პაუერ მეტალ ჯგუფების სია

თავისუფალი ქართულენოვანი ენციკლოპედია ვიკიპედიიდან
გადასვლა: ნავიგაცია, ძიება

ეს არის პაუერ მეტალ ჯგუფების სია. სია შეიცავს ისეთ ჯგუფებსაც რომლებიც თავიანთი მოღვაწეობის პერიოდის რომელიმე ეტაპზე მაინც უკრავდნენ პაუერ მეტალ ჟანრში.

სია[რედაქტირება]

0–9[რედაქტირება]

A[რედაქტირება]

B[რედაქტირება]

C[რედაქტირება]

D[რედაქტირება]

E[რედაქტირება]

F[რედაქტირება]

G[რედაქტირება]

H[რედაქტირება]

I[რედაქტირება]

J[რედაქტირება]

K[რედაქტირება]

L[რედაქტირება]

M[რედაქტირება]

N[რედაქტირება]

O[რედაქტირება]

P[რედაქტირება]

R[რედაქტირება]

S[რედაქტირება]

T[რედაქტირება]

U[რედაქტირება]

V[რედაქტირება]

W[რედაქტირება]

X[რედაქტირება]

Y[რედაქტირება]

Z[რედაქტირება]

სქოლიო[რედაქტირება]

