ფსიქოდელიური როკ-შემსრულებლების სია

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search

აქ წარმოდგენილია ფსიქოდელიური როკის ჟანრის მუსიკოსების სია

კლასიკური და პოსტ-ფსიქოდელია[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

A–E[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

F–J[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

K–O[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

P–Z[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

ნეო-ფსიქოდელია[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

A–M[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

N–Z[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

იხილეთ აგრეთვე[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სქოლიო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  1. 1.00 1.01 1.02 1.03 1.04 1.05 1.06 1.07 1.08 1.09 1.10 Psychedelic Rock Top Artists. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  2. 2.00 2.01 2.02 2.03 2.04 2.05 2.06 2.07 2.08 2.09 2.10 2.11 2.12 2.13 2.14 2.15 2.16 2.17 Psychedelic Rock Top Artists Complete List Page 1. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  3. Amon Düül II. Perfect Sound Forever. ციტირების თარიღი: 2010-08-02.
  4. Andromeda. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  5. The Animals. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  6. Aorta - Shape Of Things To Come/Strange. Discogs. ციტირების თარიღი: 2010-08-23.
  7. Aorta - Aorta. Discogs. ციტირების თარიღი: 2010-08-23.
  8. End of the World Aphrodite's Child. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-01-07.
  9. Apple - Let's Take A Trip Down The Rhine. Discogs. ციტირების თარიღი: 2010-08-04.
  10. Apple - Thank U Very Much/Your Heart Is Free Just Like The Wind. Discogs. ციტირების თარიღი: 2010-08-04.
  11. Arzachel. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  12. Ash Ra Tempel - Starring Rosi. Discogs. ციტირების თარიღი: 2010-08-08.
  13. Buckley, P. (2003). The rough guide to rock. Rough Guides, გვ. 42. ციტირების თარიღი: 2010-08-08. 
  14. The Attack. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-10-28.
  15. Big Boy Pete. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  16. Beacon Street Union. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  17. The Beach Boys. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-11-12.
  18. The Birds. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  19. Blonde on Blonde. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  20. Blossom Toes. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-07-01.
  21. Blues Project. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-02-21.
  22. Bubble Puppy. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  23. Top 10 Krautrock Albums. About.com. ციტირების თარიღი: 2011-01-07.
  24. 24.0 24.1 24.2 24.3 24.4 24.5 24.6 24.7 Psychedelic Rock Top Artists Complete List Page 2. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  25. The Chocolate Watchband. Allmusic.
  26. The Churchills. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-07-01.
  27. Circus Maximus. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  28. Clear Light. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  29. The Collectors. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  30. The Crazy World of Arthur Brown. Richie Unterberger. ციტირების თარიღი: 2010-10-02.
  31. Dantalian's Chariot. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  32. The Deviants. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  33. Donovan. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  34. The Doors. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  35. Nick Drake. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-06-09.
  36. Dr. John the Night Tripper. Rate Your Music. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  37. Dr. West's Medicine Show and Junk Band. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  38. Earth Opera. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  39. Edgar Broughton Band. Rate Your Music. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  40. Elmer Gantry’s Velvet Opera. Discogs. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  41. The End. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  42. Family. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  43. Fever Tree. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  44. Fifty Foot Hose. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  45. Flower Travellin' Band. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  46. Ford Theatre. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  47. The Frost. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  48. Frumious Bandersnatch. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  49. The Fugs. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-02-21.
  50. Funkadelic. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  51. Gandalf. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  52. The Godz. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  53. Golden Dawn. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  54. Gong. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  55. Grateful Dead. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  56. The Great Society. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  57. Group 1850. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  58. H.P. Lovecraft. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  59. Hawkwind. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  60. High Tide. Rate Your Music. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  61. The Human Expression. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  62. The Idle Race. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  63. Incredible String Band. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  64. It's a Beautiful Day. Rate Your Music. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  65. Jason Crest. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  66. July. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  67. Kak. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  68. Kaleidoscope. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  69. Les Fleur de Lys. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-08-09.
