიახ 1999 21 ოქტომბერი 1999 1999
„SNK vs. Capcom: Card Fighter's Clash 2 Expand Edition“ SNK, Capcom SNK არა 13 სექტემბერი 2001
„SNK vs. Capcom: Match of the Millennium“ SNK, Capcom SNK არა 30 ნოემბერი 1999 22 დეკემბერი 1999 1999
„Sonic the Hedgehog Pocket Adventure“ SNK Sega, SNK არა 4 დეკემბერი 1999 16 დეკემბერი 1999 25 თებერვალი 2000
„Soreyuke! Hanafuda Dōjō“ DYNA DYNA არა 16 დეკემბერი 1999
„Super Real Mahjong Premium Collection“ SETA SNK არა 29 მარტი 2001

რესურსები ინტერნეტში[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]