მისტერ რობოტი (ეპიზოდების სია)

მასალა ვიკიპედიიდან — თავისუფალი ენციკლოპედია
Jump to navigation Jump to search
Mr. Robot Logo.svg

მისტერ რობოტი“ — ამერიკული დრამატული ტელესერიალი, შექმნილი სემ ესმაილის მიერ. მასში მთავარ როლს ასრულებს რამი მალეკი. იგი განასახიერებს ელიოტ ოლდერსონს, კიბერ-უსაფრთხოების ინჟინერს და ამავე დროს ჰაკერს, რომელსაც აწუხებს სოციოფობია და კლინიკური დეპრესია. ოლდერსონს მართავს ანარქისტი ზედმეტსახელად „მისტერ რობოტი“ (კრისტიან სლეიტერი) და მას ითრევს ჰაქტივისტების ჯგუფში, რომელიც კონგლომერატ E Corp-ს უტევს.

ტელესერიალის საპილოტო ეპიზოდი გამოვიდა 2015 წლის 27 მაისს.[1] შემდეგი წლის 16 აგვისტოს იგი განახლდა მესამე სეზონისთვის, რომელიც 2017 წლის 11 სექტემბერს გამოვიდა.[2][3]

სერიალის მიმოხილვა[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სეზონიეპიზოდიპირველად ეთერში
პირველად ეთერშიუკანასკნელად ეთერში
110ივნისი 24, 2015 (2015-06-24)სექტემბერი 2, 2015 (2015-09-02)
212ივლისი 13, 2016 (2016-07-13)სექტემბერი 21, 2016 (2016-09-21)
310[4]ოქტომბერი 11, 2017 (2017-10-11)ცნობილი გახდება

ეპიზოდები[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სეზონი 1 (2015)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

ყოველი ეპიზოდის სახელწოდება ჰგავს კომპიუტერული ფაილის სახელწოდებას. პირველ სეზონში ყოველი ეპიზოდის სახელწოდება მთავრდება ამა თუ იმ ვიდეოფორმატის დასახელებით.[5]

#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიაშშ მაყურებელი
(მილიონი)
11„eps1.0_hellofriend.mov“ნიელ ორდენ ოპლევისემ ესმაილიივნისი 24, 2015 (2015-06-24)1.75[6]
ელიოტი საინფორმაციო უსაფრთხოეის ინჟინერი და ჰაკერია, რომელიც სამართლიანობისთვის იბრძვის. ჰაკერის ანონიმური ჯგუფები მას უკავშირდება და აძლევს დავალებას, გაანადგუროს კორპორაცია, რომლის უსაფრთხოებასაც თავად უზრუნველყოფს. მან უნდა გადაწყვიტოს, თუ რამდენის გაკეთება შეუძლია, რათა შეცვალოს გარშემო არსებული სამყარო.
22„eps1.1_ones-and-zer0es.mpeg“სემ ესმაილისემ ესმაილიივლისი 1, 2015 (2015-07-01)1.73[7]
ტაირელ უელიკი, E Corp-ის (ბოროტების კორპორაციის) ტექნიკური დირექტორის მოვალეობის დროებითი შემსრულებელი, ხვდება ელიოტს და მადლობას უხდის წინა დირექტორის, ტერი კოლბის თანამდებობიდან მოხსნაში შესრულებული როლისთვის. იგი მას სთავაზობს კორპორაციის საინფორმაციო უსაფრთოხების განყოფილების უფროსის თანამდებობას და დიდ ხელფასს. ელიოტი უარს ამბობს, ვინაიდან არ სურს, იქცეს უელიკის მტრად.
33„eps1.2_d3bug.mkv“ჯიმ მაკ-კეისემ ესმაილიივლისი 8, 2015 (2015-07-08)1.60[8]
ელიოტი გონს მოდის საავადმყოფოს პალატაში და იხსენებს, რომ მისტერ რობოტმა იგი გადმოაგდო პარაპეტიდან კონი-აილენდზე. მისი ფსიქიატრი კრისტა დაადგენს, რომ ელიტოი იყენებს მორფინს და ემუქრება, რომ სარეაბილიტაციოდ გაუშვებს, თუ იგი რეგულარულად არ შემოწმდება ნარკოტიკებზე. ელიოტი თანხმხდება, ვინაიდან საავადმყოფოს უსაფრთხოების სისტემაც გატეხილი აქვს და შეუძლია თავისი ტესტების შედეგების შეცვლაც.
44„eps1.3_da3m0ns.mp4“ნიშა განატრაადამ პენიივლისი 15, 2015 (2015-07-15)1.27[9]
55„eps1.4_3xpl0its.wmv“ჯიმ მაკ-კეიდევიდ აისერსონიივლისი 22, 2015 (2015-07-22)1.38[10]
66„eps1.5_br4ve-trave1er.asf“დებორა ჩაუკაილ ბრედსტრიტიივლისი 29, 2015 (2015-07-29)1.25[11]
77„eps1.6_v1ew-s0urce.flv“სემ ესმაილიკეიტ ერიკსონიაგვისტო 5, 2015 (2015-08-05)1.15[12]
88„eps1.7_wh1ter0se.m4v“კრისტოფ სკრიურენდოლფ ლეონიაგვისტო 12, 2015 (2015-08-12)1.24[13]
99„eps1.8_m1rr0r1ng.qt“ტრიშა ბროკისემ ესმაილიაგვისტო 19, 2015 (2015-08-19)1.32[14]
1010„eps1.9_zer0-day.avi“სემ ესმაილისემ ესმაილისექტემბერი 2, 2015 (2015-09-02)1.21[15]

