სექსი დიდ ქალაქში (ეპიზოდების სია)

თავისუფალი ქართულენოვანი ენციკლოპედია ვიკიპედიიდან
გადასვლა: ნავიგაცია, ძიება

The following is a detailed account of each episode plot during the course of the six seasons of Sex and the City.

სეზონი 1 (ივნისი, 1998 — აგვისტო, 1998)[რედაქტირება]

# სათაური პირველად ეთერში კოდი
1 „Sex and the City“  6 ივნისი, 1998 101
რეჟისორი: Susan Seidelman, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი
კერი has several encounters with Mr. Big. მირანდა starts dating Skipper Johnston. შარლოტი goes on a date with Capote Duncan, but when she tells him she won't go home with him, he goes to a club and winds up going home with სამანტა
2 „Models and Mortals“  14 ივნისი, 1998 102
რეჟისორი: Alison Maclean, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი
After მირანდა and Skipper bump into each other at the convenience store, they sleep together for the first time. კერი interviews Barkley, a modelizer that tapes his conquests. Derek, a male model, spends the night with Carrie after a fashion show, although they don't sleep together. სამანტა chases Barkley while at a fashion show in order to be taped. 
3 „Bay of Married Pigs“  21 ივნისი, 1998 103
რეჟისორი: Nicole Holofcener, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი
კერი is invited to go up to their Hamptons beach house by Patience and Peter, but in the morning she bumps into Peter in the hall without his underwear on. Some friends introduce her to Sean, 'The Marrying Guy'. Miranda's colleague from work, Jeff, introduces her to a lesbian, Sid, at a baseball game, and they are invited to her senior partner's dinner party. 
4 „Valley of the Twenty Something Guys“  28 ივნისი, 1998 104
რეჟისორი: Alison Maclean, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
Mr. Big and კერი continue to bump into each other during social events, which leads them to try and organize their first 'drink thing'. Carrie meets twenty-something-Sam for a fling which turns out not to be so glamorous. 
5 „The Power of Female Sex“  5 ივლისი, 1998 105
რეჟისორი: Susan Seidelman, სცენარის ავტორი: Jenji Kohan
კერი bumps into Amalita and Carlo in a shoe store who in turn introduce her to a French Architect, Gilles. He leaves Carrie $1,000 after a one night stand. შარლოტი meets Neville Morgan, a renowned artist, who paints her vagina for his latest exhibition. 
6 „Secret Sex“  12 ივლისი, 1998 106
რეჟისორი: Michael Fields, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი
კერი and Mr. Big have their first official 'date', but Carrie suspects Mr. Big is keeping her secret from his social circle. მირანდა dates a man from her gym class, but she discovers a spanking video in Ted's apartment. 
7 „The Monogamists“  19 ივლისი, 1998 107
რეჟისორი: დარენ სტარი, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი
კერი and Mr. Big begin dating on a regular basis, but she learns after bumping into him that he is dating other women. სამანტა begins to look for an apartment to purchase. 
8 „Three's a Crowd“  26 ივლისი, 1998 108
რეჟისორი: Nicole Holofcener, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი finds out that Big was married once, and that he had a threesome. Charlotte's boyfriend wants to have a threesome. მირანდა feels left out because she's never been "threesome material", so she responds to a classified ad to validate her sexual appeal. სამანტა becomes involved with a married man, and his wife offers to have a threesome to keep the marriage together, to which Samantha declines. 
9 „The Turtle and the Hare“  2 აგვისტო, 1998 109
რეჟისორი: Michael Fields, სცენარის ავტორი: Nicole Avril, Sue Kolinsky
კერი is unhappy when Mr. Big tells her that he never wants to get married again. Stanford Blatch proposes to her in order to inherit his part of the family fortune. შარლოტი becomes addicted to a rabbit vibrator called "the Rabbit". 
10 „The Baby Shower“  9 აგვისტო, 1998 110
რეჟისორი: Susan Seidelman, სცენარის ავტორი: Terri Minsky
The four women attend a baby shower, which prompts კერი to think about motherhood. სამანტა throws a "no-baby shower" in response to the one the four women attended. 
11 „The Drought“  16 აგვისტო, 1998 111
რეჟისორი: მეთიუ ჰარისონი, სცენარის ავტორი: Michael Green, მაიკლ პატრიკ კინგი
Carrie's relationship with Mr. Big has been going on for long enough that it is becoming less physical, because Carrie farted in front of him. შარლოტი is dating a man who isn't interested in sex anymore. სამანტა discovers that not having sex can be erotic. მირანდა realizes that she hasn't had sex for months. 
12 „Oh Come All Ye Faithful“  23 აგვისტო, 1998 112
რეჟისორი: მეთიუ ჰარისონი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი realizes her relationship with Mr. Big is one-sided and breaks up with him. მირანდა dates a strict catholic. სამანტა falls in love with a perfect man, but he doesn't measure up to her requirements. შარლოტი gets psychic readings to see if she'll ever marry. 

