ფერების სია

თავისუფალი ქართულენოვანი ენციკლოპედია ვიკიპედიიდან
გადასვლა: ნავიგაცია, ძიება

ქვემოთ მოყვანილია ნაწილობრივი სია ფერების, რომელთაც თან შესაბამისი სტატიაც ახლავს (ბმულით).

ყურადღება მიაქციეთ, რომ CMYK სიდიდეები ნომინალურია, და რომ არ არსებობს ფიქსირებული კონვერსია RGB-დან CMYK-ზე. ნუ გამოიყენებთ ამ მნიშვნელობებს თუ ბეჭდვისას მაღალი ხარისხის ფერთა დამთხვევა გჭირდებათ.


სარჩევი:A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
თეთრი - ვარდისფერი - წითელი - ნარინჯისფერი - ყავისფერი - ყვითელი -
ნაცრისფერი - მწვანე - ცისფერი - ლურჯი - იასამნისფერი

ვებ-ფერები - გამოგონილი ფერები - იხილეთ აგრეთვე - წყარო - სქოლიო

A[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Air Force blue #5D8AA8 36% 54% 66% &&&&&&&&&&&&0204.&&&&&0204° 30% 51% 45% 66%
Alice blue #F0F8FF 94% 97% 100% &&&&&&&&&&&&0208.&&&&&0208° 100% 97% 6% 100%
Alizarin #E32636 82% 10% 26% &&&&&&&&&&&&0231.&&&&&0231° 78% 46% 187% 110%
Almond #EFDECD 94% 87% 80% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 52% 87% 14% 94%
Amaranth #E52B50 90% 17% 31% &&&&&&&&&&&&0348.&&&&&0348° 78% 53% 81% 90%
Amber #FFBF00 100% 75% 0% &&&&&&&&&&&&&045.&&&&&045° 100% 50% 100% 100%
Amber (SAE/ECE) #FF7E00 100% 49% 0% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 100% 50% 100% 100%
American rose #FF033E 100% 1% 24% &&&&&&&&&&&&0345.&&&&&0345° 100% 51% 99% 87%
Amethyst #9966CC 60% 40% 80% &&&&&&&&&&&&0270.&&&&&0270° 50% 60% 50% 80%
Anti-flash white #F2F3F4 95% 95% 96% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 8% 95% 1% 96%
Antique brass #CD9575 80% 58% 46% &&&&&&&&&&&&&022.&&&&&022° 47% 63% 43% 80%
Antique fuchsia #915C83 57% 36% 51% &&&&&&&&&&&&0316.&&&&&0316° 22% 47% 37% 57%
Antique white #FAEBD7 98% 92% 84% &&&&&&&&&&&&&034.&&&&&034° 78% 91% 14% 98%
Ao #0000FF 0% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 100% 50% 100% 100%
Ao (English) #008000 0% 50% 0% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 100% 25% 100% 50%
Apple green #8DB600 55% 71% 0% &&&&&&&&&&&&&074.&&&&&074° 100% 36% 100% 50%
Apricot #FBCEB1 98% 81% 69% &&&&&&&&&&&&&024.&&&&&024° 90% 84% 29% 98%
Aqua #00FFFF 0% 100% 100% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 100% 50% 100% 100%
Aquamarine #7FFFD0 50% 100% 83% &&&&&&&&&&&&0160.&&&&&0160° 100% 75% 50% 100%
Army green #4B5320 29% 33% 13% &&&&&&&&&&&&&069.&&&&&069° 44% 23% 61% 33%
Arsenic #3B444B 23% 27% 29% &&&&&&&&&&&&0206.&&&&&0206° 12% 26% 21% 29%
Arylide yellow #E9D66B 91% 84% 42% &&&&&&&&&&&&&051.&&&&&051° 74% 67% 54% 91%
Ash grey #B2BEB5 70% 75% 71% &&&&&&&&&&&&0135.&&&&&0135° 9% 72% 6% 75%
Asparagus #87A96B 53% 66% 42% &&&&&&&&&&&&&093.&&&&&093° 27% 54% 37% 66%
Atomic tangerine #FF9966 100% 60% 40% &&&&&&&&&&&&&020.&&&&&020° 100% 70% 60% 100%
Auburn #6D351A 43% 21% 10% &&&&&&&&&&&&&020.&&&&&020° 62% 27% 76% 43%
Aureolin #FDEE00 99% 93% 0% &&&&&&&&&&&&&056.&&&&&056° 100% 50% 100% 99%
AuroMetalSaurus #6E7F80 43% 50% 50% &&&&&&&&&&&&0183.&&&&&0183° 8% 47% 14% 50%
Awesome #FF2052 100% 13% 32% &&&&&&&&&&&&0347.&&&&&0347° 100% 56% 87% 100%
Azure (color wheel) #007FFF 0% 50% 100% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 100% 50% 100% 100%
Azure (web) (Azure mist) #F0FFFF 94% 100% 100% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 100% 97% 6% 100%

B[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Baby blue #89CFF0 54% 81% 94% &&&&&&&&&&&&0199.&&&&&0199° 77% 74% 43% 94%
Baby blue eyes #A1CAF1 63% 79% 95% &&&&&&&&&&&&0209.&&&&&0209° 74% 79% 33% 95%
Baby pink #F4C2C2 96% 76% 76% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 69% 86% 21% 96%
Ball Blue #21ABCD 13% 67% 80% &&&&&&&&&&&&0192.&&&&&0192° 72% 47% 84% 80%
Banana Mania #FAE7B5 98% 91% 71% &&&&&&&&&&&&&043.&&&&&043° 87% 85% 28% 98%
banana yellow #FFE135 100% 88% 21% &&&&&&&&&&&&&051.&&&&&051° 100% 60% 79% 100%
Battleship grey #848482 52% 52% 51% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 1% 51% 2% 52%
Bazaar #98777B 60% 47% 48% &&&&&&&&&&&&0353.&&&&&0353° 14% 53% 22% 60%
Beau blue #BCD4E6 74% 83% 90% &&&&&&&&&&&&0206.&&&&&0206° 46% 82% 18% 90%
Beaver #9F8170 62% 51% 44% &&&&&&&&&&&&&022.&&&&&022° 20% 53% 30% 63%
Beige #F5F5DC 96% 96% 86% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 56% 91% 10% 96%
Bisque #FFE4C4 100% 89% 77% &&&&&&&&&&&&&033.&&&&&033° 100% 88% 23% 100%
Bistre #3D2B1F 24% 17% 12% &&&&&&&&&&&&&024.&&&&&024° 33% 18% 49% 24%
Bittersweet #FE6F5E 100% 44% 37% &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&&0 99% 68% 63% 100%
Black #000000 0% 0% 0% 0ექსპრესიის შეცდომა: ამოუცნობი პუნქტუაციის ნიშანი „[“..ექსპრესიის შეცდომა: ამოუცნობი პუნქტუაციის ნიშანი „[“.NaN° 0% 0% 0% 0% Black
Blanched Almond #FFEBCD 100% 92% 80% &&&&&&&&&&&&&036.&&&&&036° 100% 90% 20% 100%
Bleu de France #318CE7 19% 55% 91% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 79% 55% 79% 91%
Blizzard Blue #ACE5EE 67% 90% 93% &&&&&&&&&&&&0188.&&&&&0188° 66% 80% 28% 93%
Blond #FAF0BE 98% 94% 75% &&&&&&&&&&&&&050.&&&&&050° 86% 86% 24% 98%
Blue #0000FF 0% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 100% 50% 100% 100% Blue
Blue (Munsell) #0093AF 0% 50% 69% &&&&&&&&&&&&0190.&&&&&0190° 100% 34% 100% 68%
Blue (NCS) #0087BD 0% 53% 74% &&&&&&&&&&&&0197.&&&&&0197° 100% 37% 100% 74%
Blue (pigment) #333399 20% 20% 60% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 50% 40% 67% 60%
Blue (RYB) #0247FE 1% 28% 100% &&&&&&&&&&&&0224.&&&&&0224° 99% 50% 99% 99%
Blue Bell #A2A2D0 64% 64% 82% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 33% 73% 22% 81%
Blue Gray #6699CC 40% 60% 80% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 50% 60% 50% 80%
Blue-green #00DDDD 0% 87% 87% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 100% 43% 100% 87%
Blue-violet #8A2BE2 54% 17% 89% &&&&&&&&&&&&0271.&&&&&0271° 76% 53% 81% 89%
Blush #DE5D83 87% 36% 51% &&&&&&&&&&&&0342.&&&&&0342° 66% 62% 58% 87%
Bole #79443B 47% 27% 23% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 34% 35% 24% 34%
Bondi blue #0095B6 0% 58% 71% &&&&&&&&&&&&0191.&&&&&0191° 100% 36% 100% 71%
Boston University Red #CC0000 80% 0% 0% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 100% 40% 100% 80%
Brandeis blue #0070FF 0% 44% 100% &&&&&&&&&&&&0214.&&&&&0214° 100% 50% 100% 100%
Brass #B5A642 71% 65% 26% &&&&&&&&&&&&&052.&&&&&052° 47% 48% 64% 71%
Brick red #CB4154 80% 25% 33% &&&&&&&&&&&&0352.&&&&&0352° 57% 53% 68% 80%
Bright cerulean #1DACD6 11% 67% 84% &&&&&&&&&&&&0209.&&&&&0209° 76% 48% 94% 49%
Bright green #66FF00 40% 100% 0% &&&&&&&&&&&&&096.&&&&&096° 100% 50% 100% 100%
Bright lavender #BF94E4 75% 58% 89% &&&&&&&&&&&&0270.&&&&&0270° 60% 74% 68% 60%
Bright maroon #C32148 76% 13% 28% &&&&&&&&&&&&0345.&&&&&0345° 71% 45% 75% 38%
Bright pink #FF007F 100% 0% 50% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 100% 50% 100% 100%
Bright turquoise #08E8DE 3% 91% 87% &&&&&&&&&&&&0177.&&&&&0177° 93% 47% 97% 91%
Bright ube #D19FE8 82% 62% 91% &&&&&&&&&&&&0270.&&&&&0270° 61% 77% 72% 64%
Brilliant lavender #F4BBFF 96% 73% 100% &&&&&&&&&&&&0290.&&&&&0290° 100% 87% 27% 100%
Brilliant rose #FF55A3 100% 33% 64% &&&&&&&&&&&&0332.&&&&&0332° 100% 67% 67% 100%
Brink pink #FB607F 98% 38% 50% &&&&&&&&&&&&0348.&&&&&0348° 95% 68% 62% 98%
British racing green #004225 0% 26% 15% &&&&&&&&&&&&0154.&&&&&0154° 100% 13% 100% 26%
Bronze #CD7F32 80% 50% 20% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 61% 50% 76% 80%
Brown (traditional) #964B00 59% 29% 0% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 100% 29% 100% 59%
Brown (web) #A52A2A 65% 16% 16% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 59% 41% 75% 65%
Bubble gum #FFC1CC 99% 76% 80% &&&&&&&&&&&&0349.&&&&&0349° 91% 87% 23% 99%
Bubbles #E7FEFF 91% 100% 100% &&&&&&&&&&&&0183.&&&&&0183° 100% 95% 9% 100%
Buff #F0DC82 94% 86% 51% &&&&&&&&&&&&&049.&&&&&049° 79% 73% 46% 94%
Bulgarian rose #480607 28% 2% 3% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 85% 15% 75% 7%
Burgundy #800020 50% 0% 13% &&&&&&&&&&&&0345.&&&&&0345° 100% 25% 100% 50%
Burlywood #DEB887 87% 72% 53% &&&&&&&&&&&&&034.&&&&&034° 57% 70% 39% 87%
Burnt orange #CC5500 80% 33% 0% &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025° 100% 40% 100% 80%
Burnt sienna #E97451 91% 45% 32% &&&&&&&&&&&&&014.&&&&&014° 78% 62% 65% 91%
Burnt umber #8A3324 54% 20% 14% &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&&0 59% 34% 74% 54%
Byzantine #BD33A4 74% 20% 64% &&&&&&&&&&&&0311.&&&&&0311° 58% 47% 73% 74%
Byzantium #702963 44% 16% 39% &&&&&&&&&&&&0311.&&&&&0311° 46% 30% 63% 44%