სეზონი 2 (2016)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

ამ სეზონის ეპიზოდების სახელწოდებებში აგრეთვე დაემატა სუფიქსი, რომელიც აღნიშნავს დისკის დაშიფვრის ტიპს.[5]

#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორისცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიაშშ მაყურებელი
(მილიონი)
111„eps2.0_unm4sk-pt1.tc“სემ ესმაილისემ ესმაილიივლისი 13, 2016 (2016-07-13)1.04[16]
122„eps2.0_unm4sk-pt2.tc“სემ ესმაილისემ ესმაილიივლისი 13, 2016 (2016-07-13)1.04[16]
133„eps2.1_k3rnel-pan1c.ksd“სემ ესმაილისემ ესმაილიივლისი 20, 2016 (2016-07-20)0.80[17]
144„eps2.2_init_1.asec“სემ ესმაილისემ ესმაილიივლისი 27, 2016 (2016-07-27)0.64[18]
155„eps2.3_logic-b0mb.hc“სემ ესმაილიკაილ ბრედსტრიტიაგვისტო 3, 2016 (2016-08-03)0.71[19]
166„eps2.4_m4ster-s1ave.aes“სემ ესმაილიადამ პენიაგვისტო 10, 2016 (2016-08-10)0.57[20]
177„eps2.5_h4ndshake.sme“სემ ესმაილისემ ესმაილიაგვისტო 17, 2016 (2016-08-17)0.65[21]
188„eps2.6_succ3ss0r.p12“სემ ესმაილიკორტნი ლუნიაგვისტო 24, 2016 (2016-08-24)0.74[22]
199„eps2.7_init_5.fve“სემ ესმაილიკაილ ბრედსტრიტი და ლუსი ტაიტლერიაგვისტო 31, 2016 (2016-08-31)0.65[23]
2010„eps2.8_h1dden-pr0cess.axx“სემ ესმაილიკორ ადანა და რენდოლფ ლეონისექტემბერი 7, 2016 (2016-09-07)0.77[24]
2111„eps2.9_pyth0n-pt1.p7z“სემ ესმაილისემ ესმაილისექტემბერი 14, 2016 (2016-09-14)0.69[25]
2212„eps2.9_pyth0n-pt2.p7z“სემ ესმაილისემ ესმაილისექტემბერი 21, 2016 (2016-09-21)0.85[26]