სეზონი 2 (ივნისი, 1999 — ოქტომბერი, 1999)[რედაქტირება]

# სათაური პირველად ეთერში კოდი
13 „Take Me Out to the Ballgame“  6 ივნისი, 1999 201
რეჟისორი: ალენ კალტერი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი meets "the new Yankee," Joe, at a baseball game. მირანდა gets fed up with the girls always talking about men. სამანტა gets frustrated with James, who has a tiny penis. შარლოტი dates a guy who has a tendency to scratch his crotch. 
14 „The Awful Truth“  13 ივნისი, 1999 202
რეჟისორი: ალენ კალტერი, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი
კერი accidentally suggests that her friend Susan Sharon leave her husband. მირანდა builds up the courage to talk dirty in bed. შარლოტი tries to replace the perfect man with the perfect dog. სამანტა gets dragged to couples' therapy with James. 
15 „The Freak Show“  20 ივნისი, 1999 203
რეჟისორი: ალენ კალტერი, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი turns freakish herself after dating a string of freaky guys. მირანდა dates "Manhattan Guy", a guy who hasn't left Manhattan in 10 years. შარლოტი dates "Mr. Pussy" and tries to make a real relationship out of it. სამანტა decides to get plastic surgery. 
16 „They Shoot Single People, Don't They?“  27 ივნისი, 1999 204
რეჟისორი: ალენ კალტერი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი gets a horrible photo taken for the cover of New York Magazine. მირანდა fakes orgasms with her current boyfriend. შარლოტი starts dating her handy-man. სამანტა dates a club owner who calls them a "we" right away. 
17 „Four Women and a Funeral“  4 ივლისი, 1999 205
რეჟისორი: ალენ კალტერი, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი starts seeing Mr. Big again. მირანდა buys her own apartment on the Upper West Side. შარლოტი meets a recent widower at a cemetery. Samantha's actions gets her into trouble with New York high society. 
18 „The Cheating Curve“  11 ივლისი, 1999 206
რეჟისორი: John David Coles, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი Paintings by Sally Davies
კერი starts to "officially" date Mr. Big again. მირანდა dates a guy who insists on watching porn while they have sex. შარლოტი spends time with her new friends: the "Power Lesbians". სამანტა starts dating her gym instructor who "brands her" with a lightning bolt. 
19 „The Chicken Dance“  18 ივლისი, 1999 207
რეჟისორი: ვიქტორია ჰოხბერგი, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
კერი gets fed up with Big's inability to pay attention to her. მირანდა inadvertently sets her interior designer up with her friend, and they get married. შარლოტი has a "warp speed" relationship with a guy she meets at the wedding. სამანტა sleeps with a guy, then realizes they had sex 15 years ago. 
20 „The Man, The Myth, The Viagra“  25 ივლისი, 1999 208
რეჟისორი: ვიქტორია ჰოხბერგი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი tries to get Big to meet the girls. მირანდა meets Steve Brady, a bartender. სამანტა dates an incredibly wealthy man in his 70's. 
21 „Old Dogs, New Dicks“  1 აგვისტო, 1999 209
რეჟისორი: ალან ტეილორი, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი tries to get Big to stop checking out other women when they're together. მირანდა and Steve's opposite schedules become a problem. შარლოტი dates an uncircumcised man. სამანტა runs into an old boyfriend who is now a drag queen named Samantha. 
22 „The Caste System“  8 აგვისტო, 1999 210
რეჟისორი: ელისონ ანდერსი, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი
კერი gets fed up with high society while at an Upper East Side party with Big. მირანდა and Steve have an argument over money and social status. შარლოტი meets Wyle Ford, the movie star. სამანტა dates a man with a Southeast Asian live-in servant. 
23 „Evolution“  15 აგვისტო, 1999 211
რეჟისორი: პემ ტომასი, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
კერი tries to leave her mark at Big's place by leaving some feminine items behind. მირანდა finds out that one of her ovaries has stopped producing eggs. შარლოტი dates a pastry chef who she thought was gay. სამანტა tries to get revenge on Dominic, her ex. 
24 „La Douleur Exquise!“  22 აგვისტო, 1999 212
რეჟისორი: ელისონ ანდერსი, სცენარის ავტორი: ოლი ლევი, მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი is horrified when Big casually tells her he's moving to Paris for six months. მირანდა dates a man who only wants to have sex in places they might get caught. შარლოტი meets Buster, a shoe salesman who has a shoe fetish. სამანტა introduces the girls to a hot new S&M restaurant. 
25 „Games People Play“  29 აგვისტო, 1999 213
რეჟისორი: მაიკლ სპილერი, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი starts going to therapy after obsessing about Big for too long. მირანდა flashes her across the shaft neighbor. შარლოტი joins a bridge club to meet a "nice boy." სამანტა dates a sports fanatic whose mood depends on who won the game that night. 
26 „The Fuck Buddy“  5 სექტემბერი, 1999 214
რეჟისორი: ალან ტეილორი, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი
კერი tries to make a relationship with her "fuck buddy." მირანდა dates a mean, condescending lawyer. შარლოტი double-books dates with two guys on the same night. სამანტა overhears the couple moaning next door, and decides to outdo them. 
27 „Shortcomings“  12 სექტემბერი, 1999 215
რეჟისორი: Dan Algrant, სცენარის ავტორი: Terri Minsky
კერი dates an author who has a premature ejaculation problem. მირანდა dates a divorced father who has a son. Charlotte's brother Wesley stays with her after his wife leaves him. სამანტა gives Charlotte's brother what he really needs: sex. 
28 „Was It Good For You?“  19 სექტემბერი, 1999 216
რეჟისორი: Dan Algrant, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი dates a recovering alcoholic who becomes obsessed with her. მირანდა furnishes her new apartment. შარლოტი is determined to learn how to have good sex after her partner falls asleep on her. სამანტა gets an offer to have a threesome with two gay friends. 
29 „Twenty-Something Girls vs. Thirty-Something Women“  26 სექტემბერი, 1999 217
რეჟისორი: დარენ სტარი, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი
კერი runs into Mr. Big and his new girlfriend, Natasha, at a Hamptons party. მირანდა tries to have some mature fun in the Hamptons. შარლოტი pretends to be in her 20's so she can date a 26-year-old. Samantha's ex-assistant throws a big Hamptons party using her rolodex as the guest list. 
30 „Ex and the City“  3 ოქტომბერი, 1999 218
რეჟისორი: მაიკლ პატრიკ კინგი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი freaks out when Big tells her he's engaged. მირანდა sleeps with Steve for the first time after their breakup. შარლოტი tries to overcome her fear of horseback riding. სამანტა dates a guy who's too well-endowed. 