  70. The Litter. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  71. The Lollipop Shoppe. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  72. Lothar and the Hand People. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  73. The Mamas & The Papas. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  74. Mad River. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  75. Major Stars. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  76. Man. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  77. Mighty Baby. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  78. The Moody Blues. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  79. The Moving Sidewalks. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  80. One in a Million. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  81. The Open Mind. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  82. Os Mutantes. Rate Your Music. ციტირების თარიღი: 2010-06-14.
  83. The Other Half. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  84. The Outcasts. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  85. The Outsiders. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-25.
  86. Oxford Circle. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  87. The Paupers - Magic People. Discogs. ციტირების თარიღი: 2010-12-05.
  88. Pink Fairies. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  89. The Pretty Things. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  90. Procol Harum. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  91. Ramases. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  92. Red Krayola. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  93. The Rolling Stones. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-02-02.
  94. Sam Gopal. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  95. Savage Resurrection. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  96. The Savage Rose in the Plain. Head Heritage. ციტირების თარიღი: 2011-07-09.
  97. Savage Rose. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-07-09.
  98. Shiva's Headband. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  99. 99.0 99.1 99.2 99.3 99.4 99.5 99.6 Psychedelic Rock Top Artists Complete List Page 3. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  100. Sons of Champlin. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  101. British Psychedelia. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-06-07.
  102. The Sopwith Camel. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  103. SRC. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  104. Steve Miller Band. Rate Your Music. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  105. The Syn. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  106. The Third Bardo. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  107. Tintern Abbey. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  108. Traffic. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  109. Tripsichord Music Box. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  110. Tyrannosaurus Rex. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  111. Ultimate Spinach. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  112. United States of America. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  113. Van Dyke Parks. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  114. Velvett Fogg. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-19.
  115. The Who. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-02-02.
  116. 116.00 116.01 116.02 116.03 116.04 116.05 116.06 116.07 116.08 116.09 116.10 116.11 116.12 116.13 116.14 116.15 116.16 Neo-Psychedelia Rock Top Artists Complete List. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-22.
  117. Animal Collective. Rate Your Music. ციტირების თარიღი: 2010-04-27.
  118. Ariel Pink's Haunted Graffiti. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-08-24.
  119. The Black Angels. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-22.
  120. Black Mountain. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-01-18.
  121. Beme Seed on Trouser Press. ციტირების თარიღი: 2010-03-22.
  122. The Bevis Frond. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  123. Butthole Surfers - The Hole Truth...And Nothing Butt!. Discogs. ციტირების თარიღი: 2010-11-30.
  124. Circulatory System. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  125. Darker My Love. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  126. Dungen. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  127. Foster the People. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-12-12.
  128. Ghost. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  129. Ipso Facto. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  130. Julian's Treatment. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  131. Love and Rockets. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  132. Mandragora: Interview. ციტირების თარიღი: 2010-03-22.
  133. The Mars Volta. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  134. Maru Sankaku Shikaku. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  135. MGMT. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  136. MU. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-28.
  137. Shy Nobleman. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  138. Ozric Tentacles. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  139. Queens of the Stone Age. Rate Your Music. ციტირების თარიღი: 2010-04-22.
  140. "Quest for Fire's latest album hits while the iron's hot". National Post, September 2, 2010.
  141. Raccoo-oo-oon on Heathen Harvest. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  142. Spindrift. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-05-31.
  143. Stardeath And White Dwarfs - The Birth (Warners). Daily Music Guide. ციტირების თარიღი: 2010-09-24.
  144. Stress. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  145. SubArachnoid Space. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  146. Sun Dial. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-03-07.
  147. Tadpoles. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-12.
  148. Tame Impala. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2010-03-24.
  149. Wolfmother. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-10-30.