უცნაური ანასტასია (ტელენოველა)

თავისუფალი ქართულენოვანი ენციკლოპედია ვიკიპედიიდან
გადასვლა: ნავიგაცია, ძიება
უცნაური ანასტასია
Estrambotica Anastasia.jpg
ფორმატი ტელენოველა
მისტერია
რომანტიკა
დრამა
ავტორი მარტინ ჰანი
მონაწილეობენ ნორკის ბატისტა
ხუან პაბლო რაბა
გუსტავო როდრიგესი
მაირა ალეხანდრა
დედ დაგერი
დორა მასონე
კიარა
საულ მარინი
ლუსიანო დ'ალესანდრო
ქვეყანა ვენესუელის დროშა ვენესუელა
ეპიზოდი 146
ეთერი
ორიგინალური არხი პირველი არხი (საქართველოში)
პირველად ეთერში 15 აპრილი, 2004

უცნაური ანასტასია (ესპ. Estrambótica Anastasia) (ქართულ ტელესივრცეში - ანასტასია) — ვენესუელური ტელენოველა, გადაღებულია 2004 წელს. პრემიერა შედგა ტელეკომპანია RCTV-ის ეთერში. სერიალის იდეის ავტორი და შემქმნელია მარტინ ჰანი.

სიუჟეტი[რედაქტირება]

ანასტასია ლამაზი, მომხიბვლელი ქალია, რომლის მიზანია გახდეს ცნობილი პიროვნება. მისი მეშვეობით ბოროსფკების ოჯახი და მათი საიუველირო კომპანია დიდ წარამტებას აღწევს. მაგრამ იგი ხვდება, რომ ბოროსფკების ოჯახის უკან საშინელი კოშმარი იმალება, კერძოდ, ძვირფასი ჯვრის საიდუმლო, რომელიც მილიონობით დოლარი ღირს. ფილმში ჩნდება იდუმალი მკვლელი ბერი (El Monje), რომელსაც შავი ტანსაცმელი აცვია და შავი ნიღაბი უკეთია. მკვლელს დროდადრო ცალკე სახლში ჰყავს ქალი, რომელიც შენიღბულია და წითელი ტანსაცმელი აცვია. გარკვეულწილად მკვლელი მისგან იღებს მითითებებს თავდასხმაზე. ამ საიდუმლოს გაგების შემდეგ ანასტასიას საახლობლოს საფრთხე ემუქრება იდუმალი მკვლელის სახით და მისი მიზანია, გაარკვიოს რა იმალება ძვირფასი ჯვრის საიდუმლოს უკან და რა ამოძრავებს მკვლელს.

მსახიობები და როლები[რედაქტირება]

მსახიობი პერსონაჟი
ნორკის ბატისტა ანასტასია ვალბუენა-ბოროსფკი / ალეხანდრა ვალბუენა / კატალინა ვალბუენა
ხუან პაბლო რაბა აურელიანო პაზი
გუსტავო როდრიგესი დონ ტონიო ბოროსფკი
მაირა ალეხანდრა იოლანდა პაზი
დედ დაგერი ვიოლეტა სილვა
საულ მარინი ოვიდიო ბოროსფკი-სამანიეგო
ილდა აბრაამსი კონსტანსა ბოროსფკი
ფლავიო კაბალერო აქუილეს ბოროსფკი
დორა მასონე აგრიფინა სამანიეგო-ბოროსფკი † (ქალი წითლებში)
მანუელ სალასარი ტეობალდო ბოროსფკი
კიარა ბრომელია კასტელანოსი-ბოროსფკი
ლუსიანო დ'ალესანდრო სანტიაგო ბოროსფკი-სამანიეგო
კრისოლ კარაბალი გრეგორია ბოროსფკი
ივან ტამაიო მაკო პერესი
მარიანელა გონსალესი მარია გრასია ბოროსფკი-კასტელანოსი †
იოლეტი კაბრერა პია ბოროსფკი
რუდოლფო რენვიქი მატეო ფუენტესი †
გაბრიელა სანტილესი დემეტრია კრუსი †
პრაკრიტი მადურო კლემენტინა ბოროსფკი †
კარლოს ფელიპე ალვარესი ნიკოლას ბოროსფკი
კარელის ოლარვესი ემილია მარგარიტა
მიგელ აგუსტო როდრიგესი ლეონ ბოროსფკი-კასტელანოსი † (მკვლელი ბერი)
ფრედი აქუინო ხოსიტო ორტისი
დანიელა ნავარო იადირა პაზი
სუსანა კოლსერი კლაუდია ბოროსფკი-ვალბუენა
ისრაელ ბარასი ედუარდიტო
ლიგია პეტიტი კიტი ტეო †
ჩენოა მარია ლაურა რუსი
ხავიერ ვიდალი კლაუს პარისი †
მარია ხოსე მარტინესი ლუსია მენესესი
ლენა ალომა ბერტა
კრისტინ პარდო როსა პანი
მიგელ ანხელ ლანდა ფაკუნდო პაზი
კარლოს მარქუესი ვალენტინო ალფონსო †

მკვლელობები[რედაქტირება]

პერსონაჟი სერია შემსრულებელი
კიტი ტეო - ძვირფასი ჯვრის საიდუმლოება
კლაუს პარისი - ბერი
მარია გრასია ბოროსფკი - ბერი
მატეო ფუენტესი - ბერი
დემეტრია კრუსი - ბერი
ვალენტინო ალფონსო - ბერი
კლემენტინა ბოროსფკი - ბერი
აგრიფინა სამანიეგო-ბოროსფკი - ძვირფასი ჯვრის საიდუმლოება
ლეონ ბოროსფკი - თვითმკვლელობა

მუსიკა[რედაქტირება]

  • Chenoa - En Tú Cruz me Clavaste

რესურსები ინტერნეტში[რედაქტირება]