სეზონი 3 (ივნისი, 2000 — ოქტომბერი, 2000)[რედაქტირება]

# სათაური პირველად ეთერში კოდი
31 „Where There's Smoke...“  ივნისი 4, 2000 301
რეჟისორი: მაიკლ პატრიკ კინგი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი meets a politician at a FDNY calendar benefit. მირანდა gets help from Steve after she undergoes LASIK eye surgery. შარლოტი begins searching for a "prince charming" to marry. სამანტა dates a fireman she meets in Staten Island
32 „Politically Erect“  ივნისი 11, 2000 302
რეჟისორი: მაიკლ პატრიკ კინგი, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი
კერი continues dating her politician beau. მირანდა doesn't know how to respond when Steve asks her to "go steady". შარლოტი throws a "used date" party to find a new man. სამანტა dates a short man who shops at the Boy's Department in Bloomingdales
33 „Attack of the Five Foot Ten Woman“  ივნისი 18, 2000 303
რეჟისორი: პემ ტომასი, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
კერი must confront her past with Big when she runs into Natasha, Big's wife. მირანდა hires Magda, an Eastern European maid with very traditional values. შარლოტი deals with some of her body issues at a spa. სამანტა gets banned from Helena Rubenstein when she gets physical with a masseur. 
34 „Boy, Girl, Boy, Girl...“  ივნისი 25, 2000 304
რეჟისორი: პემ ტომასი, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი dates a man who's an open bisexual. მირანდა deals with personal issues when Steve proposes moving in with her. შარლოტი poses as a drag king for an artist at her gallery. სამანტა butts heads with her new twenty-something male assistant. 
35 „No Ifs, Ands or Butts“  ივლისი 9, 2000 305
რეჟისორი: Nicole Holofcener, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
Carrie's smoking becomes a problem when she goes on her first date with Aidan Shaw. მირანდა makes more time for Steve in her life. შარლოტი dates the worst kisser she's ever met. სამანტა dates a black man whose sister is racist. 
36 „Are We Sluts?“  ივლისი 16, 2000 306
რეჟისორი: Nicole Holofcener, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
კერი wants to sleep with Aidan, but he's reluctant to rush into a physical relationship. მირანდა discovers she has chlamydia and has to inform her past sexual partners. Charlottes's new boyfriend calls her names during sex. Samantha's neighbors disapprove of her sex life after a late night visitor lets in a burglar. 
37 „Drama Queens“  ივლისი 23, 2000 307
რეჟისორი: ელისონ ანდერსი, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი
კერი obsesses about her perfect relationship when Aidan suggests she meet his parents. მირანდა enjoys intimacy with Steve. შარლოტი gets upset when a married friend won't set her up with his bachelor buddy. სამანტა tries Viagra while sleeping with a doctor. 
38 „The Big Time“  ივლისი 30, 2000 308
რეჟისორი: ელისონ ანდერსი, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი runs into Big who confesses that he misses her and can't stop thinking about her. მირანდა gets annoyed with Steve's childish habits when he suggests they have a baby together. შარლოტი falls in love with Trey after only a few weeks of dating and is convinced he's The One. სამანტა believes she's hit menopause when her period is a week late. 
39 „Easy Come, Easy Go“  აგვისტო 6, 2000 309
რეჟისორი: ჩარლზ მაკდუგლი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
Big tells კერი that he's leaving his wife. მირანდა deals with her break up and Steve moving out of the apartment. After meeting Trey's mother, შარლოტი proposes. სამანტა dates a man with "funky spunk". 
40 „All or Nothing“  აგვისტო 13, 2000 310
რეჟისორი: ჩარლზ მაკდუგლი, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი feels guilty and wants to quit her affair with Big. მირანდა has phone sex with a co-worker from Chicago. შარლოტი negotiates the terms of a prenuptial agreement with Trey's mother, Bunny. After celebrating her move to the new apartment in the Meatpacking District, Samantha's flu gives her a pessimistic outlook on life. 
41 „Running with Scissors“  აგვისტო 20, 2000 311
რეჟისორი: Dennis Erdman, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი continues her affair with Big, even after Charlotte finds out. მირანდა tries to get Carrie to end her affair. შარლოტი hires Anthony Marentino to help her find the perfect wedding dress. სამანტა meets the "male Samantha", but he refuses to sleep with her because she hasn't had an HIV test. 
42 „Don't Ask, Don't Tell“  აგვისტო 27, 2000 312
რეჟისორი: Dan Algrant, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
კერი struggles to find the right time to tell Aidan about her affair. მირანდა tells a guy she's a stewardess in hopes of getting a date. შარლოტი marries Trey MacDougal. სამანტა sleeps with Trey's Scottish cousin, despite being unable to understand him. 
43 „Escape from New York“  სექტემბერი 10, 2000 313
რეჟისორი: John David Coles, სცენარის ავტორი: Becky Hartman Edwards, მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი meets with Matthew McConaughey in LA to talk about optioning her columns to make a movie. მირანდა wrestles with the level of open sexuality in Los Angeles. შარლოტი deals with Trey's impotence problem. სამანტა meets a dildo model. 
44 „Sex and Another City“  სექტემბერი 17, 2000 314
რეჟისორი: John David Coles, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი meets a publicity agent for celebrities who shows her the perks of LA. მირანდა meets an old friend from New York who's lost his edge. შარლოტი comes to LA after getting fed up with Trey. სამანტა meets her idol, Hugh Hefner, and gets the girls invited to a party at the Playboy Mansion
45 „Hot Child in the City“  სექტემბერი 24, 2000 315
რეჟისორი: მაიკლ სპილერი, სცენარის ავტორი: ალან ჰაინბერგი
კერი dates a comic book store owner who still lives with his parents. მირანდა gets braces. შარლოტი is shocked when she catches Trey masturbating. Samantha's latest client is a 13-year-old Jewish-American princess
46 „Frenemies“  ოქტომბერი 1, 2000 316
რეჟისორი: მაიკლ სპილერი, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი teaches at The Learning Annex. მირანდა dates one of Carrie's ex-boyfriends whom she meets at a funeral. შარლოტი gets sexually frustrated with her sex-life with Trey. სამანტა gets in a fight with Charlotte about her attitude toward sex. 
47 „What Goes Around Comes Around“  ოქტომბერი 8, 2000 317
რეჟისორი: ალენ კალტერი, სცენარის ავტორი: დარენ სტარი
კერი decides she needs to talk with Natasha about her affair with Big. მირანდა dates a gorgeous NYPD detective and becomes self-conscious over her looks. შარლოტი and Trey decide to separate. სამანტა meets another Sam Jones, who turns out to be an NYU student. 
48 „Cock-a-Doodle-Do“  ოქტომბერი 15, 2000 318
რეჟისორი: ალენ კალტერი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი meets Big for the first time since his marriage ended. მირანდა gets frustrated when the Chinese take-out girl mocks her. შარლოტი moves back into her old apartment and gets a surprise visit from Trey in the middle of the night. სამანტა has problems with some transexual prostitutes who are loitering outside her apartment. 

