ჩრდილოეთ მაკედონიის რადიოსადგურების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search

ქვემოთ მოცემულია ჩრდილოეთ მაკედონიის რესპუბლიკის რადიოსადგურების სია.

ეროვნული[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება საიტი ონლაინ-ტრანსლაცია
Антена 5
არის
არის[მკვდარი ბმული]
Канал 77
არის
არის[მკვდარი ბმული]
Македонско Радио 1
არის
Македонско Радио 2
არის
Македонско Радио 3
არის
Метрополис Радио
არის
არის[მკვდარი ბმული]

რეგიონული, თემური და საქალაქო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

მდებარეობა სახელწოდება სიხშირე (მჰც) საიტი ონლაინ-ტრანსლაცია
ბეროვო Радио Скај
101,0
არის[მკვდარი ბმული]
ბიტოლა Радио 105 Актуел Бомбардер
105,0
არის
არის
ბიტოლა Радио 106
106,6
არის
არის
ბიტოლა Радио Б-97
94,4
ბიტოლა Радио Битола
89,8
95,8
ბიტოლა Радио Делфин
105,0
არის
ველესი 5 FM
107,1
არის დაარქივებული 2010-06-23 საიტზე Wayback Machine.
არის დაარქივებული 2011-07-14 საიტზე Wayback Machine.
ველესი CBM Радио
96,2
ველესი CD Радио
96,7
არის
არის დაარქივებული 2011-07-14 საიტზე Wayback Machine.
ველესი Радио Голди
103,0
ვინიცა Радио Ла Коста
103,3
გევგელია Радио Тајм ФМ
100,8
არის
არის
გოსტივარი Pro FM
91,1
გოსტივარი Rumeli FM
94,3
გოსტივარი Радио Глас Чегране
101,7
გოსტივარი Радио Комета
106,4
არის
გოსტივარი Радио Рома
100,6
დებარი Radio Marilyn
104,7
დელჩევო Радио Тигар
93,8
დოლნენი Радио Беса
107,6
დოლნენი Радио Риниа 2000
107,2
კავადარცი Радио Галакси
102,2
კავადარცი Радио Хот ФМ
99,1
კიჩევო Радио Акорд
96,5
არის
არის დაარქივებული 2014-01-09 საიტზე Wayback Machine.
კიჩევო Радио Александар Македонски
106,0
არის
არის დაარქივებული 2011-07-14 საიტზე Wayback Machine.
კიჩევო Радио Кале
100,0
კოჩანი Радио Роса
98,1
99,5
есть
კუმანოვო City FM
97,9
კუმანოვო Radio Albana Kumanovë
99,3
კუმანოვო Radio Jehona
103,5
არის
არის
კუმანოვო Радио Браво
88,5
არის
არის
კუმანოვო Радио Вива
95,0
არის დაარქივებული 2013-01-27 საიტზე Wayback Machine.
კუმანოვო Радио КМР
104,2
მავროვო და როსტუშა Радио Еми
93,7
მავროვო და როსტუშა Радио Мис
103,5
მაკედონსკი-ბროდი Радио Морис
100,2
ნეგოტინო Energy Radio
91,7
არის
ნეგოტინო Радио Микс
100,5
ოჰრიდი MX Радио
101,2
არის
არის[მკვდარი ბმული]
ოჰრიდი Радио Лав
91,5
არის
არის
ოჰრიდი Радио Охрид
89,0
არის
არის
ოჰრიდი Супер Радио
97,0
არის
არის
პეხჩევო Радио Пехчево
100,0
პლასნიცა Радио Мис
103,0
არის დაარქივებული 2010-08-13 საიტზე Wayback Machine.
არის
პრილეპი Радио 5 Чоки
89,5
პრილეპი Радио Мефф
98,7
არის
არის დაარქივებული 2012-04-02 საიტზე Wayback Machine.
პრილეპი Радио Тернипе
90,3
პრილეპი Радио Холидеј
102,1
არის
რადოვიში Алфа Радио
98,3
არის
სვეტი-ნიკოლე Радио Свети Николе
87,8
არის დაარქივებული 2011-07-14 საიტზე Wayback Machine.
სკოპიე City Radio
94,7
არის
არის დაარქივებული 2011-07-22 საიტზე Wayback Machine.
სკოპიე Club FM
103,4
არის დაარქივებული 2014-03-30 საიტზე Wayback Machine.
არის დაარქივებული 2011-07-22 საიტზე Wayback Machine.
სკოპიე Jazz FM
100,8
არის
არის დაარქივებული 2011-07-22 საიტზე Wayback Machine.
სკოპიე Radio Haracina
99,9
არის
სკოპიე Radio Vati
88,4
არის
არის[მკვდარი ბმული]
სკოპიე Sky Radio
102,5
არის
არის
სკოპიე Зона М1 Радио
104,4
არის
არის
სკოპიე Канал 103
103,0
არის
არის დაარქივებული 2011-07-22 საიტზე Wayback Machine.
სკოპიე Лаjф Радио
89,1
არის
არის დაარქივებული 2011-07-22 საიტზე Wayback Machine.
სკოპიე МЏ Радио
92,9
სკოპიე Радио Бубамара
105,2
არის
არის დაარქივებული 2011-07-22 საიტზე Wayback Machine.
სკოპიე Радио Класик ФМ
90,8
სკოპიე Радио Равел
96,0
არის
არის დაარქივებული 2011-07-22 საიტზე Wayback Machine.
სკოპიე Радио Фортуна
96,8
არის
არის
სკოპიე Спортско радио
90,3
არის
არის
სკოპიე Спортско Радио Канал 4
107,4
არის
არის დაარქივებული 2013-12-25 საიტზე Wayback Machine.
სკოპიე Фолк радио
106,5
არის დაარქივებული 2013-10-01 საიტზე Wayback Machine.
არის
სტრუგა Radio Rrapi
107,5
სტრუგა Бисер Радио
101,6
არის დაარქივებული 2014-06-02 საიტზე Wayback Machine.
არის
სტრუგა Ди Џеј Радио
102,2
არის
სტრუგა Радио Спектра
104,5
სტრუმიცა Експрес Радио
101,1
არის
არის
სტრუმიცა Хит Радио
88,1
არის
ტეტოვო Radio Bleta
101,4
არის
არის[მკვდარი ბმული]
ტეტოვო Radio Fama Tetovë
97,5
არის
არის
ტეტოვო Radio Focus Tetovë
98,0
ტეტოვო Radio Visari
103,6
ტეტოვო Радио Кисс
104,7
არის
არის დაარქივებული 2011-02-06 საიტზე Wayback Machine.
ტეტოვო Радио ПлусФорте
102,3
ტეტოვო Радио Тетово
93,5
ცენტარ-ჟუპა Радио Семи
103,0
შტიპი Радио Черења
106,4
არის
შტიპი Радио Штип
98,6
99,2
არის
არის