C[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Cadet #536872 33% 41% 47% &&&&&&&&&&&&0206.&&&&&0206° 18% 40% 31% 47%
Cadet blue #5F9EA0 37% 62% 63% &&&&&&&&&&&&0182.&&&&&0182° 26% 50% 41% 63%
Cadet grey #91A3B0 57% 64% 69% &&&&&&&&&&&&0205.&&&&&0205° 16% 63% 18% 69%
Cadmium Green #006B3C 0% 42% 24% &&&&&&&&&&&&0154.&&&&&0154° 100% 21% 100% 42%
Cadmium Orange #ED872D 93% 53% 18% &&&&&&&&&&&&&028.&&&&&028° 84% 55% 81% 93%
Cadmium Red #E30022 89% 0% 13% &&&&&&&&&&&&0351.&&&&&0351° 100% 45% 100% 89%
Cadmium Yellow #FFF600 100% 96% 0% &&&&&&&&&&&&&034.&&&&&034° 100% 50% 93% 100%
Cal Poly Pomona green #1E4D2B 12% 30% 17% &&&&&&&&&&&&0137.&&&&&0137° 44% 21% 61% 30%
Cambridge Blue #A3C1AD 64% 76% 68% &&&&&&&&&&&&&099.&&&&&099° 20% 70% 40% 193%
Camel #C19A6B 76% 60% 42% &&&&&&&&&&&&&033.&&&&&033° 41% 59% 45% 76%
Camouflage green #78866B 47% 53% 42% &&&&&&&&&&&&&091.&&&&&091° 11% 47% 20% 53%
Canary yellow #FFEF00 100% 94% 0% &&&&&&&&&&&&&056.&&&&&056° 100% 50% 100% 100%
Candy apple red #FF0800 100% 3% 0% &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&&0 100% 50% 100% 100%
Candy pink #E4717A 89% 44% 48% &&&&&&&&&&&&0355.&&&&&0355° 68% 67% 50% 89%
Capri #00BFFF 0% 75% 100% &&&&&&&&&&&&0195.&&&&&0195° 100% 50% 100% 100%
Caput mortuum #592720 35% 15% 13% &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&&0 47% 24% 64% 35%
Cardinal #C41E3A 77% 12% 23% &&&&&&&&&&&&0350.&&&&&0350° 74% 44% 85% 77%
Caribbean green #00CC99 0% 80% 60% &&&&&&&&&&&&0150.&&&&&0150° 100% 40% 100% 44%
Carmine #960018 59% 0% 9% &&&&&&&&&&&&0350.&&&&&0350° 100% 29% 100% 59%
Carmine pink #EB4C42 92% 30% 26% &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&&0 81% 59% 72% 92%
Carmine red #FF0038 100% 0% 22% &&&&&&&&&&&&0347.&&&&&0347° 100% 50% 100% 100%
Carnation pink #FFA6C9 100% 65% 79% &&&&&&&&&&&&0336.&&&&&0336° 100% 83% 35% 100%
Carnelian #B31B1B 70% 11% 11% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 74% 40% 85% 70%
Carolina blue #99BADD 60% 73% 89% &&&&&&&&&&&&0211.&&&&&0211° 57% 75% 31% 87%
Carrot orange #ED9121 93% 57% 13% &&&&&&&&&&&&&033.&&&&&033° 85% 53% 86% 93%
Ceil #92A1CF 57% 63% 81% &&&&&&&&&&&&0225.&&&&&0225° 39% 69% 30% 81%
Celadon #ACE1AF 67% 88% 69% &&&&&&&&&&&&0123.&&&&&0123° 47% 78% 24% 88%
Celestial blue #4997D0 29% 59% 82% &&&&&&&&&&&&0205.&&&&&0205° 59% 55% 65% 81%
Cerise #DE3163 87% 19% 39% &&&&&&&&&&&&0343.&&&&&0343° 72% 53% 78% 87%
Cerise pink #EC3B83 93% 23% 51% &&&&&&&&&&&&0336.&&&&&0336° 82% 58% 75% 93%
Cerulean #007BA7 0% 48% 65% &&&&&&&&&&&&0196.&&&&&0196° 100% 33% 100% 65%
Cerulean blue #2A52BE 16% 32% 75% &&&&&&&&&&&&0224.&&&&&0224° 64% 46% 78% 75%
Chamoisee #A0785A 63% 47% 35% &&&&&&&&&&&&&026.&&&&&026° 28% 49% 44% 63%
Champagne #F7E7CE 97% 91% 81% &&&&&&&&&&&&&037.&&&&&037° 72% 89% 17% 97%
Charcoal #36454F 21% 27% 31% &&&&&&&&&&&&0204.&&&&&0204° 19% 26% 31% 31%
Chartreuse (traditional) #DFFF00 87% 100% 0% &&&&&&&&&&&&&068.&&&&&068° 100% 50% 100% 100%
Chartreuse (web) #7FFF00 50% 100% 0% &&&&&&&&&&&&&090.&&&&&090° 100% 50% 100% 100%
Cherry blossom pink #FFB7C5 100% 72% 77% &&&&&&&&&&&&0348.&&&&&0348° 100% 86% 28% 100%
Chestnut #CD5C5C 80% 36% 36% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 53% 58% 55% 80%
Chocolate (traditional) #7B3F00 48% 25% 0% &&&&&&&&&&&&&031.&&&&&031° 100% 24% 100% 48%
Chocolate (web) #D2691E 82% 41% 12% &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025° 75% 47% 86% 82%
Chrome yellow #FFA700 100% 65% 0% &&&&&&&&&&&&&040.&&&&&040° 100% 50% 100% 100%
Cinereous #98817B 60% 51% 48% &&&&&&&&&&&&&012.&&&&&012° 12% 54% 19% 60%
Cinnabar #E34234 89% 26% 20% &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&&0 76% 55% 77% 89%
Cinnamon #D2691E 82% 41% 12% &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025° 75% 47% 86% 82%
Citrine #E4D00A 89% 82% 4% &&&&&&&&&&&&&054.&&&&&054° 92% 47% 96% 89%
Classic rose #FBCCE7 98% 80% 91% &&&&&&&&&&&&0333.&&&&&0333° 86% 89% 100% 20%
Cobalt #0047AB 0% 28% 67% &&&&&&&&&&&&0215.&&&&&0215° 100% 34% 100% 67%
Cocoa brown #D2691E 82% 41% 12% &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025° 75% 47% 86% 82%
Columbia blue #9BDDFF 61% 87% 100% &&&&&&&&&&&&0200.&&&&&0200° 100% 80% 39% 100%
Cool black #002E63 0% 18% 39% &&&&&&&&&&&&0212.&&&&&0212° 100% 19% 100% 39%
Cool grey #8C92AC 55% 57% 67% &&&&&&&&&&&&0229.&&&&&0229° 16% 61% 19% 68%
Copper #B87333 72% 45% 20% &&&&&&&&&&&&&029.&&&&&029° 57% 46% 72% 72%
Copper rose #996666 60% 40% 40% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 20% 50% 33% 60%
Coquelicot #FF3800 100% 22% 0% &&&&&&&&&&&&&013.&&&&&013° 100% 50% 100% 100%
Coral #FF7F50 100% 50% 31% &&&&&&&&&&&&&016.&&&&&016° 100% 66% 69% 100%
Coral pink #F88379 97% 51% 47% &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&&0 90% 72% 51% 97%
Coral red #FF4040 100% 25% 25% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 100% 63% 75% 100%
Cordovan #893F45 54% 25% 27% &&&&&&&&&&&&0337.&&&&&0337° 37% 39% 89% 94%
Corn #FBEC5D 98% 93% 36% &&&&&&&&&&&&&054.&&&&&054° 95% 68% 63% 98%
Cornell Red #B31B1B 70% 11% 11% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 74% 40% 85% 70%
Cornflower blue #6495ED 39% 58% 93% &&&&&&&&&&&&0219.&&&&&0219° 79% 66% 58% 93%
Cornsilk #FFF8DC 100% 97% 86% &&&&&&&&&&&&&048.&&&&&048° 100% 93% 14% 100%
Cosmic latte #FFF8E7 100% 97% 91% &&&&&&&&&&&&&042.&&&&&042° 100% 95% 9% 100%
Cotton candy #FFBCD9 100% 74% 85% &&&&&&&&&&&&0334.&&&&&0334° 100% 87% 26% 100%
Cream #FFFDD0 100% 99% 82% &&&&&&&&&&&&&057.&&&&&057° 100% 91% 18% 100%
Crimson #DC143C 86% 8% 24% &&&&&&&&&&&&0348.&&&&&0348° 83% 47% 91% 86%
Crimson glory #BE0032 75% 0% 20% &&&&&&&&&&&&0356.&&&&&0356° 100% 37% 100% 75%
Cyan #00FFFF 0% 100% 100% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 100% 50% 100% 100% Aqua
Cyan (process) #00B7EB 0% 72% 92% &&&&&&&&&&&&0193.&&&&&0193° 100% 46% 100% 92%