სეზონი 3 (2017)[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

#
ჯამში
#
სეზონში
სახელწოდებარეჟისორი [27]სცენარის ავტორიორიგინალური ეთერის თარიღიაშშ მაყურებელი
(მილიონი)
231„eps3.0_power-saver-mode.h“სემ ესმაილისემ ესმაილიოქტომბერი 11, 2017 (2017-10-11)0.68[28]
242„eps3.1_undo.gz“სემ ესმაილისემ ესმაილიოქტომბერი 18, 2017 (2017-10-18)0.52[29]
253„eps3.2_legacy.so“სემ ესმაილისემ ესმაილიოქტომბერი 25, 2017 (2017-10-25)0.54[30]
264„eps3.3_metadata.par2“სემ ესმაილიკაილ ბრედსტრიტინოემბერი 1, 2017 (2017-11-01)0.55[31]
275„eps3.4_runtime-error.r00“სემ ესმაილიკორ ადანა და რენდოლფ ლეონინოემბერი 8, 2017 (2017-11-08)0.52[32]
286„eps3.5_kill-process.inc“სემ ესმაილიკაილ ბრედსტრიტინოემბერი 15, 2017 (2017-11-15)0.60[33]
297„eps3.6_fredrick+tanya.chk“სემ ესმაილიადამ პენინოემბერი 22, 2017 (2017-11-22)0.55[34]
308„eps3.7_dont-delete-me.ko“სემ ესმაილისემ ესმაილინოემბერი 29, 2017 (2017-11-29)0.44[35]
319„eps3.8_stage3.torrent“[36]სემ ესმაილიცნობილი გახდებადეკემბერი 6, 2017 (2017-12-06)ცნობილი გახდება
3210„shutdown -r“[36]სემ ესმაილიცნობილი გახდებადეკემბერი 13, 2017 (2017-12-13)ცნობილი გახდება

რესურსები ინტერნეტში[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

სქოლიო[რედაქტირება | წყაროს რედაქტირება]