სეზონი 4 (ივნისი, 2001 — თებერვალი, 2002)[რედაქტირება]

# სათაური პირველად ეთერში კოდი
49 „The Agony and the 'Ex'-tacy“  ივნისი 3, 2001 401
რეჟისორი: მაიკლ პატრიკ კინგი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი thinks about men and the future when no one shows up for her birthday party. მირანდა confronts her married friends about her single life. შარლოტი tries to deal with her separation with Trey. სამანტა tries to seduce a celibate monk. 
50 „The Real Me“  ივნისი 3, 2001 402
რეჟისორი: მაიკლ პატრიკ კინგი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი gets invited to be a celebrity guest in a fashion show. მირანდა gets a lesson in confidence when a guy at the gym asks her out. შარლოტი gets the courage to look at herself in a hand-mirror. სამანტა immortalizes herself by having nude photographs taken. 
51 „Defining Moments“  ივნისი 10, 2001 403
რეჟისორი: ალენ კალტერი, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი meets a jazzman while on a pseudo-date with Big. მირანდა tries to get more comfortable using the bathroom in front of her date. შარლოტი finds out that Trey only wants to have sex in places they can get caught. სამანტა meets Maria, a lesbian painter, at Charlotte's gallery, and questions her sexuality. 
52 „What's Sex Got to Do with It?“  ივნისი 17, 2001 404
რეჟისორი: ალენ კალტერი, სცენარის ავტორი: Nicole Avril
კერი continues to date Ray King, the jazzman, but finds he has an ADD problem. მირანდა substitutes chocolate for sex. შარლოტი deals with Trey getting a little too overconfident in bed. სამანტა tells the girls she's dating Maria. 
53 „Ghost Town“  ივნისი 24, 2001 405
რეჟისორი: მაიკლ სპილერი, სცენარის ავტორი: ალან ჰაინბერგი
კერი gets an invitation to the opening of Steve and Aidan's new bar, Scout. მირანდა thinks she has a ghost in her apartment building. შარლოტი butts heads with Trey's mother, Bunny. Samantha's girlfriend Maria gets fed up with the men in Samantha's past. 
54 „Baby, Talk Is Cheap“  ივლისი 1, 2001 406
რეჟისორი: მაიკლ სპილერი, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
კერი realizes she wants to get back together with Aidan. მირანდა gets an unexpected surprise when she sleeps with "marathon man". შარლოტი and Trey decide to start trying to have a baby. სამანტა uses fake nipples to lure in a "baby-talker". 
55 „Time and Punishment“  ივლისი 8, 2001 407
რეჟისორი: მაიკლ ენგლერი, სცენარის ავტორი: Jessica Bendinger
Big calls კერი while she's having sex with Aidan. მირანდა throws her neck out after fighting with Charlotte. შარლოტი decides to leave the gallery to pursue motherhood full-time. Samantha's latest guy tells her she needs to shave below the belt. 
56 „My Motherboard, My Self“  ივლისი 15, 2001 408
რეჟისორი: მაიკლ ენგლერი, სცენარის ავტორი: ჯული როტენბერგი, ელისა ზურიცკი
Carrie's laptop crashes, and when Aidan tries to help, she pushes him away. შარლოტი becomes the "Martha Stewart of funerals". Miranda's mother dies. At the funeral, everyone's concerned that she's single. სამანტა "loses" her orgasm. 
57 „Sex and the Country“  ივლისი 22, 2001 409
რეჟისორი: მაიკლ სპილერი, სცენარის ავტორი: ალან ჰაინბერგი
კერი is dragged to Aidan's country home in Suffern, New York. შარლოტი visits the MacDougal "compound" in Connecticut. მირანდა yells at Steve after he tells her he has testicular cancer. სამანტა gets annoyed when her dates keep asking her what she's doing "next weekend". 