D[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Daffodil #FFFF31 100% 100% 19% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 100% 60% 81% 100%
Dandelion #F0E130 94% 88% 19% &&&&&&&&&&&&&055.&&&&&055° 87% 57% 80% 94%
Dark blue #00008B 0% 0% 55% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 100% 27% 100% 55%
Dark brown #654321 40% 26% 13% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 51% 26% 67% 40%
Dark byzantium #5D3954 36% 22% 33% &&&&&&&&&&&&0315.&&&&&0315° 24% 29% 39% 37%
Dark candy apple red #A40000 64% 0% 0% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 100% 32% 100% 64%
Dark cerulean #08457E 3% 27% 49% &&&&&&&&&&&&0209.&&&&&0209° 88% 26% 94% 49%
Dark champagne #C2B280 76% 70% 50% &&&&&&&&&&&&&045.&&&&&045° 35% 63% 34% 76%
Dark chestnut #986960 60% 41% 38% &&&&&&&&&&&&&010.&&&&&010° 23% 49% 37% 60%
Dark coral #CD5B45 80% 36% 27% &&&&&&&&&&&&&010.&&&&&010° 58% 54% 66% 80%
Dark cyan #008B8B 0% 55% 55% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 100% 27% 24% 100%
Dark electric blue #536878 33% 41% 47% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 18% 40% 20% 25%
Dark goldenrod #B8860B 72% 53% 4% &&&&&&&&&&&&&043.&&&&&043° 89% 38% 94% 72%
Dark gray #A9A9A9 66% 66% 66% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 0% 66% 0% 66%
Dark green #013220 0% 20% 13% &&&&&&&&&&&&0158.&&&&&0158° 96% 10% 98% 20%
Dark jungle green #1A2421 10% 14% 13% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 16% 12% 10% 10%
Dark khaki #BDB76B 74% 72% 42% &&&&&&&&&&&&&056.&&&&&056° 38% 58% 43% 74%
Dark lava #483C32 28% 24% 20% &&&&&&&&&&&&&027.&&&&&027° 18% 24% 31% 28%
Dark lavender #734F96 45% 31% 59% &&&&&&&&&&&&0270.&&&&&0270° 31% 45% 47% 59%
Dark magenta #8B008B 55% 0% 55% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 100% 27% 100% 55%
Dark midnight blue #003366 0% 20% 40% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 100% 20% 100% 40%
Dark olive green #556B2F 33% 42% 18% &&&&&&&&&&&&&082.&&&&&082° 39% 30% 56% 42%
Dark orange #FF8C00 100% 55% 0% &&&&&&&&&&&&&034.&&&&&034° 100% 50% 100% 94%
Dark orchid #9932CC 60% 20% 80% &&&&&&&&&&&&0280.&&&&&0280° 61% 50% 75% 80%
Dark pastel blue #779ECB 47% 62% 80% &&&&&&&&&&&&0212.&&&&&0212° 45% 63% 41% 80%
Dark pastel green #03C03C 1% 75% 24% &&&&&&&&&&&&0138.&&&&&0138° 97% 38% 98% 75%
Dark pastel purple #966FD6 59% 44% 84% &&&&&&&&&&&&0263.&&&&&0263° 56% 64% 48% 84%
Dark pastel red #C23B22 76% 23% 13% &&&&&&&&&&&&0194.&&&&&0194° 70% 45% 59% 34%
Dark pink #E75480 91% 33% 50% &&&&&&&&&&&&0342.&&&&&0342° 75% 62% 64% 91%
Dark powder blue #003399 0% 20% 60% &&&&&&&&&&&&0220.&&&&&0220° 100% 30% 70% 60%
Dark raspberry #872657 53% 15% 34% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 56% 34% 72% 53%
Dark red #8B0000 55% 0% 0% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 100% 27% 100% 56%
Dark salmon #E9967A 91% 59% 48% &&&&&&&&&&&&&015.&&&&&015° 72% 70% 48% 91%
Dark scarlet #560319 34% 1% 10% &&&&&&&&&&&&0344.&&&&&0344° 93% 18% 97% 34%
Dark sea green #8FBC8F 56% 74% 56% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 25% 65% 24% 74%
Dark sienna #3C1414 24% 8% 8% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 50% 16% 67% 24%
Dark slate blue #483D8B 28% 24% 55% &&&&&&&&&&&&0248.&&&&&0248° 39% 39% 56% 55%
Dark slate gray #2F4F4F 18% 31% 31% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 25% 25% 41% 31%
Dark spring green #177245 9% 45% 27% &&&&&&&&&&&&0150.&&&&&0150° 66% 27% 80% 45%
Dark tan #918151 57% 51% 32% &&&&&&&&&&&&&045.&&&&&045° 28% 44% 44% 57%
Dark tangerine #FFA812 100% 66% 7% &&&&&&&&&&&&&038.&&&&&038° 100% 54% 93% 100%
Dark taupe #483C32 28% 24% 20% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 18% 24% 17% 34%
Dark terra cotta #CC4E5C 80% 31% 36% &&&&&&&&&&&&0354.&&&&&0354° 55% 55% 55% 55%
Dark turquoise #00CED1 0% 81% 82% &&&&&&&&&&&&0181.&&&&&0181° 100% 41% 100% 82%
Dark violet #9400D3 58% 0% 83% &&&&&&&&&&&&0282.&&&&&0282° 100% 41% 100% 83%
Dartmouth green #00693E 5% 50% 6% &&&&&&&&&&&&0121.&&&&&0121° 82% 28% 90% 50%
Davy's grey #555555 33% 33% 33% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 0% 33% 0% 33%
Debian red #D70A53 84% 4% 33% &&&&&&&&&&&&0339.&&&&&0339° 91% 44% 95% 84%
Deep carmine #A9203E 66% 13% 24% &&&&&&&&&&&&0357.&&&&&0357° 68% 39% 100% 66%
Deep carmine pink #EF3038 94% 19% 22% &&&&&&&&&&&&0357.&&&&&0357° 86% 56% 80% 94%
Deep carrot orange #E9692C 91% 41% 17% &&&&&&&&&&&&&034.&&&&&034° 81% 54% 76% 84%
Deep cerise #DA3287 85% 20% 53% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 69% 53% 77% 85%
Deep champagne #FAD6A5 98% 84% 65% &&&&&&&&&&&&&035.&&&&&035° 90% 81% 34% 98%
Deep chestnut #B94E48 73% 31% 28% &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&&0 45% 50% 61% 73%
Deep fuchsia #C154C1 76% 33% 76% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 47% 54% 56% 76%
Deep jungle green #004B49 0% 29% 29% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 100% 15% 40% 40%
Deep lilac #9955BB 60% 33% 73% &&&&&&&&&&&&0280.&&&&&0280° 43% 53% 55% 73%
Deep magenta #CC00CC 80% 0% 80% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 100% 40% 100% 80%
Deep peach #FFCBA4 100% 80% 64% &&&&&&&&&&&&&026.&&&&&026° 100% 82% 36% 100%
Deep pink #FF1493 100% 8% 58% &&&&&&&&&&&&0328.&&&&&0328° 100% 54% 92% 100%
Deep saffron #FF9933 100% 60% 20% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 100% 60% 80% 100%
Deep sky blue #00BFFF 0% 75% 100% &&&&&&&&&&&&0195.&&&&&0195° 100% 50% 100% 100%
Denim #1560BD 8% 38% 74% &&&&&&&&&&&&0213.&&&&&0213° 80% 41% 89% 74%
Desert #C19A6B 76% 60% 42% &&&&&&&&&&&&&033.&&&&&033° 41% 59% 44% 76%
Desert sand #EDC9AF 93% 79% 69% &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025° 63% 81% 26% 93%
Dim gray #696969 41% 41% 41% 0ექსპესიის შეცდომა: ამოუცნობი სიტყვა „nan“..ექსპესიის შეცდომა: ამოუცნობი სიტყვა „nan“.NaN° 0% 41% 0% 41%
Dodger blue #1E90FF 12% 56% 100% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 100% 56% 88% 100%
Dogwood rose #D71868 84% 9% 41% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 80% 47% 84% 82%
Dollar bill #85BB65 52% 73% 40% &&&&&&&&&&&&&098.&&&&&098° 39% 57% 46% 73%
Drab #967117 59% 44% 9% &&&&&&&&&&&&&043.&&&&&043° 73% 34% 85% 59%
Duke blue #00009C 0% 0% 61% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 100% 31% 100% 61%

E[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Earth yellow #E1A95F 88% 66% 37% &&&&&&&&&&&&&034.&&&&&034° 68% 63% 58% 88%
Ecru #C2B280 76% 70% 50% &&&&&&&&&&&&&045.&&&&&045° 35% 63% 34% 76%
Eggplant #614051 38% 25% 32% &&&&&&&&&&&&0329.&&&&&0329° 21% 32% 34% 38%
Eggshell #F0EAD6 94% 92% 84% &&&&&&&&&&&&&046.&&&&&046° 46% 89% 11% 94%
Egyptian blue #1034A6 6% 20% 65% &&&&&&&&&&&&0226.&&&&&0226° 82% 36% 90% 65%
Electric blue #7DF9FF 49% 98% 100% &&&&&&&&&&&&0183.&&&&&0183° 100% 75% 51% 100%
Electric crimson #FF003F 100% 0% 25% &&&&&&&&&&&&0345.&&&&&0345° 100% 50% 100% 100%
Electric cyan #00FFFF 0% 100% 100% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 100% 50% 100% 100%
Electric green #00FF00 0% 100% 0% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 100% 50% 100% 100%
Electric indigo #6F00FF 44% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0266.&&&&&0266° 100% 50% 100% 100%
Electric lavender #F4BBFF 96% 73% 100% &&&&&&&&&&&&0290.&&&&&0290° 100% 87% 27% 100%
Electric lime #CCFF00 80% 100% 0% &&&&&&&&&&&&&072.&&&&&072° 100% 50% 100% 100%
Electric purple #BF00FF 75% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0285.&&&&&0285° 100% 50% 100% 100%
Electric ultramarine #3F00FF 25% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0255.&&&&&0255° 100% 50% 100% 100%
Electric violet #8F00FF 56% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0274.&&&&&0274° 100% 50% 100% 100%
Electric Yellow #FFFF00 100% 100% 0% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 100% 50% 100% 100%
Emerald #50C878 31% 78% 47% &&&&&&&&&&&&0140.&&&&&0140° 52% 55% 60% 78%
Eton blue #96C8A2 59% 78% 64% &&&&&&&&&&&&0134.&&&&&0134° 31% 69% 25% 78%

F[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Fallow #C19A6B 76% 60% 42% &&&&&&&&&&&&&045.&&&&&045° 41% 59% 17% 23%
Falu red #801818 50% 9% 9% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 68% 30% 81% 50%
Fandango #B53389 71% 20% 54% &&&&&&&&&&&&0320.&&&&&0320° 56% 46% 72% 71%
Fashion fuchsia #F400A1 96% 0% 63% &&&&&&&&&&&&0320.&&&&&0320° 100% 48% 100% 96%
Fawn #E5AA70 90% 67% 44% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 69% 67% 51% 90%
Feldgrau #4D5D53 30% 36% 33% &&&&&&&&&&&&0142.&&&&&0142° 9% 33% 17% 36%
Fern green #4F7942 31% 47% 26% &&&&&&&&&&&&0106.&&&&&0106° 29% 37% 45% 47%
Ferrari Red #FF2800 100% 11% 0% &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&&0 100% 50% 240% 120%
Field drab #6C541E 42% 33% 12% &&&&&&&&&&&&&042.&&&&&042° 57% 27% 72% 42%
Firebrick #B22222 70% 13% 13% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 68% 42% 81% 70%
Fire engine red #CE2029 81% 9% 13% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 81% 45% 92% 80%
Flame #E25822 89% 35% 13% &&&&&&&&&&&&&017.&&&&&017° 77% 51% 85% 89%
Flamingo pink #FC8EAC 99% 56% 67% &&&&&&&&&&&&0344.&&&&&0344° 95% 77% 44% 99%
Flavescent #F7E98E 97% 91% 56% &&&&&&&&&&&&&052.&&&&&052° 87% 76% 41% 76%
Flax #EEDC82 93% 86% 51% &&&&&&&&&&&&&050.&&&&&050° 76% 72% 45% 93%
Floral white #FFFAF0 100% 98% 94% &&&&&&&&&&&&&040.&&&&&040° 100% 97% 6% 100%
Fluorescent orange #FFBF00 100% 75% 0% &&&&&&&&&&&&&045.&&&&&045° 100% 50% 100% 100%
Fluorescent pink #FF1493 100% 8% 58% &&&&&&&&&&&&0328.&&&&&0328° 100% 54% 92% 100%
Fluorescent yellow #CCFF00 80% 100% 0% &&&&&&&&&&&&&072.&&&&&072° 100% 50% 100% 100%
Folly #FF004F 100% 0% 31% &&&&&&&&&&&&0341.&&&&&0341° 100% 50% 100% 100%
Forest green (traditional) #014421 0% 27% 13% &&&&&&&&&&&&0149.&&&&&0149° 97% 14% 99% 27%
Forest green (web) #228B22 13% 55% 13% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 61% 34% 76% 55%
French beige #A67B5B 65% 48% 36% &&&&&&&&&&&&&026.&&&&&026° 30% 50% 45% 65%
French blue #0072BB 0% 45% 73% &&&&&&&&&&&&0203.&&&&&0203° 100% 37% 100% 73%
French lilac #86608E 53% 38% 56% &&&&&&&&&&&&0290.&&&&&0290° 19% 47% 32% 56%
French rose #F64A8A 96% 29% 54% &&&&&&&&&&&&0338.&&&&&0338° 91% 63% 70% 96%
Fuchsia #FF00FF 100% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 100% 50% 100% 100% Fuchsia
Fuchsia pink #FF77FF 100% 47% 100% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 100% 73% 53% 100%
Fulvous #E48400 86% 52% 0% &&&&&&&&&&&&&035.&&&&&035° 100% 43% 100% 89%
Fuzzy Wuzzy #CC6666 80% 40% 40% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 50% 60% 50% 80%