ინტერნეტ-რადიოსადგურები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება საიტი ონლაინ-ტრანსლაცია
Antenna 5 - Chillout Hits
არის
არის[მკვდარი ბმული]
Antenna 5 - Dance Hits
არის
არის[მკვდარი ბმული]
Antenna 5 - Gold Hits
არის
არის[მკვდარი ბმული]
Antenna 5 - Hit List
არის
არის[მკვდარი ბმული]
Antenna 5 - Italo Hits
არის
არის[მკვდარი ბმული]
Antenna 5 - Latino Hits
არის
არის[მკვდარი ბმული]
Antenna 5 - Love Hits
არის
არის[მკვდარი ბმული]
Antenna 5 - Mac Hits
არის
არის[მკვდარი ბმული]
Antenna 5 - Xmass
არის
არის[მკვდარი ბმული]
Радио Бела
არის
არის
Радио ЛТ
არის დაარქივებული 2013-06-17 საიტზე Wayback Machine.
არის[მკვდარი ბმული]
Радио Охрид24
არის
არის
Радио Сигнал Плус
არის დაარქივებული 2011-02-02 საიტზე Wayback Machine.
არის დაარქივებული 2010-03-07 საიტზე Wayback Machine.
Радио СтрумицаНет
არის
არის დაარქივებული 2011-08-11 საიტზე Wayback Machine.

რესურსები ინტერნეტში[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]