  1. Rivadavia, Eduardo. 3 Inches of Blood Biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  2. 2.0 2.1 2.2 2.3 Metal - A Headbanger's Journey, DVD, ASIN B000FS9OZY (2005).
  3. Sharpe-Young, Garry. Adagio biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  4. Rivadavia, Eduardo. After Forever biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  5. 5.00 5.01 5.02 5.03 5.04 5.05 5.06 5.07 5.08 5.09 5.10 5.11 5.12 5.13 5.14 5.15 5.16 5.17 5.18 5.19 5.20 5.21 5.22 5.23 5.24 5.25 5.26 5.27 5.28 5.29 5.30 5.31 5.32 5.33 5.34 5.35 5.36 5.37 5.38 5.39 5.40 5.41 5.42 5.43 5.44 5.45 5.46 5.47 5.48 5.49 5.50 5.51 5.52 5.53 5.54 5.55 5.56 5.57 5.58 5.59 5.60 5.61 5.62 5.63 5.64 5.65 5.66 5.67 5.68 Sharpe-Young, Garry (2003). A-Z of Power Metal. London: Cherry Red Books Ltd.. ISBN 1-901447-13-8. 
  6. Rivadavia, Eduardo. Days of Rising Doom: The Heavy Metal Opera review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  7. Rivadavia, Eduardo. Captain Morgan's Revenge review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  8. Almah New Song Available For Streaming. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  9. ALTARIA Signs With ESCAPE MUSIC. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  10. Thomas, Adam. Pristine in Bondage review. Sputnikmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  11. Born, R.. Amaranthe biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  12. Born, R.. Amberian Dawn biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  13. ANCIENT BARDS To Release 'A New Dawn Ending' In April. blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  14. Born, R.. Angband biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  15. Huey, Steve. Angel Dust biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  16. White, Dave. Angels Cry review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  17. REVIEW ANTIQUUS - Ramayana (German). PowerMetal.de. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  18. Sharpe-Young, Garry. Anubis Gate biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  19. Bukszpan, Daniel (2003). The Encyclopedia of Heavy Metal. Barnes & Noble Publishing, გვ. 25. ISBN 0760742189. 
  20. AQUARIA To Release Debut Album In July. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  21. Rivadavia, Eduardo. Armageddon biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  22. Sharpe-Young, Garry. Armored Saint biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  23. ASTRAL DOORS: New Album To Be Mixed By DANIEL BERGSTRAND. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  24. Huey, Steve. Avantasia biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  25. Avian to Release The Path EP. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  26. Rivadavia, Eduardo. Axenstar biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  27. Henderson, Alex. Utopia review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  28. Monger, James Christopher. Battlelore Biography. Allmusic. Rovi Corporation. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  29. Sharpe-Young, Garry. Benedictum: MusicMight Biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  30. BETO VAZQUEZ INFINITY: 'Existence' Video Released. blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  31. BLACKGUARD Parts Ways With Guitarist, Announces Replacement. blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  32. Mason, Stewart. Tomorrowland review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-14-04.
  33. 33.0 33.1 33.2 Bowar, Chad. Best German Heavy Metal Bands. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  34. BOREALIS - More New Album Details Revealed; 'Where We Started' Video Available. Brave Words and Bloody Knuckles. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  35. Rivadavia, Eduardo. Brainstorm biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  36. Rivadavia, Eduardo. Brocas Helm Biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  37. Bergman, Keith. CD Reviews - So Pale is the Light Cadacross. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  38. Sharpe-Young, Garry and Born, R.. Cain's Offering biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  39. Born, R. and Sharpe-Young, Garry. Celesty biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  40. Eduardo,Rivadavia. Cellador Biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  41. Stagno, Mike. Hatebreeder review. Sputnikmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  42. Simms, Kelly. Circle II Circle: Seasons Will Fall. Brave Words and Bloody Knuckles. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  43. Damien (November 2005). "The Pinnacles of Power: Power Metal Top 20", Cirith Ungol, King of the Dead. Terrorizer No. 137, p. 48.
  44. Cloven Hoof Announces New Drummer. blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  45. 45.0 45.1 45.2 45.3 45.4 45.5 Marsicano, Dan. Essential Power Metal Albums. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  46. CRYSTAL EYES Completes Work On New Album. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  47. Crystal Viper. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  48. Dark Empire Distant Tides Review. Metal Storm. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  49. Eduardo Rivadavia. Darkmoor biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  50. Huey, Steve. Demons and Wizards biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  51. Bowar,Chad. Devour the Power Review. about.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  52. Eduardo Rivadavia. DGM Biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  53. Chantler, Chris (September 2005). "The Power and the Glory: A Brief History of Power Metal". Terrorizer No. 135, p. 42: "Ronnie Dio, of course, forged ahead with a new band, simply called Dio, and in doing so contributed a great deal to the development of power metal with classic albums such as 'Holy Diver' and 'The Last in Line'."