G[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Gainsboro #DCDCDC 86% 86% 86% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 0% 86% 0% 86%
Gamboge #E49B0F 89% 61% 6% &&&&&&&&&&&&&038.&&&&&038° 88% 48% 94% 94%
Ghost white #F8F8FF 97% 97% 100% &&&&&&&&&&&&&024.&&&&&024° 100% 99% 3% 100%
Ginger #B06500 69% 40% 0% &&&&&&&&&&&&&024.&&&&&024° 100% 35% 255% 88%
Glaucous #6082B6 38% 51% 71% &&&&&&&&&&&&0216.&&&&&0216° 37% 55% 47% 71%
Gold (metallic) #D4AF37 83% 69% 22% &&&&&&&&&&&&&046.&&&&&046° 65% 52% 74% 83%
Gold (web) (Golden) #FFD700 100% 84% 0% &&&&&&&&&&&&&051.&&&&&051° 100% 50% 100% 100% Gold
Golden brown #996515 60% 40% 8% &&&&&&&&&&&&&036.&&&&&036° 76% 34% 83% 60%
Golden poppy #FCC200 99% 76% 0% &&&&&&&&&&&&&046.&&&&&046° 100% 49% 100% 99%
Golden yellow #FFDF00 100% 87% 0% &&&&&&&&&&&&&052.&&&&&052° 100% 50% 100% 100%
Goldenrod #DAA520 85% 65% 13% &&&&&&&&&&&&&043.&&&&&043° 74% 49% 85% 85%
Granny Smith Apple #A8E4A0 66% 89% 63% &&&&&&&&&&&&0113.&&&&&0113° 56% 76% 30% 89%
Gray #808080 50% 50% 50% 0ექსპესიის შეცდომა: ამოუცნობი სიტყვა „nan“..ექსპესიის შეცდომა: ამოუცნობი სიტყვა „nan“.NaN° 0% 50% 0% 50% Grey
Gray (HTML/CSS gray) #7F7F7F 50% 50% 50% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 0% 50% 0% 50%
Gray (X11 gray) #BEBEBE 75% 75% 75% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 0% 75% 0% 75%
Gray-asparagus #465945 27% 35% 27% &&&&&&&&&&&&0117.&&&&&0117° 13% 31% 22% 35%
Green (color wheel) (X11 green) #00FF00 0% 100% 0% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 100% 50% 100% 100% Lime
Green (HTML/CSS green) #008000 0% 50% 0% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 100% 25% 100% 50% Green
Green (Munsell) #00A877 0% 66% 47% &&&&&&&&&&&&0163.&&&&&0163° 100% 33% 100% 66%
Green (NCS) #009F6B 0% 62% 42% &&&&&&&&&&&&0100.&&&&&0100° 100% 31% 160% 63%
Green (pigment) #00A550 0% 65% 31% &&&&&&&&&&&&0149.&&&&&0149° 100% 32% 100% 65%
Green (RYB) #66B032 40% 69% 20% &&&&&&&&&&&&&095.&&&&&095° 56% 44% 72% 69%
Green-yellow #ADFF2F 68% 100% 18% &&&&&&&&&&&&&084.&&&&&084° 100% 59% 82% 100%
Grullo #A99A86 66% 60% 53% &&&&&&&&&&&&&034.&&&&&034° 17% 59% 21% 66%
Guppie green #00FF7F 0% 100% 50% &&&&&&&&&&&&0150.&&&&&0150° 100% 50% 100% 100%

H[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Halaya ube #663854 40% 22% 33% &&&&&&&&&&&&0278.&&&&&0278° 29% 31% 12% 37%
Han blue #446CCF 27% 42% 81% &&&&&&&&&&&&0223.&&&&&0223° 59% 54% 67% 81%
Han purple #5218FA 32% 9% 98% &&&&&&&&&&&&0255.&&&&&0255° 96% 54% 90% 98%
Hansa yellow #E9D66B 91% 84% 42% &&&&&&&&&&&&&051.&&&&&051° 74% 67% 54% 91%
Harlequin #3FFF00 25% 100% 0% &&&&&&&&&&&&0105.&&&&&0105° 100% 50% 100% 100%
Harvard crimson #C90016 79% 0% 9% &&&&&&&&&&&&0353.&&&&&0353° 100% 39% 100% 79%
Harvest Gold #DA9100 85% 57% 0% &&&&&&&&&&&&&040.&&&&&040° 100% 43% 100% 86%
Heart Gold #808000 50% 50% 0% &&&&&&&&&&&&&043.&&&&&043° 100% 25% 100% 25%
Heliotrope #DF73FF 87% 45% 100% &&&&&&&&&&&&0286.&&&&&0286° 100% 73% 55% 100%
Hollywood cerise #F400A1 96% 0% 63% &&&&&&&&&&&&0320.&&&&&0320° 100% 48% 100% 96%
Honeydew #F0FFF0 94% 100% 94% &&&&&&&&&&&&0150.&&&&&0150° 100% 97% 97% 97%
Hooker's green #007000 0% 44% 0% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 100% 22% 100% 44%
Hot magenta #FF1DCE 100% 11% 81% &&&&&&&&&&&&0313.&&&&&0313° 100% 56% 89% 100%
Hot pink #FF69B4 100% 41% 71% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 100% 71% 59% 100%
Hunter green #355E3B 21% 37% 23% &&&&&&&&&&&&0129.&&&&&0129° 28% 29% 44% 37%

I[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Iceberg #71A6D2 44% 65% 82% &&&&&&&&&&&&0207.&&&&&0207° 52% 63% 46% 82%
Icterine #FCF75E 99% 97% 37% &&&&&&&&&&&&&058.&&&&&058° 96% 68% 63% 99%
Inchworm #B2EC5D 70% 93% 36% &&&&&&&&&&&&&084.&&&&&084° 79% 65% 61% 93%
India green #138808 7% 53% 3% &&&&&&&&&&&&0115.&&&&&0115° 89% 28% 94% 53%
Indian red #CD5C5C 80% 36% 36% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 53% 58% 141% 205%
Indian yellow #E3A857 89% 66% 34% &&&&&&&&&&&&&035.&&&&&035° 71% 62% 62% 89%
Indigo (dye) #00416A 0% 25% 42% &&&&&&&&&&&&0203.&&&&&0203° 100% 21% 100% 42%
Indigo (web) #4B0082 29% 0% 51% &&&&&&&&&&&&0275.&&&&&0275° 100% 26% 100% 50%
International Klein Blue #002FA7 0% 18% 65% &&&&&&&&&&&&0223.&&&&&0223° 100% 33% 100% 65%
International orange #FF4F00 100% 31% 0% &&&&&&&&&&&&&019.&&&&&019° 100% 50% 100% 100%
Iris #5A4FCF 35% 31% 81% &&&&&&&&&&&&0245.&&&&&0245° 57% 56% 62% 81%
Isabelline #F4F0EC 96% 94% 93% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 27% 94% 3% 96%
Islamic green #009000 0% 56% 0% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 100% 28% 100% 56%
Ivory #FFFFF0 100% 100% 94% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 100% 97% 6% 100%

J[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Jade #00A86B 0% 66% 42% &&&&&&&&&&&&0158.&&&&&0158° 100% 33% 100% 66%
Jasper #D73B3E 84% 23% 24% &&&&&&&&&&&&0359.&&&&&0359° 66% 54% 73% 84%
Jazzberry jam #A50B5E 65% 4% 37% &&&&&&&&&&&&0322.&&&&&0322° 88% 35% 90% 47%
Jonquil #FADA5E 98% 85% 37% &&&&&&&&&&&&&048.&&&&&048° 94% 68% 62% 98%
June bud #BDDA57 74% 85% 34% &&&&&&&&&&&&&080.&&&&&080° 64% 60% 75% 85%
Jungle green #29AB87 16% 67% 53% &&&&&&&&&&&&0163.&&&&&0163° 61% 42% 76% 67%

K[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Kelly green #4CBB17 30% 73% 9% &&&&&&&&&&&&0101.&&&&&0101° 78% 41% 88% 73%
Khaki (HTML/CSS) (Khaki) #C3B091 76% 69% 57% &&&&&&&&&&&&&037.&&&&&037° 29% 67% 26% 76%
Khaki (X11) (Light khaki) #F0E68C 94% 90% 55% &&&&&&&&&&&&&054.&&&&&054° 77% 75% 42% 94%

L[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
La Salle Green #087830 3% 47% 19% &&&&&&&&&&&&0141.&&&&&0141° 88% 25% 93% 47%
Languid lavender #D6CADD 84% 79% 87% &&&&&&&&&&&&0270.&&&&&0270° 22% 83% 17% 82%
Lapis lazuli #26619C 15% 38% 61% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 61% 38% 76% 61%
Laser Lemon #FEFE22 100% 100% 13% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 99% 57% 86% 57%
Lava #CF1020 81% 6% 13% &&&&&&&&&&&&0355.&&&&&0355° 86% 44% 92% 81%
Lavender (floral) #B57EDC 71% 49% 86% &&&&&&&&&&&&0275.&&&&&0275° 57% 68% 43% 86%
Lavender (web) #E6E6FA 90% 90% 98% &&&&&&&&&&&&0245.&&&&&0245° 67% 94% 8% 98%
Lavender blue #CCCCFF 80% 80% 100% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 100% 90% 20% 100%
Lavender blush #FFF0F5 100% 94% 96% &&&&&&&&&&&&0340.&&&&&0340° 100% 97% 6% 100%
Lavender gray #C4C3D0 77% 76% 82% &&&&&&&&&&&&0245.&&&&&0245° 12% 79% 6% 82%
Lavender indigo #9457EB 58% 34% 92% &&&&&&&&&&&&0265.&&&&&0265° 79% 63% 63% 92%
Lavender magenta #EE82EE 93% 51% 93% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 76% 72% 45% 93%
Lavender mist #E6E6FA 90% 90% 98% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 67% 94% 8% 98%
Lavender pink #FBAED2 98% 68% 82% &&&&&&&&&&&&0332.&&&&&0332° 91% 83% 31% 98%
Lavender purple #967BB6 59% 48% 71% &&&&&&&&&&&&0267.&&&&&0267° 29% 60% 32% 71%
Lavender rose #FBA0E3 98% 63% 89% &&&&&&&&&&&&0316.&&&&&0316° 92% 81% 36% 98%
Lawn green #7CFC00 49% 99% 0% &&&&&&&&&&&&&090.&&&&&090° 100% 49% 98% 48%
Lemon #FFF700 100% 97% 0% &&&&&&&&&&&&&058.&&&&&058° 100% 50% 100% 100%
Lemon chiffon #FFFACD 100% 98% 80% &&&&&&&&&&&&&054.&&&&&054° 100% 90% 20% 100%
Light apricot #FDD5B1 99% 84% 69% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 95% 84% 22% 89%
Light blue #ADD8E6 68% 85% 90% &&&&&&&&&&&&0194.&&&&&0194° 53% 79% 24% 90%
Light brown #B5651D 71% 40% 11% &&&&&&&&&&&&&028.&&&&&028° 72% 41% 84% 71%
Light carmine pink #E66771 90% 40% 38% &&&&&&&&&&&&0350.&&&&&0350° 73% 64% 70% 80%
Light coral #F08080 94% 50% 50% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 79% 72% 50% 100%
Light cornflower blue #93CCEA 60% 81% 93% &&&&&&&&&&&&0201.&&&&&0201° 68% 77% 37% 92%
Light cyan #E0FFFF 88% 100% 100% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 100% 94% 12% 100%
Light fuchsia pink #F984EF 98% 52% 90% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 91% 75% 27% 94%
Light goldenrod yellow #FAFAD2 98% 98% 82% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 80% 90% 16% 98%
Light gray #D3D3D3 83% 83% 83% 0ექსპესიის შეცდომა: ამოუცნობი სიტყვა „nan“..ექსპესიის შეცდომა: ამოუცნობი სიტყვა „nan“.NaN° 0% 83% 0% 83%
Light green #90EE90 56% 93% 56% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 73% 75% 39% 93%
Light khaki #F0E68C 94% 90% 55% &&&&&&&&&&&&&054.&&&&&054° 77% 75% 42% 94%
Light mauve #DCD0FF 86% 82% 100% &&&&&&&&&&&&0255.&&&&&0255° 100% 91% 18% 100%
Light pastel purple #B19CD9 69% 61% 85% &&&&&&&&&&&&0261.&&&&&0261° 45% 73% 28% 85%
Light pink #FFB6C1 100% 71% 76% &&&&&&&&&&&&0351.&&&&&0351° 100% 86% 100% 86%
Light salmon #FFA07A 100% 63% 48% &&&&&&&&&&&&&014.&&&&&014° 100% 74% 62% 100%
Light salmon pink #FF9999 100% 60% 60% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 100% 80% 40% 100%
Light sea green #20B2AA 13% 70% 67% &&&&&&&&&&&&0175.&&&&&0175° 70% 41% 40% 75%
Light sky blue #87CEEB 53% 81% 98% &&&&&&&&&&&&0203.&&&&&0203° 92% 76% 46% 98%
Light slate gray #778899 47% 53% 60% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 14% 53% 22% 60%
Light taupe #B38B6D 70% 55% 43% &&&&&&&&&&&&&026.&&&&&026° 32% 57% 39% 70%
Light Thulian pink #E68FAC 90% 56% 67% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 64% 73% 72% 94%
Light yellow #FFFFED 100% 100% 88% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 100% 94% 7% 100%
Lilac #C8A2C8 78% 64% 78% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 26% 71% 19% 78%
Lime (color wheel) #BFFF00 75% 100% 0% &&&&&&&&&&&&&075.&&&&&075° 100% 50% 100% 100%
Lime (web) (X11 green) #00FF00 0% 100% 0% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 100% 50% 100% 100% Lime
Lime green #32CD32 20% 80% 20% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 61% 50% 67% 40%
Lincoln green #195905 11% 35% 2% &&&&&&&&&&&&0106.&&&&&0106° 89% 18% 94% 35%
Linen #FAF0E6 98% 94% 90% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 67% 94% 8% 98%
Liver #534B4F 33% 29% 31% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 5% 31% 10% 33%
Lust #E62020 90% 13% 13% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 80% 51% 86% 90%

