BTS-ის ჯილდოების და ნომინაციების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search

აქ წარმოდგენილია კორეული ჯგუფ BTS-ის მიერ მიღებული ჯილდოების და ნომინაციების სია.

ჯილდოები და ნომინაციები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

MelOn Music Awards[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი ნომინირებულები კატეგორია შედეგი
2013 Bangtan Boys საუკეთესო ახალი შემსრულებელი (მამაკაცები) მოგებული
2015 Bangtan Boys TOP-10 შემსრულებელი ნომინირებული
I NEED U საუკეთესო ცეკვა (მამაკაცები) მოგებული
2016  “The Most Beautiful Moment in Life: Young Forever”  წლის ალბომი (Daesang) მოგებული
Bangtan Boys TOP-10 შემსრულებელი მოგებული
პოპულარობის ჯილდო ნომინირებული
Kakao Hot Star ნომინირებული
FIRE საუკეთესო ცეკვის გამოსვლა (მამაკაცების ჯგუფი) ნომინირებული

Melon Popularity Award

წელი ნომინირებული თარიღი
2015 "Run" 7 დეკემბერი
2016 "Blood Sweat & Tears" 17 ოქტომბერი
24 ოქტომბერი

Mnet Asian Music Awards[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი ნომინირებულები კატეგორია შედეგი
2013 Bangtan Boys წლის შემსრულებელი (daesang) ნომინირებული
Best New Male Artist ნომინირებული
2014 Boy In Luv საუკეთესო ცეკვის გამოსვლა (მამაკაცების ჯგუფი) ნომინირებული
Union Pay წლის სიმღერა ნომინირებული
2015 Bangtan Boys საუკეთესო მამაკაცების ჯგუფი ნომინირებული
UnionPay წლის ატისტი ნომინირებული
საერთაშორისო ფანების არჩევანი ნომინირებული
საუკეთესო მსოფლიო გამომსვლელი მოგებული
The Most Beautiful Moment In Life, pt. 1 Daesang ჯილდო ნომინირებული
2016 Bangtan Boys საუკეთესო მამაკაცების ჯგუფი ნომინირებული
წლის შემსრულებელი (daesang) მოგებული
iQIYI საერთაშორისო შემსრულებელი ნომინირებული
Blood, Sweat & Tears საუკეთესო ცეკვის გამოსვლა (მამაკაცების ჯგუფი) მოგებული
საუკეთესო მუსიკალური ვიდეო ნომინირებული
HotelsCombined წლის სიმღერა ნომინირებული
Wings HotelsCombined წლის ალბომი ნომინირებული

Golden Disk Awards[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი ნომინირებულები კატეგორია შედეგი
2014 Bangtan Boys ახალი ამომავალი ვარსკვლავი მოგებული
2015 DARK&WILD ალბომი Bonsang მოგებული
2016 The Most Beautiful Moment In Life, Part 1 ალბომი Bonsang მოგებული
BTS საერთაშორისო პოპულარობის ჯილდო ნომინირებული
2017 Wings ალბომი Bonsang მოგებული
BTS საერთაშორისო K-POP შემსრულებლის ჯილდო მოგებული
ოქროს დისკი: აზიის არჩევანი ნომინირებული

Seoul Music Awards[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი ნომინირებულები კატეგორია შედეგი
2014 Bangtan Boys საუკეთესო ახლები მოგებული
2015 Bangtan Boys Bonsang ჯილდო მოგებული
პოპულარობის ჯილდო ნომინირებული
Hallyu სპეციალური ჯილდო ნომინირებული
2016 Bangtan Boys Bonsang ჯილდო მოგებული
პოპულარობის ჯილდო ნომინირებული
Hallyu სპეციალური ჯილდო ნომინირებული
2017 Bangtan Boys Bonsang ჯილდო მოგებული
საუკეთესო ცეკვის გამოსვლა (მამაკაცების ჯგუფი) მოგებული
Daesang ჯილდო ნომინირებული
პოპულარობის ჯილდო ნომინირებული
Wings წლის ალბომი მოგებული
"Blood Sweat & Tears" საუკეთესო მუსიკალური ვიდეო მოგებული