  54. Munro, Tyler. Into a New Dimension review. Sputnikmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  55. Pasini, Aurelio. Domine biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  56. Sharpe-Young, Garry. Doomsword biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  57. Dragonland: New Song Available For Streaming. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  58. Torreano, Bradley. Dream Evil biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  59. DREAMTALE Parts Ways With Keyboardist, Announces Replacement. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  60. NEVERLAND: Audio Sample Featuring BLIND GUARDIAN Singer Posted Online. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  61. Rivadavia, Eduardo. Tinnitus Sanctus review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  62. Sharpe-Young, Garry. Edenbridge biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  63. Rivadavia, Eduardo. Eidolon Biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  64. Chantler, Chris (November 2005). "The Pinnacles of Power: Power Metal Top 20", Elixir, Son of Odin. Terrorizer No. 137. p. 48: "Elixir concentrated and focussed their epic power metal as few other British bands ever have."
  65. Rivadavia, Eduardo. The Pahntom Agony review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  66. Excalion biography. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  67. French Symphonic Metal Band Fairyland to Continue as Solo Project. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  68. Rivadavia, Eduardo. Falconer biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  69. Rivadavia, Eduardo. Firewind biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  70. Forgotten Tales New Album Cover Artwork Unveiled. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  71. Huey, Steve. Freedom Call biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  72. Eremenko, Alexey. Galynerus biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  73. Blabbermouth.net. ALESTORM Mainman's GLORYHAMMER: Debut Album Details Revealed. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  74. Ankeny, Jason. Grave Digger biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  75. Gwyllion - The Edge Of All I Know review. Metal Storm. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  76. Henderson, Alex. The Evolution of Chaos review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  77. James Christopher Monger. Heavenly Biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  78. Chantler, Chris (November 2005). "The Pinnacles of Power: Power metal Top 20. Heavy Load, Death or Glory. Terrorizer No. 137, p. 48: "Having released a debut in 1978, Swedish pioneers Heavy Load were among the world's first power metal bands."
  79. Rivadavia, Eduardo. Helloween biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  80. Pacheco, Metalgeorge. Rising from the Grave review. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  81. HIGHLAND GLORY - From the Cradle to the Brave Review (German). PowerMetal.de. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  82. Sharpe-Young, Garry. Highlord biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  83. HOLYHELL: New Video Interview Posted Online. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  84. HOLY KNIGHTS - A Gate Through The Past Review (German). PowerMetal.de. წაკითხვის თარიღი: 2014-01-13.
  85. Rivadavia, Eduardo. Human Fortress. Allmusic. Rovi Corporation. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  86. ICED EARTH: New Song 'Among The Living Dead' Available For Streaming. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  87. "Impulse" A Story with Many Questions (Bulgarian). Public Republic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  88. Hinds, Andy "Iron Fire Biography", Allmusic, retrieved 2014-11-04
  89. IRON MASK Signs with AFM RECORDS. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  90. Henderson, Alex. Iron Savior biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  91. Rivadavia, Eduardo. Casting the Stones review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  92. Rivadavia, Eduardo. The Black Halo review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  93. Bowar, Chad. Ghost Opera review. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  94. KATAGORY V: New Song Available for Streaming. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  95. Bowar, Chad. The Rising Anger review. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  96. Kerion 'Fireblast' Video Released. Blabbermouth. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  97. Bowar, Chad. Give Me Your Soul... Please review. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  98. Kobra and the Lotus Performance Footage of Neqw Song Warhorse. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  99. York, William. Kotipelto biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  100. Book, John. Laaz Rockit biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  101. Sharpe-Young, Garry. Liege Lord biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  102. Lord Digital Lies. Hardrockhaven. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  103. Lost Horizon Launch Vocalist Search. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  104. Sharpe-Young, Garry. Lost Horizon biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  105. LUNA MORTIS Comments On CENTURY MEDIA Deal. blabbermouth.net (July 28, 2008). წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  106. Rivadavia, Eduardo. Machinae Supremacy biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  107. Magica New Song Available for Streaming. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  108. 'Banners High' Title Track Available For Streaming. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  109. Damien (November 2005). "The Pinnacles of Power: Power Metal Top 20", Manilla Road, Crystal Logic. Terrorizer No. 137, p. 48: "Epic, ethereal and emotional, 'Crystal Logic' is the thinking man's power metal classic."
  110. Henderson, Alex. The Sons of Odin review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  111. Damien (November 2005). "The Pinnacles of Power: Power Metal Top 20", Manowar, Into Glory Ride. Terrorizer No. 137, p. 48: "Manowar's immense sophomore effort sees them really hitting their stride and establishing the style which would virtually define power metal in the 80s".