58 „Belles of the Balls“  ივლისი 29, 2001 410
რეჟისორი: მაიკლ სპილერი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი invites Big up to Aidan's country home to talk. შარლოტი tries to discuss her and Trey's infertility problems. მირანდა sleeps with Steve after he has one of his testicles removed. სამანტა tries to get the PR position for hotelier Richard Wright. 
59 „Coulda, Woulda, Shoulda“  აგვისტო 5, 2001 411
რეჟისორი: David Frankel, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი is reluctant to tell Aidan that she had an abortion when she was 22. შარლოტი discovers she only has a 15% chance of getting pregnant naturally. მირანდა finds out she's pregnant, and debates whether or not to keep it. სამანტა gets Lucy Liu as a client. 
60 „Just Say Yes“  აგვისტო 12, 2001 412
რეჟისორი: David Frankel, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
Aidan proposes to კერი. შარლოტი discusses adoption with Trey, but hits a wall when Bunny finds out. მირანდა tells Steve she's keeping his baby. სამანტა starts sleeping with her boss, Richard Wright. 
61 „The Good Fight“  January 6, 2002 413
რეჟისორი: ჩარლზ მაკდუგლი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი and Aidan have a huge fight over the clutter in her apartment after Aidan moves in. შარლოტი and Trey have a huge fight when he brings home a cardboard baby as a gag gift. მირანდა goes on a date despite her being pregnant. სამანტა finally gives in to Richard's romance. 
62 „All That Glitters...“  January 13, 2002 414
რეჟისორი: ჩარლზ მაკდუგლი, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
კერი finds time away from Aidan with a gay shoe distributor at the exclusive Bungalow 8. შარლოტი and Trey separate permanently after their apartment is photographed in House & Garden. მირანდა accidentally outs her co-worker after he accidentally told the office she's pregnant. სამანტა tells Richard she loves him while high on ecstasy
63 „Change of a Dress“  January 20, 2002 415
რეჟისორი: ალან ტეილორი, სცენარის ავტორი: ჯული როტენბერგი, ელისა ზურიცკი
კერი freaks out about getting married to Aidan. შარლოტი takes tap classes, and has a meltdown during the "Tea for Two" number when she realizes she isn't ready to be alone after her divorce. მირანდა feigns excitement when she learns her baby's gender. სამანტა finds out Richard is seeing other women, and pushes him to be monogamous with her. 
64 „Ring A Ding Ding“  January 27, 2002 416
რეჟისორი: ალან ტეილორი, სცენარის ავტორი: Amy B. Harris
კერი is forced to buy her apartment back from Aidan. შარლოტი doesn't know what to do with her old wedding ring. მირანდა has to refurbish her wardrobe due to her gaining baby weight. სამანტა tries to trick Richard into saying he loves her. 
65 „A "Vogue" Idea“  თებერვალი 3, 2002 417
რეჟისორი: Martha Coolidge, სცენარის ავტორი: ალან ჰაინბერგი
კერი starts working at Vogue. შარლოტი throws a baby shower for Miranda. მირანდა gets fed up with Charlotte after she tries to make her baby shower too cutesy. Richard asks სამანტა to have a threesome with a 21-year-old for his birthday. 
66 „I Heart NY“  თებერვალი 10, 2002 418
რეჟისორი: Martha Coolidge, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი is shocked to find out that Big is moving to Napa, California. შარლოტი begins dating another recent divorcé. მირანდა prepares for the new baby as her delivery date gets nearer. სამანტა suspects Richard may be cheating on her. 