  1. Lynch, Jason. (May 4, 2015) USA Will Debut Mr. Robot Early on Almost Every Digital Platform. Adweek. წაკითხვის თარიღი: May 30, 2015.
  2. Sullivan, Kevin P.. (August 16, 2016) Mr. Robot officially renewed for third season. Entertainment Weekly. წაკითხვის თარიღი: August 17, 2016.
  3. Nemetz, Dave. (August 4, 2017) Mr. Robot Gets Season 3 Premiere Date — Watch a Violent New Teaser Trailer. TVLine. წაკითხვის თარიღი: August 4, 2017.
  4. Shows A-Z - mr robot on usa. The Futon Critic. წაკითხვის თარიღი: September 12, 2017.
  5. 5.0 5.1 Fuster, Jeremy. (July 13, 2016) ‘Mr. Robot': How a Change In Season 2’s Episode Titles Could Be Key. The Wrap. წაკითხვის თარიღი: July 26, 2016.
  6. Bibel, Sara. (June 25, 2015) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night, 'Suits', 'The Game', 'Mr. Robot', 'Baby Daddy' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: June 26, 2015.
  7. Kondolojy, Amanda. (July 2, 2015) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Tops Night + FIFA Women's World Cup, 'Suits', 'The Daily Show' 'Mr. Robot' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: July 2, 2015.
  8. Kondolojy, Amanda. (July 9, 2015) Wednesday Cable Ratings: Shark Week Tops Night + 'Duck Dynasty', 'Suits', 'The Game', & 'Mr Robot'. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: July 10, 2015.
  9. Bibel, Sara. (July 16, 2015) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Tops Night + 'Suits', Copa Oro, 'Wahlburgers' 'The Game', 'Stephen Universe' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: July 16, 2015.
  10. Bibel, Sara. (July 23, 2015) Wednesday Cable Ratings: 'Sharknado 3' & 'Duck Dynasty' Win Night, 'Suits', 'The Game', 'Catfish' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: July 23, 2015.
  11. Kondolojy, Amanda. (July 30, 2015) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Tops Night + 'The Game', 'Catfish', 'American Pickers', 'Suits' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: July 30, 2015.
  12. Bibel, Sara. (August 6, 2015) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night, 'The Game', 'Wahlburgers', 'Suits', 'Mr. Robot', 'Melissa & Joey' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: August 6, 2015.
  13. Kondolojy, Amanda. (August 13, 2015) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Tops Night + 'Suits', 'Wahlburgers', 'Camp Cutthroat', 'Catfish' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: August 13, 2015.
  14. Bibel, Sara. (August 20, 2015) Wednesday Cable Ratings: 'Duck Dynasty' Wins Night, 'Suits', 'Wahlburgers', 'Catfish', 'Key & Peele', 'Young & Hungry' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: August 20, 2015.
  15. Bibel, Sara. (September 3, 2015) Wednesday Cable Ratings: 'American Pickers' Wins Night, 'Wahlburgers', 'Mr. Robot', 'Little Women LA' & More. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: December 3, 2015.
  16. 16.0 16.1 Welch, Alex. (July 14, 2016) Wednesday cable ratings: 'Mr. Robot' returns, 'Greenleaf' dips. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: July 14, 2016.
  17. Welch, Alex. (July 21, 2016) Wednesday cable ratings: 'Mr. Robot' dips. TV by the Numbers. წაკითხვის თარიღი: July 21, 2016.
  18. Metcalf, Mitch. (July 28, 2016) UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 7.27.2016. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: July 28, 2016.
  19. Metcalf, Mitch. (August 4, 2016) UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 8.3.2016. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: August 4, 2016.
  20. Metcalf, Mitch. (August 11, 2016) Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 8.10.2016. ShowBuzzDaily. წაკითხვის თარიღი: August 11, 2016.
  21. Metcalf, Mitch. (August 18, 2016) Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 8.17.2016. ShowBuzzDaily. წაკითხვის თარიღი: August 18, 2016.
  22. Metcalf, Mitch. (August 25, 2016) Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 8.24.2016. ShowBuzzDaily. წაკითხვის თარიღი: August 25, 2016.
  23. Metcalf, Mitch. (September 1, 2016) Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 8.31.2016. ShowBuzzDaily. წაკითხვის თარიღი: September 1, 2016.
  24. Metcalf, Mitch. (September 8, 2016) Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 9.7.2016. ShowBuzzDaily. წაკითხვის თარიღი: September 8, 2016.
  25. Metcalf, Mitch. (September 15, 2016) Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 9.14.2016. ShowBuzzDaily. წაკითხვის თარიღი: September 15, 2016.
  26. Metcalf, Mitch. (September 22, 2016) Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 9.21.2016. ShowBuzzDaily. წაკითხვის თარიღი: September 22, 2016.
  27. Schwindt, Oriana. (March 10, 2017) ‘Mr. Robot’ Season 3 Gets October Premiere, Adds Bobby Cannavale and Ups BD Wong to Series Regular. Variety. წაკითხვის თარიღი: March 10, 2017.
  28. Metcalf, Mitch. (October 12, 2017) UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 10.11.2017. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: October 12, 2017.
  29. Metcalf, Mitch. (October 19, 2017) Updated: ShowBuzzDaily’s Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 10.18.2017. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: October 19, 2017.
  30. Metcalf, Mitch. (October 26, 2017) Updated: ShowBuzzDaily’s Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 10.25.2017. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: October 26, 2017.
  31. Metcalf, Mitch. (November 2, 2017) UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 11.1.2017. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: November 2, 2017.
  32. Metcalf, Mitch. (November 9, 2017) UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 11.8.2017. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: November 9, 2017.
  33. Metcalf, Mitch. (November 16, 2017) UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 11.15.2017. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: November 16, 2017.
  34. Metcalf, Mitch. (November 27, 2017) UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 11.22.2017. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: November 27, 2017.
  35. Metcalf, Mitch. (November 29, 2017) UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Wednesday Cable Originals & Network Finals: 11.29.2017. Showbuzz Daily. წაკითხვის თარიღი: November 29, 2017.
  36. 36.0 36.1 Mr. Robot: Schedule Page. NBCUniversal Media Village. წაკითხვის თარიღი: October 10, 2017.