ჩრდილოეთ მაკედონიის რადიოსადგურების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search

ქვემოთ მოცემულია ჩრდილოეთ მაკედონიის რესპუბლიკის რადიოსადგურების სია.

ეროვნული[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება საიტი ონლაინ-ტრანსლაცია
Антена 5
არის
არის
Канал 77
არის
არის
Македонско Радио 1
არის
Македонско Радио 2
არის
Македонско Радио 3
არის
Метрополис Радио
არის
არის

რეგიონული, თემური და საქალაქო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

მდებარეობა სახელწოდება სიხშირე (მჰც) საიტი ონლაინ-ტრანსლაცია
ბეროვო Радио Скај
101,0
არის
ბიტოლა Радио 105 Актуел Бомбардер
105,0
არის
არის
ბიტოლა Радио 106
106,6
არის
არის
ბიტოლა Радио Б-97
94,4
ბიტოლა Радио Битола
89,8
95,8
ბიტოლა Радио Делфин
105,0
არის
ველესი 5 FM
107,1
არის
არის
ველესი CBM Радио
96,2
ველესი CD Радио
96,7
არის
არის
ველესი Радио Голди
103,0
ვინიცა Радио Ла Коста
103,3
გევგელია Радио Тајм ФМ
100,8
არის
არის
გოსტივარი Pro FM
91,1
გოსტივარი Rumeli FM
94,3
გოსტივარი Радио Глас Чегране
101,7
გოსტივარი Радио Комета
106,4
არის
გოსტივარი Радио Рома
100,6
დებარი Radio Marilyn
104,7
დელჩევო Радио Тигар
93,8
დოლნენი Радио Беса
107,6
დოლნენი Радио Риниа 2000
107,2
კავადარცი Радио Галакси
102,2
კავადარცი Радио Хот ФМ
99,1
კიჩევო Радио Акорд
96,5
არის
არის
კიჩევო Радио Александар Македонски
106,0
არის
არის
კიჩევო Радио Кале
100,0
კოჩანი Радио Роса
98,1
99,5
есть
კუმანოვო City FM
97,9
კუმანოვო Radio Albana Kumanovë
99,3
კუმანოვო Radio Jehona
103,5
არის
არის
კუმანოვო Радио Браво
88,5
არის
არის
კუმანოვო Радио Вива
95,0
არის
კუმანოვო Радио КМР
104,2
მავროვო და როსტუშა Радио Еми
93,7
მავროვო და როსტუშა Радио Мис
103,5
მაკედონსკი-ბროდი Радио Морис
100,2
ნეგოტინო Energy Radio
91,7
არის
ნეგოტინო Радио Микс
100,5
ოჰრიდი MX Радио
101,2
არის
არის
ოჰრიდი Радио Лав
91,5
არის
არის
ოჰრიდი Радио Охрид
89,0
არის
არის
ოჰრიდი Супер Радио
97,0
არის
არის
პეხჩევო Радио Пехчево
100,0
პლასნიცა Радио Мис
103,0
არის
არის
პრილეპი Радио 5 Чоки
89,5
პრილეპი Радио Мефф
98,7
არის
არის
პრილეპი Радио Тернипе
90,3
პრილეპი Радио Холидеј
102,1
არის
რადოვიში Алфа Радио
98,3
არის
სვეტი-ნიკოლე Радио Свети Николе
87,8
არის
სკოპიე City Radio
94,7
არის
არის
სკოპიე Club FM
103,4
არის
არის
სკოპიე Jazz FM
100,8
არის
არის
სკოპიე Radio Haracina
99,9
არის
სკოპიე Radio Vati
88,4
არის
არის
სკოპიე Sky Radio
102,5
არის
არის
სკოპიე Зона М1 Радио
104,4
არის
არის
სკოპიე Канал 103
103,0
არის
არის
სკოპიე Лаjф Радио
89,1
არის
არის
სკოპიე МЏ Радио
92,9
სკოპიე Радио Бубамара
105,2
არის
არის
სკოპიე Радио Класик ФМ
90,8
სკოპიე Радио Равел
96,0
არის
არის
სკოპიე Радио Фортуна
96,8
არის
არის
სკოპიე Спортско радио
90,3
არის
არის
სკოპიე Спортско Радио Канал 4
107,4
არის
არის
სკოპიე Фолк радио
106,5
არის
არის
სტრუგა Radio Rrapi
107,5
სტრუგა Бисер Радио
101,6
არის
არის
სტრუგა Ди Џеј Радио
102,2
არის
სტრუგა Радио Спектра
104,5
სტრუმიცა Експрес Радио
101,1
არის
არის
სტრუმიცა Хит Радио
88,1
არის
ტეტოვო Radio Bleta
101,4
არის
არის
ტეტოვო Radio Fama Tetovë
97,5
არის
არის
ტეტოვო Radio Focus Tetovë
98,0
ტეტოვო Radio Visari
103,6
ტეტოვო Радио Кисс
104,7
არის
არის
ტეტოვო Радио ПлусФорте
102,3
ტეტოვო Радио Тетово
93,5
ცენტარ-ჟუპა Радио Семи
103,0
შტიპი Радио Черења
106,4
არის
შტიპი Радио Штип
98,6
99,2
არის
არის

ინტერნეტ-რადიოსადგურები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სახელწოდება საიტი ონლაინ-ტრანსლაცია
Antenna 5 - Chillout Hits
არის
არის
Antenna 5 - Dance Hits
არის
არის
Antenna 5 - Gold Hits
არის
არის
Antenna 5 - Hit List
არის
არის
Antenna 5 - Italo Hits
არის
არის
Antenna 5 - Latino Hits
არის
არის
Antenna 5 - Love Hits
არის
არის
Antenna 5 - Mac Hits
არის
არის
Antenna 5 - Xmass
არის
არის
Радио Бела
არის
არის
Радио ЛТ
არის
არის
Радио Охрид24
არის
არის
Радио Сигнал Плус
არის
არის
Радио СтрумицаНет
არის
არის

რესურსები ინტერნეტში[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]