სეზონი 5 (ივლისი, 2002 — სექტემბერი, 2002)[რედაქტირება]

This season had a short run due to Sarah Jessica Parker's maternity leave.

# სათაური პირველად ეთერში კოდი
67 „Anchors Away“  ივლისი 21, 2002 501
რეჟისორი: ჩარლზ მაკდუგლი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი realizes her relationship with New York City is as dysfunctional as her relationship with men. შარლოტი decides she needs to distance herself from her former life as Mrs. Trey MacDougal. მირანდა tries to adjust to her new life with her baby, Brady Hobbes. სამანტა gets phone calls from Richard begging her to take him back. 
68 „Unoriginal Sin“  ივლისი 28, 2002 502
რეჟისორი: ჩარლზ მაკდუგლი, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
კერი gets an offer from publishers who want to make a book out of her column. შარლოტი takes affirmations to try and find love again. მირანდა agrees to have Brady baptized, and chooses Carrie as the godmother. სამანტა takes Richard back, despite the girls advising against it. 
69 „Luck Be an Old Lady“  აგვისტო 4, 2002 503
რეჟისორი: John David Coles, სცენარის ავტორი: ჯული როტენბერგი, ელისა ზურიცკი
კერი desperately tries to get everyone together for Charlotte's "Thirty-Faux" birthday. შარლოტი doesn't want to turn 36 because she feels she's getting old. მირანდა goes to Atlantic City with the girls, feeling self-conscious about her weight. Samantha's paranoid that Richard is cheating with the entire hotel staff. 
70 „Cover Girl“  აგვისტო 11, 2002 504
რეჟისორი: John David Coles, სცენარის ავტორი: Judy Toll, მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი works with Samantha to try to get the perfect look for her book cover. შარლოტი starts reading self-help books. მირანდა goes to Weight Watchers to lose her baby weight. სამანტა gets upset when she feels the girls are judging her sex life. 
71 „Plus One is the Loneliest Number“  აგვისტო 18, 2002 505
რეჟისორი: მაიკლ პატრიკ კინგი, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
კერი invites Jack Berger to her book opening party. შარლოტი butts heads with Bunny MacDougal. Miranda's single life and her life with Brady conflict. სამანტა gets a chemical peel that goes awry. 
72 „Critical Condition“  აგვისტო 25, 2002 506
რეჟისორი: მაიკლ პატრიკ კინგი, სცენარის ავტორი: Alexa Junge
კერი deals with her past with Aidan when she runs into Nina Katz, Aidan's ex. შარლოტი gets legal with Bunny in a fight for her apartment. მირანდა has no one to turn to when she needs help taking care of Brady. სამანტა spends some of her free time on Miranda. 
73 „The Big Journey“  სექტემბერი 1, 2002 507
რეჟისორი: მაიკლ ენგლერი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი goes to California to promote her book and visit Big. შარლოტი sleeps with her lawyer, Harry Goldenblatt. სამანტა accompanies Carrie to California, looking for a good time. 
74 „I Love a Charade“  სექტემბერი 8, 2002 508
რეჟისორი: მაიკლ ენგლერი, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი, მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი meets Jack Berger again in the Hamptons. შარლოტი goes public with her relationship with Harry. მირანდა gets more comfortable with her role as a mother. სამანტა throws a huge party at Richard Wright's Hamptons house. 