M[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Macaroni and Cheese #FFBD88 100% 74% 53% &&&&&&&&&&&&&027.&&&&&027° 100% 77% 47% 100%
Magenta #FF00FF 100% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 100% 50% 100% 100% Fuchsia
Magenta (dye) #CA1F7B 79% 8% 48% &&&&&&&&&&&&0326.&&&&&0326° 81% 44% 90% 79%
Magenta (process) #FF0090 100% 0% 56% &&&&&&&&&&&&0326.&&&&&0326° 100% 50% 100% 100%
Magic mint #AAF0D1 67% 94% 82% &&&&&&&&&&&&0150.&&&&&0150° 70% 80% 84% 80%
Magnolia #F8F4FF 97% 96% 100% &&&&&&&&&&&&0247.&&&&&0247° 100% 98% 94% 92%
Mahogany #C04000 75% 25% 0% &&&&&&&&&&&&&020.&&&&&020° 100% 38% 100% 75%
Maize #FBEC5D 98% 93% 37% &&&&&&&&&&&&&054.&&&&&054° 95% 68% 63% 98%
Majorelle Blue #6050DC 38% 31% 86% &&&&&&&&&&&&0247.&&&&&0247° 67% 59% 67% 59%
Malachite #0BDA51 4% 85% 32% &&&&&&&&&&&&0140.&&&&&0140° 90% 45% 95% 85%
Manatee #979AAA 59% 60% 67% &&&&&&&&&&&&0231.&&&&&0231° 10% 63% 11% 67%
Mango Tango #FF8243 100% 51% 26% &&&&&&&&&&&&&020.&&&&&020° 100% 63% 74% 100%
Maroon (HTML/CSS) #800000 50% 0% 0% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 100% 25% 100% 50% Maroon
Maroon (X11) #B03060 69% 19% 38% &&&&&&&&&&&&0333.&&&&&0333° 57% 44% 65% 42%
Mauve #E0B0FF 88% 69% 100% &&&&&&&&&&&&0276.&&&&&0276° 100% 85% 31% 100%
Mauve taupe #915F6D 57% 37% 43% &&&&&&&&&&&&0285.&&&&&0285° 21% 47% 37% 54%
Mauvelous #EF98AA 94% 60% 67% &&&&&&&&&&&&0348.&&&&&0348° 73% 77% 37% 94%
Maya blue #73C2FB 45% 76% 98% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 94% 72% 96% 87%
Meat brown #E5B73B 90% 72% 23% &&&&&&&&&&&&&044.&&&&&044° 77% 57% 74% 90%
Medium aquamarine #66DDAA 40% 80% 67% &&&&&&&&&&&&0154.&&&&&0154° 51% 60% 54% 87%
Medium blue #0000CD 0% 0% 80% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 100% 40% 100% 80%
Medium candy apple red #E2062C 89% 2% 17% &&&&&&&&&&&&0350.&&&&&0350° 95% 46% 97% 89%
Medium carmine #AF4035 69% 25% 21% &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&&0 54% 45% 69% 68%
Medium champagne #F3E5AB 95% 90% 67% &&&&&&&&&&&&&048.&&&&&048° 75% 81% 30% 95%
Medium electric blue #035096 1% 31% 59% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 96% 30% 30% 60%
Medium jungle green #1C352D 11% 21% 18% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 31% 16% 20% 20%
Medium lavender magenta #DDA0DD 80% 60% 80% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 33% 70% 28% 87%
Medium orchid #BA55D3 73% 33% 83% &&&&&&&&&&&&0288.&&&&&0288° 59% 58% 60% 83%
Medium Persian blue #0067A5 0% 40% 65% &&&&&&&&&&&&0248.&&&&&0248° 100% 32% 75% 48%
Medium purple #9370DB 58% 44% 86% &&&&&&&&&&&&0270.&&&&&0270° 60% 65% 68% 72%
Medium red-violet #BB3385 73% 20% 52% &&&&&&&&&&&&0322.&&&&&0322° 57% 47% 79% 83%
Medium sea green #3CB371 24% 70% 44% &&&&&&&&&&&&0150.&&&&&0150° 50% 47% 42% 30%
Medium slate blue #7B68EE 48% 41% 93% &&&&&&&&&&&&0249.&&&&&0249° 80% 67% 56% 93%
Medium spring bud #C9DC87 79% 86% 54% &&&&&&&&&&&&&080.&&&&&080° 54% 70% 70% 80%
Medium spring green #00FA9A 0% 98% 60% &&&&&&&&&&&&0150.&&&&&0150° 100% 49% 97% 97%
Medium taupe #674C47 40% 30% 28% &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&&0 18% 34% 31% 40%
Medium teal blue #0054B4 0% 33% 71% &&&&&&&&&&&&0212.&&&&&0212° 100% 35% 100% 71%
Medium turquoise #48D1CC 28% 82% 80% &&&&&&&&&&&&0175.&&&&&0175° 60% 55% 55% 50%
Medium violet-red #C71585 78% 8% 52% &&&&&&&&&&&&0322.&&&&&0322° 81% 43% 89% 78%
Melon #FDBCB4 99% 74% 71% &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&&0 95% 85% 29% 99%
Midnight blue #191970 10% 10% 44% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 64% 27% 78% 44%
Midnight green (eagle green) #004953 0% 29% 33% &&&&&&&&&&&&0187.&&&&&0187° 100% 16% 100% 33%
Mikado yellow #FFC40C 100% 77% 5% &&&&&&&&&&&&&045.&&&&&045° 100% 52% 95% 100%
Mint #3EB489 24% 71% 54% &&&&&&&&&&&&0158.&&&&&0158° 49% 48% 66% 71%
Mint cream #F5FFFA 96% 100% 98% &&&&&&&&&&&&0150.&&&&&0150° 100% 98% 4% 100%
Mint green #98FF98 60% 100% 60% &&&&&&&&&&&&0140.&&&&&0140° 100% 80% 40% 100%
Misty rose #FFE4E1 100% 89% 88% &&&&&&&&&&&&0337.&&&&&0337° 100% 94% 37% 94%
Moccasin #FAEBD7 98% 92% 84% &&&&&&&&&&&&&034.&&&&&034° 78% 91% 14% 98%
Mode beige #967117 59% 44% 9% &&&&&&&&&&&&&043.&&&&&043° 73% 34% 85% 59%
Moonstone blue #73A9C2 45% 66% 76% &&&&&&&&&&&&0199.&&&&&0199° 39% 61% 41% 76%
Mordant red 19 #AE0C00 68% 5% 0% &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&&0 100% 34% 100% 68%
Moss green #ADDFAD 68% 87% 68% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 44% 78% 22% 87%
Mountain Meadow #30BA8F 19% 73% 56% &&&&&&&&&&&&0161.&&&&&0161° 59% 46% 74% 73%
Mountbatten pink #997A8D 60% 48% 55% &&&&&&&&&&&&0323.&&&&&0323° 13% 54% 20% 60%
Mulberry #C54B8C 77% 29% 55% &&&&&&&&&&&&0285.&&&&&0285° 51% 53% 67% 70%
Mustard #FFDB58 100% 86% 35% &&&&&&&&&&&&&047.&&&&&047° 100% 67% 65% 100%
Myrtle #21421E 13% 26% 12% &&&&&&&&&&&&0115.&&&&&0115° 38% 19% 54% 26%
MSU Green #18453B 9% 27% 23% &&&&&&&&&&&&0111.&&&&&0111° 48% 18% 116% 44%

N[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Nadeshiko pink #F6ADC6 96% 68% 78% &&&&&&&&&&&&0339.&&&&&0339° 80% 82% 30% 96%
Napier green #2A8000 16% 50% 0% &&&&&&&&&&&&0100.&&&&&0100° 100% 25% 100% 50%
Naples yellow #FADA5E 98% 85% 37% &&&&&&&&&&&&&048.&&&&&048° 94% 68% 62% 98%
Navajo white #FFDEAD 100% 87% 68% &&&&&&&&&&&&&032.&&&&&032° 100% 84% 27% 100%
Navy blue #000080 0% 0% 50% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 100% 25% 100% 50%
Neon Carrot #FFA343 100% 64% 26% &&&&&&&&&&&&&031.&&&&&031° 100% 63% 74% 100%
Neon fuchsia #FE59C2 100% 25% 39% &&&&&&&&&&&&0322.&&&&&0322° 99% 63% 65% 100%
Neon green #39FF14 22% 88% 8% &&&&&&&&&&&&0111.&&&&&0111° 84% 48% 92% 100%
Non-photo blue #A4DDED 64% 87% 93% &&&&&&&&&&&&0193.&&&&&0193° 67% 79% 31% 93%

O[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Ocean Boat Blue #0077BE 0% 47% 75% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 100% 37% 83% 80%
Ochre #CC7722 80% 47% 13% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 71% 47% 83% 80%
Office green #008000 0% 50% 0% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 100% 25% 80% 50% Green
Old gold #CFB53B 81% 71% 23% &&&&&&&&&&&&&049.&&&&&049° 61% 52% 71% 81%
Old lace #FDF5E6 99% 96% 90% &&&&&&&&&&&&&040.&&&&&040° 85% 95% 6% 100%
Old lavender #796878 47% 41% 47% &&&&&&&&&&&&0270.&&&&&0270° 8% 44% 3% 22%
Old mauve #673147 40% 19% 28% &&&&&&&&&&&&0336.&&&&&0336° 36% 30% 52% 40%
Old rose #C08081 75% 50% 51% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 34% 63% 59% 57%
Olive #808000 50% 50% 0% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 100% 25% 100% 50%
Olive Drab (web) (Olive Drab #3) #6B8E23 42% 56% 14% &&&&&&&&&&&&&080.&&&&&080° 61% 35% 75% 56%
Olive Drab #7 #3C341F 24% 20% 12% &&&&&&&&&&&&&031.&&&&&031° 32% 18% 81% 46%
Olivine #9AB973 60% 73% 45% &&&&&&&&&&&&&058.&&&&&058° 33% 59% 80% 141%
Onyx #0F0F0F 6% 6% 6% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 0% 6% 0% 6%
Opera mauve #B784A7 72% 52% 65% &&&&&&&&&&&&0276.&&&&&0276° 26% 62% 20% 62%
Orange (color wheel) #FF7F00 100% 50% 0% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 100% 50% 100% 100%
Orange (RYB) #FB9902 98% 60% 1% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 98% 50% 100% 73%
Orange (web color) #FFA500 100% 65% 0% &&&&&&&&&&&&&039.&&&&&039° 100% 50% 100% 100%
Orange peel #FF9F00 100% 62% 0% &&&&&&&&&&&&&038.&&&&&038° 100% 50% 100% 100%
Orange-red #FF4500 100% 27% 0% &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&&0 100% 50% 100% 52%
Orchid #DA70D6 85% 44% 84% &&&&&&&&&&&&0302.&&&&&0302° 59% 65% 49% 85%
Otter brown #654321 40% 26% 13% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 51% 26% 67% 40%
Outer Space #414A4C 25% 29% 30% &&&&&&&&&&&&0191.&&&&&0191° 8% 28% 15% 30%
Outrageous Orange #FF6E4A 100% 43% 29% &&&&&&&&&&&&&012.&&&&&012° 100% 65% 71% 100%
Oxford Blue #002147 0% 13% 28% &&&&&&&&&&&&0212.&&&&&0212° 100% 14% 100% 28%
OU Crimson Red #990000 60% 0% 0% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 100% 30% 100% 60%