Gaon ჩარტების ქეი-პოპ ჯილდოები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი ნომინირებულები კატეგორია შედეგი
2014 Bangtan Boys წლის ახალი შემსრულებელი (მამაკაცების ჯგუფი) მოგებული
2015 მსოფლიო ახლების ჯილდო მოგებული
2016 K-POP მსოფლიო ვარსკვლავის ჯილდო მოგებული
2017 The Most Beautiful Moment in Life: Young Forever წლის ალბომი: მეორე ნახევარი
"Blood Sweat & Tears" წლის სიმღერა: ოქტომბერი
Wings წლის ალბომი: მეოთხედი

MTV ევროპის მუსიკალური ჯილდო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი ნომინირებულები კატეგორია შედეგი
2014 Bangtan Boys საუკეთესო კორეელი ხელოვანი ნომინირებული
2015 Bangtan Boys საუკეთესო კორეელი ხელოვანი მოგებული
საუკეთესო მსოფლიო ხელოვანი: აზია ნომინირებული

YinYueTai V-Chart[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი ნომინირებულები კატეგორია შედეგი
2014 Bangtan Boys ახლების ჯილდო მოგებული

იაპონიის ოქროს დისკის ჯილდო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი ნომინირებულები კატეგორია შედეგი
2015 Bangtan Boys საუკეთესო ახალი შემსრულებელი (აზია) მოგებული
Best 3 New Artists Award (აზია) მოგებული

So-Loved Awards[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი ნომინირებულები კატეგორია შედეგი
2013 Bangtan Boys ახალბედა მამაკაცები მოგებული
2 COOL 4 SKOOL სრული ალბომი მოგებული
O!RUL8,2? მინი ალბომი ნომინირებული
No More Dream სიმღერა ნომინირებული
2014 Boy In Luv სიმღერა მოგებული
ქორეოგრაფი მამაკაცები მოგებული
Bangtan Boys Hip Hop/R&B მოგებული
Skool Luv Affair მინი ალბომი მოგებული

Soompi ჯილდო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი ნომინირებულები კატეგორია შედეგი
2013 Bangtan Boys წლის ახლები მოგებული

 MBC MUSIC SHOW CHAMPION Awards

წელი ნომინირებული კატეგორია შედეგი
2015 BTS-RUN საუკეთესო ცეკვის გამოსვლა (მამაკაცების ჯგუფი) მოგებული

KOREAN POPULAR CULTURE & ARTS AWARDS

წელი ნომინირებული კატეგორია შედეგი
2016 BTS Cultural Minister Award მოგებული

Asia Artist Awards

წელი ნომინირებული კატეგორია შედეგი
2016 BTS პოპულარობის ჯილდო, მომღერალი ნომინირებული
საუკეთესო Icon-ის ჯილდო, მომღერალი მოგებული
საუკეთესო შემსრულებლის ჯილდო, მამაკაცების ჯგუფი მოგებული

Hanteo Awards

წელი ნომინირებული კატეგორია შედეგი
2016 Wings ალბომის ჯილდო მოგებული

საკაბელო TV BROADCAST ჯილდო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი კატეგორია სტატუსი
2015 Star Award მოგებული

CJ E&M America Awards

წელი ნომინირებული კატეგორია შედეგი
2016 BTS საუკეთესო მამაკაცების ჯგუფი მოგებული

გამარჯვებები მუსიკალურ შოუზე[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

The Show[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი თარიღი სიმღერა
2015 5 მაისი I NEED U
12 მაისი
8 დეკემბერი RUN

M!Countdown![რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი თარიღი სიმღერა
2015 7 მაისი I NEED U
2016 12 მაისი 불타오르네 (FIRE)

Music Bank[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი თარიღი სიმღერა
2015 8 მაისი I NEED U
11 დეკემბერი RUN
2016 8 იანვარი
13 მაისი 불타오르네 (FIRE)

Inkigayo[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი თარიღი სიმღერა
2016 15 მაისი 불타오르네 (FIRE)

Show Champion[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

წელი თარიღი სიმღერა
2015 13 მაისი I NEED U
9 დეკემბერი RUN
16 დეკემბერი

სქოლიო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]