ფაილი:Escut d'Elx.svg

გვერდი სხვა ენებზე არ არის ხელმისაწვდომი.
მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია

თავდაპირველი ფაილი(ფაილი SVG, ნომინალურად 706 × 999 პიქსელი, ფაილის ზომა: 262 კბ)

ეს ფაილი მდებარეობს Wikimedia Commons სერვერზე.
იხილეთ მისი აღწერის გვერდი სრული ინფორმაციისთვის.
გადასვლა ფაილის გვერდზე
გადასვლა ფაილის გვერდზე
გადასვლა ფაილის გვერდზე

რეზიუმე

აღწერა
Català: Escut d'Elx (Baix Vinalopó, País Valencià): Escut ovalat, truncat. Al primer quarter, de gules, una fortalesa del seu color, maçonada de sable i aclarida de gules. Al segon quarter, d'atzur, una ara romana del seu color, amb la inscripció SAL / AVG en dues línies. Al voltant de l'ara les inicials i amb lletres capitals d'argent: C I I A. Al tot bordura d'or amb la llegenda de sable: COLONIA IVLIA ILICE AVGVSTA. Sobre l'escut una figura femenina, vestida a la romana, amb una palma d'or a la mà dreta. Envoltant l'escut, sengles branques de llorer, d'olivera i palma de sinople. (Resolució del conseller de Justícia i Administracions Públiques de 27 de febrer de 2003).
Español: Escudo de Elche (Alicante, España): Escudo ovalado. Cortado. Al primer cuartel, de gules una fortaleza de su color, mazonada de sable y aclarada de gules. Al segundo cuartel, de azur un ara romana de su color, con la inscripción: SAL / AVG en dos líneas. Alrededor del ara las iniciales con letras capitales de plata : C I I A. Al todo, bordura de oro con la leyenda de sable: COLONIA IULIA ILLICE AUGUSTA. Sobre el escudo una figura femenina, vestida de romana, con una palma de oro en la mano derecha. Envolviendo el escudo sendas ramas de laurel, olivo y palma de sinople. (Resolución del conseller de Justicia i Administraciones Públiques de 27 de febrer de 2003).
English: Coat of arms of Elx (Valencian Community, Spain)
თარიღი
წყარო Own work using: 1 & პირადი ნამუშევარი
ავტორი Mutxamel
სხვა ვერსიები
SVG genesis
InfoField
 
The source code of this SVG is invalid due to 15 errors.
 
This W3C-invalid coat of arms was created with Adobe Illustrator,
 
and with Inkscape.

ლიცენზია

Public domain მე, ამ ნამუშევრის საავტორო უფლების მფლობელი, გადავცემ მას საზოგადოებრივ დომენში. ეს უფლება ვრცელდება მთელი მსოფლიოს მასშტაბით.
ზოგიერთ ქვეყანაში ეს შეიძლება იურიდიულად შეუძლებელი იყოს, ასეთ შემთხვევაში:
მე ვაძლევ უფლებას ნებისმიერს, რათა გამოიყენონ ეს ნამუშევარი ნებისმიერი მიზნით, ყოველგვარი წინაპირობის გარეშე, გარდა კანონით გათვალისწინებული შემთხვევებისა.
Insignia ეს გამოსახულება არის დროშა, გერბი, ბეჭედი ან განმასხვავებელი ნიშანი. ამგვარი სიმბოლოების გამოყენება შეზღუდულია მრავალ ქვეყანაში. ამგვარი შეზღუდვები შეიძლება მოქმედებდნენ ლიცენზირების მიუხედავად.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents
Coat of arms of Elche/Elx, Valencian Community, Spain.

coat of arms of Elx ინგლისური

source of file ინგლისური

original creation by uploader ინგლისური

MIME type ინგლისური

image/svg+xml

ფაილის ისტორია

დააწკაპუნეთ თარიღზე/დროზე ფაილის დასათვალიერებლად, როგორც ის მაშინ გამოიყურებოდა.

თარიღი/დრომინიატიურაზომებიმომხმარებელიშენიშვნა
მიმდინარე06:54, 12 მარტი 2023მინიატურა 06:54, 12 მარტი 2023 ვერსიისთვის706×999 (262 კბ)Macondocolors
17:05, 28 ოქტომბერი 2019მინიატურა 17:05, 28 ოქტომბერი 2019 ვერსიისთვის706×999 (403 კბ)MacondoColors segons Decret 72/2015 del Consell
10:11, 17 ივნისი 2017მინიატურა 10:11, 17 ივნისი 2017 ვერსიისთვის662×936 (384 კბ)Macondola fortalesa apareix amb torres desiguals en totes les representacions (des del segle XV)
12:08, 15 ივნისი 2010მინიატურა 12:08, 15 ივნისი 2010 ვერსიისთვის662×936 (296 კბ)Mutxamel{{Information |Description={{ca|1=Escut d'Elx, Baix Vinalopó (País Valencià): ''Escut ovalat. Tallat. Al primer quarter, de gules una fortalesa del seu color, maçonada de sable i aclarida de g

ამ ფაილზე ბმული მოცემულია შემდეგ გვერდებზე:

ფაილის გლობალური გამოყენება

ეს ფაილი გამოიყენება შემდეგ ვიკებში:

იხილეთ, ამ ფაილის გლობალური გამოყენება.

მეტამონაცემები

მოძიებულია „https://ka.wikipedia.org/wiki/ფაილი:Escut_d%27Elx.svg“-დან