P[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Pakistan green #006600 0% 40% 0% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 100% 20% 100% 40%
Palatinate blue #273BE2 15% 23% 89% &&&&&&&&&&&&0224.&&&&&0224° 76% 52% 84% 77%
Palatinate purple #682860 41% 16% 38% &&&&&&&&&&&&0277.&&&&&0277° 44% 28% 47% 44%
Pale aqua #BCD4E6 74% 83% 90% &&&&&&&&&&&&0206.&&&&&0206° 46% 82% 18% 90%
Pale blue #AFEEEE 69% 93% 93% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 65% 81% 26% 93%
Pale brown #987654 60% 46% 33% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 29% 46% 45% 60%
Pale carmine #AF4035 69% 25% 21% &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&&0 54% 45% 69% 68%
Pale cerulean #9BC4E2 61% 77% 89% &&&&&&&&&&&&0205.&&&&&0205° 55% 75% 31% 89%
Pale chestnut #DDADAF 87% 68% 69% &&&&&&&&&&&&0358.&&&&&0358° 41% 77% 22% 87%
Pale copper #DA8A67 85% 54% 40% &&&&&&&&&&&&&018.&&&&&018° 61% 63% 53% 85%
Pale cornflower blue #ABCDEF 67% 80% 94% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 68% 80% 28% 94%
Pale gold #E6BE8A 90% 75% 54% &&&&&&&&&&&&&050.&&&&&050° 65% 72% 47% 82%
Pale goldenrod #EEE8AA 93% 91% 67% &&&&&&&&&&&&&055.&&&&&055° 67% 80% 29% 93%
Pale green #98FB98 60% 98% 60% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 93% 79% 39% 98%
Pale magenta #F984E5 98% 52% 90% &&&&&&&&&&&&0310.&&&&&0310° 91% 75% 47% 98%
Pale pink #FADADD 98% 85% 87% &&&&&&&&&&&&0354.&&&&&0354° 76% 92% 13% 98%
Pale plum #DDA0DD 80% 60% 80% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 33% 70% 28% 87%
Pale red-violet #DB7093 86% 44% 58% &&&&&&&&&&&&0340.&&&&&0340° 60% 65% 49% 86%
Pale robin egg blue #96DED1 59% 87% 82% &&&&&&&&&&&&0169.&&&&&0169° 52% 73% 32% 87%
Pale silver #C9C0BB 79% 75% 73% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 12% 76% 0% 80%
Pale spring bud #ECEBBD 93% 92% 74% &&&&&&&&&&&&&080.&&&&&080° 55% 83% 60% 90%
Pale taupe #BC987E 74% 60% 49% &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025° 32% 62% 33% 74%
Pale violet-red #DB7093 86% 44% 58% &&&&&&&&&&&&0340.&&&&&0340° 60% 65% 49% 86%
Pansy purple #78184A 47% 9% 29% &&&&&&&&&&&&0287.&&&&&0287° 67% 28% 36% 27%
Papaya whip #FFEFD5 100% 94% 84% &&&&&&&&&&&&&037.&&&&&037° 100% 92% 16% 100%
Paris Green #50C878 31% 78% 47% &&&&&&&&&&&&0140.&&&&&0140° 52% 55% 60% 78%
Pastel blue #AEC6CF 68% 78% 81% &&&&&&&&&&&&0196.&&&&&0196° 26% 75% 16% 81%
Pastel brown #836953 51% 41% 33% &&&&&&&&&&&&&028.&&&&&028° 22% 42% 37% 51%
Pastel gray #CFCFC4 81% 81% 77% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 10% 79% 5% 81%
Pastel green #77DD77 47% 87% 47% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 60% 67% 46% 87%
Pastel magenta #F49AC2 96% 60% 76% &&&&&&&&&&&&0333.&&&&&0333° 80% 78% 37% 96%
Pastel orange #FFB347 100% 70% 28% &&&&&&&&&&&&&035.&&&&&035° 100% 64% 72% 100%
Pastel pink #FFD1DC 100% 82% 86% &&&&&&&&&&&&0346.&&&&&0346° 100% 91% 18% 100%
Pastel purple #B39EB5 70% 62% 71% &&&&&&&&&&&&0295.&&&&&0295° 14% 67% 13% 71%
Pastel red #FF6961 100% 41% 38% &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&&0 100% 69% 62% 100%
Pastel violet #CB99C9 80% 60% 79% &&&&&&&&&&&&0302.&&&&&0302° 33% 70% 25% 80%
Pastel yellow #FDFD96 99% 99% 59% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 96% 79% 41% 99%
Patriarch #800080 50% 0% 50% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 100% 25% 100% 50%
Payne's grey #40404F 25% 25% 28% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 6% 27% 11% 28%
Peach #FFE5B4 100% 90% 71% &&&&&&&&&&&&&039.&&&&&039° 100% 85% 29% 100%
Peach-orange #FFCC99 100% 80% 60% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 100% 80% 40% 100%
Peach puff #FFDAB9 100% 85% 73% &&&&&&&&&&&&&040.&&&&&040° 100% 86% 29% 100%
Peach-yellow #FADFAD 98% 87% 68% &&&&&&&&&&&&&039.&&&&&039° 89% 83% 31% 98%
Pear #D1E231 82% 89% 19% &&&&&&&&&&&&&066.&&&&&066° 75% 54% 78% 89%
Pearl #F0EAD6 94% 92% 84% &&&&&&&&&&&&&046.&&&&&046° 46% 89% 11% 94%
Peridot #E6E200 90% 89% 0% &&&&&&&&&&&&&059.&&&&&059° 100% 45% 100% 90%
Periwinkle #CCCCFF 80% 80% 100% &&&&&&&&&&&&0240.&&&&&0240° 100% 90% 20% 100%
Persian blue #1C39BB 11% 22% 73% &&&&&&&&&&&&0248.&&&&&0248° 74% 42% 75% 50%
Persian green #00A693 0% 65% 58% &&&&&&&&&&&&0135.&&&&&0135° 100% 33% 75% 60%
Persian indigo #32127A 20% 7% 48% &&&&&&&&&&&&0249.&&&&&0249° 74% 28% 85% 49%
Persian orange #D99058 85% 56% 35% &&&&&&&&&&&&&026.&&&&&026° 63% 60% 59% 85%
Peru #CD853F 80% 52% 25% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 59% 53% 69% 80%
Persian pink #F77FBE 97% 50% 75% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 88% 73% 72% 77%
Persian plum #701C1C 44% 11% 11% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 60% 28% 75% 44%
Persian red #CC3333 80% 20% 20% &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&&0 60% 50% 50% 50%
Persian rose #FE28A2 100% 16% 64% &&&&&&&&&&&&0318.&&&&&0318° 99% 58% 96% 88%
Persimmon #EC5800 93% 35% 0% &&&&&&&&&&&&&010.&&&&&010° 100% 46% 85% 94%
Phlox #DF00FF 87% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0292.&&&&&0292° 100% 50% 100% 100%
Phthalo blue #000F89 0% 6% 54% &&&&&&&&&&&&0233.&&&&&0233° 100% 27% 100% 54%
Phthalo green #123524 7% 21% 14% &&&&&&&&&&&&0151.&&&&&0151° 49% 14% 66% 21%
Piggy pink #FDDDE6 99% 87% 90% &&&&&&&&&&&&0343.&&&&&0343° 89% 93% 13% 99%
Pine green #01796F 0% 47% 44% &&&&&&&&&&&&0175.&&&&&0175° 98% 24% 99% 47%
Pink #FFC0CB 100% 75% 80% &&&&&&&&&&&&0350.&&&&&0350° 100% 88% 25% 100%
Pink-orange #FF9966 100% 60% 40% &&&&&&&&&&&&&020.&&&&&020° 100% 70% 60% 100%
Pink pearl #E7ACCF 91% 67% 81% &&&&&&&&&&&&0324.&&&&&0324° 55% 79% 26% 91%
Pink Sherbet #F78FA7 97% 56% 65% &&&&&&&&&&&&0346.&&&&&0346° 87% 77% 42% 97%
Pistachio #93C572 58% 77% 45% &&&&&&&&&&&&&096.&&&&&096° 42% 61% 42% 77%
Platinum #E5E4E2 90% 89% 89% &&&&&&&&&&&&&040.&&&&&040° 6% 89% 1% 90%
Plum (traditional) #8E4585 56% 27% 52% &&&&&&&&&&&&0307.&&&&&0307° 35% 41% 51% 56%
Plum (web) #DDA0DD 80% 60% 80% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 33% 70% 28% 87%
Portland Orange #FF5A36 100% 35% 21% &&&&&&&&&&&&&011.&&&&&011° 100% 61% 79% 100%
Powder blue (web) #B0E0E6 69% 88% 90% &&&&&&&&&&&&0220.&&&&&0220° 52% 80% 70% 90%
Princeton orange #FF8F00 100% 56% 0% &&&&&&&&&&&&&034.&&&&&034° 100% 50% 100% 100%
Prune #701C1C 44% 11% 11% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 60% 28% 75% 44%
Prussian blue #003153 0% 19% 33% &&&&&&&&&&&&0205.&&&&&0205° 100% 16% 100% 33%
Psychedelic purple #DF00FF 87% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0292.&&&&&0292° 100% 50% 100% 100%
Puce #CC8899 80% 53% 60% &&&&&&&&&&&&0345.&&&&&0345° 40% 67% 33% 80%
Pumpkin #FF7518 100% 46% 9% &&&&&&&&&&&&&024.&&&&&024° 100% 55% 90% 100%
Purple (HTML/CSS) #800080 50% 0% 50% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 100% 25% 100% 50% Purple
Purple (Munsell) #9F00C5 62% 0% 77% &&&&&&&&&&&&0288.&&&&&0288° 100% 39% 100% 77%
Purple (X11) #A020F0 63% 36% 94% &&&&&&&&&&&&0285.&&&&&0285° 83% 65% 97% 77%
Purple Heart #69359C 41% 21% 61% &&&&&&&&&&&&0270.&&&&&0270° 49% 41% 66% 61%
Purple mountain majesty #9678B6 59% 47% 71% &&&&&&&&&&&&0260.&&&&&0260° 30% 59% 34% 71%
Purple pizzazz #FE4EDA 100% 31% 85% &&&&&&&&&&&&0312.&&&&&0312° 99% 65% 69% 100%
Purple taupe #50404D 31% 25% 30% &&&&&&&&&&&&0285.&&&&&0285° 11% 28% 19% 33%

Q[რედაქტირება]