სეზონი 6 (ივნისი, 2003 — თებერვალი, 2004)[რედაქტირება]

# სათაური პირველად ეთერში კოდი
75 „To Market, to Market“  ივნისი 22, 2003 601
რეჟისორი: მაიკლ პატრიკ კინგი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი is nervous about her first date with Berger. მირანდა realizes she's in love with Steve. შარლოტი struggles with Harry's desire to marry a Jew. სამანტა sleeps with a stock broker who gives out tips during sex. 
76 „Great Sexpectations“  ივნისი 29, 2003 602
რეჟისორი: მაიკლ პატრიკ კინგი, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
კერი and Berger have great dates, but struggle in the bedroom. მირანდა becomes addicted to the show 'Jules and Mimi'. შარლოტი pursues converting to Judaism for Harry. სამანტა meets Jerry Jerrod (Smith). 
77 „The Perfect Present“  ივლისი 6, 2003 603
რეჟისორი: David Frankel, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი tries to not think about Berger's ex-girlfriend and her influence on his life. მირანდა finds condoms in Brady's diaper bag and gets upset with Steve. შარლოტი mourns the loss of Christmas. სამანტა gets Jerry fired from his catering job. 
78 „Pick-A-Little, Talk-A-Little“  ივლისი 13, 2003 604
რეჟისორი: David Frankel, სცენარის ავტორი: ჯული როტენბერგი, ელისა ზურიცკი
კერი feels bad for criticising Bergers book. When Berger tells მირანდა that a guy is "not that into her" she feels compelled to spread the knowledge to others. შარლოტი cooks her first Shabbat dinner for Harry. სამანტა and Jerry act out all their sexual fantasies. 
79 „Lights, Camera, Relationship“  ივლისი 20, 2003 605
რეჟისორი: მაიკლ ენგლერი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი gets a big check for her book sales, which upsets Berger whose book deal is dropped. მირანდა helps Steve bake cupcakes for his new girlfriend. შარლოტი is reluctant to date after Harry leaves her. სამანტა takes charge of the PR for Jerry's struggling play where he appears fully naked. 
80 „Hop, Skip and a Week“  ივლისი 27, 2003 606
რეჟისორი: მაიკლ ენგლერი, სცენარის ავტორი: Amy B. Harris
Berger tells კერი that he needs a break from their relationship. მირანდა has to cut her hours at work in order to spend more time with Brady. Women from the synagogue set შარლოტი up with their sons. სამანტა changes Jerry's name to Smith and gets him on a billboard in Times Square. 
81 „The Post-It Always Sticks Twice“  აგვისტო 3, 2003 607
რეჟისორი: ალან ტეილორი, სცენარის ავტორი: Liz Tuccillo
Berger breaks up with კერი on a Post-It note. მირანდა fits into her "skinny jeans". შარლოტი decides she wants a small wedding. სამანტა is reluctant to be known as Smith's girlfriend. 
82 „The Catch“  აგვისტო 10, 2003 608
რეჟისორი: ალან ტეილორი, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
Carrie's fling with Harry's best man ends in a neck injury. მირანდა is scared of meeting Steve's new girlfriend. Everything goes wrong at შარლოტი and Harry's wedding. სამანტა struggles without a man around. 
83 „A Woman's Right to Shoes“  აგვისტო 17, 2003 609
რეჟისორი: ტიმ ვან პატენი, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი loses her shoes at a party. მირანდა gets the chicken pox. შარლოტი and Harry adjust to living together. სამანტა is annoyed by children misbehaving in nice restaurants. 
84 „Boy, Interrupted“  აგვისტო 24, 2003 610
რეჟისორი: ტიმ ვან პატენი, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
Carrie's high school sweetheart visits her in New York on his way to a mental asylum in Connecticut. მირანდა develops a crush her neighbor who is the doctor for the Knicks. In order to get into an exclusive pool at the SoHo House, სამანტა pretends to be a member. 