  112. New Album Artwork Unveiled; Release Dates Confirmed. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  113. Rivadavia, Eduardo. Masterplan review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  114. Bowar, Chad. The Deep and the Dreamless Sleep review. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  115. MELIAH RAGE to Cover ALICE COOPER for 'Barely Human' Re-Release. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  116. Rivadavia, Eduardo. Mercenary biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  117. Huey, Steve. Masterpeace review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  118. Henderson, Alex. Demons of Insanity: Chapter Five review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  119. Moonlight Agony New Album Sample Available. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  120. Morgana Lefay New Album Title Song Titles Clips Available. Brave Words & Bloody Knuckles. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  121. Rivadavia, Eduardo. Angels Fall First review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  122. Huey, Steve. The Sacred Talisman review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  123. შეცდომა თარგის გამოძახებისას: cite web: პარამეტრები url და title აუცილებელად უნდა მიეთითოს.Malcolm. . Metal Storm. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  124. Chantler, Chris (November 2005). "The Pinnacles of Power: Power Metal Top 20", Omen, Battle Cry. Terrorizer No. 137, p. 48: "Raucous, snorting American power metal with a hint of endearing naivety."
  125. Henderson, Alex. Omen biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  126. "ORDEN OGAN: 'Easton Hope' Video Released". Blabbermouth.net. Retrieved 2013-07-14. "...the melodic/power/folk metal band from Arnsberg, Germany..."
  127. True, Chris. Pagan's Mind biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  128. Persuader Signs With Inner Wound Recordings. blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  129. CD Reviews - Ten Years. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  130. Freeman, Phil. Powerglove biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  131. Zed, Natalie. Blood of the Saints review. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  132. Torreano, Bradley. Primal Fear biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  133. Bowar, Chad. Immortal review. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  134. Prato, Greg. Rage Biography. Allmusic. Rovi Corporation. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  135. REBELLION: Neues Album Kommt Ende Oktober 2012 (German). PowerMetal.de. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  136. Bowar, Chad. New Era review. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  137. Jervis, Marcus. From Chaos to Eternity review. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  138. Bowar, Chad. The Frozen Tears of Angels review. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  139. Anderson, Jason. Through the Storm review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  140. Simms, Kelly. Immortal Souls review. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  141. Bowar, Chad. Best German Heavy Metal Bands. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  142. Rivadavia, Eduardo. Sabaton biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  143. Savage Circus: New Album Details Revealed. blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  144. Jon Oliva's Pain: 'Global Warning' Samples Available – Feb. 8, 2008. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  145. Sharpe-Young, Garry. Scanner biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  146. Serenity Interview. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  147. Seven Thorns Recording New Album. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  148. SEVEN WITCHES: 'Fields Of Fire' Video Released. blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  149. Sharpe-Young, Garry. Shadowkeep. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  150. Bowar, Chad. Inner Monster Out review. About.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  151. Torreano, Bradley. Suicide by My Side. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  152. Skull & Bones - The Cursed Island. metal-temple.com (July 25, 2014). წაკითხვის თარიღი: October 16, 2014.
  153. Hinds, Andy. Winterheart's Guild review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  154. STEEL PROPHET: The Tree Of Knowledge Video Released. blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  155. Iconoclast cracks US Top 100 Sales. blabbermouth.net (June 30, 2011). წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  156. Rivadavia, Eduardo. Thunderstone biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  157. Thy Majestie: New Song Posted Online. blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  158. Sharpe-Young, Garry. Twilightning biography. MusicMight. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  159. KAI HANSEN Joins Forces With MICHAEL KISKE In UNISONIC. blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  160. VAN CANTO: 'Dawn Of The Brave' Album Preview. blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  161. Grunebaum, Dan. (2009-08-09)Japan Beat: Versailles - Metropolis peers behind the makeup of a fast-emerging visual kei band. metropolis.co.jp.. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  162. Monger, James Christopher. Plug In and Hang On: Live in Tokyo review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  163. Henderson, Alex. The Black Light Bacchanalia review. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  164. Visions Of Atlantis Announces New Lineup. Blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  165. Gutierrez, Evan. Allmusic Biography of WarCry. Allmusic.com. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  166. Warmen Begins recording new album. blabbermouth.net. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  167. Stagno, Mike. Wintersun review. Sputnik Music. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  168. Rivadavia, Eduardo. Wintersun biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  169. WINTER'S VERGE - ETERNAL DAMNATION (German). PowerMetal.de. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  170. Rivadavia, Eduardo. Wizard: Biography. Allmusic. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  171. Thomas, Cody R.. X Japan Embark on Their First American Tour. Revolver. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  172. Dunn, Sam. Metal Evolution, Episode 110: Power metal. VH1. წაკითხვის თარიღი: 2014-11-04.
  173. Rivadavia, Eduardo. "Zonata Biography". Allmusic. Retrieved 2014-11-04.

იხილეთ მეტი[რედაქტირება]