თარგი:Empty section

R[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Radical Red #FF355E 100% 21% 37% &&&&&&&&&&&&0345.&&&&&0345° 100% 60% 84% 84%
Raspberry #E30B5D 89% 4% 36% &&&&&&&&&&&&0337.&&&&&0337° 91% 47% 95% 89%
Raspberry glace #915F6D 57% 37% 43% &&&&&&&&&&&&0333.&&&&&0333° 21% 47% 35% 57%
Raspberry pink #E25098 89% 31% 61% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 72% 60% 65% 89%
Raspberry rose #B3446C 70% 27% 42% &&&&&&&&&&&&&038.&&&&&038° 45% 48% 62% 70%
Raw umber #826644 51% 40% 27% &&&&&&&&&&&&&033.&&&&&033° 31% 39% 48% 51%
Razzle dazzle rose #FF33CC 100% 20% 80% &&&&&&&&&&&&0312.&&&&&0312° 100% 60% 51% 204%
Razzmatazz #E3256B 89% 15% 42% &&&&&&&&&&&&0338.&&&&&0338° 77% 52% 84% 89%
Red #FF0000 100% 0% 0% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 100% 50% 100% 100% Red
Red (Munsell) #F2003C 95% 0% 24% &&&&&&&&&&&&0345.&&&&&0345° 100% 48% 100% 95%
Red (NCS) #C40233 77% 1% 20% &&&&&&&&&&&&0358.&&&&&0358° 98% 39% 88% 93%
Red (pigment) #ED1C24 93% 11% 14% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 85% 52% 100% 65%
Red (RYB) #FE2712 100% 15% 7% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 99% 53% 100% 87%
Red-brown #A52A2A 65% 16% 16% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 59% 41% 75% 65%
Red-violet #C71585 78% 8% 52% &&&&&&&&&&&&0322.&&&&&0322° 81% 43% 89% 78%
Redwood #AB4E52 67% 31% 32% &&&&&&&&&&&&0348.&&&&&0348° 37% 49% 54% 67%
Regalia #522D80 32% 18% 50% &&&&&&&&&&&&0267.&&&&&0267° 48% 34% 65% 50%
Rich black #004040 0% 25% 25% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 100% 13% 100% 25%
Rich brilliant lavender #F1A7FE 95% 65% 100% &&&&&&&&&&&&0291.&&&&&0291° 98% 83% 34% 100%
Rich carmine #D70040 84% 0% 25% &&&&&&&&&&&&0356.&&&&&0356° 100% 42% 94% 44%
Rich electric blue #0892D0 3% 57% 82% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 93% 42% 35% 75%
Rich lavender #A76BCF 67% 38% 80% &&&&&&&&&&&&0270.&&&&&0270° 51% 59% 78% 47%
Rich lilac #B666D2 71% 40% 82% &&&&&&&&&&&&0284.&&&&&0284° 55% 61% 51% 82%
Rich maroon #B03060 69% 19% 38% &&&&&&&&&&&&0333.&&&&&0333° 57% 44% 65% 42%
Rifle green #414833 25% 28% 20% &&&&&&&&&&&&&080.&&&&&080° 17% 24% 29% 28%
Robin egg blue #00CCCC 0% 80% 80% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 100% 40% 100% 80%
Rose #FF007F 100% 0% 50% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 100% 50% 100% 100%
Rose bonbon #F9429E 98% 26% 62% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 94% 62% 74% 98%
Rose ebony #674846 40% 30% 28% &&&&&&&&&&&&0340.&&&&&0340° 18% 34% 17% 20%
Rose gold #B76E79 72% 43% 47% &&&&&&&&&&&&0340.&&&&&0340° 34% 58% 32% 62%
Rose madder #E32636 89% 15% 21% &&&&&&&&&&&&0355.&&&&&0355° 77% 52% 83% 89%
Rose pink #FF66CC 100% 40% 80% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 100% 70% 77% 84%
Rose quartz #AA98A9 67% 60% 66% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 10% 63% 12% 50%
Rose taupe #905D5D 56% 36% 36% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 22% 47% 42% 46%
Rose vale #AB4E52 67% 31% 32% &&&&&&&&&&&&0348.&&&&&0348° 37% 49% 54% 67%
Rosewood #65000B 40% 0% 4% &&&&&&&&&&&&0333.&&&&&0333° 100% 20% 75% 7%
Rosso corsa #D40000 83% 0% 0% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 100% 42% 100% 83%
Rosy brown #BC8F8F 74% 56% 56% &&&&&&&&&&&&0359.&&&&&0359° 25% 65% 25% 63%
Royal azure #0038A8 0% 22% 66% &&&&&&&&&&&&0220.&&&&&0220° 100% 33% 100% 66%
Royal blue (traditional) #002366 0% 14% 40% &&&&&&&&&&&&0219.&&&&&0219° 100% 20% 100% 20%
Royal blue (web) #4169E1 25% 41% 88% &&&&&&&&&&&&0225.&&&&&0225° 73% 57% 71% 88%
Royal fuchsia #CA2C92 79% 17% 57% &&&&&&&&&&&&0290.&&&&&0290° 64% 48% 67% 44%
Royal purple #7851A9 47% 32% 66% &&&&&&&&&&&&0267.&&&&&0267° 35% 49% 52% 66%
Ruby #E0115F 88% 7% 37% &&&&&&&&&&&&0338.&&&&&0338° 86% 47% 100% 40%
Ruddy #FF0028 100% 0% 16% &&&&&&&&&&&&0351.&&&&&0351° 100% 50% 100% 100%
Ruddy brown #BB6528 73% 40% 16% &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025° 65% 45% 79% 73%
Ruddy pink #E18E96 88% 56% 59% &&&&&&&&&&&&0354.&&&&&0354° 58% 72% 37% 88%
Rufous #A81C07 66% 11% 3% &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&&0 92% 34% 96% 66%
Russet #80461B 50% 27% 11% &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025° 65% 30% 78% 50%
Rust #B7410E 72% 25% 5% &&&&&&&&&&&&&018.&&&&&018° 86% 39% 92% 72%

S[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Sacramento State green #00563F 0% 34% 25% &&&&&&&&&&&&0164.&&&&&0164° 100% 17% 100% 34%
Saddle brown #8B4513 55% 27% 7% &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025° 76% 31% 86% 55%
Safety orange (blaze orange) #FF6700 100% 40% 0% &&&&&&&&&&&&&024.&&&&&024° 100% 50% 100% 100%
Saffron #F4C430 96% 77% 19% &&&&&&&&&&&&&045.&&&&&045° 90% 57% 80% 96%
St. Patrick's blue #23297A 14% 16% 48% &&&&&&&&&&&&0236.&&&&&0236° 55% 31% 0% 52%
Salmon #FF8C69 100% 55% 41% &&&&&&&&&&&&&014.&&&&&014° 100% 71% 59% 100%
Salmon pink #FF91A4 100% 57% 64% &&&&&&&&&&&&&014.&&&&&014° 100% 78% 62% 100%
Sand #C2B280 76% 70% 50% &&&&&&&&&&&&&045.&&&&&045° 35% 63% 34% 76%
Sand dune #967117 59% 44% 9% &&&&&&&&&&&&&043.&&&&&043° 73% 34% 85% 59%
Sandstorm #ECD540 93% 84% 25% &&&&&&&&&&&&&052.&&&&&052° 82% 59% 73% 93%
Sandy brown #F4A460 96% 64% 38% &&&&&&&&&&&&&028.&&&&&028° 87% 67% 61% 96%
Sandy taupe #967117 59% 44% 9% &&&&&&&&&&&&&043.&&&&&043° 73% 34% 85% 59%
Sangria #92000A 57% 0% 4% &&&&&&&&&&&&0356.&&&&&0356° 100% 29% 100% 57%
Sap green #507D2A 31% 49% 16% &&&&&&&&&&&&&093.&&&&&093° 50% 33% 66% 49%
Sapphire #082567 3% 15% 40% &&&&&&&&&&&&0222.&&&&&0222° 86% 22% 92% 40%
Satin sheen gold #CBA135 80% 63% 21% &&&&&&&&&&&&&049.&&&&&049° 59% 50% 74% 76%
Scarlet #FF2000 100% 13% 0% &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&&0 100% 50% 100% 100%
School bus yellow #FFD800 100% 85% 0% &&&&&&&&&&&&&036.&&&&&036° 100% 50% 100% 50%
Screamin' Green #76FF7A 46% 100% 44% &&&&&&&&&&&&0122.&&&&&0122° 100% 72% 54% 100%
Sea green #2E8B57 18% 55% 34% &&&&&&&&&&&&0146.&&&&&0146° 50% 36% 77% 55%
Seal brown #321414 20% 8% 8% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 43% 14% 60% 20%
Seashell #FFF5EE 100% 96% 93% &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025° 100% 97% 7% 100%
Selective yellow #FFBA00 100% 73% 0% &&&&&&&&&&&&&044.&&&&&044° 100% 50% 100% 100%
Sepia #704214 44% 26% 8% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 70% 26% 82% 44%
Shadow #8A795D 54% 47% 36% &&&&&&&&&&&&&037.&&&&&037° 20% 45% 33% 54%
Shamrock green #009E60 0% 62% 38% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 100% 31% 91% 75%
Shocking pink #FC0FC0 99% 6% 75% &&&&&&&&&&&&0315.&&&&&0315° 98% 52% 94% 99%
Sienna #882D17 53% 18% 9% &&&&&&&&&&&&&012.&&&&&012° 71% 31% 83% 53%
Silver #C0C0C0 75% 75% 75% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 0% 75% 0% 75% Silver
Sinopia #CB410B 80% 25% 4% &&&&&&&&&&&&&017.&&&&&017° 90% 42% 95% 80%
Skobeloff #007474 0% 48% 45% &&&&&&&&&&&&0140.&&&&&0140° 100% 24% 97% 44%
Sky blue #87CEEB 53% 81% 92% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 71% 73% 67% 96%
Sky magenta #CF71AF 81% 44% 69% &&&&&&&&&&&&0304.&&&&&0304° 50% 63% 87% 54%
Slate blue #6A5ACD 42% 35% 80% &&&&&&&&&&&&0248.&&&&&0248° 54% 58% 56% 80%
Slate gray #708090 44% 50% 56% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 13% 50% 22% 56%
Smalt (Dark powder blue) #003399 0% 20% 60% &&&&&&&&&&&&0200.&&&&&0200° 100% 30% 70% 60%
Smokey topaz #933D41 58% 25% 3% &&&&&&&&&&&&0357.&&&&&0357° 90% 30% 59% 58%
Smoky black #100C08 6% 5% 3% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 33% 5% 50% 6%
Snow #FFFAFA 100% 98% 98% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 100% 99% 1% 100%
Spiro Disco Ball #0FC0FC 6% 75% 99% &&&&&&&&&&&&0195.&&&&&0195° 98% 52% 94% 99%
Splashed white #FEFDFF 100% 99% 100% &&&&&&&&&&&&0270.&&&&&0270° 100% 100% 1% 100%
Spring bud #A7FC00 65% 99% 0% &&&&&&&&&&&&&088.&&&&&088° 100% 49% 90% 63%
Spring green #00FF7F 0% 100% 50% &&&&&&&&&&&&0150.&&&&&0150° 100% 50% 100% 100%
Steel blue #4682B4 27% 51% 71% &&&&&&&&&&&&0207.&&&&&0207° 44% 49% 61% 71%
Stil de grain yellow #FADA5E 98% 85% 37% &&&&&&&&&&&&&048.&&&&&048° 94% 68% 62% 98%
Straw #E4D96F 89% 85% 44% &&&&&&&&&&&&&054.&&&&&054° 68% 67% 51% 89%
Sunglow #FFCC33 100% 80% 20% &&&&&&&&&&&&&050.&&&&&050° 100% 60% 99% 98%
Sunset #FAD6A5 98% 84% 65% &&&&&&&&&&&&&035.&&&&&035° 90% 81% 34% 98%