85 „The Domino Effect“  სექტემბერი 7, 2003 611
რეჟისორი: David Frankel, სცენარის ავტორი: ჯული როტენბერგი, ელისა ზურიცკი
კერი is distressed by Big's need for heart surgery. მირანდა gets close to her new boyfriend Robert, but is reluctant to introduce him to Steve. შარლოტი tries acupuncture in order to get pregnant. სამანტა refuses to hold hands with Smith. 
86 „One“  სექტემბერი 14, 2003 612
რეჟისორი: David Frankel, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი meets the Russian, Aleksandr Petrovsky, at an art gallery. Miranda's boyfriend says "I love you" but she realizes she still loves Steve. შარლოტი discovers she's pregnant. სამანტა dyes her pubic hair, when she finds one gray hair. 
87 „Let There Be Light“  January 4, 2004 613
რეჟისორი: მაიკლ პატრიკ კინგი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი begins to feel attached to Aleksandr but cannot ignore his womanizing past. As Steve moves into the building, მირანდა finds it hard to avoid her angry exboyfriend Robert. შარლოტი tries to forget her miscarriage by volunteering. სამანტა accompanies Smith to a party hosted by Richard Wright. 
88 „The Ick Factor“  January 11, 2004 614
რეჟისორი: Wendey Stanzler, სცენარის ავტორი: ჯული როტენბერგი, ელისა ზურიცკი
კერი finds Aleksandr's romantic attention a little overwhelming. მირანდა prepares for her wedding to Steve. შარლოტი and Harry's romance leads to digestive problems. სამანტა considers a breast enlargement. 
89 „Catch-38“  January 18, 2004 615
რეჟისორი: მაიკლ ენგლერი, სცენარის ავტორი: სინდი ჩუპაკი
კერი discovers that Aleksandr has decided to not have any more kids. მირანდა and Steve go on their honeymoon to a remote part of upstate New York. Baby Brady sees შარლოტი and Harry having sex. სამანტა uses Smith's fame to get her an appointment with a well known female oncologist. 
90 „Out of the Frying Pan“  January 25, 2004 616
რეჟისორი: მაიკლ ენგლერი, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი
კერი gets upset at Aleksandr for being inconsiderate of her feelings about Samantha's cancer. მირანდა considers buying a house in Brooklyn. შარლოტი receives a dog and names her Elizabeth Taylor. Samantha's hair falls out as a result of chemotherapy. 
91 „The Cold War“  თებერვალი 1, 2004 617
რეჟისორი: ჯულიან ფარინო, სცენარის ავტორი: Aury Wallington
Aleksandr refuses to talk about his work or introduce კერი to his friends. მირანდა adjusts to life in Brooklyn. შარლოტი decides to enter Elizabeth Taylor in a dog show. სამანტა makes a sex tape with Smith to prove she's not a "fag hag". 
92 „Splat!“  თებერვალი 8, 2004 618
რეჟისორი: ჯულიან ფარინო, სცენარის ავტორი: ჯენი ბრიქსი, სინდი ჩუპაკი
Petrovsky hosts a dinner party for Carrie's inner circle, and makes a shocking announcement. Later, the death of an old party friend helps კერი reach a big decision. 
93 „An American Girl in Paris, Part Une“  თებერვალი 15, 2004 619
რეჟისორი: ტიმ ვან პატენი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
Before going to Paris, კერი has one last dinner with სამანტა, შარლოტი and მირანდა. Later, the girls agree that Big should go and find კერი in Paris
94 „An American Girl in Paris, Part Deux“  თებერვალი 22, 2004 620
რეჟისორი: ტიმ ვან პატენი, სცენარის ავტორი: მაიკლ პატრიკ კინგი
კერი is lonely in Paris because Petrovsky is spending so much time on his new exhibit. The chemo treatments are killing Samantha's sex drive. მირანდა must take care of Steve's mother after she has a stroke. შარლოტი and Harry try to adopt a baby. Big goes to Paris to look for Carrie.