T[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Tan #D2B48C 82% 71% 55% &&&&&&&&&&&&&034.&&&&&034° 44% 69% 33% 82% Tan
Tangelo #F94D00 98% 30% 0% &&&&&&&&&&&&&023.&&&&&023° 100% 49% 100% 90%
Tangerine #F28500 95% 52% 0% &&&&&&&&&&&&&033.&&&&&033° 100% 48% 100% 95%
Tangerine yellow #FFCC00 100% 80% 0% &&&&&&&&&&&&&033.&&&&&033° 100% 50% 100% 50%
Taupe #483C32 28% 24% 20% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 18% 24% 17% 34%
Taupe gray #8B8589 55% 52% 54% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 3% 53% 1% 60%
Tea green #D0F0C0 82% 94% 75% &&&&&&&&&&&&0100.&&&&&0100° 62% 85% 20% 94%
Tea rose (orange) #F88379 97% 51% 47% &&&&&&&&&&&&&016.&&&&&016° 90% 72% 70% 70%
Tea rose (rose) #F4C2C2 96% 76% 76% &&&&&&&&&&&&0337.&&&&&0337° 69% 86% 47% 93%
Teal #008080 0% 50% 50% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 100% 25% 100% 50% Teal
Teal blue #367588 21% 46% 53% &&&&&&&&&&&&0194.&&&&&0194° 43% 37% 50% 53%
Teal green #006D5B 0% 51% 50% &&&&&&&&&&&&0179.&&&&&0179° 100% 26% 100% 47%
Tenné (Tawny) #CD5700 80% 34% 0% &&&&&&&&&&&&&025.&&&&&025° 100% 40% 100% 80%
Terra cotta #E2725B 89% 45% 36% &&&&&&&&&&&&&010.&&&&&010° 70% 62% 70% 62%
Thistle #D8BFD8 85% 75% 85% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 24% 80% 12% 85%
Thulian pink #DE6FA1 87% 44% 63% &&&&&&&&&&&&0330.&&&&&0330° 63% 65% 82% 92%
Tickle Me Pink #FC89AC 99% 54% 67% &&&&&&&&&&&&0342.&&&&&0342° 95% 76% 46% 99%
Tiffany Blue #0ABAB5 4% 73% 71% &&&&&&&&&&&&0178.&&&&&0178° 90% 38% 95% 73%
Tiger's eye #E08D3C 88% 55% 24% &&&&&&&&&&&&&030.&&&&&030° 73% 56% 73% 88%
Timberwolf #DBD7D2 86% 84% 82% &&&&&&&&&&&&&033.&&&&&033° 11% 84% 4% 86%
Titanium yellow #EEE600 93% 90% 0% &&&&&&&&&&&&&058.&&&&&058° 100% 47% 100% 93%
Tomato #FF6347 100% 39% 28% &&&&&&&&&&&&&015.&&&&&015° 100% 64% 75% 50%
Toolbox #746CC0 45% 42% 75% &&&&&&&&&&&&0174.&&&&&0174° 40% 59% 102% 150%
Tractor red #FD0E35 99% 5% 21% &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&&0 98% 52% 100% 92%
Trolley Grey #808080 50% 50% 50% 0ექსპესიის შეცდომა: ამოუცნობი სიტყვა „nan“..ექსპესიის შეცდომა: ამოუცნობი სიტყვა „nan“.NaN° 0% 50% 0% 50%
Tropical rain forest #00755E 0% 46% 37% &&&&&&&&&&&&0120.&&&&&0120° 100% 23% 70% 60%
True Blue #0073CF 0% 45% 81% &&&&&&&&&&&&0207.&&&&&0207° 100% 41% 100% 81%
Tufts Blue #417DC1 28% 57% 81% &&&&&&&&&&&&0208.&&&&&0208° 58% 55% 70% 100%
Tumbleweed #DEAA88 87% 67% 53% &&&&&&&&&&&&&024.&&&&&024° 57% 70% 39% 87%
Turkish rose #B57281 71% 45% 51% &&&&&&&&&&&&0340.&&&&&0340° 31% 58% 100% 25%
Turquoise #30D5C8 19% 84% 78% &&&&&&&&&&&&0175.&&&&&0175° 66% 51% 77% 84% Turquoise
Turquoise blue #00FFEF 0% 100% 94% &&&&&&&&&&&&0176.&&&&&0176° 100% 50% 100% 100%
Turquoise green #A0D6B4 63% 84% 71% &&&&&&&&&&&&0142.&&&&&0142° 40% 73% 25% 84%
Tuscan red #823535 51% 21% 21% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 42% 36% 59% 51%
Twilight lavender #8A496B 54% 29% 42% &&&&&&&&&&&&0297.&&&&&0297° 31% 41% 48% 96%
Tyrian purple #66023C 40% 1% 24% &&&&&&&&&&&&0277.&&&&&0277° 96% 20% 67% 44%

U[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
UA blue #0033AA 0% 20% 67% &&&&&&&&&&&&0222.&&&&&0222° 100% 33% 100% 67%
UA red #D9004C 85% 0% 30% &&&&&&&&&&&&0359.&&&&&0359° 100% 43% 100% 85%
Ube #8878C3 53% 47% 76% &&&&&&&&&&&&0253.&&&&&0253° 39% 62% 39% 77%
UCLA Blue #536895 33% 41% 58% &&&&&&&&&&&&0221.&&&&&0221° 28% 46% 44% 58%
UCLA Gold #FFB300 100% 70% 0% &&&&&&&&&&&&&042.&&&&&042° 100% 50% 100% 100%
UFO Green #3CD070 24% 82% 44% &&&&&&&&&&&&0141.&&&&&0141° 61% 53% 71% 82%
Ultramarine #120A8F 7% 4% 56% &&&&&&&&&&&&0244.&&&&&0244° 87% 30% 93% 56%
Ultramarine blue #4166F5 25% 40% 96% &&&&&&&&&&&&0228.&&&&&0228° 90% 61% 74% 96%
Ultra pink #FF6FFF 100% 44% 100% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 100% 72% 48% 83%
Umber #635147 39% 32% 28% &&&&&&&&&&&&&021.&&&&&021° 17% 33% 28% 39%
United Nations blue #5B92E5 36% 57% 90% &&&&&&&&&&&&0210.&&&&&0210° 73% 63% 60% 90%
Unmellow Yellow #FFFF66 100% 100% 40% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 100% 70% 60% 100%
UP Forest green #014421 0% 27% 13% &&&&&&&&&&&&0149.&&&&&0149° 97% 14% 99% 27%
UP Maroon #7B1113 48% 7% 7% &&&&&&&&&&&&0359.&&&&&0359° 76% 28% 86% 48%
Upsdell red #AE2029 68% 9% 13% &&&&&&&&&&&&0356.&&&&&0356° 78% 38% 82% 68%
Urobilin #E1AD21 88% 68% 13% &&&&&&&&&&&&&044.&&&&&044° 76% 51% 85% 88%
USC Cardinal #990000 60% 0% 0% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 100% 30% 100% 60%
USC Gold #FFCC00 100% 80% 0% &&&&&&&&&&&&&048.&&&&&048° 100% 50% 100% 100%
Utah Crimson #D3003F 83% 0% 25% &&&&&&&&&&&&0342.&&&&&0342° 100% 41% 100% 83%

V[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Vanilla #F3E5AB 95% 90% 67% &&&&&&&&&&&&&048.&&&&&048° 75% 81% 30% 95%
Vegas gold #C5B358 77% 70% 35% &&&&&&&&&&&&&050.&&&&&050° 48% 56% 55% 77%
Venetian red #C80815 78% 3% 8% &&&&&&&&&&&&&&00.&&&&&0 92% 41% 84% 84%
Verdigris #43B3AE 26% 70% 68% &&&&&&&&&&&&0177.&&&&&0177° 46% 48% 63% 70%
Vermilion #E34234 89% 26% 20% &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&&0 76% 55% 77% 89%
Veronica #A020F0 63% 36% 94% &&&&&&&&&&&&0285.&&&&&0285° 83% 65% 97% 77%
Violet #8F00FF 56% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0274.&&&&&0274° 100% 50% 100% 100%
Violet (color wheel) #7F00FF 50% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0270.&&&&&0270° 100% 50% 100% 100%
Violet (RYB) #8601AF 53% 0% 69% &&&&&&&&&&&&0270.&&&&&0270° 99% 35% 100% 71%
Violet (web) #EE82EE 93% 51% 93% &&&&&&&&&&&&0300.&&&&&0300° 76% 72% 45% 93%
Viridian #40826D 25% 51% 43% &&&&&&&&&&&&0161.&&&&&0161° 34% 38% 51% 51%
Vivid auburn #922724 58% 15% 14% &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&&0 61% 36% 72% 52%
Vivid burgundy #9F1D35 62% 11% 21% &&&&&&&&&&&&0345.&&&&&0345° 69% 37% 55% 60%
Vivid cerise #DA1D81 85% 11% 51% &&&&&&&&&&&&0328.&&&&&0328° 77% 48% 87% 86%
Vivid tangerine #FFA089 100% 63% 54% &&&&&&&&&&&&&012.&&&&&012° 100% 77% 46% 100%
Vivid violet #9F00FF 62% 0% 100% &&&&&&&&&&&&0277.&&&&&0277° 100% 50% 100% 100%

W[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Warm black #004242 0% 26% 26% &&&&&&&&&&&&0180.&&&&&0180° 100% 13% 100% 26%
Wenge #645452 39% 33% 32% &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&&0 10% 36% 18% 39%
Wheat #F5DEB3 96% 87% 70% &&&&&&&&&&&&&039.&&&&&039° 77% 83% 26% 96%
White #FFFFFF 100% 100% 100% 0ექსპესიის შეცდომა: ამოუცნობი სიტყვა „nan“..ექსპესიის შეცდომა: ამოუცნობი სიტყვა „nan“.NaN° 0% 100% 0% 100% White
White smoke #F5F5F5 96% 96% 96% 0ექსპესიის შეცდომა: ამოუცნობი სიტყვა „nan“..ექსპესიის შეცდომა: ამოუცნობი სიტყვა „nan“.NaN° 0% 96% 0% 96%
Wild blue yonder #A2ADD0 64% 68% 82% &&&&&&&&&&&&0226.&&&&&0226° 33% 73% 22% 81%
Wild Strawberry #FF43A4 100% 26% 64% &&&&&&&&&&&&0329.&&&&&0329° 100% 63% 74% 100%
Wild Watermelon #FC6C85 99% 42% 52% &&&&&&&&&&&&0350.&&&&&0350° 96% 71% 57% 99%
Wisteria #C9A0DC 79% 63% 86% &&&&&&&&&&&&0281.&&&&&0281° 46% 75% 27% 86%

X[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Xanadu #738678 45% 53% 47% &&&&&&&&&&&&0136.&&&&&0136° 8% 49% 14% 52%

Y[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Yale Blue #0F4D92 6% 30% 57% &&&&&&&&&&&&0212.&&&&&0212° 81% 32% 90% 57%
Yellow #FFFF00 100% 100% 0% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 100% 50% 100% 100% Yellow
Yellow (Munsell) #EFCC00 94% 80% 0% &&&&&&&&&&&&&050.&&&&&050° 100% 47% 100% 100%
Yellow (NCS) #FFD300 100% 83% 0% &&&&&&&&&&&&&050.&&&&&050° 100% 50% 211% 0%
Yellow (process) #FFEF00 100% 94% 0% &&&&&&&&&&&&&056.&&&&&056° 100% 50% 100% 100%
Yellow (RYB) #FEFE33 100% 100% 20% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 99% 60% 99% 60%
Yellow-green #9ACD32 60% 80% 20% &&&&&&&&&&&&&060.&&&&&060° 61% 50% 60% 54%

Z[რედაქტირება]

ფერის სახელი
სახელი Hex triplet წითელი მწვანე ლურჯი Hue Satur Light Satur Value W3C სახელი
Zaffre #0014A8 0% 8% 66% &&&&&&&&&&&&0233.&&&&&0233° 100% 33% 100% 66%
Zinnwaldite brown #2C1608 17% 9% 3% &&&&&&&&&&&&&023.&&&&&023° 69% 10% 82% 17%

* შესაძლებელია ერთზე მეტი hex triplet-ის გამოყენება.

ფერები ტონალობების მიხედვით[რედაქტირება]

თეთრი[რედაქტირება]

Searchtool-80%.png მთავარი სტატია : თეთრი.

ვარდისფერი[რედაქტირება]

Searchtool-80%.png მთავარი სტატია : ვარდისფერი.

წითელი[რედაქტირება]